O taliga o le susunuina - o le uiga ma togafitiga faafomai

Anonim

Meaʻaivai "susuʻe taliga e" masani ai toetoe o tagata uma. E talitonu i le taimi na ia faalo ai le tasi ma vave taliga, e na tautala ai se tagata e uiga i se tagata pe amata ona talanoa. Seʻiʻi, E moni, 'ae peitaʻiloa e iloa foʻi foʻi isi uiga, ae latou faʻalagolago i nisi o vala o vala. I lenei tusitusiga, o le a ou taʻuina pe aisea ua mu ai taliga i tagata ma e mafai foʻi ona faʻamatala, faʻapea foi ma le manatu o le saienisi.

O a taliga

O le a le taliga o totoe?

Ua talitonu o le itu tauagavale o loʻo nafa ma mea le lelei o mea, ina ia mafai ona lapataʻia ia i latou e faʻaaoga faʻailoga eseese, e aofia ai le momomo o taliga. Ua fai mai faʻailoga a tagata i le taimi o le toe faʻavaveina o le vaega o le tino na amata ona talanoa e uiga ia te oe i se ki le lelei. Atonu na manatua e se tasi lau amio le pulea, faitioina nisi o gaioiga pe na mafai foi ona faia le faitatala.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Mo le sili atu faʻamatalaga saʻo, o faʻailoga e tatau ona amanaia le malosi i le mumu o le taliga o le taliga.

  • Afai e le taua, masalo ua taʻua o oe, ma e le tatau ona e popole i lenei mea.
  • Ina ua tumu le matua ma le taliga na maua ai le lanu mumu, o loʻo e talanoaina i le lotoleaga pe talanoa e uiga i nisi ituaiga gaioiga na e togiina ai lagona o se tagata ma e leʻi matauina lagona o se tagata ma e leʻi matauina ai lagona o se tagata ma e leʻi matauina ai lagona o se tagata ma e leʻi matauina lagona o se tagata ma e leʻi matauina ai lagona o se tagata ma e leʻi matauina ai lagona o se tagata ma e leʻi matauina.
  • Malo malosi ma le mumu o le taliga, faʻatasi ai ma le loloto, ono faʻaalia ai le galu o le ita ma le lelei i lau faʻatonuga mai se tasi mai se tasi mai se tasi mai uo
  • Afai e le gata o le pakchov

O le a le taliga taumatau mu?

O le itu taumatau o le tino e masani ona atagia mai ai mea lelei na tutupu, tusa lava pe amata le amataga i le itu taumatau, ona fai atu lea o se mea lelei e uiga ia te oe. E masani lava, o le faʻailoga e taʻu mai ai o loʻo e viia pe faʻafiafiaina i mataupu. Ma le isi, o lenei mea na tupu i na taimi pe a e manaʻomia se tasi, ae mo nisi mafuaʻaga e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi ai oe.

E tusa ai ma tagata, ia tatou ave pe a fai o le taliga sao, o lona uiga e mafaufau se tasi e uiga ia te oe. Ina ia saili poʻo ai e faia tonu lava, e manaʻomia ona e amata lisi igoa o meaa, ma i le taimi lava e tasi e te manaʻomia e faʻalogo i lagona. O le igoa o le igoa, o le susunuina o le a amata ona uʻueʻa, o ia o le tagata solitulafono.

O nisi taimi o le moli mumu o le taliga taumatau e mafai ona faʻailoa mai o se tagata galo ona faia se mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, na ia foaʻi atu i se tagata se folafolaga poʻo se faʻauʻuga o se mea taua. I le taimi e manaʻomia ona faalavelaveina i mataupu, nofo i lalo, malolo ma taumafai e manatua mea e te faʻagaloina.

Aisea Le Afi Mata i le itu taumatau

Aisea e mumu ai e taliga?

