Tatalo i le Kerisimasi Eva

Anonim

A o ou talavou ma valea, Sauniuni mo le laau Kerisimasi, e naʻo le kukaina o kuka, ma le leva o le afiafi. Ae ina ua ou alu ese mai i le lotu, sa ou malamalama lava, sa matua oumoni - ou te uma lava, i le "le le aoga" igoa o le tuugamau! O lenei i le Kerisimasi Kerisimasi-11 I afiafi paia) ma o aʻu, ma loʻu tina tatalo. Afai e le mafai ona ou alu atu i le Ekalesia (matou te fai atu, leai se tasi e tuua se tamaititi poʻo se tamaiti mamaʻi), tatalo i le fale, faioi atu ma alu i le malumalu o le Atua.

O le a le mea e fai saʻo i ai i lenei aso?

E ala i fesootaiga ma le Alii ma le Au Paia, tatou te maua le olioli, maʻa ma le lotomau gatai. Ma o tatalo i le taimi lenei o le Kerisimasi taimi o le sili ona malosi (leai se mea e manatu o lenei vaitaimi e manatu e toetoe lava o le magumagu). E mafai ona latou maua ai le faʻamoemoe i le sili ona faigata i tulaga faigata, aveese le omiga o uta mai le agaga, ia lagona le saʻolotoga mai le lalolagi atoa! Ae pe a e tatalo foi ma le faatuatua faamaoni.

Tatalo i le Kerisimasi Eva 4088_1

E mafai faapefea ona ou tatalo?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

E mafai ona faʻafesoʻotaʻi ni upu.

Mo se Faataitaiga, atonu e i ai Tumaoti faalauiloa . Tautala e pei, faasino i le Alii o ni tala masani masani masani, ma le loto i ai le tama pele. E mafai ona e faafetai i se mea, faitio, fesili mo fesoasoani po o le fono. Afai e te lagona lou tausalaina, lulu ma ole atu mo le faamagaloga.

Tatalo i le Kerisimasi Eva 4088_2

E i ai foi le faʻaalia tulafono i totonu o aiga e fai ma tulafono:

  1. O loʻo faʻatasia ai ma le aiga i le laulau, faʻafetai i le Alii mo le auina atu o oe se taumafataga. I le taimi lava e tasi, e mafai ona tuʻu le ata i luga o le laulau (ae e le manaʻomia).
  2. Fefe i lou Alo o le Atua, Vione, ma le Au Paia e avea ma mea ua manatu o lo o e masani ai i lou aiga.
  3. Ia faitau nei e uiga i le fanau mai o le fanau laitiiti mai le tala lelei (o le vaega e sili ona tusia e le Luka sili).
  4. Ina ua uma lena, o le Tama o le aiga e mafai ona amataina le taumafataga. O loʻo tuʻuina atu ia uma le fale ia te ia.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Ae o iai i le. Tatalo lautele na faia e ositaulaga. E faitauina i totonu o malumalu pe i le aiga.

ORodox Tatalo a le Ekalesia

Muamua lava, e faʻalogo lava tatalo i totonu o le Ekalesia i le lagi. E matua malosi lava o auaunaga na faapaiaina mo le tele o aso faalelagi o le Ekalesia - o le Kerisimasi Eva (pei o aso uma) na tutusa foi i aso uma.

E amata le tautua i le afiafi i le Kerisimasi e tatalo ai le po atoa, ma fesoʻotaʻi ma le mea taua o le afiafi.

I le taeao o loo i le Tamā i tagata talitonu olo i le atalii o Eperu, ma faitau TwPrii o le Kerisimasi, atoa foi ma le malosi o Kondak.

Ia e iloa! O le Troppar o se puʻupuʻu puʻupuʻu, faʻamamafaina le aso malolo poʻo le au paia, faʻapea foi ma faʻamatala uma lona taua. Pochihihros - o le ituaiga o ata mataga. O le tele latou te fiafia i ai i le tautua, o le sili sili ona taua aso malolo. Kondak - o se puʻupuʻu puʻupuʻu.

Terpaptar ma Kondak, na faapaiaina i le fanau mai o Iesu Keriso, e sili atu ona e iloa i tagata galulue malosi.

