Atua Makosh: O ai na ia lafoina le leaga o le tau, ma o ai e leaga

Anonim

"Na te saiti 'upu, taua i le polo. Ma o filo e le masani ai, ae matagofie. O nei, o le ola o se tagata o le tagata fai talatala - mai le fusi (fanau mai) ma i le taimi lata mai (oti). " Ma faʻamatala makos - o le sili ona lauiloa o le faʻamaoni - o le "Tusi o le Ala". O ai lenei Atua tele? O le a le matafaioi o loʻo ato mai ia te ia i le Panvadic Panfer o ia? Tatou saili nei fesili i mea nei.

Slavac Atua Makosh

Atua Makosh: O ai o ia?

O le igoa o le Atua Makosh, e pei ona talitonuina e faia e le upu e lua:

  • Ma - taʻu mai "tina";
  • Ma kos - o le mea lena, "taunuuga."

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O loo liliu mai o Maks o le atua o tagata uma na mautinoa, na ia te filifilia foi le tiute o le tina tele, o le atua fafine o le amioletonu. E taua mo lona toʻalua i le Atua sili o le Atua, o loʻo i ai i le tutusa ma isi manaʻoga e lagolagoina le lalolagi na faia e le Tusifatu ma vaseina.

Makosh (poʻo Makosh) o le ulumatua o le atuatuvale o loʻo nana ai tulaga o tagata. E na te auina atu i le lagi tuugamau, ma tafatafa o ia lana fesoasoani e lua o lo o nofo - faasoa mai ma ua le toe iai. Faatasi, latou te tuuina faʻatasi ai fuʻaʻa o le mala, e fesoʻotaʻi le tagata ma fua o ana taumafaiga, ma le leaga uma.

Ina ia manino, o le tiga o le mea o loʻo fai mai ai le amataga o soʻo se mataupu ma lona iʻuga, le faia o le suʻesuʻega, foafoaina ma le faia o le mea.

Ua iloa uma e Muta o mea lilo o tagata, oe lava mea e ona i ai ma le ola ua tuanai, ma isi tau i lumanai. E tutusa o ia ma le ola ma le ola usi usitai. O ia foi o le atua fafine o togafiti, amio faataulaitu, fafine o tagata matamata i le va o lalolagi eseese.

Ae e le o mea uma lena. Ma le isi, e faia e le tina faalelagi i galuega nei:

  • Tuʻuina i ai i lona mataʻaga i fafine tuputupu aʻe, o le matua.
  • e tosina mai ai le lelei o le seleselega ma tupe maualuga;
  • fesoasoani i soʻo se fafine gaioiga (viliina, niclework);
  • tuuina atu lona puipuiga ma le faapaupau i mea uma a le itu ma pi.

A faʻapea e leʻi faʻalogo le atua manaia i le faʻatoʻaga, ona e le mafai lea ona ma maitauina ise seleselega agalelei, pe sili atu tupe maua maua a le aiga.

O o tatou tuaʻa a Manao na tapuaʻi ai Makoling o se talimalo o meaola i le atoa o le masina atoa.

Ae o Mako o se fafine tamaitai, o le mea lea e tele ai mea - tosina tagata ma lelei, ma leaga mea na tutupu. E tuu atu i latou e i ai lo latou agaga malolosi, ma fusuaga malosi i lo latou nofoaga i lalo o le la. Ma tagata paie e le faʻasea ma e le fesoasoani ia latou i la latou fesoasoani ma lagolago.

E fesoasoani le sailia o ni tali e oʻo lava i le uiga o le le toʻafana tulaga. O le mea nei e le toʻasāina ai le tagata, e leʻi mafai ai ona gaoioi le agaga, ma sa faʻaauau pea ona alu e aunoa ma le suia o lana sini. Matau i le mea lea, ma maissosh auina atu ia te ia, o le atua o le fiafia ma manuia. Surek e sau ma maua ai Lana fesoasoani.

Ae o tulaga e le fiafia ai le tagata i mea uma, alu ifo i lalo, ma ia te ia lana miti ma galu i luga o le a lima, e le tatau ona faalagolago i le lagolago Atua. O le tagata leiloa o le a faia i le olaga o fafine mataʻutia: teena le tasi-mata, couve, nusipepa, nusipepa mo le nofoaga o tagata.

