Amio lelei: Fuafuaina o le psychotype i le tagata

Anonim

O le lavelave o le avea ma tulaga masani ma fegalegaleaiga faʻafitauli o mafutaga faaleaiga ua lauiloa i matua uma. O le faʻaalia lea o le amio faʻaalia pe a fai o se tasi o uiga totino o le talavou e amata ona pule. Ma le matua, o amioga a tagata e avea atili ma sili atu ona fetuʻunaʻi, ma agavaʻa o loʻo sōrtuthothe. O laʻu uo lelei o loʻo mafatia i lona ataliʻi o talavou, seʻia oʻo ina tusia i se feutagaiga i le fomaʻi. E aliali mai e iai faʻafitauli o loʻo feagai ma faʻafitauli ma tupulaga.

Amio lelei

Fautuaga a le Tagata Lava Ia

O le a lea? E le o e iloa uma e tagata uma le upu "se faʻafeiloaʻiga". Naʻo le mafaufau o le psychology o se saienisi o talavou, ma na amata ai le fesili o se taʻiala na o le auai i le faʻaiuga o le seneturi talu ai. O tagata suʻesuʻe i le malae o le psychology tutasi i le va o le tele o ituaiga o uiga poʻo ituaiga o faʻasologa, o le faʻatulagaina o le psychologist A. o le proschyo ua faʻaaogaina. O lenei saienisitituti e faʻataʻapeina ituaiga o uiga o le uiga, ma o lenei ua matou maua le avanoa e iloa ai le taʻitaʻiga (pule) o le faʻaaliga, o foliga o le fesoʻotaʻiga i fafo.

Manatua! O le faʻaupuga o se mamafa sili o le faʻamalosia o le tulaga o le amio lelei, ae aunoa ma taunuuga faigata.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Hyperterphing Contronty poʻo le aʻafia e mafai ona oʻo atu ai i le musu e fesoʻotaʻi ma tupulaga poʻo tagata o se ituaiga ituaiga o uiga. O le faʻafetaui o le amio e faʻatagaina ai le faʻailoga i luga o mea uma o le olaga o le tagata, faʻapea foi ma le amio agaʻi ia te ia ma le lalolagi i.

E le o se paolo o le mafaufau o le psyche, e ui lava o isi taimi o faʻailoga o loʻo faʻamanatuina ai i le latou faʻailoaina o tagata o tagata leaga faʻaletonu. O le faʻailoga o loʻo i luga o le pito i le va o le soifua maloloina o le mafaufau ma lona uiga tiga. Ae paga lea, o nisi taimi o faʻafitauli e mafai ona alu i le psychotic vaalele ma mafua ai le mafaufau o le mafaufau. Ae i le tele o taimi, o le ova tele o le faʻaalia o nisi amio uiga o loʻo umoiina ma sau i le masani pei o se tagata e atiaʻe.

E mafai ona fai e le tele o lagona i le:

  • leaga tulaga o le mafaufau ma fesootaiga;
  • O le le talafeagai le le lelei le mafaufau o psycho-lagona;
  • Le le lelei mafaufau o le mafaufau i le laiti ma le ogatotonu o le aʻoga tulagalua.

O lisi o lisi e ono saofaga i le faiga o se auala o le amio i psychopathy, o loʻo taʻua i le pathology o le psyche. Ia mafaufau nei poʻo a ni faʻafitauli e ese mai i le patholonical faʻaletonu o le psyche.

Foliga iloga o psychopathy:

  • O taimi uma lenei e masani;
  • Faʻataʻitaʻiga o le 'aga a le tagata;
  • Le fiafia i soo se agafesootai.

O lona uiga, psychopathy o le tulaga le tumau o le psyche, o loʻo faʻamoemoe i soo se mea ma taimi uma, e le mafai ona pulea le taumafaiga o lea.

E mafai ona faia sau suʻega a le tagata lava ia mo se faʻailoga o se tagata e iloa lau psychotype e saʻo.

Ituaiga o uiga uiga

Le tikeri o le suiga

Ile fesoʻotaʻiga ma le mea lea e iai le amio faʻapitoa. O le mafaufau o le mafaufau e faʻafesoʻotaʻi ma le taʻuleleia o uiga. Aisea e manatu ai o se agavaivai o le faoa faamalosi meatotino? Aua, e tusa ma le uō, e fesoʻotaʻi ma le fesuiaiga o vai o loʻo faʻasalalauina i totonu o le tino o le tagata, ma o se tulaga tumau lenei. Uiga e le mafai ona suia pe a naʻo se tagata e le maʻi i le maʻi ogaoga o le maʻi.