Fiafia Tropear E foliga faapenei:

Tatalo i le Kerisimasi Eva 4088_3

A Konak - O lea:

Tatalo i le Kerisimasi Eva 4088_4

Tatalo e ausia ai se faʻamoemoe faʻapitoa

Afai e lelei mea uma i totonu o le fale, e mafai e oe ona faafetai i le Alii ma ou mana faalelagi, salamo pe faitau Kondak. Afai ua malosi le tagata, o le aiga e mafatia i le leai o ni tupe, e tatau ona ou tatalo, e tatau ona e fesiligia le Atua.

Soʻo se isi mea faigata e iai ni tatalo faʻapitoa.

Auina le soifua maloloina pe faʻamalosia le agaga ma se malosi faʻamalosi tino O le tatalo lea o le a fesoasoani mai ai le Tama o le lagi:

Tatalo i le Kerisimasi Eva 4088_5

Fesili mo le faʻaipoipoga ma le fiafia i se mafutaga ma le faʻani E mafai ona e tina i le Atua:

Tatalo i le Kerisimasi Eva 4088_6

Ia maua le faʻamaoni tupe tele ma iʻu ai le manuia , Talosaga mo Iesu:

Tatalo i le Kerisimasi Eva 4088_7

A Lana pepe (tamaiti) Aoao e faafesootai lau Kamupani Tausia iinei:

Tatalo i le Kerisimasi Eva 4088_8

TAUA! O loʻo faitau le tatalo i le po mai le 6 i le 7 numera, pe a maeʻa le 12 po . Naʻo tamaiti e mafai ona tatalo muamua, sauniuni mo le moe.

Ma e mafai e le tamaititi ona faitau le Kerisimasi solo Dostoevsky "Angem's Crumb" . Pe (mo le taimi muamua) faigofie ai i latou i lenei vitio. E matua paʻi mai lava, ma o tamaiti - aʻoaʻoga, aua e aʻoaʻo le alofa mutimutivale ma le alofa i tuaoi:

10 manaia mea moni e uiga i lenei aso paia

Tatalo i le Kerisimasi Eva 4088_9

  1. O fugalaʻau faʻapeia o laʻau e manatu lanumeamata ma mumu. O i latou o loʻo faʻaaogaina mo le faʻamamafa o le fale, faʻapea foʻi ma le isi ata faʻapitoa.
  2. I ata tifaga, e masani ona mafai ona e vaʻaia Kerisimasi Wordouths o lala faʻatasi i faitotoa faitotoʻa. Ole amio masani a le kerisiano moni, ae o le a mafua ai Katoliko.
  3. Ae o le amio masani matagofie o le Orthodox - moligao. O tatou tuaa e masani ona faatau ai moligao Tiniti. Sa latou tutuo atu i le Kerisimasi Eva ma tuʻua e susunuina i le po atoa aʻo leʻi oo i le Kerisimasi. O Le Malamalama o Lenei moligaʻo na avea ai le Malamalama o Keriso.
  4. E le taliaina e valaʻauina malo mo lenei aso malolo, ae afai o se tasi e tamoe i le malamalama, mautinoa e nofo i lalo i le laulau (tusa lava pe i totonu o le ata o le tagata mativa , mafua ai ma loto o tagata faatuatua e agalelei, i luga o le laueleele i lena po o le Alii le Atua na afio mai o ia) Lelei foi I Kerisimasi Eva e valaauina le au aiga tuai, faʻamagaloina le sau ma fesili pe faʻapefea ona latou maua pisinisi ma le soifua maloloina.
  5. O se faʻailoga o le lelei leo i lenei aso o se agalelei. E mafai ona e faʻatauina suamalie mo le aiga mativa mativa, i le taeao e ave se foaʻi i le Ekalesia. E mafai ona avea uma suamalie ma meataʻalo poʻo meaaiga malulu o le taumalulu mea (sikafu, mittens, screater).
  6. E i ai le tu masani, tusa foi ma lea i le Kerisimasi po e tatau ona e ofuina pe o se mea fou, pe sili atu paepae.
  7. Orthodox i luga o le faʻapipiʻi laulau ua faʻapipiʻiina (o se faitotoʻa faitotoʻa mai kapela, araisa, pi ma saito, gososter suauʻu ma le uʻamea). Ma o le aso e sosoo ai, o le BUN ua uma ona fusia ese ese, o le sili atu faamalieina le seleselega - faatumuina le pata, sukalati ua faaopoopo ...
  8. 13 'O ipu e tautua i luga o le laulau taua. E mafai ona e faia se iʻa (faʻafiafia ma / poʻo le palu iʻa), supa (iʻa, paʻu, paʻu, paʻu, pathertash, pateta. O ipu suamalie e le faʻasaina foi, o le mea autu o loʻo latou setiina: berry kisi, honey gingerbread and o isi mea 'eseʻese o fatuga) Ma leai se ava malosi!
  9. O ipu uma e tatau ona tuu i luga o le laulau i le taimi e tasi. O lona uiga, o le talieso e tatau ona tamoe mai i le laulau i le laulau, nei aso malolo atoa ai le aiga i afiafi uma, ae le tuu eseese. E tatau i tagata uma o aiga ona taumafai i luga o se fasi (!) O le ipu tu i luga o le laulau. O lona uiga, o le Kerisimasi o le afiafi o se aso malolo o le maualuga o le aiga tuufaatasi.
  10. Katoliko le fiafia le tausamiga amata i ao - Lean Frings Areto e pei o se manifinifi manifinifi. Ua aumaia mai le Ekalesia (malumalu). E mafai ona ufitia ni tusitusiga poʻo ni ata faʻapitoa poʻo ni ata. O le tamaʻitaʻi matua i le taumafataga o le aiga lenei ao ma tufatufa atu i le fale atoa. Taumafa na manaʻomia i se gaogao manava. O tagatanuu e mafai ona fesuiaʻi nisi o le ausiaina o fasi, mafaufau i le tasi i le tasi mo le faʻatupulia uma. O le a le ao e foliga mai, e mafai ona vaʻaia i le ata i lalo.