Makoshi e i ai pea se tasi galuega taua - e pulea ai le tausiga o aganuu, Tulafono o Tiute. O i latou e tausinino i uputuu a le Gesosa o le a faamamaluina ia Riverbra e olaola, o loo ia aumai ai lo latou alofa mutimutivale. O sasauga o sasaʻe na tuʻu ai ata atua fafine na faia o fafie, i luga o vaieli. , Sa aumai foi i le taulaga i foliga o mea, tupe maua, filo ma fulufulu mamoe ma fulufulu mamoe.

Macobe lalagaina le taunuuga o le tagata

O loʻo iai le mafetara ma a latou avee faʻatasi i totonu o tagata ola. O lagomeli, apogaleveleve ma loi - o tagata sili ona tele mai iniseti. O le mafuaʻaga lea, afai na e vaʻai i se apogaleveleve i lou fale, e te le tau fefe ma e leai se mataupu e mafai ona e fasiotia. O lea e te fefe ese ai mai oe lava manuia.

Afai o le apogaleveleve fana i lou fale, e tatau ona maua ma le faaeteete ma lafo i fafo i le auala. E faʻapena foʻi le asini ma loi.

A o le Bumblebee pe o le faʻamalama o se pi, o se mea e tupu ai le popolega o Makosha o loʻo atagia mai. O o tatou tuaa na talitonu o le muamua Bumblebee i le tautotogo e tatau ona sao i le tele o laki i le isi sefulu ma le lua masina.

O le iniseti na afifiina i se solosolo po o se ie ina ia iloa ai lea o ia i lea mea, ona tatala mai lea i le finagalo. O le isumu natch taofia se manogi manifinifi o le meli ma pollen. Ua avea o ia ma faʻatuatuaga, o se faʻatuatuaga, na taofia i lona aiga mo le laki manuia. O le mea manaia, ae o lenei aga masani ua teuina e ala i lenei aso. Ma o lenei o nisi nuʻu, o loʻo fai mai ai Rodnovier.

Ma le taunuʻuga o le faʻa-Kerisiano, na amata ai ona fesoʻotaʻi ma le laumei makoshi ma le Paraskeva Aso Faraile. I mea uma, o le Aso Faraile o se aso paia o le atuafeau o atua. E tele sui Faraitia manatu, tatalo maks, ua tapuai i le Aso Faraile ia silia. Peitai, sa feagai le Ekalesia i le sauniga o le faʻaKerisiano ma faʻapaupau tagata matutua. Ina ua uma ona faitauina le uʻu, matou te aʻoaʻo ai o mea uma e fesoʻotaʻi ma le Aso Faraile e faʻaigoaina o "Beeromeric".

Faʻafefea ona tulia le atua fafine makos mai le faʻatau

Mo matou, o le tele o ata o le tina matua o Lusia ua faasao. E tele taimi e masani ai ona ofi pe vali i le ogatotonu o le lua melosh olo. Ae e mafai ona latou faaalia le atua fafine ma e pei lava o le fafine na sii aʻe i luga ma lona lima, e taofiofia nifo (ona lauiloa o se pu tele) ma le manu.

O luga o le mata e masani foi ona i ai se Atua-faailoga:

  • O le mea e tasi o le itu taumatau o lea na totoe o le faʻavae pito i luga;
  • Latalata ane - na ia uuina lona lima tauagavale.

O loʻo faʻaalia pea ma se fusiua i taliga (o loʻo faʻatusa mai le seleselega a le lagi, o le lafu mamoe (o tino o atua e o le tina vele) Atonu e i ai isi ata.

Ia faamasani atili i uiga faʻavae o le Atua:

  • Ua manatu ona aso i Aso Faraile;
  • Uamea - siliva;
  • Minerale - rhinestone po o le masina;
  • Ma o le manu o se pusi.

Slavvic Atua o le Fate Machau

Makoshi aso.

E pei ona matou iloa, o le aso o le vaiaso o le aso lenei o le Aso Faraile. O le aso lona lima lea e fautuaina ai le fausiaina o mau ma lona faailoga. E taua tele le masina e tupu pe na maua atoa le masina.

Na i ai muamua, i aso o matou tusi mamao i aso malolo, e le mafai e fafine ona fai meaaoga: na lafi, paʻu, suʻi, suka e faia ai i latou uma. Teine i tulafono faatonutonu na faasa ona fuafuaina e fuafua a latou tupe.

Ma le isi, o le fusi e fai mai ai, o le gata o le fufuluina, tafetotoi lava ma ana pepe. Sa le mafai ona tuua le ipu mo le po - talitonu o le a faia e Mako lana po i le po. Na taumafai Slavres i nei tulafono, pei ona latou talitonu i a na la matou faʻatalitali mo faʻafitauli eseese, faʻamaʻi ma le leaga.