Afai o taliga e mumu i itu uma e lua i le taimi lava e tasi, e manatu se tasi e uiga ia te oe ma fia feiloai. Afai e malosi le mumu ma e le pasi mo se taimi umi, o le a e toe feiloai ma se mea lilo pe ma se tagata e leʻi vaʻai mo se taimi umi. O le mea tonu lava o lenei fonotaga o le a - e le iloa. E le gata i na o le oline, ae e le gata i lona loto i ai.

E masani ona iai le tali i le fesili "O le a lona uiga pe a mumu i le taliga?" o le suia o le tau. Afai o le susunuina o taliga uma e lagona se tamaloa na fanau i le tautotogo po o le taumafanafana, ona faʻaalia loa lea o le a o le vevela o le vevela. Ae a pe a fai o le tino o le tagata na fanau mai le tagata na fanau i le pa'ū pe i le taumalulu, faatali mo le maalili.

Faapitoa faailoga mo fafine ma alii

Ia sili atu le saʻo faʻauigaina, ae o loʻo susunuina taliga o taliga i ni tamaʻitaʻi, e tatau ona e amanaia o latou tausaga ma tulaga lata mai.

  • Mo teine ​​talavou o loʻo i fegalegaleaiga, o le faʻailoga e taʻu mai ai o le tagata muamua e mafaufau ia te ia. Ae afai o le taliga agavale ua fufulu, e i ai le misa poʻo le le malamalama i le lona lua.
  • Afai ua naʻo le teine, ona maua lea o le isi aso o le a ia mauaina se valaaulia.
  • Tamaitai aiga o le ogatotonu o le ogatotonu, e matapogi taliga e maitauina feteʻenaʻi ma se toʻalua poʻo se tasi mai aiga.
  • O tamaʻitaʻi tamaʻitaʻi e leai se fitu o le afa, o le mu, e masani lava ona taʻu maia se tasi i le galuega e talanoaina. Afai o le taliga taumatau e susunuina, e foliga mai e viia pe fiafia i le galuega lelei.
  • Tamaitai o le ogatotonu, tusa lava poʻo le a le tulaga o le faʻaipoipoga, le mu faʻamaliega o le taliga o totoe na folafola mai feeseeseaiga ma e pele.

O le sili ona malosi le faʻauigaina o faʻailoga mo teine ​​talavou e mauaina i le taeao po o le ao, ma pe le tatau ona nana e ona taliga i le afiafi, ona le tatau lea ona latou faia i lenei mea taua, talu ai O avanoa o le mea moni e faapea o le a oʻo mai le iʻuga o le a oʻo mai ai le iʻuga o le a iai moni. Mo tamaitai matutua, le isi auala. O le mea lea, e tatau ona e gauai atu i le toe minute mulimuli taliga pe a tupu i le afiafi po o le po.

Ina ia sailia ai le uiga, pe a fai o le fale o taliga i alii, e tatau ona e amanaia ai lo latou matua ma agafesootai tulaga. O le tele o tulaga, o lenei faʻailoga e fesoʻotaʻi ma le masini faʻapolofesa, ae e masani lava ona ia valoia suiga i olaga taʻitasi. Mo tagata matutua mauoa, o le susunuina o le taumatau e mafai ona vavalo le siʻitia o le siʻitia o le tagata faigaluega poʻo le ua totoe - faʻafitauli ma faʻaalu.

A amata loa ona susu lona tama i le itu tauagavale, e tatau lava ona ia sauni mo faigata, ma e fesoʻotaʻi ma le ola o oe lava. Ae o tamaloloa o le averesi o tausaga o le matua, o lenei faʻailoga e mafai ona faʻatumuina ai se misa ma lana ava poʻo le faʻafitauli tau faʻafitauli.

O le mea sili e mafai e le vavalo o le a taunuu i ai mo ni alii talavou, matamata pe amata ona mumu avanoa i le taeao. Ma mo tagata matutua, o le tepateva maua ai le sili sili lea i le afiafi.

