O loʻo taʻu mai i le faʻafanua i luga o faʻafanua - o le tolu sili ona lelei le tala moni faʻamatala

Anonim

Sa ou fetagisi i loʻu olaga atoa - sa ou fiafia i ai mai loʻu laititi, ma o le a se mea na ou iloaina ai e le gata i loʻu manaʻo, ae na ou iloa e uiga i tagata. Muamua, na ou mafaufau, pei o tamaiti uma, - i nisi aganuu masani, mo le kofe, tuugamau, o le tuugamau, o se tuugamau e tele ma taumafai e mafaufau i le faafanua ma taumafai e pulea lenei fesili ma taumafai e iloa ai le fesili ma taumafai loloto loloto.

Na amata ona lelei na ou le toe talitonu i le umukuka i loʻu taimi avanoa ma amata ona ou mateina mo se tupe. O lenei o le faʻasologa ia te aʻu o loʻo nofoia i ni nai vaiaso - tautua o loʻo i ai. Ae, o le mea moni, e le o tagata uma ua sauni iinei e o atu i le faletalimalo - Ou te iloa tamaiti teine ​​fiafia e mate i le fale, luga o le pekeni. O le mea lea, o le a ou taʻuina atu ni mea faigofie i luga o faʻafanua e mafai ona fesoasoani e toe totogi i luga o le vaapiapi poʻo le alofa.

Sili ona manaia laugutu

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Tau mai o le taʻuina o se aʻoaʻoga anamua, taʻutaʻua. E tele foʻi le faitau afe o alavaʻa ma metotia o Gads e sili ona taʻutaʻua, ma e faʻapena foi le mea e nana, faigofie o taʻaloga masani taʻalo. E mafai ona e taumate mo i latou, ma pepa faʻapitoa ua faʻatauina i soʻo se kiosk - e faigofie lava.

O loʻo taʻu mai i le faʻafanua i luga o faʻafanua - o le tolu sili ona lelei le tala moni faʻamatala 4083_1

Sologa i le igoa

  • O se vaʻaiga faigofie e mafai ai ona e aʻoaʻo e uiga i le aʻoaʻo pe faʻapefea ona faʻatupu e le mafutaga o se paga faʻapitoa ile lumanaʻi lata mai. Manaʻomia mo le sili lea o le masani o kata i luga o le 36 ata. E faigofie tele le metotia vaega, ae sili atu le lelei ma anapogi, latou te masani ona faʻaaoga tamaiti gutu.
  • Ma, e latalata le manufa foi. Matou te faʻaaogaina naʻo le taua o le "matua" (o lena, o lona uiga, mai le anosa i le valeti. Numera fuainumera, mai le ono i le sefulu, na o le aveesea lea i le itu. Teine e tatau ona palu ma le atoatoa pepa o totoe - o le a sefuluono le sefuluono. I taimi nei taimi e tatau ai ona e toe taʻu atu le igoa o le filifilia ma mafaufau i ai. Taumafai e faʻailoa lona ata, leo - ogatasi ma sili ona lelei.
  • Mai le agavale i le taumatau, faataatia o kata i ni laina se tele. O le numera o koluma e tatau ona fetaui ma le numera o mataʻitusi i le igoa atoa o le pele. Ona matou ave lea o le kata e fetaui ma le tusi mulimuli o le igoa ma tuu se faaputuga i nisi faasologa, ae mai le agavale i le taumatau. O lea, e tatau ona e nonofo na o ni koluma e lua. Matou te ave le kata mai le lona lua, sui le saoasaoa muamua i luga. O le a ia te oe le deck - e manaʻomia le pala i totonu o le ata o loʻo i luga, pe a fai o se tasi o le tutusa le mamalu - latou te manaʻo e aveʻesea.
  • O ulugalii nei o le uiga o le sootaga o le paga. Afai e i ai aces, faatali mo le vevela vevela, ae leai se alofa. Afai o le tupe e tutusa lava, ae tele le vaivai - o le tamaloa e le mafai ona ulagia e moe, e faigata tele mo se mafutaga umi. Afai ua paʻu'ū a tamaʻitaʻi, o se faʻailoga lelei tele lea. Sa le naʻo le faʻapipiʻiina e se teine, e fiafia o ia i le lalolagi i totonu - e mafai ona tupu se mafutaga ogaoga. O le iʻuga sili o se lua o tupu. Lenei uiga o le alofa loloto ma le faigata tele o le lumanaʻi faʻaipoipoga.

Alualu i luma

Sili atu faigata, ae o se sili atu sili atu le talafeagai - mafai ai ona aʻoaʻo atili e uiga i le igoa o le Filifilia. Muamua lava, e tatau ona e filifilia oe lava - o le faʻafanua faʻafanua o le a faʻatusa mai ai oe. Ona amata loa lea ona faalavelave lelei i le fola.

