O le mafaufau o le mafaufau: o le a ona uiga

Anonim

Atonu na e faʻalogo i se mea faapena o se "mafaufau mafaufau". O le a le mea o loʻo i ai, pe faʻafefea ona faia le mafaufau i le va o tagata, o latou faʻailoga autu - e uiga i lenei ou te taʻu atu ia te oe i mea nei.

O le mafaufau o le mafaufau - tulaga o mafaufauga

Tusi faamaonia o le mafaufau mafaufau

O le mafaufau o le matua moni o le lalolagi o mafaufauga. Tele o aʻoaʻoga faʻavae (pei o matua matutua, faʻalogo le fua o le lalolagi lenei, o le gaioiga lea ma manatu o le mafaufau. Ma esomtics fautua mai o le mafaufau o le mafaufau fausia se atigi foliga manifinifi o le tino o le tagata, o iai i le ogatotonu o isi tino uma.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ua taʻua foʻi o le mafaufau o se kopi fatu o le mea moni, mamanuina e ala i le tui o le poto masani o le olaga, mafaufau, faʻapea foʻi ma amio lelei o le tagata taʻitoʻatasi.

O le a le mafaufau mafaufau

Charles Leferce - tusitala, Mason ma se sui o le Ingosphical Balacial Brights e igoa le lona fa pulu o le tino o le tagata. E tusa ai ma lana talitonuga, o le faʻataʻitaʻiga o le mafaufau o le mafaufau i luga o le tino o le tino o le itu o le oona ma le faiʻai.

O sui o mea fai e tupu talitonu o le Fono Aoao o loʻo fuafua lava i tagata taʻitasi e faʻalagolago i le ituaiga o lona manatu i le lalolagi:

  • fuafuaga - o loʻo ia i latou i le itu i luga o le mafaufau;
  • Mafaufau ma le malosi ma le malosi - i le ogatotonu;
  • O i latou e manumalo i lagona, ae latou te usitaia tulafono - i le pito i lalo.

O le isi filifiliga vavaeeseina e faia le fata. E tusa ai ma ia, o le mafaufau o le mafaufau ua faia e ala i atigi laau:

  • Taualumaga Taualoa Upu;
  • tur -ral;
  • faasamasamanoa;
  • Bodhic;
  • Atmanuni.

O se mea faʻapena o loʻo i ai ma le tulaga o le mafaufau.

Tagata nonofo i le mafaufau

Le mafaufau mafaufau, faʻapea foi ma le faʻamaoni, ave uma mea i totonu o le avanoa. I lea fesoʻotaʻiga, soʻo se ituaiga o le le aʻafia ai, tusa lava poʻo isi fuafuaga, maua ona mafaufau i ai. Tagata manatu i le mafaufau o se gaioiga o le faʻamalieina mafaufau - i le ituaiga o soʻo se mafaufau o le mafaufau (mea taʻitasi o loʻo i ai i tuutuuga o le mafaufau, e leai se afaina o tagata).

I lea manaʻoga faʻapitoa manatu e fesoʻotaʻi, fausia le ua taʻua o le pule faʻaigoa O le a le mea e mafua ai? E tusa ai ma le malosi o le malamalama na faia e le vaega o tagata, vaevaeina e se foliga patino. O lea, e tele ituaiga o sese

  • lotu (Kerisiano, Isalama, o Buddham ma isi);
  • O ninikerilia o malo (o temoni o malo);
  • Egy6rsrs auai;
  • Faapolofesa ma o lea.

Le mafaufau lava e tele na aofia ai mafaufauga-fomu ma oe.

O tatou faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma mafaufauga?

O le vaega o le psychologists talitonu o le tulaʻi mai o tagata uma o tagata e amata i se mafaufau. Latou te talanoa e uiga i le vavalalata sootaga o le lalolagi faaletino ma le faaleagaga, tulaga o le tino o le tagata ma ona mafaufauga.

Ona toe amata lea o lena mea, manaʻo e te faʻamalolo mai le maʻi, e tatau ona e faʻavaeina muamua le mafaufau (mafaufau) mafuaʻaga na mafua ai. Talu ai o faʻailoga i fafo o le faʻamaʻi e naʻo le toe taliina o le auala o loʻo iai E tusa ai, e tatau i le maʻi ona faia le suʻesuʻe ma le faʻatauaina o le mafuaʻaga faʻaleagaga o le faʻamaʻi.

E aliali mai afai e tutoʻatasi se tagata se faʻamaʻi - naʻo ia e mafai ona faʻaumatia o ia.

Ma mai le mafaufau autu o vaelomita, ia:

  • E le malamalama foi i se tagata i lona olaga olaga, e le iloa le mafuaaga na ia sau ai i lenei lalolagi;
  • e le malamalama ma / pe le o tausisia tulafono lelei ma masani;
  • I lona musulaloina, e i ai ni malosi, faaletonu lagona po o lagona.

