Mus: foliga o le faia ma lo latou manuia i le olaga

Anonim

Mudra, afai e te faaliliuina lenei upu mai Sanskrit, faʻailoa le "faʻapipiʻi" pe "lolomi" ma taʻua foi o le "fiafia foi i le" fiafia. " E moni lava, o le tele o faiga ma atamamai e faʻailoa le faʻaleleia o lagona lelei, aemaise i le ogatotonu ma i le faʻaiuga o gaioiga. Ou te momoli atu i lenei tusitusiga e aʻoaʻo ai e uiga i le tele o le tele o faʻamatalaga aoga aoga.

Lima westers

Westers - o le a lea?

I se isi auala, o loʻo lauiloa o ni tamatamai o amo. Mudra o se tuʻufaʻatasiga o tamatamailima o lima i totonu o tulafono e faʻaaogaina.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E le gata i lea, o loʻo galue i le taimi anamua o le tagata lava ia, faʻamaloloina, puipuiga

O le a le galuega poto?

I le fesili, o manatu e vaeluaina. O lea, na o ia faamamafa le mafutaga faale-tino le faaleagaga. O isi e mautinoa o lea lava gaioiga faʻamalositino mo tamatamaʻilima, taʻi mana malosi e tafe i le tino.

Ona o le eseese tulaga o tamatamailima, tapuni o loʻo tupu pe, maise iʻuga, o le faʻasaolotoina o le malosi auala. Ma le faʻatinoina o le faiga o le aga e iai le aʻafiaga i luga o le biolocally gaioi mea o loʻo i luga o alofilima ma tamatamailima o pito i luga.

I le taimi lava e tasi na talitonu o loʻo maua ai tamatamailima taʻitasi ma le malosi faʻapitoa:

  • Indexon - e nafa ma le ola o le poto, poto, faʻatuatua i lona lava malosi;
  • Ogatotonu - fesoʻotaʻi ma le onosaʻi, le tomai e faʻatonutonu ai o latou lagona;
  • Unseamed o se nofoaga o le soifua maloloina ma le malosi;
  • MySinette - ua faaooina atu ma le malosi malosi, fesoasoani le matauina lelei e oo lava i le vevesi;
  • Big - e fesoʻotaʻi ma le ego, o le a ma manatu.

O le isi talitonuga ua finau na faia nei tala mai le sootaga o faʻaaliga i le va o vaʻa taʻitasi ma vaega eseese o le tino, totoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vaega o pito i luga o le lima matua o le "fuafuaga" o le ulu. Ma fautuaga o le igoa o le igoa ma le ogatotonu e fesoʻotaʻi ma le taumatau ma le agavale pito i lalo vae. A o le tamaʻi tamatamaʻi lima ma faʻasino o tamatamailima e aʻafia ai le taumatau ma le agavale.

O le faia o le faʻatinoina o le poto e mafai ai ona faʻaoso ese suiga matagofie ma faʻaleleia atili i le tino, igoa:

  1. Latou te tatalaina le manaʻomia o le malosi o le malosi e mafai ai ona e ola i se olaga fiafia ma manuia.
  2. Latou te faʻatagaina oe e te ofo vave i le tele o le tele o tagata pathologies, e leai ni faʻailoga mo leai. E le gata i lea, o le alavai o le faʻaalia i le faʻamaʻi e matua lautele lava: e amata i le tiga o le taliga i le taliga ma le iʻuga ma le osofaʻiga tiga poʻo le osofaʻiga tiga.
  3. O le malosiʻaga e faʻa-tulafono e fausia e faʻaletino, faʻatinaina ma e oʻo lava mo mea moni uma o le tagata.
  4. O se laina o le poto e mafai ona paleni elemene o le tino i luga o le itula o galuega, ma gaioiga a isi e amata i nai minute.
  5. Faʻatinoina faʻapitoa faamalositino, e matua aveʻese ai le insom tosonia, o Arthritis, AmNIA.
  6. I se faʻaopopoga, o faiga e faʻatagaina se tagata e tali atu ai i mea sese, faʻatafunaina i totonu o le tino. Faʻalauiloa le atinaʻe o le tiga ma le faauo.
  7. O le poto masani e faʻaaogaina Kundinani Yoga e fafagu ai le Space Malosiaga.

