O le a miti 'ai iʻa i se miti

Anonim

Faitau le tusiga e saili le mea miti i ai se iʻa i se miti. Ou te talosaga atu i miti pe ou te manao ia iloa le mea taunuuga i le lumanai ua saunia mo aʻu. E fesoasoani i le taimi e taofia ai faafitauli ma aloese mai le faafitauli tele. Ia saunia ma oe.

tusi miti Aiga

Fish vaai i se miti faatusa le popole, le ootia o po o se faamaʻi psychosomatic.

'ai iʻa i se miti

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Lenei faamatalaupu:

  1. E i ai se iʻa i se miti ma vaai i se auivi toniga - se faailoga le lelei. Le tulaga e te manatu e le a faamuta e faatino i le lumanai ma se lē atoatoa. o le a filifilia tulaga i se auala o le a maua le fiafia ia te oe. E le maua le faamoemoe mo le taunuuga e sili ona lelei.
  2. Faiva, ma ona leai lea o se iʻa i le miti - o le lapataiga o lou unconsciousness e matua te le talisapaia lau galuega. Tatou te galulue malosi ma faigata, ae te le maua se totogi mo au taumafaiga, o le agavaa. E tatau ona e suia le o le galuega, po o le manaomia o se iloiloga maualuga o lou taualoa ma totogi mo totogi.
  3. E i ai se iʻa maua e se isi tagata mo se fafine - e maitaga ua leva ona faatalitali. I le lumanai ia vave e mafai ma faigofie ona fanauina se tamaitiiti. le a fanau mai le pepe maloloina ma le fiafia, i le gata i lea, i le lumanai o le a ia avea ma se tagata maoae.
  4. Puʻe le iʻa, ae e iloa ai le auala o le a outou maua i se miti, - i le faataunuuina o le manao faapelepele, ua e umi alu. E tusa lava pe o lenei sa foliga mai ona faamamaluina, le taimi o le a avea ma lelei ia te outou tulaga, ma e mafai ona e maua mea e te manao.
  5. Vaavaai pe faapefea isi tagata ma le manao e taumafa ai iʻa, o le taimi e fausia fuafuaga mo le lumanai. Afai o lea mamao e te le maua se lisi o faamoemoega, lea e tatau ona e faia i luga. Ma ia mautinoa ia aofia ai nisi miti lalolagi i ai e folafola atu le aoao e uiga i lou faamoemoega. Ona o le a laki i lou itu.
  6. Tagai i le laulau e fai i le ipu mai le iʻa sili ona eseese, - i le lumanai o le a faaopoopo le hassle, ma matua. Le a tatou maua e ositaulaga olaga faaletagata lava ia ma mo se ao faagaloina e uiga i le malologa. E tatau ona e foia faafitauli uma i se taimi vave e mafai ai, ma o lea o le a oo mai leva ona faatalitali i vaitaimi o le malologa ma le manuia.
  7. E i ai se iʻa maugatā susulu o le lanu masani ai - o le lapataiga o lou subconscious e uiga i le mea moni e faapea e te faatuatuaina se tagata e le tatau lenei i uma. Taumafai e itiiti ifo i le mea moni e ui lava i latalata tagata, ona o le faalata i latou.

Tusi a le Miti

Ina ia vaai i le au faifaiva na iʻa ma 'ai, - e tatau ona e tofotofoina au uo i lona faamaoni ma loʻu lotoʻiga, ona o nisi oi latou e faasesēina ai oe.

