O le a le Kerisimasi laau ma aisea ua valaauina ai

Anonim

Tau lava ona e mafaufau i le ole Kerisimasi, o se tasi o aso sili ona paia o le olaga faʻaleaganuʻu, i aso nei ua galo atoa! IOE, Ua matou toe manatua le talaʻaga o le Kerisimasi ma le Eseta, o le papatisoga o tamaiti i le Ekalesia ma ua faʻaipoipo. Ioe mea uma, ioe lava.

Ae o se Tupulaga o le Kerisimasi Moni, o aso moni a se fanau aulelei, toetoe lava a sili ona fiafia i le tausaga a o nei. Sa uma lava o ia - fiafia ma le fiafia tele, mainalaga fiafia. Ma o le ā tatou te iloa i le aso?

O le a le Kerisimasi laau ma aisea ua valaauina ai 4089_1

Mo se faʻataʻitaʻiga, e te iloa e lua a tatou le Kerisimasi o le Kerisimasi ma le EPiphany? Iloa. Ou te taʻu atu pea ia te oe. Ua matou manatunatu i tagata uma ma mauaina i luga ina ua latou sauniuni mo le Kerisimasi ma le aiga atoa, faatasi ai ma le aiga atoa. Ma o le mea lena tatou te maua ...

O le a le laau Kerisimasi

Valiuma le ao ao leʻi oo i le Kerisimasi, lona Eva. O lenei Ianuari 6 i se sitaili fou. Ma le Kerisimasi O le Kerisimasi o le Kerisimasi o le tala o le papatisoga o Iesu Keriso, ia Ianuari 18, foi, mo se nofoaga fou. O nei aso uma o nei i luga o taimi uma e tumu i faʻailoga ma faʻasaina, tutoʻatasi ma talitonuga.

Ma o le mea autu o se matua fiafia aiga, mo tamaiti ma na o matua. Ma o le laulau o se faapitoa, mafanafana, ae o le mea lea e faalagolago.

O fea na e sau ai, Kerisimasi?

O le tala faʻaonapo e taʻu ai le "Socheivo" na avatua le igoa o le aso malolo atoa. Faʻavasega oona, tele e masani ona saito, faʻafefeteina pe faʻaputu i le vai. E faʻaopopoina fualaʻau mago, o se mea suamalie pei o le meli poʻo le suka. E sui e se tasi le poppy, nati.

O lenei ipu o le mea autu, ae le naʻo le pau le tasi i le-aso malolo laulau. O loo i ai pea "colivos", ma o le asini foi o le mea o araisa ma Rissins. I se tulaga lautele, ou te iloa lelei le mea o loo i ai, ae o le a ou taʻuina atu i ai i le isi pou.

O le a le Kerisimasi laau ma aisea ua valaauina ai 4089_2

E leai se 'aiga o le taeao i luga o le Kerisimasi, po o le aoauli o le sili sili ona lelei o le pou. O le aiga atoa e faʻatali mo le fetu muamua i le lagi, ona 'ai lea o le' aiga - 'ai lona maʻi. Ioe, tatou te toetoe o le a tumau uma lava le ponaivi, o lea na latou aai ai i le pogai o le Kerisimasi, ae sili atu ona fetuunaia ma sa o le suavai.

O fea e faigata ai le tiga ma pe aisea tatou te tuleia ai le manava o le faatuatua? O lenei o le a faamatala uma mea uma ...

Vaega o Talafaasolopito

Ma, o le O le Kerisimasi e i ai le aso a o le o le fanau mai o le pepe o Iesu. Le perofeta, o ona foliga vaaia na malamalama tele. Na oʻo mai i le taimi na latou le faia ai mata mai le lagi, ona iloa ai e le au fai tufuga ma iloa o le alofaga o le lumanaʻi. Ioe, o le taimi lava na soifua mai ai Iesu, na osofaʻia le fetu o Pethehemaskaya i le fogafale na osooso ma faʻatasia ai le ala. Ma latou te le popole i meaalofa!

