Liphephentation: Aisea e tupu ai ma le mea e lamatia

Anonim

LUPOPERMENT - O le a le uiga o lenei upu lilo? Sa ou manatu o lea sa ou mafaufau i ai ma taalo e feagai ma lenei fesili, aʻo ou fiafia e iloaina tuutuuga manatu o le mafaufau ma o latou uiga. Ou te fuafua e faamanino lenei mataupu i le isi mataupu.

LIPOPERMENTIONS - pefu e umi

O le a le lipophrenia

Liphphrenition o se lagona le fiafia faʻanoanoa, faʻanoanoa, moomoo. O lenei manatu e le mafai ona faʻaitalaina, e ui ina na tulaʻi mai talu ai nei, ae ua leva ona iai se taimi e faʻamalosi ai i le itu a le mafaufau o le psysologists.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ioe, o tatou uma e ala i taimi i lea taimi le mea leaga o le agaga. A, o se tulafono, e i ai mafuaaga faapitoa mo lenei. Ma o se tagata e mafai ona taʻu atu lena pe na faʻaleagaina o ia o le lagona. Ma o le liphpheric e le mafai ona finau ai lona olaga pogisa.

E talitonu o le igoa o le upu "Lipophrenia" ua fausia e upu Eleni anamua "gaʻo" ma le "tulaga o le mafaufau". O le mea lea, o nisi tagata atamamai faʻamatala Liptophrenia o "ma le gaʻo valea" poʻo le "O le faiʻai o le faiʻai ma le gaʻo." Ioe, o se auala faapena e le taliaina ai! E manaʻomia le tagofia o aʻa mafuaʻaga o le faʻafitauli ma foia, ae le le amanaiaina.

Ae o le a le gaʻo iinei? Ou te manatu e manatua le mea e tupu i le vai mataua pe a iai se ata mataga? E moni, o le a latou faʻapalu mai lea, ae aua le faʻamalolo. Afai e te faʻaogaina, peitaʻi o le gaʻo e faʻalavelave i le tui o se mataʻu i le mea na ia mua ai.

Aisea na manaʻomia ai lenei faʻamatalaga? Ona o se faʻatusatu lea ma le tagata o loʻo feagai ma Yuophenson: Na te le mafai ona mitiia lelei faʻamatalaga, e lē mafai ona ia iloa faʻapitoa. Ma moni moni lava i latou ma ona mafaufauga leaga, faanoanoaga e le o se tasi e manaʻomia se tasi.

Mafuaaga o lenei Malo

E ui lava ile uluaʻi sesepa, e ono foliga mai e leai ni sini o Lipophian, o le mea moni lo la iloa. O le faʻafitauli o le a latou le iloa le gasegase ona o lona tulaga suia. O le taua tele o le le mafaamatalaina e le mafaamatalaina faʻanoanoa, o le mafaufau o le mafaufau e faʻasoa mea nei:

  • O le umi o le leai se mea lelei i le olaga pe a le o se tagata e le maua le fiafia ma e le faʻatupuina ai lona fiafia;
  • O se galuega o le monononous galuega (o nisi masalosalo talitonu o le faʻatinoga o mononosaus, e masani lava ona faʻaosofia ai ni osofaʻiga e le talafeagai);
  • leai se gaioiga;
  • E le mafai ona faia le aoga o le faigaluega o Lipopren, o Mamani o le Afafine ma ia lava);
  • mai le natura faateleina le popole;
  • Faitioga ia te oe lava, a latou mea sese;
  • feteʻenaʻiga i le galuega i le galuega pe i le fale;
  • ogaoga le fiafia i le alofa o le olaga (faifeau, le leiloa o le talitonuina, ma isi.);
  • o le i ai o le le aoga o le tagata lava ia (lea ua faʻamalosia e le tele o mamafa pe sese o foliga mai);
  • Tausia le taimi sese ma le po auala;
  • le talafeagai le taumafaina (pe a nofo o le tagata i luga o le manava o le tino o faigata faigata, e masani ona misia meaai, faatapulaaina meaai suamalie);
  • O meaʻai o meaʻai (o Bouminia ma Anorirexaia e oʻo atu foi i se tulaga lelei o le amio);
  • ogaoga o foliga;
  • Le manaʻomia mo le umi o le moe moe.