O lea, o se tasi ma le aufaitau ituaiga o le auala o loʻo maitauina i le atinaʻeina o faʻafitauli i ituaiga foliga lelei. Aemaise pe a fai o se taimi umi o le mafaufau o le mafaufau ua atiae i le olaga. E le o se avanoa e tupu ai le faʻamalosia o uiga uiga i tamaiti ma talavou: E le iloa lava e tamaiti le iloa lelei i mea na tutupu.

O lea, o le tikeri o uiga o uiga o uiga o uiga o le lua:

  1. iloa;
  2. Natia.

O se faʻalauiloaina o faʻailoga e faʻaalia ai lava o ia lava i amioga a le tagata, o loʻo taofia ai ana gaioiga ma faʻamautuina se mea e ono faʻapena ai i lona tagata. O lenei vaega e le faʻalavelave i le tagata e faʻavae ni sootaga fegalegaleai, auai i faʻatasiga o mea na tutupu ma faʻaoʻo atu i tulaga fou.

E le faʻaalia se faʻaupuga i totonu o le atunuʻu ma agafesootai, o loʻo faʻaalia mai i se avanoa-i tulaga uiga ese.

Ituaiga o uiga o uiga

Mafaufau i ituaiga autu o uiga o uiga i le tagata:

  • feaiga;
  • epileptoid;
  • schizoid;
  • lakile;
  • ogatasi;
  • Athonno-neurotic.

Lautele

O lenei ituaiga o uiga o nisi taimi o loʻo taʻua i nisi taimi e pei o le faʻailoaina. Ole mea moni, na ia faaalia lava o ia o teine ​​a le autalavou ma teine ​​talavou. O le a le hymentsical ma o le a le mea e fesoʻotaʻi ma? O le sini e matua faigofie lava - e tosina mai ai. Uma e ave i mea uma - uiga o amioga, lavalava sitaili, o le foliga o le tagata lava ia. O tagata o loʻo vaʻai i taimi uma e vaʻai ma ese foliga manaia foliga. E manaʻomia tele i latou i se tali o loʻo i ai:

  • Snoanoa po o;
  • agaalofa;
  • Fiafia;
  • Faafoe lelei;
  • Tapuaiga.

E matua lava lona lava, ae e oʻo lava i le toʻasa o isi e mafai ona taliaina e le faʻaleleia, pei ona faʻapea foi o se ituaiga o mataala. Latou te tuʻufaʻatasia se feteʻenaʻiga mo le ausiaina o latou sini - e tosina mai ai.

Aisea oi ai uma nei? O le mafuaʻaga mo le faʻamalosi ola o le mafaufau o le beentomy. I totonu o lenei e tutusa ma pepe e tosina malosi ai ma le tagi leotele. E taua tele le pepe, ma o talavou talavou ma e manaʻomia e le teine ​​talavou lenei na o se mea mai le masani.

O loʻo faʻailoa mai foi e le Hystersters:

  • Faateleina lagona o lagona;
  • atiaeina mafaufauga;
  • tumate;
  • I tafatafa o le sili atu le manaomia.

E vave ona tali atu Hysterasi i soʻo se mea na tupu i le olaga, e tusa lava pe le taua. E masani ona latou faaitiitia le lamatiaga, mafai ona faia se elefane mai le felelei ma talitonu ia latou tala fatu. Peitaʻi, o le aofaʻiga o uiga o tagata uma lava o loʻo aʻafia ai i lona lava olaga ma e na o lona lava ola, o le faʻamoemoe o isi tagata latou te le o iai le fiafia ia latou.

Latou te ita i le galuega ma le masani ai, le le masani ai, e le tumau, sola ese mai nai faigata pe taumafai e fati i ai. O lilo e tele taimi e masani ai mafatiaga faʻamaʻi, o na faʻamaʻa, faʻamaʻi i luga o le leaga tele.

Manatua! O le lautele o le ituaiga o uiga o loʻo avea ma pule i le ola.

O le vevesi o lagona o le talimalo o hysteraies e leai se mea e faia i lagona faamaoni: Latou te faʻaalia le tiga o le leiloa, mafaufau tiga poʻo le faʻalumaina i le hyperpertrophi. Ole mea moni, e le o taumasili latou te le o loloto i lagona loloto. O le mea lenei o le natura o mea o le a avea ma autu o le ogatotonu o le gauai. Afai e te tausia le Hysterosis, e mafai ona e vaʻai pe faʻapefea ona latou suia nisi lagona e isi.

