Faapaupau i Rusia: e le galo, ae o ola pea

Anonim

O le finafinau i Lusia o se tuʻufaʻatasiga o manatu faʻa-Kerisiano e uiga i le lalolagi ma tagata soifua, o le mea na ia tausisi i ai i le taimi anamua. O ia o le tapuaiga auʻatoa ma le lautele i le Matua tuai o Rusia seʻia oʻo i le 988, ina ua papatiso le ua papatisoina o Rusia.

Ae tusa lava pe o le 50 tausaga o le 12 senituri, o tagata na faʻamaeʻaina faalilolilo i faiga faʻapaʻaga, tuʻulafoaʻiina faʻasa o le pule o le pule. E oo lava i le taimi atoa na suia ai ma le faatuatua e le pologa a le pologa a le au puleaga le tiute o le Kerisiano, o nisi o tiute ma talitonuga na faʻaauau pea ona malosi faʻamalosi tino, tu ma aga taulima. Taimi nei, o loo i ai O se vaega toefaafouina o le faautauta o le poto.

faapaupai i Rusia - o le talavou galo o matou tuaa

O uiga o le Paloni anamua Rusia

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ua matou maua ni faʻamatalaga laiti e uiga i lotu o tuaa: ulutala o faʻamatalaga e uiga i le faʻatauga o le 6 senituri, pe a latou fesoʻotaʻi ma le malo o le 6EN. O le toʻatele o tagata uma ua iloa e uiga i le matua faʻaituau o Pertoke Parn, o le na mauaina le matafaioi a le au tafao ma taua.

E mafai foi ona taʻu mai ai ituaiga nei o manatu ia Praslavyky:

  • Le agaga, agaga;
  • Nava (le lalolagi oe ua oti, oti);
  • Parataiso (o isi mea e fuaina);
  • Volkolak (wewolf);
  • Ghauuu (toto toto);
  • Trepa (taulaga).

I le faapaupau, o le autu o le agaga e ese tele mai aso nei, Kerisiano. O lea, sa manatu le agaga o le a le o se vaega o mea, ae sa fai ma faatusa i foliga o se tagata, pe a uma ona alu ese le oti o le tupu.

O uiga patino

Le tele o uiga faʻavae o le faapaupau o se faiga o le lalolagi, igoa:

  • E faaleagaga o tatou tua'ā faʻaleagaga e malosiaga o le natura, tapuaʻi i ¯ ai latou;
  • faamamaluina le manatuaina o ana fanau a ana fanau fanau a ana fanau;
  • talitonu i vaega o aʻoga, lea e tupu i le olaga o se tagata ma aʻafia saʻo;
  • na talitonuina o loʻo i ai ma le fesoasoani o togafiti, o le aʻafiaga o ituaiga malosi o le malosi na mafai ona suia lona olaga i le itu saʻo;
  • Faʻamalotia faʻamaʻi e faʻagaioia ai tatalo ma metotia o vailaʻau masani.

Talu ai e leai se moni o methomploclogicts, a e uiga i faʻamatalaga uma e uiga i le faapaupau o pologa, e faʻaalia faʻapitoa i le tulaga lua, ma faʻamaumauga mai fafo, e faʻatatau i aʻoaʻoga mai fafo, e uiga i ni aʻoaʻoga faʻa-Kerisiano e uiga i le faapaupau. I se faʻaopopoga, latou te faʻatusatusaina faʻamaumauga o le aʻiaʻi ma faʻamaumauga o isi mea o totoe o le atunuʻu o le atunuʻu.

I le taimi lava lea, o le sili ona talitonuina ua taua o le "aso nei" (e mafua mai i le 19 ma le 20 seneturi) o le faʻamaoniga o le gagana, o tagata amio lelei.

Uiga i mea

Ina ua maeʻa suʻesuʻeina faʻamatalaga o nisi o fesili, ma sagisagi malamalamaaga i punaʻoa, na tatou vaʻaia ai o ni tino anamua na fausia ai le taua o latou atua (taʻua o tupua). Gaosi mea e fai ai fafie ma maa. I le taimi lava e tasi, o le amio lea e pei o tupua o le itu i sasae o vaega o Feta, na faigofie, magao, ma sili ona matagofie.

