E mafai ona savali i le fanuatanu ma le falelauasiga

Anonim

Talu ai na tanumia ai se tasi o anaeue mai le galuega muamua, ma e tasi le faigaluega na sau i le tofiga o le sauniga, ona i lalo o le faamanatuga. Na faamatala e tamaitai matutua mai le 'au e le tatau ona ou manaʻomia e sau i le falelauasiga o se fafine maʻitaga. O le iʻuga, na lagona ai e le lumanaʻi le fiafia o Tina le leaga ma ave lona fale. O le mea e lelei ai, sa lelei mea uma mo ia, ma o mea nei ua tatou iloa ai mafuaaga e o mai ai i tagata maʻitaga ma ia i le fanuatanu.

E mafai ona savali i le fanuatanu ma le falelauasiga 4098_1

O le fanua o le eleele ma le maʻitaga o le setete e le talafeagai

I le olaga tuai, faalogo o tatou tuaa i tagata atamamai ma taumafai e puipuia le afioaga o se tamaitai maʻitaga ma lona faʻuʻaleʻa. O le tali i le fesili o loʻo taoto i luga: E iso ai le malosi o le oti, faʻanoanoa, faʻanoanoa ma faʻanoanoa i fanuatanu.

O le talitonuga o tagata

E mafai ona savali i le fanuatanu ma le falelauasiga 4098_2

Fafine faasee i le falelauasiga ma le mumu mumu tu i le kapeti po o le coffon

  • Ua talitonu o le tamaitiiti i le fatu a le tagata lava ia e le o le tasi le Agelu, ae naʻo le tasi mo le toʻalua ma lona tina. O lea la, o lona malosi e le masuia faʻapitoa. O le nofomau o le tina o le luma o le lumanai i tuugamau o le a faamaaaluina ai le matua tamaoaiga o atinae.
  • E oʻo i le tele o taimi sa faʻaaluina maitaga i totonu o le alagainaina o tagata, o le sauniga faʻamalieina ma latalata i le tagata ua oti, e ono afaina ai o ia i le lumanaʻi.
  • I le taimi lava e tasi, ua le mafai ai ona fefe i le mea e tupu ai le nofoaga. O le oti o se faiga masani, naʻo le malosi o le fanuasaga o le faʻafeagai o le malosi o le ola.
  • I le faʻaopopoga, o faʻailoga faamaneta e masani ona faia i luga o le fanuatanu, ma le mea moni o le a le lamatia se tagata matua, atonu o se mea mataʻutia mo le pepe e leʻi fanau mai. Le soifua maloloina ma le leaga, ae le toe ita le lagona o le falelauasiga o le falelauasiso i le fafine mainō lava ia, a le afaina tele lona ola maloloina.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Tele suiga o le faapalepale e fesoʻotaʻi ma faapaologa o le a leai se mea e masani ai o se Kerisiano. Ae o le vaega lea o le moni o. Maimau pe a na o soʻo se falelauasiga o se lagona tele lea o le muamua fanau vaʻai ma faigata i totonu o se fafine maʻitaga e mafai ona mafua ai.

Manatu o ositaulaga

E i ai ni a latou finauga. E talitonu e iai le polokalame i le aso faamanatu e leai se mafuaaga leaga. O tuaa ma tagata e maliliu i totonu o le faatuatuaga o Kerisiano e taliaina ae faatasi ma le ala mulimuli.

E mafai ona savali i le fanuatanu ma le falelauasiga 4098_3

  1. E le talitonu le Ekalesia ua iai se leaga malosi i le falelauasiga ma Faamanatuga Ai. Latou te le manatunatu i lenei mea taua mai le itu o le malosi faʻamalosi ma le faʻatinoina i le va o le ola ma le filemu o le ua oti.
  2. O le faʻaKerisiano e taua o le sau ma faʻamamaluina i le faʻamanatuga o le tagata ua maliu. E mafai ona e alu ma faʻamanatu. Naʻo mea uma e tatau ona faʻatupu ma le loto malie ma tuʻuina atu, na lagona lelei e le fafine i le tino.
  3. Trustte talitonu o malosiaga leaga, a e faʻatatau i latou gaioiga na o tagata na o tagata na o tagata na o le faʻamaoni ma ia maua se agaga le mama ma le le faʻamaoni o se agaga. I totonu o le fanuatanu, e alualu ai i le agaga ona tu loa i luma o le faamasinoga a le Atua.
  4. Ua fautuaina e 'au ositaulaga e faʻalogo i le tina o le lumanaʻi ia latou tulaga i totonu ma fesoasoani. A avea ma taufaafefe ma le manaia, ona sili ai lea o le tolopoina o le tauvaga.
  5. Afai o le tulaga tulaga e manaʻomia le auai ai, e fautuaina e tatau ona fai ma mea lelei i le lotu, o ia foʻi i le lotu ma le iloa o le mea o loʻo tutupu.
  6. Afai o le tulaga faʻamalosi o le tagata maʻitaga e te manaʻo tele i ai, e faigata ona savali, Ma atili ai o ia i le taimi umi e latalata i le tuugamau, ma faʻatapulaʻaina tatou lava i le sauniga Malumalu e mafai ai ona e faitauina le tatalo mo le malolo ma tuu se moligao.