E le popole tele i le lautele o tagata, pe a faʻalogo i tagata e tosina i ai se isi tagata, e ese mai ia i latou.

O fafine o le solofanua e mafai ona maua i amioga amioga ma le mafai ona ave ai ni mea e fai ai. Latou te faaalia le faasausili ma le malulu i lagona o isi. O le mea fou o loʻo faʻaalia i tulaga uma o le olaga, o se tuʻufaʻatasia o le psyche.

O le tulaga lamatia o le itu o mea latou te talitonu i ai ia latou lava talavai. FAʻATINOINA O LE MAFAUFAU FAITAUAGA FAʻAVAVAU MA LE MEA E TATAU ONA FAʻATALAINA ATU O SE MEA LELEI. O nei fafine e faigofie ona faateteleina, talitonu i horoscopes ma leaga. O le mafai ona faʻateleina le taua o soʻo se mea e mafai ona taʻalo ai ma i latou o le sili ona malie malie ma taʻitaʻi i se maʻi ogaoga o le a latou valaʻau.

O i ai ni uiga lelei uiga mai nei uiga? O lenei vaega o tagata e faigofie ona faʻamautu ai fesoʻotaʻiga ma isi, e tatala i fesootaiga ma fesuiaiga o le poto masani. E matua malolosi, e iai foi le tulaga mama, latou te iloaina le auala e faʻaalu ai o latou lava tulaga. A o le tulafono, o le lautele ituaiga ituaiga o tagata o loʻo faʻamanuiaina ia te ia lava i galuega fou.

Amio lelei i le tagata

Epileptoid

O lenei ituaiga uiga e ese le igoa - le mafai ona iloa. O i latou o se mea e tutusa ma le sioteai, pei ona latou saili ia i le ogatotonu o le gauai. Ae peitai, o metotia o le tosina mai o latou mafaufau ese e eseese; o foloina, paluseta, faitioga, faitioga, faitioga.

Uiga o le epileptoid:

  • ita tele;
  • le fiafia;
  • Solitulafono;
  • le usitaʻia i le ola mama;
  • pulega o le mafaufau masani;
  • faatosina;
  • Le faigata o fetuutuunai i le fou.

O nei tagata e taumafai e vaai mea uma i mea pogisa ma lanu uliuli lanu: ina ia e masani ai ia i latou. Latou te le fiafia pea i se mea, o le au povi, e taulaʻi mai i le tele o tulaga o le va o le lautele. Latou te fiafia e tusi i le le lelei manatua i le ulu, faʻamalosia i latou i faʻamatalaga fou le lelei.

Manatua! I aiga e fesoʻotaʻi i EPleleptoids e le mafai ona gafatia: O i latou e venutic, loto maʻaʻa, faatulaga se sologa mo soʻo se taimi.

O le Psychologists faʻatusatusa le mafaufau o le mafaufau o Epileptoid ituaiga ma le Steam Bouler: Le lelei lagona e faʻaputu seʻia faʻaleaogaina le tagata tele. Ma e oo lava i le iʻuga o le scandal ma faʻamalamalamaina tino, epileptoid e le mafai ona toʻafilemu ma tusi le tulaga i mafaufauga i taimi uma.

E mafai ona suia ma mafai ona suia ma fou. Faʻaaoga i le faʻavae faʻatulagaina, mulimuli atu seʻia oʻo i le iʻuga. O loʻo latou aʻoaʻoina foʻi i le taualumaga tau faʻavae mo sui o o latou aiga ma pule malosi i le galuega, mo le faʻatinoina o le maopoopo. A o le le faʻamaoni ua mauaina e uiga i le faʻataunuʻuina o nei faʻamasinoga, o se faʻaluvae tele. O le naunautaiga i le faʻasao e puipuia ai le fetuutuunai i tulaga fou ma siosiomaga.

I le vevesi o le "mama amiotonu", e faigofie tele le motusia pe a le salamō pe leaga isi. O le pito i luga o le solia o tulaga fegalegaleai mai le le faʻaaloalo mo le toeaina i le togafitiga o le saua o manu ma tamaiti. O le lagona na lē iloa ai le lagona o le lotofuatiaifo o tagata mafaufau i tagata.