Faʻapea foi ma soʻo se fomai, tagata i latou e galue i lalo o le eleele pe i nofoaga, faʻaalu ai le la i le la, e tele lava taimi e feagai ai ma lipoprenia e tele lava ina latou feagai ai ma Lipophianlia.

Pogisa Pogisa Achoke Liphphenlia

O se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e mafaufau i le lauiloa artyovsky fale gaosi o le uaina o le uaina (Bakhmut, Sweatk Region, Ukrainek). E iai le faʻapitoa gyptum o loʻo faʻaaoga e le Gyptum Glalery e teu ai ma maua mai o loʻo feololo uati. I le uluaʻi vaega o gaosiga, na matauina e masani ona matauina e le tagata faigaluega le lagona faʻanoanoa ma le le manuia le faʻanoanoa pe a maeʻa le aufaigaluega. Ina ua faia le suʻesuʻega, e leai se isi e mafai ona faamatalaina le mafuaʻaga o sea tulaga.

Moni, na faia ia faitio mai le itu o le aufaigaluega uma i le mea moni o le aotelega o faʻateʻaga sa taofia tele e le amio lelei. I le maeʻa ai, o le mea moni, o le gypsum i lona lanu ua paʻepaʻe efuefu, faʻanoanoa. Ina ia foia lenei faʻafitauli, o le puleaina o le laʻau na atagia mai ai le nofoaga faigaluega e ala i le faʻatusa o iina e tele ai faʻafiafiaga a le tele lanu. Ma e le o toe umi le faitioga e uiga i le le fiafia na umi ona alu i luga o le leai.

E le gata i lea, e le mafai ona galo ia tagata i ona po nei e tele naua taimi i le Initaneti. O le faasolosolo lava, o loʻo faʻateleina ai fesootaiga moni i fesoʻotaʻiga tafailagi. I lea tulaga, e le o se mea e faʻateʻia ai pe a tupu le lipinearenices i luga o le faʻavae o le malamalama o se tagata, e ui lava e i ai i le tasi afe o le 'aiga o loʻo i ai i le olaga.

E mafai foi ona e iloa mai ni isi tele o mea e ofoina atu e tagata poto o le tele o faʻamatalaga:

  • E faʻapea, e fautua mai Parapsychologists o Liotofa o le le mafai ona suia i le malosi ma isi tagata, o se ituaiga maʻi;
  • E le fiu le mafaufau o le mafaufau e aʻafia pea le matautia o le olaga faʻaleaganuʻu ma le faʻaseseina o loʻo feagai ma tagata faʻaaoga o loʻo feagai ma tagata o le Spiph Copweb;
  • O tagata atamamai o le physiology na filifilia la latou vaʻai i le faʻafitauli: O se tagata e umi tele i le sese tulaga, ma sili atu mai le malosi faʻamatalaga. I le faamautinoaina o lenei lomiga, ua finau mai e tele ina a lipofaphania na tulaʻi mai i le talaaga o le tino;
  • Ia, o le manatu mulimuli i lenei mataupu - o le Stathological Stand Provisos Post-Straitic Stric Deventy. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le avetaavale o na tuʻituʻi mai i lalo o se tagata savali, ua le mafai ona taulimaina ma ona aafiaga, pei ona faia.

Faapea o ia o se faʻasalaga masani, o le a manaʻomia i le mauaina o "mea uma sa tumau pea i aso uma, o loo feagai ma le malosi o loʻo feagai ma isi tulaga. O le setete o le mafaufau o le mafaufau ma le umi e mafai ona mafua ai ni togitogiga, faʻasao i le taimi e tasi o le aso poʻo le po, ma isi mea

E aliali mai e le mafai ona valaʻauina le fafine folo fafine sili atu ona faigofie i le tulaga o Lipophornia, e faʻatatau i aafiaga faʻalagona, o le mea moni lea, e le saʻo. O fafine e tele lava taimi e talanoaina ai e tagata o latou aafiaga. Ioe, ma e tatau ona manatua le lava o le taimi e te faanoanoa ai i le tala fatu e uiga i Pinocchio ia malamalama e mafai foi ona avea tagata lipofa.

