Na fai mai le Fortune i le ofutino: Mo le alofa, tupe, i le lumanai

Anonim

Lua vaiaso vaiaso ia Ianuari (mai le 6 i le 19) Faʻatagaina oe e te iloa lou iʻuga ma maua se tali i le fesili o le fiafia i tagata uma. Mai mea uma, o tala taua a le faʻamaoni o le tala lea a le sili ona faʻamaoni ma saʻo.

Saili le tali i le fesili pito i luga, o le ua saunia mo i tatou o le lumanaʻi, o tagata na faʻaoʻo mai i taimi anamua. Tele o sauniga ma sauniga e fesootai ma le faitioga. Mafaufau i auala sili ona aoga e faʻaosofia ai le mea e faʻatali ai i le lumanaʻi pe o le ai ai ni suiga i le alofa ma le fuafuaga fuafuaina.

Na fai mai le Fortune i le ofutino: Mo le alofa, tupe, i le lumanai 4087_1

Satty Fortune tala mo le alofa

Na taua e le Heatune i le toalua

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le sili sili ona faʻatuatuaina o le fesoasoani mo le alofa - i le po aʻo leʻi oo i le papatisoga. O le fesoasoani o loʻo faʻamatala atu i luga o le faʻaititia o teineiti ae na o le miti o le miti o le faʻaipoipo. O le isi fesili, e ono mafatia i sui o le feusuaiga, o le a filifilia.

Satty manuia tala e sili atu pe a tu ma le laualuga i luga o le auala. O se teine ​​e manaʻo e aʻoaʻo e uiga i lona toʻalua i le lumanaʻi e tatau ona uu na o ia. Mo lenei galuega fai mai e te manaʻomia e kuka muamua:

  • Auro auro.
  • Moligao.
  • Tele se malosi.
  • Faamama pepa.

Ave se tasi pepa pepa ma afifi le mama i totonu. O isi mea o totoe o laupepa e matua nutimomoia ina ia latou le ese mai le mea o loo i ai le mama. Faafetaui le mea e maua ai ni pamps i totonu o le koneteina ma palu lelei. Toso le muamua faaputuga ma faalauteleina. Afai na e pa'ū i se mama, faatali mo ou lima ma le fatu fautuaga i lenei tausaga.

Na faamatala e le manuia le alofa

Mo le faʻatuputeleina o le tali faʻamaoni ma saʻo i lau fesili feutanaʻi, e tatau ona faia i le po o le aso 18 o Ianuari 14. O se teineitiiti o ni miti o le sailia pe o le a ia aumaia lona tausaga tuai ma faamaoni, uu le Rite saturaly i lona fale.

Mo le tiliva mo le alofa o le ae te manaʻomia:

  • Uliuli Fusi.
  • Selu.
  • Falaoa.
  • O se fasi fasimoli.
  • Solo.

O aitema uma e tatau ona tuu i lalo o le aluga o le mea o le ae te moe ai i le po, ma tautala upu nei:

"O le mea na tau, o loʻo faʻatali mo oe i se miti.

Sau, faʻaali mai i laʻu falaoa.

O le a ou fafagaina ma faatali, o le fuafuaina ma o le a fafagaina,

O se tagata moni. "

I le taeao taumafai e manatua le mea na e miti ai. Moe decoding:

  • Miti o se alii talavou masani. Vaai toto toto i lenei tamaloa i le olaga. E foliga mai, o lou lumanaʻi foʻi lea ona filifilia. Masalo na ia saunia oe faʻailoga o oe o le faʻalogo ma faʻaalia ai le agaalofa.
  • O le tama talavou e masani ai. O le tausaga nei, taumafai e aua le meʻia le masani ai i se tagata ua saunia le Fina. Afai e lelei mea uma, o lau filifiliga e avea ma se loto faʻatuatuaina ma faʻamaoni mo oe.
  • Moemiti e se tagata muamua. Vaeluaina o se filifiliga le saʻo. Iloilo le tulaga, taumafai e foia le soʻona foia faʻafitauli ma taumafai e faʻavaeina mafutaga. Mai le taunuuga e te le o tuua, o lou tagata lenei i le olaga.

Na fai mai le Fortune i le ofutino: Mo le alofa, tupe, i le lumanai 4087_2

Satty Fortune tala mo tupe

O tagata uma miti o le manuia, fiafia ma tamaoaiga. Tele faʻataʻitaʻiga ma mea leaga i aso uma e maua le uelefea. O isi e faʻalagolago i le manuia ma faʻatali pe a latou mauoa e aunoa ma le tele o taumafaiga.