Tulafono ma fualaau o le Aso Paia

Ua uma ona ou taʻu atu ia te oe le muamua tulafono - aua le 'ai! Ia, taumafai e faʻapipiʻi ia le itiiti ifo ma le tasi le aso aʻo tau o le striphisk i le lagi. Pe faʻatapulaʻaina le meaʻai na tataina, tamaʻi vaega.

O le tulafono lona lua - pei o le suvorov i totonu o pisinisi, aua le tago i le tui i le savali muamua. Pe faʻapefea foi o le a foliga mai, nofo i lalo o le aiga atoa i le laulau ma 'ai ai ma lau manogi malie foʻi. I se auala, e te iloa ai le moligao, o lo o faia i le liu fetini i lenei aso, o se faatusa o le fetu o Peteleet?

Ia e mautinoa e alu i le lotu ma le fanau e ave ma oe. O loo i le iuga o lenei lisi ma aumai se moligaʻo na ou taʻu atu i luga. Latou te o i le ogatotonu o le malumalu, e pese ai tagata irppers.

O ipu i le laulau Kerisimasi e tatau ona sefulu ma le lua - i faailoga uma. Ae afai e te le manaʻo e kuka tele le tele, aemaise lava talu ai o le laulau o le paʻu, faʻatapulaʻaina povi ma faʻaopopo fualaʻau ma fualaʻau ma fualaʻau, nati. E oo lava i aniani ma le kalapu talafeagai - o le ua faalagolago!

Nisi o tu ma aga

Ioe, e matua lē faaeteete agaleaga a le tele faʻanoanoa. Peitai oi matou, la, e leai se tasi e manaʻomia tele le maelega. Ma o le a amata ai ona anapogi nisi o le Valaʻau mo le Molia mo le faʻaola, ma faʻapea foʻi ona o se gaʻo ua fia 'ai e paʻu. Po o Gastnus Stomented - Faapea foi mai le maelega. Leai ni mea e sili atu. Ioe, ua lava ia ae alu i le Ekalesia, kukaga faaletino, nofo i lalo o le aiga atoa i le laulau, faatali mo le muamua fetu.

Lelei tele ae le o le tu ma aga masani o le Kerisimasi laʻau - e alu i ona aiga, i matua matutua e fiafia, tina ma tama. E sili atu ona lelei le aoina o vaega tele o le aiga i le tasi laulau, pe a mafai.

Le isi masani masani - ofuina se atua atua ma faitioina le afiafi. E tatau foi ona latou taulimaina oe mo ma suamalie. Ma o le Aso Tuai o le Kerisimasi foi, o le tala lea a le Kerisimasi. E te iloa o le a le mea o iai, pe a e matamata i le tuai soviet ata tifaga "po o luma o le Kerisimasi", saunia e Gogol. O e lauiloa mo le gitiling forks ma boom ua taoto i lenei aso? Ae e lava le agaga e vali ai le phyiognomy ma tuu i luga o le shivo-i luga o se seevae-mata? A leai, ona sili lea e le popole.

O le a le Kerisimasi laau ma aisea ua valaauina ai 4089_3

Ma i le ala, e te iloa o tatalo o lo o manaʻomia le faitauina aʻo e faia se taumafataga i lenei aso? Tuu le ulu o le aiga e faitau sau mea mai le tala lelei, tatalo. O le a auai uma le aiga atoa i le tatalo.

Na toeitiiti lava a ou galo le taʻu e uiga i se ata faʻapitoa faʻapitoa mo lenei laulau - o le ao. E te avatu i le Ekalesia. Peitaʻi ua tatou sauni o loo matou saunia se ao mo le Kerisimasi. E aulelei tele o ia, o loo matou punou mo se fasi ma tufa atu i aiga uma, manao se mea lelei.