Na latou saili e faʻatulaga le atuatuvale. I le faaiuga nei, na ia ofuina ana manu i le malumalu, e lua le soli e ma le kamulo i le vaieli. Afai foi e mafai e se tasi ona mauaina le alofa tunoa loloto, ona sei fiafia lea o se matau filo.

O le aso malolo aloaia o Makoshi e manatu o Oketopa 28. E moni, i ituaiga o lenei aso ua suia ai lenei aso mai ia Oketopa 26 Ia Novema 10-14.

O le isi, mamalu o le Slavic Atua Makosh, o sui o le matagofie o fola o loʻo auai i le lalagaina o Waretath i le masina fou, susunuina i le faʻaipoipoga o le olaga.

O le aso o le atua fafine na tauina e tuleia ai tiʻetiʻesega taamilosaga. Ma siva na iloga ona o le uiga ese: E lua mama laʻei faʻataʻamilomilo i itu eseese. O fafo ua aliali mai i luga o le agai i luma o le la po o le uati (faʻatusa o le olaga), ma totonu (teteʻe i le (faia se faʻailoga o le oti).

Makoshi aso o lona uiga o le taumalulu o le a vave ona o mai. Na mavae o ia, fafine amata ona auai i la latou faiga masani o le taumanefulele malulu: vulu, lalagaina, suisui ma fusife ona.

Le Faailoga o le Atua Atua

E i ai le tina tele ma le a latou amulet. E tusa ai ma meatotino, e mautinoa lava e sili atu ai le afa afa o le faitau aofai o tagata nai lo le tane. Talu ai, o le tali atu na o le tali o tamaʻitaʻi, e ui ina maua foi o loʻo faʻaaogaina foʻi faʻatoʻaga e faʻateleina ai le ola.

Atua o le Atua Macau

O ai isi e mafai ona mauaina le mana mai Makoshina faailoga?

  1. O o tatou tuaa na lopoa muliaina le ata faʻataʻitaʻi o Makoshi i mataupu o teineiti laiti.
  2. O teine ​​talavou e leʻi leva ona faʻamalieina a latou agaga uso, ma faʻaaloalogia foi o ia e ave se fale faigaluega ma le faʻamalolosi o ia e faʻanoanoa.
  3. Ma sa faʻaipoipo tamaʻitaʻi faʻaipoipo le taʻalo o le Slavarac atua fafine, manaʻo e puipui le faʻamalieina o fanau, faʻaleleia le olaga o aiga, faʻatumuina o le mafutaga ma lagona lelei.

Ma le aso e mafai ai ona e mauaina lenei faailoga mo oe lava. E talafeagai mo tagata uma foliga. E mafai ona faʻaalia ma lona afafine laititi e puipui i le malosi o le malosi ma ni mea faʻanoanoa. O se teine ​​faʻaipoipo e tupu lena meaalofa e fesoasoani e tosina mai ai le solia, ma faia foʻi se lelei tali mai ia te ia.

I le avea ma se tina maʻitaga, o fafine e ofuina se pulou e faʻafaigofie ai lo latou tulaga, ma ina ia fananau le pepe soifua maloloina ma mo se taimi umi. E pei ona talitonu o le mako o le atua fafine o musika musika, o lona uiga o lona faʻailoga o le a aoga mo teine ​​uma o loʻo fiafia i le poto o tupu, miti o latou i le ono.

Ma e tusa lava pe e te le malamalama i se auala mamao, ua latou o atu ai i lenei lalolagi, o le a mafai e le Amulet ona faamanino ai lenei mataupu.

O le talanoa e uiga i le aoga o le Makoshi faʻailoga, E mafai ona e tusia se tala faatatau o le mea e mafai ona e faia mo le seleselega, ae e tatau ona e faia sina taumafaiga. 4 vaega o lenei malae e fesoʻotaʻi ma le fa o elemene masani ma vaega autu o se tagata (pei o stavs mafaufau) - o le loto fuatiaifo, agaga, agaga ma le tino.

I le faaiuga

Sei o tatou otootoina le Autu:

  • O Mankos o le Smuvs le atua fafine o le sala, faamaneta, seleselega, pulea fafine.
  • O ona tuaa e faamamalu i Aso Faraile uma.
  • Macoshi Amolet - faʻatuatuaina lagolago mo le fafine.

Ua maeʻa ona faʻaalia se ata vitio:

Faitau atili