E tatau ona ou faatali mo le meaalofa o le malaia i le tulaga o le faaleleia o le mea i le mea? O le fesili lea o le a fesoasoani e tali ai i tali. E te manaʻomia:

  • Copper Coins (10 - 15 PCs.).
  • O le taga ie (e sili ona teu i ona lava lima).
  • O se fasi kalone po o cereals (buck ginet, millet, araisa).

I luga o se tulaga mamana pito i luga ma le kapeti po o cereals, tusi se lio ma le lapoa o le 20 cm. Tuu le apamemea o le pepa i totonu o le ato ma lulu, a o fai atu:

"Ou te fia iloa i le aso

Pe a manaʻomia le tamaoaiga e faʻatali.

Pe o le taimi nei alu ia te au i le fulu

Po o ou aitalafu? "

Mai le ato (i le maualuga o le 10 cm), sasaa aulelei i le ogatotonu o le lapotopoto. Vaai ma le faaeteete i le taunuuga.

Faapau Faatauaina:

  • O tupe uma e taoto i luga ma agai atu i se lio. O le tausaga lea e tatau ona e faʻatali mo le tele o tupe maua i tupe maua, manumalo i le lulu poʻo le mauaina o se tau tele. Manuia ia te oe e fiafia. O le tausaga le tausaga o le ae mauaina ai le tutoatasi ma faavavau.
  • O le 'afa o tupe siliva e luga, afa - lautele. O lau tupe maua o le a aofia ai au tupe faaalu i lenei tausaga. O tupe tautupe e le molimauina.
  • O le tele o kamela ua pa'ū i lalo. Matau le tausaga tautupe. E aunoa ma le tele o tupe maua ma e aunoa ma tupe faʻaalu e le fuafuaina.
  • Tele tupe siliva na pa'ū ai se aeto. E taua le faʻatali mo le mauaina o le mauaina o se tau o tupe e leʻi mafaufauina pe faʻaopoopoina i le faitioga autu. Mafai ona manumalo i le lulu.
  • O fetuu uma na fuli i tua atu o le lio. O suiga o tupe o tupe, o lenei tausaga o le a le aumaia.
  • Afa tupe siliva solo mai fafo o le lio. Tele suiga e le muaʻi vaʻaia.
  • Tele o le mediayakov fula mai fafo mai le lio. Faigata tausaga tautupe. Ia faia se lelei e maua ai, e aoga tele le taumafaiga. E mafai ona suia le galuega.
  • Tele o tupe na tumau pea i se lio. Tausaga o loʻo sauniuni e mauaina ai ni mea e leʻi mafaufauina. Peitaʻi, mo tupe tutoʻatasi masani e tau atu i le tele ma le faʻamalolosi galuega.
  • Afai e tasi le tupe na pa'ū i fafo le pito, manuia i lou itu. I luma o loʻo e faʻatali mo tupe maua le fuafuaina, o tupe tele o tupe poʻo tofi. O le tausaga lea e te matua laki ai i mea tau tupe.
  • O fetuu uma na faʻapopoleina i tala atu o tapulaʻa o le lio ma tuʻu i lalo poʻo le eli uma, poʻo le aeto uma. Manuia ia te oe e fiafia. O le tupe e pipii i ou lima. Lenei tausaga o le ai ai ai ni faʻafitauli tau tupe. O le a maua ma le manuia o le aiga.

Satty manuia tala mo le lumanai

Na fai atu le manuia

Tele miti o le mauaina o mea na latou saunia ai le malaia. Faia o le iʻuga o lenei suiga, o le a e mauaina le moliaga o malosiaga fou ma lagona malamalama. E tatau ona e saunia:

  • Vai pusa.
  • Moligao.

Faatali mo le vaeluaga o le vaiaso ma susunu le moligao i luga o le koneteina, pe a uma ona tumu i vai. Mafaufau pe faʻapefea ona e vaʻaia lou lumanaʻi, ma 'ai le vaifoliga o le fale e tasi. Lima minute mulimuli ane, e tatau ona e fausia i totonu o le vai mai le wax.

Faatali mo le faamuta foliga malu i lalo, ma aveese mai le tane. Ma le totoʻa pi i le taimi nei. O loʻo taʻu atu i le otootoina o le fuainumera ia te oe le mea e te mafaufauina i le lumanaʻi.

Na fai mai le Fortune i le ofutino: Mo le alofa, tupe, i le lumanai 4087_3

O le faia o se faʻatuatuaina o le iʻuga, o le faʻauiga o loʻo taua e faʻaalu i le fale ma i totonu o lau koneteina. Ina ua uma ona uuina se manoa, e tatau ona lafo ese le malosi o le wax, ma e alu ese le vai i le auala.