Faʻafefea le amio i le falelauasiga pe a manaʻomia ona e alu

E i ai tulaga eseese i o tatou taimi. O le mea lea, o le manaʻomia mo se teuga ma se tagata tau taugata atoa. Naʻo le taua o le usitaʻia o nisi tulafono pe a oʻo i le fanuatanu.

Faailo i le falelauasiga mo fafine matutua

E mafai ona savali i le fanuatanu ma le falelauasiga 4098_4

  • E le manaʻomia ona savali i le tulaga o le tafa o falelauasiga ma le malumalu ia te ia, tu latalata i le tuugamau ma na ona i le teritori o le fanuatanu.
  • Afai e sau se fafine i le tagata oti, o le a fanauina le pepe o le a fanauina sesega ma vaivai.
  • O agaga leaga e le gata e mafai ona pikiina se pepe e Lefogoa, lona Agaga, ae e teu i luga.
  • E matautia le laa i le tuugamau po o luga o se wreath. O iʻuga e mafai ona matua ula mo le tamaititi ma le tina, aua o ē ua maliliu ma ola malosi o fefiloi.
  • Ogaoga faʻamaʻi e le o aofia ai, lea o le a faʻaalia mulimuli ane i le tamaititi. A uma mea uma, e matua le mafai ona puipuia ae le i le lelei. I le taimi lava e tasi, o le a le mafai e fomai ona faia se mea, ma o isi taimi latou te le mafai ai ona tuʻu saʻo le faʻaiʻuga.
  • Peitai, e mafai ona e nofo i luga o le faʻamanatuga, nofo ma ia manatua lelei mea uma e uiga i le alofa tunoa o le tagata. O le mea taua e le o le faʻailoaina o oe ma le popole ma aua le lolo atu i le aotelega o le faʻanoanoa ma loimata. Ua manino e leai se lagona lelei i le faʻaupuga o le falelauasiga, ae o le paleni e manaʻomia tele.
  • Aua e te popole 'latou te lē manatu leaga. O tagata atamamai o le a le faamaopoopoina ma malamalama o se fafine e le mafai ona popole le tamaititi ma le avea ma se taimi faigata i soo se taimi.
  • Tulaga lamatia i le taimi o le vave feololo o se fafine maitaga ma se tagata ua maliu. E talitonu o le ua maliu ma le fanau mai a tamaiti i luga o le tutusa tulaga o le malosi gafa ma le lalolagi o agaga e mafai ona pikiina i luga se pepe.
  • E sili atu i le tuugamau pe a uma ona susunuina le pusa oti. I le taimi lea, ua le toe faʻaalia e tagata lagona. Tele o loʻo sauni e alu i luga o le faʻamanatuga.

E le fautuaina le alu i le tuugamau mo le Eseta pe manatua aso o le tele o tagata. O le fafine maʻitaga e mafai ona tuleia ma le le mautonu, aemaise talu mai tagata e onana tele. Na te mafaia foi ona taufaafefe. E sili le asiasi o le tuugamau o le pele ia oe pele i se vaiaso, fugamaa, tuu se moligao i le malumalu ma tatalo mo le agaga.

O aso mamalu o le ekalesia e le fautuaina foi e o atu i le tuʻugamau. O le malamalama malosi e le sefe mai le le lelei. I se isi lava, i aso ia, o le tautoga ma faataulaitu o le a faatali ma vaai atu mo le ua manua. Atonu na avea ma tina ma le tina o le lumanai. O le le lelei e ono faʻatali mo le pa o le pamu pe a faʻaleagaina.

E le mafai ona i ai se fafine i se fafine i se tulaga pe inu i le fanuatanu. E le o le le itulagi, ma o loo iai foi, o lagona o meaai fefiloi ma le malosi o tagata ua maliliu, ona pau ai i le tino.