O le a le umi o Lipophernia? O iinei e mama uma mea uma, ma e mafai ona mavae le moomooga o itu tau futu o fuainumera i nai itula, ma mafai ona faʻapipiʻi mo le tele o aso. Afai o le faʻanoanoa e leai se mea e faʻavaveina e faʻatagaina ai oe, ma o ana osofaʻiga ua sili atu ona masani ai, ua oʻo i le taimi e taia ai le alavai ma alu mo le fesoasoani i le psychologist!

Faʻafefea ona faʻafetaia le lipophrenia

O le a le lpoiphonation, ua uma ona tatou mauaina, tagofia ni ona mafuaʻaga, i le taimi nei o le taimi e saili ai metotia mo le foia o le faʻafitauli. E le taliaina le le amanaiaina o le le mafai ona malamalama i ai, ona o le mea e lamatia ai e avea ma se lagona atoatoa, e aveese ai le mea o le a faigata tele.

O le a se mea oute faia?

  1. Muamua lava, faʻagalo e faʻatatau i le lalolagi atoa ma toe foʻi i le mea moni. O le taimi nei dial i luga o le telefoni numera uo (uo teine) ma tofia se fonotaga! O lagona lelei mai se talanoaga e tasi i le olaga e sili atu le malosi nai lo le sefulu o itula o fetusiaiga avanoa i fesoʻotaʻiga lautele i le agafesootai.
  2. Taumafai foi i taimi uma e mafai ai i le ea fou pe a faʻatagaina le tau. Ma e le gata ina e te manaʻomia le alu i se supamaketi pe leai se fale talavai, ae naʻo le savalivali teisi e aunoa ma se mafuaʻaga. O nei feʻau o le a vave tulia 'iā Aʻai.
  3. Ae afai o le tau i fafo atu o le faamalama e le malie ai, ona maua lea o se malie malie, se faasologa po o se tifaga ma vaai i ai. E mafai ona faʻatapulaʻaina i le fiafia tele vitio. Lalaga, e pei ona e iloa, o le sili sili lea o le tagata lino tausi ma tagata.
  4. Ia siaki lau moe mo le taimi. I se miti, e le gata mai le afaina o le tino, ae o le ola foʻi o le mafaufau, faʻatumauina le malosi o le ola.
  5. Ma fautuaina tagata atamamai e sui atili i lo latou lalolagi: e le masani ai i totonu o ni talitonuga leaga, faʻataʻitaʻiina i mea lelei na tutupu.

Ae mai le mea tonu e aoga e le ofi mai ia te oe lava o le aʻoaʻoga o fualaau faasaina e pei o tagata taʻitoʻatasi ma vevesi. O le a latou le fesoasoani e foia lou faʻafitauli, naʻo le tele o le taimi ma e ono afaina ai le soifua maloloina!

Suia minus i luga o le

I le faaiuga

Sei o tatou otootoina le Autu:

  • Liphphrenition o se tulaga o le le mafaamatalaina umi ma le faanoanoa. E ono mafai ona umi se taimi, ma mafai ona faaleagaina ma avea ma se faʻanoanoa tele.
  • E i ai le tele o mafuaʻaga, e amata i le le lava o le ola fesootaiga ma faʻaiʻu i le le mafaufau i le mafaufau.
  • O le a fesoasoani ia Papetholoty i le saʻo o le ala moe ma e lelei, lava fesoʻotaʻiga i le olaga, lelei lagona.
  • E le mafai ona le amanaʻia le lauʻeleʻele, pei ona mafai ona tuai, ma ua matua matautia lava lenei.

Ma i le faʻaiuga, ou te manatu e vaʻai i le saʻili vitio:

Faitau atili