O le a le vaega na saunia ai oe

Pavio i le lumanaʻi - o le miti a le toʻatele o tagata. O lenei suiga o le a fesoasoani e tatalaina ai le ie puipui i mea na tutupu o le a tupu i le tele o tausaga.

O lenei sauniga lilo e tatau ona faia i le po o Ianuari 7th. E te manaʻomia:

  • Faʻata (e tatau ona mautinoa ia te oe).
  • Vai pusa.

Faʻata i se tulaga ua fuafuaina ma le vai ma aveese i le auala. E tatau ona fua mai. I le taeao, aumai i le fale ma faʻapipiʻi i le faʻata o le itu tauagavale agavale mo le 3 sekone. Vaai ma le faaeteete i nofoaga sa fiafia i ai.

Faʻatulagaina Tau (O le a le tamatamaʻilima mafanafana o le faʻaʻaisa faʻata):

  • Big. O le a fiafia le faiā ia te oe. O loʻo e faʻatali mo se fiafia fiafia olaga. O le a te tulia i le fuafuaga mea, ma lau pele e avea o ia ma agaga faʻatuatuaina ma faʻamaoni i le olaga.
  • Tusi. O le ae maua se aiga tele ma faauo. O tamaiti usiusitaʻi o le a na o le fiafia ia te oe, o le a e mitamita i o latou manuia ma ausia. O lau autu autu o le fausiaina o se fale aiga aiga.
  • Lautele. I luma o le faʻalauiloaina o le galuega apefai, o loʻo e faʻatalitali mo le faʻaʻaisa o manuia i galuega a le tagata faigaluega. O le a avea oe ma se polofesa moni. Afai o loʻo e le o faamalieina i lau galuega, ua oʻo i le taimi e suia ai le itu o galuega. Matataʻua a tatou, o le a latou mautinoa o atu ia te oe.
  • Leai ni igoa. Luma o faigata ma faʻafitauli i olaga taʻitasi. Ia e sauni mo le taufaasese mai le itu o le tagata latalata. Ae e aoga le manatua o le a le i taimi uma. Aua le faʻamagalo le faʻalataina, ina ua uma se taimi o le ae fetaui ai ma se tagata faʻatuatuaina oe o le a avea ma soa o le ola.
  • Laitiiti le tamailima. I lona lava olaga o le a gaugau lelei mea uma. Ma le loto fanau, fanau aulelei. E na o le moemiti e uiga i se aiga faapena. Ae o faafitauli ma faigata o loo sau i le galuega. O galuega a le tagata faigaluega o le a tele le malosi, ae le o le a le aumaia le manaʻo faamalieina. E aoga le tu ma mafaufau ma mafaufauga, ae le o se faʻailoga o le mea e aoga ona suia ai mea faʻamuamua ma faʻatonutonu uma lou malosi i le aiga? Afai e te filifili e suia le galuega, o le tagata faigaluega galuega gaioiga o le a tatalaina i luma o le ofoofogia o ni avanoa mo le olaola tuputupu ae.
  • Pama ogatotonu. O le aiga filemu o le aiga. O le a lagolagoina le tane mo le tele o tausaga. Galuega o le a aumaia le faamalieina ma lelei tupe maua. O faʻafitauli ma faʻafitauli o le a vaʻaia ai lou aiga.

Na fai mai le Fortune i le ofutino: Mo le alofa, tupe, i le lumanai 4087_4

Faaiuga

O le faasologa o le faʻamoemoe o le a fai atu i le faʻaiuga, i le gasologa o le sauniga, e tatau ona e mulimuli i tulafono nei:

  • O le fesoasoani e tatau ona amata i le amataga o le poli.
  • Aveese mai le potu e faʻatino ai le rite, uma fagafao.
  • Aua le iloa le faʻauiga o le tala o se ula poʻo le malie.
  • E mulimulitaʻi i le rite i se mataʻutia siosiomaga.

Ua taʻu atu e le manuia i luga o le soʻo o le va. Sa matou faailoa atu ia te oe le sili ona saʻo ma moni. I le fesoasoani a nei aganuu, e le gata ona e aʻoaʻoina tali i tali i fesili maualuluga, ae mafai foi ona vaʻavaʻai i le lumanaʻi. Talitonu i ai pe leai foi i le iʻuga o le suiga o le faitotoʻa o le tagata lava ia o tagata uma.

Faitau atili