Tapuai i luma o tupua na faia i luga o le tatalaina o malumalu (lauiloa o le kipaeff). I le avea ai o se tulafono, nai lo malumalu, na o ai Mala i le vaomatua. O le tuusaunoaga o na o le Western Pangans. E moni, e iai le lomiga na o ia malumalu ma umi o latou taimi, e aunoa ma le leai o se mea.

I luga o puipui na faatinoina ni tuufaatasiga o tapuaiga i luma o tupua. Sa masani ona paʻe le malumalu, e susunuina foʻi paʻu o togi i totonu, ae leʻi tumau pe tumau. O faʻamatalaga mai le au talaʻaga o soʻotaga e faʻatatau i le tele o pulu lea, lea sa i ai i Novgorod, faʻapea foi i le peka. O loo i ai mea na latou mauaina i ai i le tapolopolo, ae o le mea lenei na faaeeina manino ai lenei mea mai le faitau aofai o tagata. O le faʻalauiloaina o le faʻauigaina e maua, e mafai ona e talanoa e uiga i le zbrrich center.

O loʻo masani nei ona aliaʻe mai le mea moni e uiga i le mea moni e faapea o taligalu i matu-lalolagi i sisifo na faʻamafanafana, o loʻo 'aʻai lea o safusa. Sopgia o se isumu na faia i tuugamau. Po o le a lava le tulaga, ua i ai se galuega faataʻitaʻi i le oona i le falelauasiga. O nisi o mea o totoe o se lalolagi e mafai ona maua i luga o le porch. Peitai na ifo e le pologa i tupua, ma e oʻo lava i luma o papala.

Faatagata o le Pegan Gov

O le tusi na tusia e Metropolitan Makaria Tsar Ivan Grozny i le 1534 e fiafia. E faitauina e uiga i le faʻasaolotoina o le "leaga tupua" seʻia oʻo i le nofoaiga o le Princes Vasnovich. O loʻo faʻamatalaina pea le faʻaaogaina o le tatalo "vaomatua ma vaitafe, punavai, le la ma vaipuna."

Atuatuvale

E tusa ai ma isi saienitisi, le taʻitaʻi (o loo uuina le porncence i aso anamua o le pamu na maua uma e le au patele ma galuega faalelotu i le taimi e tasi.

Ua uma ona i le afa lona lua o le 1 Melenuu, matou vaitau, fasioti tagata i le tele o teritori, ma o lea e i ai se eseesega i lo latou atinae lautele:

  1. Tagata nofoia o le itu i saute E masani ona i lalo o le malosi o le malo o le malo o le malo (aemaise, o le lotu Kerisiano), o lea la ua faasolosolo faanatinati ona aveesea mai ia latou.
  2. Nofo i Sisifo Itumalo Pupu I lona atinaʻeina o tagata i luma o tagata matutua. O faʻamatalaga anamua o mea ua taua i le tele o aʻafiaga i lo latou aʻoaʻo, maʻa mulimuli ane na o le pule faʻapolokiki.
  3. Mo le itu i sasae, Na o latou sa maua se perisitua, ae na motusia mai i le faatuina o le faatuatua faaKerisiano. O le talitonu o le itu i sasae na i ai foi faitaulaga i le taimi muamua muamua.

E moni, e mautinoa lava e sili atu le tamaoaiga - tala, o taulaitu ma faailoga na manumalo ai. I mea anamua a Rusia anamua, o lo o latou tauaveina le igoa o le Mag, o taitai, taulaitu, o tupu, ma isi.

O tagata na auai i le faailoga, o le mea lea, sa togafitia ai i latou, o loʻo avea ma fesoasoaniga o taʻitaʻiga, saito ma faʻalenatura vailaʻau. I le taimi lava e tasi, latou te faʻataʻitaʻi ai ni togafiti mataina o mea totino (alofa ma le amio lelei). Ua uma ona faia ni sauniga eseese, faʻapitoa a folau na gaosia, o toe talapanoa, malo ma isi mea lilo. Na latou manatunatu i ni auala eseese: Faatasi ai ma le fesoasoani a se manulele ma manu, i le vaipuna, tusi.