Valaʻau pepa taʻitasi lona tolu mai le Ami ma tolopo i totonu o se vaega faʻatasi. Afai o le Twilight Lady na avea ma i le taimi muamua i le faaputuga, e mafai ona e amata. A leai, ona tatau lea ona e toe taumafai seʻia pa'ū le tamaʻitaʻi.

O ata filifilia e vaeluaina e fa tutusa faaputuga, o le a tape uma pepa e tolu:

  • O le pale muamua o le a faʻamatalaina ai le teine ​​lava ia - o le mea na te lagonaina, pe alofa lava i lenei tagata i ona lagona loloto.
  • O le vaega lona lua e nafa ma le atinaeina o mafutaga - o le a le taimi lata mai o le a avea ma paga.
  • O loʻo faamatala mai e le lona tolu o nei faʻafitauli e faʻalavelaveina ai le atinaʻega o sootaga. E mafai ona laititi, ma ogaoga faigata ma faigata.
  • Ma o le faʻavae mulimuli o le a taʻu atu ia te oe le auala e fai ai se paga ma faʻafefea ona feagai ma lou fiafia.

O loʻo taʻu mai i le faʻafanua i luga o faʻafanua - o le tolu sili ona lelei le tala moni faʻamatala 4083_2

Na fai atu le manuia

O se televave auala, ae o le tele o faʻamatalaga - o se leo faigofie o manoa. O le mataupu faʻavae e tutusa ma le muamua - o le teine ​​ua maeʻa ona tautau ai se taga ma toso taʻitasi taʻitasi pepa. Ma na o le vaʻai i le suti i le fola ua maeʻa.
  • Afai o le BubnoV o lona uiga e manaʻomia le mafaufau e uiga i le itu tautupe o le mataupu. E ono faapea mai e uiga ia Mecallites i se mafutaga, ma atonu e uiga i le mea e masani ai i tupe maua.
  • O anufe o se faʻailoga lelei lea e faʻatatau i le alofa i lagona loloto, faʻamaoni.
  • Tumutumu, e le tusa ai ma tagata stradotypes, e le o lona uiga foi o se mea leaga - latou te fai mai o le au valea i lou tele ma e mafai ona e filifilia ia i latou le sili.
  • Trephs o le sili sili ona lelei suti. Ua faʻamatala mai ai faʻafitauli ma faʻafitauli, i le taimi nei ma i le lumanaʻi.

Tulafono o le fuataga

  • Ave na o na pepa e te taumate. Afai e leai, ona e tele mea na e masani ai. E taua o le kata na o oe. Afai e le o ia mea ma e na ona e aʻoaʻo e mate, faʻatau se ie fou, mama ma muamua lagolago i ou lima poʻo le ponce ma oe latalata i le tino.
  • Ua le mafai ona fetaui lelei pepa na faia e isi tagata, - - - O tali e mafai ona ave i lalo.
  • O soo se mea aoga, o le mea moni, o se ituaiga o masani. E sili le faia i se siosiomaga malolo, i le le leoa poʻo se musika malamalama. Mea e lelei, o lenei mea na tupu i le afiafi ma moligao. Afai e te tatau ona e mate i le aso, tapuni pupuni, e le pei o le malamalama o le faamanatuga.
  • Ia e mataala i taimi uma e le gata i le kata lava na paʻu, pei foi i tuaoi, i le tuaoi - i le fusi na latou toe faʻaalia sili atu.
  • Aua neʻi galo e auiliili ata e oso aʻe i luga o lou ulu i na taimi pe a e taumate. E mafai ona latou faʻailoa mai le tele o le manaia ma le taua.

O loʻo taʻu mai i le faʻafanua i luga o faʻafanua - o le tolu sili ona lelei le tala moni faʻamatala 4083_3

Puupuu e uiga i le mea autu

  • O le fesuiaʻiga o se aʻoaʻoga anamua o le afe lea o auala. O se tasi o tagata sili ona taatele o le a oa-faʻamatala i luga o faʻafanua.
  • E mafai ona e mateina i le taʻalo pepa a card soʻo se teineititi, ae e taua le ulavavale lea o le paʻu ma faʻaaoga muamua mo manuia. A leai se mea faapena, ona e manaʻomia lea o se nofoaga fou, ae leai se mataupu e leʻo se isi tagata.
  • O le mea taua o loʻo fai e tatau ona faia i se siosiomaga malolo, i le tuai poʻo le pouliuli. Afai o loʻo e taumate le aso, tapuni le malifa, faʻaititia le tele o moli i totonu o le potu.
  • Faʻalogo i le tuʻufaʻatasiga o kata, ae le naʻo luga o le mataʻupu ifo i lalo i latou. Ia fesoʻotaʻi, e masani ona latou aumaia nisi faʻamatalaga.
  • Weeke ala i na o kata, ae faʻapea foi i na mafaufauga e te maua i le taimi o 'aiga - e masani lava ona latou manaʻomia le fesoʻotaʻiga.

Faitau atili