Faʻamaʻi e faʻatupu ai mafaufauga leaga!

Soo se faamaʻi, muamua uma, faʻailo e uiga i le faʻalavelave faʻafuaseʻi, paleni i le vateateateatea. O se manatunatu lea o le sese tagata, lagona ma aga - o le faʻamanuiaga atoa o le lalagiʻa atoa.

E moni lava faʻamaʻi uma e fefaasoaai mai ai i matou mai i o tatou mafaufauga ma amio le pulea. Ma e mafai ona iloiloina i latou e lē saʻo se malamalamaaga, ola lelei o le lalolagi. Ona o le faamaloloina e toe fetuunai o se suiga ma sui o o latou manatu i le olaga. Ae paga lea, o se tagata faaonapo nei ua le atoatoa le le mautonu i mataupu faapena. Ma maʻi, i le tulafono, pue fagu masani, saili mo le faʻamaloloina. I lea tulaga, naʻo le aveeseina o faʻailoga e tupu, ae le o se aʻafiaga i le aʻa aa.

FOI FOI - O le a lea?

Ua leva ona fiafia saienitisi i le mafaufau (telepathic) fesootaiga i le va o tagata. I lenei mataupu, o suʻesuʻega eseese na faia. E tusa ai ma faʻataʻitaʻiga na faʻaaogaina le fmrt (faʻaaogaina maneta maneta o loʻo maitauina o loʻo mafaufauina), faʻaalia ai le auai o fesoʻotaʻiga mafaufau i tagata.

Mai le faasaienisi tulaga, e moni lenei, e foliga ese mai lava i le itu o Esoric. O lea, ua talanoa ai saienitisi e uiga i le faʻamama o ataʻiga o le faiʻai, pe a fai o tagata faʻatasi e pei o fesoʻotaʻiga. Ona faʻapea lea o le gaioiga o le faiʻai o le faiʻai o le tagata faʻalogologo i vaega o gaioiga ole mafaufau, e aofia i le isi tagata.

Faʻafefea le mafaufau mafaufau mo tagata? Mafaufau mai le tulaga o le etric. O le auala sili ona malosi o le telepathic e manatu o le tasi na ala mai e pele ia te oe (masani - mai i le alofa pele poʻo i latou o loʻo i feusuaiga). O loʻo iai pea ni fusi i le va o uo vavalalata ma le va o le tina ma le tamaititi.

Mafaufau mafaufau i le va o tagata

Le faia o se mafaufau mafaufau, ua manaʻomia le taimi, ma o tagata faʻaalu taimi ma isi. Ma, e tusa ma Mystics, e iai se taimi o le faʻalapotopotoga o tino manifinifi i le tasi ma le isi. I lenei faiga, o filo faʻapitoa faʻapitoa o loʻo aʻafia i Chukram - Eria Faʻatonu o le Tino.

O le a le mea e tupu pe a fai e tagata? Faapea lava na i ai sana misa malolosi, sa latou o atu i le avanoa mamao mai le tasi ma le isi, ae o le a latou manatu e uiga i le uo, o manatua pea o le ulu ...

O le a le mea e tupu i lena taimi? I le vaega o le fa o le itu i le va oi latou, o le filo e le vaaia (auala) e fausia, o loo afaina ai le ola o mea uma uma. Ma o le mamao i lenei mataupu e le taaalo toetoe a leai se matafaioi. E moni, o le mea saʻo o loʻo totoe i le tala o le "foliga faia" - moni, pe a fai o le malosi o auala, latou te faʻaleagaina atoatoa.

Ma afai e te manaʻo e fai muamua, o le a manaʻomia ona e alu ese mai le mafaufau o le mafaufau i le mea le mautonu. E le o masani ona tupu ia te ia - o nisi taimi e manaʻomia nisi taumafaiga.

I le faaiuga

Sei o tatou otootoina le Autu:

  • Mafaufau mafaufau - o le maualuga o mafaufauga tagata. O se fua faʻapitoa lea faʻatasi ai ma le faʻamasinoga e faʻataʻitaʻi;
  • E talitonu le esoertics o faʻamaʻi uma e faʻatupu ai o tatou mafaufauga le masani ai. Ma o le suiga i manatu e mafai ona faʻamaloloina palapala;
  • O fesoʻotaʻiga mafaufau ua faʻavaeina i le va o tagata vavalalata, alofa ma aiga. Ua mafai ona latou tumau mo se taimi umi, ae masani ona galue mo le faʻaumaina o le faʻaupuga (e iai faiga faʻapitoa o le avanoa o le mafaufau o le mafaufau mafaufau).

Mulimuli ane, ou te tofia se ata vitio:

Faitau atili