Faia tatau o le poto

Tele fou fou faia se mea sese tele - latou te saili e aʻoaʻo i le tele e mafai ai ona tele faamalositino pe a mafai. E le saʻo se auala e le saʻo: e le fautuaina le poto masani e aʻoaʻo ai se tele o le poto o le poto. Sili atu sili ona malamalama i ai tasi faʻataʻitaʻiga (maualuga le tolu), ia vaʻai ifo ia te ia, ona talia lea ma isi uma.

Muamua toe faia gaioiga mo le tolu vaiaso. E talitonu o le a le aoga o le yoga o tamatamailima o le a matauina i le lua aso. Ma ia lelei, faʻataʻitaʻi faatolu i le aso: I le taeao, itula ma le aoauli.

E mafai ona e faʻataʻitaʻi le nofo, pepelo, tusa lava pe alu. Muai-aveese o soʻo se mea teuteu i ou lima ma tuʻuina ia te oe lava se atoatoa le fiafia lagona.

O le umi o le faʻatinoga o le tasi faʻatasiga eseese mai le lua i le lima minute. Ina ua mavae lena, o se minute le lelei. O le poto e faʻatagaina ona tuʻufaʻatasia ma yoga, fai i latou i le Lotus tulaga pe i nisi o Yogan anoanas. Afai e te manaʻo e faʻaleleia atili le aʻafiaga, faʻaopopoina ormatheray sauniga e faʻataʻitaʻi.

Malosi faamalositino mo tamatamai lima e talafeagai mo le matua lelei tagata uma. O le a latou faia se gaioiga, tusa lava pe oe o se Penefiti atoatoa i lenei mataupu ma na te leʻi auai muamua i faiga faʻaleagaga muamua.

Faʻataʻitaʻiga o poto e faʻaleleia atili ai le olaga

O lea ua ou sauni e toe ou masani lava i filifiliga faamalositino e fesoasoani e suia le olaga i le sili itu.

Filifiliga 1. Ia maeʻa le faʻafitauli, maua le malosi

O lenei tulaga e mafai ai ona faʻaleleia lou agaga o le tagata, atiaʻe le "Totonu o Totonu", Hardize, ma mafaufau ai le lona ono. I se isi mea, e fausia ai le malosi o le manuia e mafai ai ona e faʻamaeʻaina le "lanu uliuli", e suʻe mai le taga tautupe. Tosina le tele ma aoga aoga i le masani o le lōia.

poto e faʻamaeʻa ai le faʻafitauli, maua le malosi

Faamolemole ia matau o le amataga o le faiga o lenei poto, atonu o le a mafai ona iloa fofo i miti, faʻapea foʻi ma foliga o pese e mataina, laina pese sa faʻalogo i le leitio, ma isi. E tatau ona e talitonuina lou lagona, ma o le a matua le pasi.

Faapefea:

  1. Lima lima ma tuu i le fatafata i le fatafata.
  2. Ua ufitia mata, e tatau ona tele le manava, manava.
  3. Suʻe le taulaiga i luga o lau la faʻamalosiʻau. Tatala sina sailia o se malosi malosi o lou ola malosi.
  4. Fatu i lou mafaufau le sini o le mea e maua ai le tele o malosiaga i totonu e manumalo ai i le faigata, stigtation.
  5. Nofo i le tulaga faʻapitoa mai le tolu i le lima minute.

O lenei aga masani e taua tele, o lona faʻaaogaina e faʻatapulaʻa ile tolu aso. O le taimi talafeagai o le faʻatinoga o le taeao, ae e le gata i le tulaga e ala i luga, ma ua uma ona i ai se taimi e alu ese ai mai le moe.