Muamua, o se fafine i le tulaga e tatau ona filifilia ia lava, e aoga le alu pe leai. Ma o le talanoa foi ma se fomaʻi poʻo se fomaʻi, a faʻapea pe a oti le tagata. Amuia ogaoga ma tamaitai i totonu o se lagona le mautu, e le mafai ona faʻavasega i ia mea na tutupu.

Faia tulafono i totonu o le fanuatanu

E i ai ni fautuaga e tatau ona faia. Afai e tatau lava ona alu i se tulaga fale, ona maitauina lea o tulafono.

E mafai ona savali i le fanuatanu ma le falelauasiga 4098_5

  1. I ou vae, laei seevae tapuni. Afai latou te o mai i seevae, ona tago lea i seevae pe tuu i ou vae. O le lalolagi ma tuʻuga e le tatau ona tumau pea i pa, ma sili le faigata ona aumaia i le fale.
  2. E mafai ona e alu na o vae tapunia: i ofuvae po o se sakete uumi. E manaʻomia le ofuina se solosolo i luga o lou ulu ina ia le paʻu le lauulu i luga o le tuugamau. E tele atu, o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi latou te fautua mai faʻaleagaina ai ni lauulu ma e oʻo lava ina latou te aoina.
  3. E le mafai ona e aveina ieie, boms ma isi i luga o le fale i luga o le fanuatanu. Faʻatau uma faʻapitoa mo lenei nofoaga.
  4. E tatau ona e alu ma alu i fafo naʻo le tasi faitotoʻa, o lona uiga na latou o mai ai, le taugata sili lea ona alu ese.
  5. E leai se mea e le mafai ona ave i totonu o le fale, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o le vai mai le puna i luga o se fanuatanu mo le inu poʻo le fufulu. E sili atu le aumaia o mea uma ma oe ma mama, aua le tuua lapisi.
  6. E le mafai ona ata leotele pe sob i le tuugamau. Sa matou taofiofi ma le talafeagai. O le fanuatanu e le o se nofoaga e faailoa ai le maualuga-talaaga lagona.
  7. E le mafai ona faʻavasega le faʻailoga i luga o le teritori o le fanuatanu ma soʻo se mea. E mafai ona avea o se faʻamaneta o le faʻamaneta poʻo le feololo ma le malosi le malosi.
  8. Afai e le taua se mea mai le taga e le taua, ona e le siitia lea i luga. Afai o le mataupu e tele lona tau (ki i le fale po o le taavale), ona faasino lea o lole.
  9. O le inu pia e latalata i le tuugamau e le mafai - o loʻo e fafagaina temoni, e faʻataʻamilo latalata i le 'ava mālosi ma tagata faʻalagolago i ai. Mulimuli ane, e mafai ona e maua se faʻamaʻi mafaufau, o le mea e te le iloa ai.

Faaiuga

  • Esoercics tetee i se asiasiga i se fafine maʻitaga o le fanuatanu, aua e i ai le mama ma le tele o agaga leaga ma le le fiafia i ai. O lo latou i ai e le talafeagai ma le tulaga o se fafine i le tulaga.
  • E le manao le Ekalesia i se mea leaga i le auai ai o se fafine i le taimi o maitaga i le fanuatanu. O le mea autu o ia na lagona lelei. E tatau ona e alu filemu ma le Atua i le taele.
  • E tofu tamaʻitaʻi taʻitoʻatasi ona faia le filifiliga, ae o le solitulafono e matua tele mo Tina ma Pepe, aua o le puipuiga malosi ua faʻafefeina i mea uma e lua. E sili le le faʻaalia o lou soifua maloloina ma le ola o le tulaga lamatia o le tamaititi. E mafai ona e alu i le tuugamau o se pele ma le fanau mai pe a uma ona fanau mai o lapisi.
  • E taua le tulafono: Maliu malosi e toso le olaola, o lea e fai ai ni faʻaiuga i luma atu o oe. E taua tele le iloa o tulafono o le i ai o le fanuatanu ae le o le agasala. Faapea foi ma le usitaʻia tulafono manino ma le faʻaeteete, faʻapea foi ona le maua ai le leaga, le lelei pe le o le le maua le malosi o le oti. Ma o le aʻa, faʻaletonu oe ma le lumanaʻi.
  • Manatua o laufanua faaiʻuga o se nofoaga faʻapitoa, ma le amanaʻiaina o tulafono e le tuʻuina atu i lalo o le tiute.

Faitau atili