Manatua! Epiletoid o loʻo taʻitaʻia e le olaga masani, aua le faʻatuatuaina fafo ma le talitonu i togafiti ma horoscopescopes.

Epiletovis o loʻo mautinoa atoatoa i lo latou lava saʻo ma aua le faʻataʻitaʻia. Mo i latou, e le i ai se isi ituaiga manatu. Afai e le faʻataunuʻuina o latou manaʻoga, e mafai ona latou paʻu ma mimilo mea uma. Peitaʻi, pe a faia ni faʻaiuga, e faʻapitoa lava o latou tulaga masani.

O loʻo i totonu o le sui o lenei psychatapi e masani ona faʻatasia ai ni mea ese, le na o le faʻavaivai ma isi tagata o amioga le aoga. Faʻapea foʻi i totonu o le OPoillesptoiosis o loʻo iai ni vaipuna.

I nisi o uiga lelei o le amio, e mafai ona matauina le faʻamaoni uiga agaʻi i ou tiute, faʻapopoleina, faʻaeteete i faʻamatalaga, tausia lou soifua maloloina ma le agavaʻa e ausia ai le sini. Epiletoid i se tulaga tutusa o le psyche faʻaalia le maualuga vaʻaia o o latou aiga ma manu. Faatasi ai ma i latou o mana lelei ma pale ma pule.

Shizoid

O nei tagata ei ai lo latou lava manatu o le lalolagi ma le olaga, e masani lava ona le taliaina a latou amioga ma foliga ese i isi. Schizoid ituaiga o, pei o se tulafono, tagata. O tagata nei e "le o le lalolagi o lenei", e mafai ona faʻamatalaina i latou i ofu e le saʻo ma le saʻo. E eseese mai latou mai le faʻalauteleina o le leai o le mafaufauina poʻo se ata faʻapitoa.

Schizoids avatu se toesea foliga i leai se mea, pe a talanoa ma le fesoasoani, latou te le o vaai i mata. O nei tagata e eseese i atinaʻe agaʻi totoʻa, mataala ma aʻoaʻoga. Ae peitai, fesootaiga ma isi tagata e le aumaia le fiafia, ina ia latou fesoʻotaʻi ma se prorress psychotic.

Manatua! Mo se Schiezoid ituaiga o uiga o uiga, o le tuʻufaʻatasiga o le le fetaui o le uiga o le uiga: o le ataata i luga o le foliga, palapala lavalava pe o le tino, ma isi.

I le amio a Schizoid ituaiga, le poto ma le matamuli, le mautonu i le tiga tiga ma le faʻamalosiina i le faʻamalosi tino e mafai ona tuʻufaʻatasia. O lenei tuʻufaʻatasiga o le le fetaui ma le le mautonu schizoid ituaiga mai isi uma psychotypes.

O le Schizoid ituaiga o tagata e iloga i le fesuisuiai ma le taliaina. E le manaʻomia le fesoʻotaʻiga ma i latou, e leai se manaʻomia e faʻasao ai suʻesuʻega ma le faʻamalosi suʻesuʻega ma le aufaigaluega. Peitaʻi, i le faʻatusatusaina i le faʻalautele, e le o le ituaiga o tagata ma le schiziid ituaiga o le psyche ma le faʻamalosi.

Schizoidids atonu o loʻo i ai se naunautaʻiga mo le aliali i luga o isi tagata e le lafoaʻi mo faʻaaliga. Ina ia faatoilaloina le soona matamuli pe a fai o fesoʻotaʻiga, e mafai ona latou puʻeina ni vailaʻau.

Labile

O le faʻapopoleina o le faʻauiga o loʻo faʻaalia i le faʻafuaseʻi ona suia i le ula. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ituaiga tupe siliva o uiga e mafai ona faʻasaina tele i le tali atu pe afai o se tasi cosos e vaʻaia i lana itu.

Manatu foliga:

  • maualuga manatu maualuga tu i le amio mo faitioga ma viia;
  • mava, siteki;
  • Faʻafuaseʻi o taimi.

O le labaile psychotype ese ese mai isi ituaiga e le naʻo se suiga i faiga, ae o se mafuaʻaga loloto mo soʻo se taimi. Mo se faʻataʻitaʻiga, naunau e suia le afa a le tupu i luma o le puna. Latou te faʻamoemoeina i le lagona ma le amio agaʻi i le filemu ma ia lava. O lea la, ma se aʻoaʻoga a le Agaga, o loʻo faatupuina le lumanaʻi i lanu pogisa (ua uma mea mea uma, ua tatou faʻamoe), ma se lagona lelei i lanu malamalama.