Tasi le nofoaga i le laulau e tatau ona e alu ese ai - mo se malo talimalo. E foliga mai lava ia te au o le nofoaga na fiafia mo Keriso lava Ia. Aʻo laʻu saʻo lea. E leʻi fanau mai Keriso i faʻailoga uma.

Ma, o le a le 'aiga o le afiafi, aua le fufuluina ipu i meaai. Ole mea lea mo lau aiga ua maliu, o ai o le a asiasi atu i ai o latou agaga i lenei po.

O Kerisimasi-Kerisiano sauniga

Ioe, e tatau ona e iloa o nisi o tagata ola ola ola, o le Ekalesia e le na faia e le Ekalesia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o teine ​​o lo o matelia i le Po o le Kerisimasi. Ae ua ou malamalama i le taimi i Pekechesky, ae le o le Kerisimasi. Ae le gata o teine. Ou te le avatua ia te oe se lisi o le faʻamatala iinei, aua o le Ekalesia a mea uma e le manaʻo, pei ona ou matauina le aso malolo paia. Ia, pe a na o ou te fia faaipoipo.

O le ala lea i le Kerisimasi Kerisimasi o se faʻailoga lea o se faʻailoga lea, ma taua tele: Snow Snow i le vaomatua - leai se seleselega o Beres ma maso i le taumafanafana. Ma talu ona na amata ona matou talanoa e uiga i le Epiphany Kerisimasi Eva ...

Epiphany Kerisimasi

Ioe, e ese le ese mai mai le Kerisimasi. E te manatu ua maeʻa le pou, e leai se solitulafono i meaʻai. E maeu le leaga! O lona uiga o le Kerisimasi o Episona. Matou te toe sauni le lisi o fanua. Ma ina ua mavae le papatisoga, galo e uiga i pou uma.

E fia iloa foʻi le afiafi i le laulau, e leai se sefululua augani, e tusa ai ma le aofaʻiga o ni Aposetolo, ma fitu pe iva. Ae o le numera faigata e mautinoa.

E tatau foi ona faia le malumalu i nei aso le aoga, e tatau foi ona e feinu. I totonu o le Epiphhany Weeth i totonu o le fale e te manaʻomia ina ia e maua ma le maelega, ae maise lava i tulimanu o le fale e mafai ai e le malosi o le fale ona nana. O le mea lena na iai ai le talitonuga i Rusia o le teineitiiti, e le mama ma lafu manu i taimi e faʻamamaina ai.

Ae ua ua i ai i le papatisoga e leai se faamamaina - naʻo le paie, aso malolo ma paie!

O le a le Kerisimasi laau ma aisea ua valaauina ai 4089_4

O nisi o aganuu:

  • Matou te o i le lotu ia faapaiaina le vai mo le taimi muamua, lea na e faʻapaʻiaina pito uma o loʻo tumu i le fale tapunia.
  • Vai laulaufusi ma le filiga o mea uma ia ola maloloina i le tausaga atoa. E oo lava i le manu e avatua.
  • Epiphany Kerisimasi o le aso mulimuli mo le collage. Ona mafai lea ona faigata.
  • E leai se mea e le leaga ma aua le tauto i lenei aso! Manao e ita - tatalo sili atu, fesili mai ia te aʻu agamalu ma le loto maulalo.
  • I lenei aso, e le mafai lava e le iʻa poʻo aano o manu.
  • Aua le ai!

Faaiuga

  • O le Kerisimasi o se aso malolo tele Orthodox, o se aso malolo o le fiafia o le afiafi i le afiafi o le Kerisimasi ma le papatisoga.
  • O lenei aso ua galo i le tele o aso nei, ae tatau ona toe fuataiina i le atoa.
  • O le ituaiga Kerisimasi e manaʻomia ai le usitaʻia o aganuu e tele, ma o le aso lea ua tumu i se ipu faʻapitoa, le ipu tele, ma le igoa i lenei aso malolo.

Faitau atili