O a ni mea e tupu ai i le nofoaga ma le aso o le vaiaso

Anonim

Mai le manatu o le esoric, o le manava o se malosi nofoaga, lea na fuafuaina taua. Na talitonu o le a le tele o lagona i totonu o manava na tupu i mea ia e tele, aemaise le faafiafiaga. I lenei mataupu o le a tatou vaʻavaʻai i le a le manava o teine ​​ma alii e suʻe ma mea e tatau ona saunia.

O a manava manava

O le a le manava?

I le manava i le manava muamua faʻaalia ai lona malosi atoatoa. Tele taimi uma, o lenei lagona e tupu ile tulaga o se tagata ua le fiafia i se mea, o loʻo aʻafia ai e uiga i uiga faʻatuai o manaʻoga. I le malosi fuafuaga, o le atoa le leaga e manatu i totonu o le manava - popole, fefe, le mautonu ma isi. E talitonu o le aofaʻi ma le tele o le faʻaputuputu o le leaga e ono faʻalagolago i le tele o le manava.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai ua faʻafuaseʻi ona maitauina le manava, e ono faʻaalia ai ni mea tauanatu i le olaga, lea e toeitiiti lava, pe oʻo i le taimi e faʻatoʻilaloina ai faʻafitauli. Ia malamalama poʻo le a le mea e tosina mai ai le manava e le teine, e manaʻomia le amanaia o ni naileni:

  1. Afai ua oti se teineitiiti, ma e tatau ona ia sauni mo se vaitaimi faigata olaga. I se taimi mulimuli ane i lumanai, e tatau ona ola faaolaina o ia pe umi. O i latou o loʻo iai ni ulugaliʻi, o le va o le faʻaʻaisa o le umi o le vaega o le umi poʻo se vaega. Peitai e tatau ona matauina o ni mataupu, o lenei faʻailoga na uunaʻia ai teine ​​talavou i se falemaʻi poʻo le faʻaipoipoga.
  2. Mo tamaʻitaʻi faʻaipoipo, o loʻo i ai i le manava - o se faʻailoga le lelei. Na ia taʻua le leaga o le va faʻatasi ma lona toʻalua, ma afai e te le ave ni faʻailoga e faʻamalosia ai i latou, e mafai ai ona teteʻa.
  3. O se tamaʻitaʻi matua e oso i luga o le manava o le manava o le nofo ai. O le a ia feagai ma faigata o le a faia e o latou mau ai.
  4. O le maʻitaga teine ​​o loʻo i totonu o le manava e fesoʻotaʻi ma le phyiological mafuaʻaga, faʻasolo, faʻasolosolo le paʻu. Ae afai e te lagona malosi vevela, lea mo se taimi umi e le mafai ai ona taofi, atonu ona le faigata lea ona ia feagai ma faafitauli. Faapea foi ona tusa ai ma le talitonuga anamua, o lenei faailoga ua faaalia ai le leaga o le amio a le tamaititi, o le a avea ma se lavalava.

Ata i le manava

A o le manava o le manava i se tamaloa, e masani lava e avea ai ma se mea e fai ai mea nei:

  • misa po o le le malamalama i le pele;
  • Malosi le vevela - i mea tautupe pe faateteleina o le tulaga o mea;
  • Scabies i le fanua o le nila - i polofiti, faʻalauiloaina o le galuega apefai ma isi manuia.

Afai o le malosi na fafagaina i se tamaloa matua o matua, o le taimi lava lea e masani ona faʻailoa mai o ia o lagona le tuʻua naʻo pe ua tapunia mai le sosaiete. E mafai ona e faʻasaʻo le tulaga e naʻo le faʻafesoʻotaʻi ma tagata pele poʻo tagata masani.

I le lotoifale

Mo nisi faʻamatalaga auiliili faʻamatalaga, o faʻailoga e manaʻomia le faʻalogo i le mea o loʻo iai le faʻaititia o le loloto.

  • I le fanua o le fana. O lenei faʻailoga e faʻaalia ai se avanoa maualuga e maʻitaga ai i le lumanaʻi lata mai. Tamaiti talavou o lenei faʻailoga e togi ai se vaega umi ma le fiafia ma le manaʻo. Mo tagata, o faʻavavega i nofoaga o le potu moe, e masani lava ona faʻailogaina faʻailoga manuia i le fale ma mea.
  • Le talitonuina. O lenei faʻailoga faʻaalia ai le aga o puapuaga, lea e masani ona fesoʻotaʻi ma aiga poʻo ni tagata vavalalata. Manaʻomia le faʻaalia o le mataala, ona O le a taumafai se tasi e faaseseina oe.
  • Le pito i luga o le manava. Ile i totonu o lenei sone e faʻaosofia ai le taunuʻu mai o malo poʻo le tausamiga o le teine. E manaʻomia foʻi le faʻalogo i lau meaʻai taumafa, puipuia le soona fai ma faʻaititia le taumafaina o le 'ava malosi, ona E mafai ona tulaʻi mai faʻafitauli tau le soifua maloloina.
  • Vevesi manava. Afai ua tusia uma le manava, atonu e faapea mai o le a toeititi lava o le a popole se tagata ona faʻamoemoe i faʻalavelave ma mea le fiafia. Mafai faʻaseseina poʻo le faʻalataina mai le pele. Afai na tupu i le po, ona e tatau ai lea ona feagai ma se mea le fiafia pe faalogo i tala leaga.

E masani lava, o le manava manava mai na tagata e nonofo uma ma popole i soʻo se tasi taimi.

Scab's manava

Faʻauigaga

Ina ia saili poʻo a suiga i le olaga o loʻo faʻatali mai ia te oe vave ma o a latou agaʻi atu i, e tatau ona e faʻalogo i le mea o le manava.
  1. Aso Gafua - i se fonotaga taua po o se malaga umi.
  2. Aso Lua - i tala leaga, faʻafitauli poʻo le le malamalama i ai ma e pele.
  3. Aso Lulu - i se mea sili ona lelei pe o le amataga o mafutaga masani.
  4. Aso Tofi - mo le malie i le taimi i le kamupani a uo.
  5. Aso Faraile - i le manuia i mataupu ma le mauaina o fuafuaga autu.
  6. Aso Toʻonaʻi - tatau ona feagai ma faigata o le a mafai ona vave ona faʻatoʻilaloina ai pe a fai o oe o le sili atu taumafaiga.
  7. Aso Sa - i se mea manaia, o se meaalofa poʻo se tupe maua.

Auga

  • O le manava o se mea e mafai ai ona faʻailoa mai ai i lenei itu i lenei nofoaga o mea taua ma le setete o se tagata atoa.
  • I le tele tele, o le faʻailoga e faailoa ai faʻafitauli ma faʻafitauli, ma ia ua toeitiiti lava feagai ai.
  • O nisi taimi o le manava o le manava o le manava o se tagata maitaga vave.
  • O le lagona o le galu i tafatafa o le afi, o se tulafono, e faailoa ai le manuia po o polofiti.

Faitau atili