Filifiliga 2. Faʻafaigofie Tupe Maua

O mus o le a faʻatagaina i le taimi puʻupuʻu e mafai ona maua ai tupe pe a e feagai ma le manaʻoga o le ogaoga. Faʻalauiloaina le tatalaina o le saʻoloto auala mo le malosi o tupe.

faanatinati e tosina ai tupe

Faapefea:

  1. O tamatamailima e fesoʻotaʻi e pei o le ata i le sioa o le la.
  2. O lau eylids o loʻo ufiufi, e faʻaeteete e mafaufau loloto i ai ile pa o le pa. O le vaʻai o le faʻamalosia o le malosi o le atinaʻeina o le alu i totonu o le tino.
  3. O se faʻamoemoe manino o loʻo fausia i le mauaina o le manaʻomia o tupe i se taimi puʻupuʻu.
  4. Tuua i le tulaga faʻapitoa mo ni nai minute.
  5. A iai se manaʻoga, toe fai le faʻalogo i le lua o taimi, ae pe tusa ma le fa itula o le malologa i le va o lōia.

Manatua! O lenei filifiliga e naʻo faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina i mataupu o le manaʻomia i tupe, ae le sili atu nai lo le tasi aso i le laina.

Filifiliga 3. Aveese le voltage, toe setiina le le lelei ("Kshempal mudra")

Mudra mafai ona e aveese le mea leaga o le le lelei. Fasioti fou, lelei le malosi, e oo atu i le leo. E aoga foi i le i ai o le i ai o le mativa, o le manava o le manava, maualalo le afaina ma mamafa mamafa (a o aveese ai le ita i le tino, maua ai se mea le lelei).

Mudra mai le voltage ma le lafoaia o le le lelei malosi

Faapefea:

  1. UIGA FOLAFOLAINA PE A O LE ata ata. E taua i le va o lima na iai sina avanoa avanoa. Afai o loʻo fai vaalele o loʻo faia i totonu o se tulaga nofo ai, o le faʻatonuga a le lima faʻasino lima e tatau ona o i lalo o le fola i le fola. Ma afai o Lyzhich - i vae.
  2. Vaai faalemafaufau peiseai o loʻo masau ai i le maʻa i le vaituloto. Fai se manava atiligī, ma le manava, mafaufau faʻapea pe faʻafefea ona sau le afu mai le paʻu, fuga i totonu o le vai. Ile faaiuga o le faʻataʻitaʻiga, manogi faʻalogo i le vai ma faʻamamaina oe lava lea, "geospey" i ave o le la i lona mafaufau.
  3. O le faatinoina o lenei suesuega e le tatau ona sili atu ma le fitusefulu ma le lima sefululima manava. I le pito i lalo o le lima, tuu i luga o le laina ina ia o lo latou itu i luga o latou vae.

Filifiliga 4. O le Lotoa o le Malumalu i le Lagi ", Aveesea o le Lotofaʻafofoga faʻanoanoa

Faatinoga:

  1. O lima e tu i le auala e tasi e pei o mataupu na muamua atu.
  2. Ona paʻi atu lea o tamatamai lima o tamatamailima o le agavale agavale i luga o tamatamailima. E taua le itu taumatau (sili atu i le tonu, ona tamatamailima) sa i lalo ifo.
  3. O tagata misia o lima uma e tutu i luga, alu i luga.
  4. I le taimi o le faatinoga, aua le popole.

Mus: foliga o le faia ma lo latou manuia i le olaga 4017_5

Filifiliga 5 "Hackney", faʻaleleia faʻamanatu

Faagaioiga Faatinoga:
  1. O tamatamaʻilima o tamatamai lima o le tutusa ma le lima lona lua o loʻo tuʻufaʻatasia ina ia fausia le mama mai tamatamailima lapopoa, ma le isi.

O lenei faiga e ogatasi e le tele o tamaʻitaʻi o le faiʻai, faʻaleleia atili ai le agaga ma le manatua.