Tatalo i le Kerisimasi Eva 4088_10

Aisea e taua tele ai Eva i le Kerisimasi?

O lenei aso o le avanoa o le Kerisiano Ia e saunia saʻo mo le pupula matagofie o Keriso Keriso.

O lea aso, o o tatou tuaa na litaea ma le faaeteete i totonu o le fale - na latou mauaina ai le au fai tama, na latou alalaga ai falaoa, ma faasapulaa le laulau ario. O le fale e mafai ona teuteu i lau susu o laʻau o fesoʻotaʻiga (Kerisiano e fai ma faatusa o le ola e faavavau).

Aua nei galo o le Kerisimasi Em O le aso mulimuli o le Kerisimasi pou . O le mea lea, o le kuka kuka ipu mo lenei aso malolo e vave lava. Ma soo se toʻatele o Kerisiano i le taeao na tausisi i ai, ioe, o ni fafine maʻi, e le mafaitaulia fafine ma faaeega a le Ekalesia - oa latou meaʻai a fomai).

TAUA! Naʻo oe na nofo i lalo i le laulau ma le toe afio mai o le Fetu Muamua - O le OLOM O Le Kerisimasi e taʻua Peteleema. O le manatuaga o le fetu na faaalia ai le ala i le auala i le fou o Iesu. I le ma atunuʻu, e tatau mai i le 17:30. E mafai ona e nofo i lalo i le laulau sina taimi muamua - ou te aʻe, mafaufau, tatalo, ae e tatau ona e ai ma le manava ma le fetu.

Tatou otooto ...

  • O tatalo i le Vaiaso o le Kerisimasi e malosi tele, e mafai foi ona e talanoa ma lou tufuga faalelagi, ae ia maua foi se fesoasoani faigata.
  • O le mea e sili ona malosi o le tatalo lea i le malumalu. Peitaʻi, e mafai ona tatalo ai i le fale, e oʻo lava i upu masani (aufaʻatasiga soofaatasi) ma faitau se tatalo na faia e le au paʻia.
  • O tatalo a le aiga e mafai ona faitauina i le faʻaputuputuina i tua o le taumafataga o le taʻaloga ma se tamaʻi vaʻai lelei i luga o le laulau. A e fesili patino, tatalo lelei i le po mai le 6 i le 7, ina ua uma le 12 itula.

O le seti e fesoʻotaʻi foʻi ma le Kerisimasi. Sui o tagata . E uiga i latou o le a taʻu atu lenei vitio:

Ae o le a le mea o le a faʻailoa e uiga i lenei tausamiga sili o Auuluagia i le Tagalu o le Orthodox's On Vologa ":

Faitau atili