Faitioga ma vivii atu i nei tagata o loʻo faia se galuega atamai: O a latou gaioiga uma e faʻalagolago i lenei. Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ua maeʻa faitioina Sachizeiid e mafai ona tuʻua atoa ana gaioiga. SME vivii, a o se isi itu, o se faaosofia e siitia ai luma. O lona uiga, o Schizoids e le lava amio lelei, ae faalagolago i manatu o isi.

Manatua! O tagata o le Schizoid psychotype e le i ai se faʻafitauli o le teteʻe ma e le o sauni mo le tauiviga mo o latou talitonuga. E faigofie lava ona latou teena le sini ses nai lo le foia o faigata.

Schizoid uiga lelei e sili atu le malamalama ma mafatia mai le solia o mafutaga. Mo i latou, e faʻatusatusa ai le faʻatamala i le fufuluina o le atulaulau.

O foliga lelei o le tagata e mafai ona faʻaalia i le faʻamaoni, potoga ma le faʻamaoni. Schizoid psychopaths o le a le avea.

Tofotofoaga patino

Atinae

O le Adventure o le Consultal e iloga i le manatu o le tele o manatu. O le tausisia e le i ai le tomai e mafaufau ai i faitioga, latou te le malamalama tele i le manatu o le kulupu. E le afaina, sosoʻo mai ma tagata o le kulupu e tauʻaveina pe ua faʻatoʻilaloina i latou. O le manaʻo ia usitaʻi i tulaga ma tulafono a le kulupu e tata sao i le lalolagi i le lalolagi lautele. Latou te leʻi saili lava e puʻe se tulaga lapatai, e faʻapea foi ona iloga i latou le tele ma maua le fiafia i lenei.

Manatu foliga:

  • Tuʻuina atu i le manatu o le toʻatele o tagata;
  • o le faanaunauga ia "faapei o isi uma";
  • faʻapipiʻi i le kulupu.

O le tulu o le faʻamalosi mai le kulupu pe naʻo le teteʻa mai e mafai ona faʻaiʻuina O le faʻapipiʻi o le tagata taʻitoʻatasi i le kulupu e matua malosi lava e sui ai le aiga ma faʻapipiʻi. O aʻoaʻoga atoa ua leai ni tulafono, e faʻatauaina le tele o taʻitaʻi ma latou te le manatunatu i lona iʻuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, mafai ona fai ma vaisu i vailaʻau ma ava malosi, pe a fai o le taʻitaʻi o le kulupu o le a manaʻomia. Ua latou le fiafia i sui o isi vaega (lotu, atunuu).

I taimi lelei e aofia ai le manuia manuia i le i ai o le i ai o se siosiomaga lelei ma saʻo. O le comformam e seasea tupu i le mafaufau mafaufau.

Athetho-neurotic

O lenei psychotype o loʻo faʻaalia ai le aga masani i le hypochondria - faʻamaʻi fatu. O le au faʻasesega o tagata o loʻo faia pea e ala ile potu tausi falemaʻi, ma saili faʻamaʻi eseese. E mafua mai le i ai o le i ai o se maʻi o se maʻi e mafua mai i le lelava vaivai ma vave le vaivai: Latou te le taliaina le psycho-lagona ma faʻamalosi tino.

Uiga ese o le amio:

  • ita tele;
  • o se naunautaiga i le hypochunria;
  • vave vaivai.

O le Hypochndrickricks ua fiu i kamupani pisa, aua le asiasi i pati ma mea e ono tutupu: e le o ola maloloina le malologa. Latou taumafai e aloese mai soʻo se avega e fesoʻotaʻi ma le sili atu. E faasaga i tua atu o le pito i tua o le le mautonu aliali mai i le le fiafia, orsebreaks o le ita, malosi le fia atu ma le pemita.

Hypochndries le fiafia e asiasi tele i fomaʻi, taofi ma le faʻaeteete le moega ma faʻalogo i totonu o lagona i totonu. Peitaʻi, e faasaga i tua i tua atu o le faifai pea o le le mafaamatalaina, neurois ma neurois ono mafai ona atiae, ma le vaivai tele faʻaititia o oloa ma suʻesuʻega.

O aga lelei e aofia ai le agalelei, alofa mo e pele ma le faʻamaoni.

Faitau atili