Filifiliga 6. "Lotos" e maua ai le lelei

O le isi faiga o le "Mudra o le fiafia."

atamai

Faatinoga:

  1. Lima o loʻo tuʻu i le fatafata.
  2. O pulumu e tuʻufaʻatasia i se auala latou te paʻi atu ai i le tasi ma le isi faʻapitoa i le pito i lalo o alofilima ma le vaega o le aluga o tamatamailima (e le tala a le lotoa fugalaʻau).
  3. Ina ua uma lena, o le "Na faʻaalia" le "Na faʻailoa mai" e Burton, ae ia mautinoa o laʻititi ia tamatamailima ma le itu i le itu taumatau o le limamatua "o le limamatua faaauau pea ona faatasi.
  4. Ona tuufaatasi lemu lea o auupega o tamatamailima uma, tapuni le "fugalaʻau".
  5. Faia ni ulugalii e toe fai.

Filifiliga 7. "Mudra o le Lalolagi" Faʻaleleia Psycho-Mafaufauga

Faatinoga:
  1. O fautuaga o le leai o le igoa ma le limatu o lima e lua e fesoʻotaʻi ma le tasi, o le mamafa o le mamafa e tatau ona iai.
  2. O isi tamatamailima e faasino i luga. Fai ia lima e lua.

O le Mudra o le lalolagi o le a avea ma moni "suauu" i faʻalavelave faʻafuaseʻi, hyters poʻo ni mafuaʻaga umi o mafatiaga. Afai e faʻamalosi e le aunoa, saofaga i le mauaina o le fealofani, faaleleia le talafeagai ia te ia lava.

Filifiliga 8. "Muds o le ola", Sii ai le olaga

O lenei masaniga ua fuafuaina e faʻaleleia ai le tino, toe faʻafoʻi le malosi malosi. E aafia tele le tulaga lelei o le galue atoa, fai se lōia sili ona tumau i ai, faateleina le alofa fua. O le mea mulimuli ua maeʻa ona faʻamanuiaina i le togafitiga o faʻamaʻi mata.

Ole tele o tagata uma o le olaga e talafeagai mo i latou na feagai ma le le lava o malosiaga vave. O le a fesoasoani foi i isi ina ia umi lana galuega mo se pupula mata o le a le mamafa o lana fanau.

Mus: foliga o le faia ma lo latou manuia i le olaga 4017_7

Faagaioiga Faatinoga:

  1. Tulei atu au TIPS e le omia, tamatamailima lapoa ma ni tamatamailima tetele o lima uma o lima.
  2. Faasino ma le ogatotonu o tamatamailima taofiofi.
  3. I lenei masaniga, e manaʻomia i le taimi e tasi e faia ai faʻafiafiaga ma lima e lua.

Ioe, o le mini-yoga mo lima e aofia ai se malologa malolo o le pito i luga o vae. Aua le sasaina tamatamailima, ia latou le tatau ona ootia.

Filifiliga 9. Mudra "laumei" faʻamalosia le soifua maloloina

Faatinoga:

  1. O tamatamailima o le taumatau taumatau i totonu o le loka ma tamatamailima o le agavale agavale.
  2. Limamatua ma le muamua, ma e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le lima lona lua i le itu o itu vaega.
  3. O le faʻagasologa o le tapunia o tamatamailima e faʻaalu ai faavae o mea taua uma o loʻo tuʻaia, ma ua faia le liuga tapunia. Faapena se tulaga e poloka i le leiloa o le tino malosi malosi.

Mus: foliga o le faia ma lo latou manuia i le olaga 4017_8

Faia se faʻamalositino pe a fai e masani ona e lagona le le mautonu, vave lelava pe o ni maʻi fatuga.

E pei ona e vaʻai, popoto i lau galuega ofoofogia e aoga tele i le olaga, faʻatagaina oe e faatosina le mea e te manaʻomia. Ioe, e taua le mafaufau o le masani ai, ae e te leʻi tu ai se sima sini - aisea e te faia ai, o le a le iʻuga e te manaʻo e maua e tusa ma le iʻuga.

Afai e te tausisia nei fautuaga uma, ia masani ai ma i ai a latou mafaufauga mama, e fesoasoani Peters Wester le olaga e te manaʻo ai.

Mana e te Maua ni faataitaiga o le ofoofogia o le atamai? Ona ou ofo atu lea o oe e matamata i le vitio nei. Vatuge:

Faitau atili