Ina ia faʻaseseina se faʻaletonu le lelei, esoritica ua fautuaina i le taimi o le fufuluina o taliga e amata ai ona faʻataua laina ma e le o le isu o le mumu.

Aisea Le Afi Saigi i le Aso o le Vaiaso

Uiga faailo i aso o le vaiaso

O a mea o loʻo tutupu e sauni pe a mumu taliga pe o lona uiga, o lona uiga, faʻamatala i le faʻamatalaina e le aso o le vaiaso:
  • Aso Gafua. O faigata ma faʻafitauli e mafai ona faʻatali mo le galuega ma le fale. Tulaga feteʻenaʻi, amio le talafeagai ma feeseeseaiga ma finauga e mafai ona 'alofia naʻo i latou e faʻaalia le taofiofi.
  • Aso Lua. E tatau ona tatou auai ma se tagata vavalalata mo sina taimi. Atonu e le gata i le lona lua, ae o se uo pe o se isi mai fafo. I le tele o mataupu, o le faʻailoga e faʻaosofia ai le leiloa o le pele poʻo le solia o mafutaga.
  • Aso Lulu. O le isi aso o le a tupu ai le fono taua o le a tupu, ma e mafai uma ona fuafuaina ma e le i mafaufauina atoa. O le a se tulaga, o le a iai sona iʻuga lelei i lou olaga i le lumanaʻi.
  • Aso Tofi. Aoao tala lelei. Masalo o se tasi mai le masani o le a logoina se mea fiafia pe o le a e mauaina ni faʻaiuga lelei e uiga i le faʻatalatalanoaga poʻo le faʻatinoina o isi fuafuaga.
  • Aso Faralie. Faatali mo se valaaulia i se aso mai se mea lilo poʻo se se tasi ua leva ona ou gauai atu, ae muamua mai e te leʻi manatu i lana tauvaga. Aua le fiu i le fonotaga, e tatau ona e tuuina atu se avanoa i le tagata.
  • Aso Tonaʻi. Sauni mo mea le fiafia i mea na tutupu pe leaga tala. Mo nai aso o isi aso, e sili atu le le fuafuaina o mea taua ma malaga, ona O le a latou maua se taunuuga le talafeagai.
  • Aso Sa. O le ae mauaina se viʻiga lelei ma taui mo au galuega. E masani lava ona tele le mumu o taliga i lenei aso, folafolaga tele tupe maua.

O le a le tala a saienitisi?

O taliga e masani ona iai se faʻamatalaga faasaienisi. O ia ituaiga mea e matauina i mataupu e tupu ai se tagata i lagona, mo se faataitaiga, na ia fafao ma le ita. Ma e mafai foi ona susu taliga i le taimi o le faʻateleina o le mafaufau. O lenei e faʻamatalaina i le mea moni o le faʻamalositino o le mafaufau gaioiga faʻaosofia le toto o le toto i le ulu, e aofia ai taliga.

O le isi tulaga masani o taliga o le susunuina o le vevela vevela. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, ulufale ifo i le potu mafanafana ma le pa'ū i le mea muamua, i le minute muamua, e amata ona lagona e le tagata le fale o ona taliga.

Ae e tatau ona matauina e le o taimi uma o le susunuina o taliga e ese le leaga. O nisi taimi atonu e faʻaalia ai le i ai o le faʻamaʻi o le ogaoga o faʻamaʻi. Afai e masani ona mata le taliga ma le vevela, e fautuaina ai le aofia ai ma le fomaʻi e faʻamanino ai le mafuaʻaga tonu o sea mea.

Auga

  • E masani lava, o le mu susunuina ma mumu o taliga ua lapataia e uiga i se fale faigaluega.
  • Mumu o le mea saʻo o le taliga e manatu lelei mea na tutupu, ma o le agavale e le lelei.
  • O le taulimaina o le talepe o taliga mafai ona avea ma faʻailoga o se maʻi ogaoga, ina ia manaʻomia le alu i le fomaʻi suʻega.

Faitau atili