Na iloa e Magtis le auala e togafitia ai herbs

Ua le taliaina e le au Kerisiano le faapaupau

Ina ia mafai ona suia le faapalaga o le faʻa-Kerisiano anamua, o le malo o le malo o le malo o le malo. Sa manaʻomia o ia, a ua matauina o soo se atunuʻu, faia le kerisiano mai le Emeperoa ma le peteriaka, liliu le faʻamasinoga i le faʻa-vela i le va; Ma o le tausiga o fegalegaleaiga i le va o Rusia ma le sazanitaum na faʻatagaina ai le aʻoaʻoga faʻa-Kerisiano e faʻauu i le siʻosiʻomaga Rusia.

O le Nofoaiga a Lolomi na finau ai mo le lotu malosi e pei foi o le faʻatuatua mo ia lava, ona faʻailoa ai lea e papatiso uma Lusia. Na tuua e le perenise ma lona siosiomaga i faifeautalai mai ituaiga eseese: Musmim Cururaram, Siamani, o Khazantines-Aszanper-.

Ua talitonuina o le a lava le pule na auina atu aumea i vaega eseese o le atunuu, ma avatu ia i latou le galuega e maua ai le a sili atu. Ma ē na toe foi mai, taliina le sili ona lelei - vera Eleni.

Fautuaina saienitisi na taʻutino le faamaoniga o le faatuatuaga a le Kerisiano sa matua tuufaasolo mai i manatu o mea taua: e taua naua le sao o le pule o Kievan Rus.

I le taimi lava e tasi, o le Folasaga o le perenikeri Addicdimitt Faatuatua Kerisiano na o le amataga lea o lenei faasologa. Mulimuli ane, na alu lemu le uluaʻi vaaiga i Panen Vewsvice, sa le oo atu i tausaga na teʻa tausaga, peitaʻi e tele tausaga.

I le taimi o le tulafono a Vladyir, o lona faa-Kerisiano na taliaina lona aiga, se 'au. O le vaega tele o tagata na faaauau pea ona pipii atu i luga o le laupapa seia oo i le 11th seneturi. E ui lava i le muamua afa o le 12 senituri, e tusa ma faʻamatalaga mai le tupuaga anamua, o tagata o loʻo 'auai pea i amioga pepelo a le lotu.

Seia oʻo i le ogatotonu o le ogatotonu o le atunuʻu e 13 o maua ai, na faʻaauau ai ona faia e Smuvs ona faia galuega tutone. Ma i le faʻaaogaga o taimi o na taimi, sili atu pe itiiti ifo faʻalauiloa faʻailoga faapaupau ua sailia. O loʻo la talai mai o meaʻai e 'aʻai tetele, ae pei foʻi o nuʻu ma taulaga, i totonu o latou ma agaʻi atu i le taulaga, sa faʻasolo malie lava.

Naʻo le vaʻaiga i le lona tolu augatupulaga e mafai ona manatu i le au Kerisiano tumu atoatoa ina ua sainia Rusia, ma na latou nonofo ai i Yaroslav Mudrome.

Ma e ui lava na fausia ai pulega le tele, ae o le faapaupau atu i le filo e le vaaia o le ulavale i Orthodoxy, e faavavau ona maua i tu ma aga a Rusia. Ma lenei, e toʻatele tagata e tausinio i Aso Maloloʻaga o aso malolo: Manureta, Ivan Kupala, o le sulu malie, sili ma isi.

Ma e sili atu - taimi nei, i le aluga o le lulu i tausaga ua tuanaʻi, ae amata ai ona maitauina le olaola o le aganuu a Karave. E tele mea e tele o loʻo tuʻufaʻatasia ai tu ma aga masani ma aumaia uma tagata ia i latou uma. Latou te faʻaalia i tagata iloa, ua leva ona i ai i le le aoga, o le fesoasoani lea i le faʻatupuina o la latou fiafia ma le soifua maloloina ma manuia.

Afai e te manaʻo e maua sina faʻamatalaga i luga o lenei mataupu, ona ou fautuaina lea o oe e faamasani i le vitio nei:

Faitau atili