Miti faʻauigaina o iʻa

O le a se isi mea o moemiti ai

  1. Gaʻo, pele "Elite" iʻa - le lelei faʻailoga. I lou tino na foia ai se maʻi ogaoga e manaʻomia ona togafitia vave seʻia oʻo ina tuai. Ia e mautinoa e alu i le fomaʻi e tausia le soifua maloloina ma ola mo se taimi umi.
  2. Fagota o le o le puipuia o le fua o le mea moni e uiga i le mea moni na saunia e le tau o le tau mo oe. E tatau ona e alu i se ituaiga suʻega o le a faʻaalia ai pe faʻapefea ona e feagai ma faigata. Ma o le iʻuga o le a faʻalagolago i ai uma lou olaga.
  3. E i ai le leaga o mea - i mea le fiafia i le olaga. Masalo o le vaeluaina ma se paʻaga, pe a maeʻa le vaitaimi o le umi le faʻamalologa o le a maua. Poʻo ni feteʻenaʻiga ogaoga o le a le mafai ona e foia le filemu.
  4. A faʻapea o se teine ​​maʻitaga teine ​​na te le fiafia i fasi falai falai, o lona uiga o le pepe e le saʻo uma ma le soifua maloloina o le lumanaʻi. E i ai le avanoa e faʻalogo ai i lea maʻi ma vaivai. Tina o le a tatau ona tele se taumafaiga e faamaloloina ai ma sefe se olaga laititi.
  5. Fetaui iʻa i lau moega - Faʻailoa le vai. Na ia faamatalaina ia te ia lava se lamatiaga. E matua le fautuaina e alu i le sami o le sami - e sili atu le faaleaogaina o se malaga faapena ma toe taumafai i se sili ona lelei vaitaimi.
  6. Fafaga Fale tele - A maeʻa se umi, pe a maeʻa le taimi umi ma se ua le mautonu, o le a oʻo mai le vaitaimi o le lalolagi. E mafai ona faigofie ona e mauaina se gagana masani ma foia uma o soofaanatuloga na e misa. E mafai i totonu o le lumanaʻi faia foʻi uo.
  7. O loʻo i ai le 'aʻai - maua se meaalofa poʻo se tala fou mai fafo atu aiga. O nei faʻamatalaga e fesoasoani ia te oe e le gata ina toe faʻaleleia le lagona, ae faʻateleina foʻi le manuia o lau tupe.

Tusi ata

Puʻe le iʻa ua uma ona oso aʻe le manava, ona faʻagalo lea o lou - e uiga i ou manaʻoga. O le a latou le faʻataunuʻuina i se taimi lata mai. Tulaga e le o lou itu. E sili le aveina o se taofi ma malolo e maua ai le malosi mo le alu ese.

Taumafa iʻa i se miti mo se fafine

Faauiga lava:

  1. E i ai le raw iʻa poʻo le sushi - o se faʻailoga le lelei. O le a sau le olaga i se tulaga tau tupe tele. E te leʻi mauaina ni faʻafitauli i tupe. Ae oe mafai ona feagai ma nei mea uma, e manaʻomia le taimi.
  2. E i ai le iʻa mumu - o le mea lilo o le ae nana ma le totoʻa i isi o le a iloa i se tele o tagata. Ona o lenei mea, e ono puapuagatia ai lou igoa, ma o le a alu tele se taimi o le a alu i lona toe malosi.
  3. Fai iʻa i ou lima, ae aua le taofia - o loʻo i ai se tagata atamamai ma le poto i lou siʻosiʻomaga, e te sailia e taofia ai au fuafuaga. Ma e ui lava e manuia o ia. E manaʻomia le iloa ma faʻamaoniaina seiloga ua ia teʻi taimi e faʻaleagaina ai lou olaga.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • O le iʻa e faʻatusa mai le faʻatamaʻia ma le faʻamauleʻa, ma o loʻo iai i le miti atonu o miti i lenei vaitaimi o le vaitau lea o lona olaga e matua faʻafilemu ma e aoga.
  • I le tele o itu, e moe le moe, e fuafua lava le foliga, lapoa ma le lanu o le iʻa na e faʻaaogaina. O le mea lea, taumafai e toe faʻafoʻi uma auiliiliga ma faʻamatalaga o le miti, ona faʻagasolo loa lea ona o atu e suʻe ni faʻamatalaga talafeagai.
  • Miti faʻauigaina faʻamatala e mafai ona faʻamatala e uiga i mea o loʻo i le lumanaʻi. Ae e tatau ona e malamalama o mea e le masani ai e mafai ona suia i taimi uma. Tau ina mulimulitaʻi i fautuaga ma fautuaga, o loʻo tuʻuina atu i le iʻuga o le faʻauigaina.

Faitau atili