Faʻafefea ona maua ni uo fou pe a faigata ona faia

Anonim

O tausaga uma e te malamalama ai o uo moni o loʻo siʻomia o oe ua avea ma faʻaititia. Ua e le mafai ona e fesoʻotaʻi ma uo tuai, e toʻatele e galo. Masalo o le mea na mafua ai le tele o lona fiafia ia te oe i nai tausaga ua mavae, o lenei ua foliga gaogao ma e le tatau ai.

Sa filifilia e uo matutua ni auala fou. Ma e moni nei uo? Aisea, a mavae sina taimi, tagata sa ia manatu ai o le a latou i ai lava i lou olaga mo se taimi umi, faafuasei ona maua? E tatau i se tagata ona suia, palauvale, loka. I le aluga o taimi, o se matua ua leva e le itiiti ma le tele ma sili atu masani ona aliali mai i lou olaga.

Nonofo ai, Aua le toe tepa i tua ma aua e te fesili ia te oe lava le mafuaaga lea e tupu ai. Faʻasino uma lou malosi lelei e maua ai le manaia o tafaoga faamasani ma faʻaalia agaga.

Faʻafefea ona maua ni uo fou pe a faigata ona faia 4128_1

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E tele auala e fesoasoani ai ia te oe e maua se uo fou:

  • Nofoaga asiasi e latalata ia te Oe i le Agaga.
  • Le filifiliga o le galuega e maua ai le fiafia, pe volenitia.
  • Filifilia o se Uo i Malatua.
  • Mauaina o le poto fou.
  • Mea e fiafia iai, mea e fiafia iai.
  • Fagafao.
  • Malaga.
  • Faaalia o le faaaloalo mo tagata o siomia ai oe.
  • Sili atu le ataata ma fai faamalo.

Ia mafaufau lea i isi uiga uma i auala e tele atu i faʻamatalaga.

O nofoaga asiasi latalata ia te oe i le agaga

Fai le mea e te fiafia ai. Aua le aveina oe i se vaega faapitoa. Asiasi nofoaga o loʻo e faʻamalosia ai lou lagona ma le mea e te lagona ai le tai o le malosi o totonu. E mafai ona avea ma faletusi, paka, cafe pe i se isi nofoaga. O iina o le a e masani ai feiloai i tagata-mafaufau o ai o le a malie ma manaia le fesoʻotaʻi.

E mafai ona e alualu i luma i le masani ai oe ma le galuega faʻasologa o le faletusi, taʻaloga kalapu poʻo le fatufatu aʻoga ma filifili le polokalama e manaia ia te oe.

Afai e te nofo i le fale i taimi uma ma faʻatali mo se tasi ia te oe, o le a feiloaʻi ma o le a e maua se mafutaga faauo, o lenei manatu e malaia ai. E tatau ona e gaoioi, gaoioi, auai i ni faʻafiafiaga masani.

Filifiliga o le galuega e maua ai le fiafia, pe ofo

Afai o lau galuega galue e te maua ai le fiafia, e te maua le fiafia mai lea, o le a faigofie ona maua se uo i le galuega. Vaʻai solo, vaʻai totoʻa i uo. E mafai ona e matauina se uo uo, o le sili atu le faauo ma tatala ia te oe nai lo isi.

Amata feutagai luga o mataupu e fesoʻotaʻi i lau galuega, faʻateleina faʻalauteleina i le sili atu lava. Taumafai e faʻamatala ia te oe lava le tele e mafai ai ona aʻoaʻoina oe e le tagata fou. E tatau ona e amataina se talanoaga na o na o tagata e aulelei ma manaia ia te oe. Naʻo le tulaga lea e mafai ai e lau isi fesoʻotaʻiga ona o le nuanua o le nusipepa.

A iai sou manaʻo e fesoasoani i tagata poʻo manu, faʻatulaga se volenitia. O lenei gaioiga o le a le gata o le a le aumaia ia te oe fiafia ma le fiafia i mea ua e maua i se mea uiga lelei, ae fesoasoani ia te oe maua tagata latalata i le agaga. O volenitia e manaʻomia i nofoaga nei:

  • Falemai.
  • Faletusi.
  • Se paka.
  • Alofa Malosiaga.
  • Orpnun.
  • Manaʻoga e fesoasoani i le leai o ni fale.
  • Aoga.

Filifili se nofoaga o le ae lagona ai le sili ona mafanafana ma o le a le mafai ona e mafai ona faʻailoa uma ou tomai ma tomai. Tatala au ata, e maua ai le fesoasoani i le mativa.

Filifilia o se Uo i Vaiala

E masani lava o tagata e fesoʻotaʻi ma i latou o loʻo siʻosiʻomia ai. Ia oo i ai foʻi mea o loʻo i ai potu o loʻo i luga o le tasi sitepu, ma e te leʻi taʻu mai muamua. Faaali le fiafia i lou tuaoi, amata faʻataʻitaʻiina mataupu le manobmofame tulaga, valaʻau teea e mug. Afai ua amata ona e fiafia i se talanoaga ma se tagata, taumafai e alu ma ia.

Faʻafefea ona maua ni uo fou pe a faigata ona faia 4128_2

Pule oe e ave le sitepu muamua. Faʻatau keke pe faia se pike e te vaʻai ai ma vaʻai i le tuaoi. Tele o tulaga, o le a fiafia ai se tagata ma o le a ou fautuaina oe e fai se kamupani. Ua maeʻa le uluaʻi fesoʻotaʻiga, o le a e malamalama, manaʻo e te faʻaauau soʻo se mafutaga ma lenei tuaoi poʻo oe ua ese uma i le agaga.

Mauaina o le Malamalama Fou

Afai na e maitauina e leai ni uo moni o siomia oe, ma e te le mauaina ni masani fou masani i mea uma, fai oe lava se aʻoaʻoga. Auai i aʻoaʻoga, aʻoaʻoga vasega i autu o loʻo fiafia ia te oe. I ia mea na tutupu o le a e iloa ai se tamaititi se agaga. Faatasi ai ma se tagata e mafai ona e faʻaauau le talatalanoa ua i ai i se malologa ma le filemu ma le filemu.

Ia tatala i le poto fou, faitau tusi i luga o le psychology, iloa le fou, ia aʻo leʻi oʻo i lou taimi. Afai ua leva ona e moemiti e maua se lua pe o se aʻoaʻoga lona tolu, o lenei ua oʻo i le taimi. O le siosiomaga o suʻesuʻega, o le poto foi e masani ona tupu i le faʻaalia o masani masani masani. O le vaega o tamaiti aʻoga o le a mautinoa ai se tagata o le a avea ma uo lelei mo oe.

Fiafia, fiafia, pisinisi

Afai na o oe, aua le mafaufau pe faʻapefea ona e vave maua se uo. Faatino mea e te fiafia ai. Afai e leai sau mea fiafia e fiafia iai, e tatau ona maua. Aua le fefe i suiga. Ua oʻo i le taimi e tuua ai lau mafanafana le mautonu swamp ma laʻasaga i se olaga fou fou, tumu i tafaoga faamasani ma taimi pupula.

Fai sau uo lelei e mafai ona maua i vaega o taaloga, i le fiafia. Afai e te fetaiai ma se tagata i lenei nofoaga, o le a e mautinoa e te maua se mea fesoʻotaʻi ma e masani ona e masani ai ma talanoaga. Saili poʻo a mea na faia o loʻo faia i lau eria, filifili le mea e te fiafia ai ma alu ai iina e suʻe ai se uo fou.

Fagafao

Amata se fagafao, au faatasi ma le kalapu a le manu. Fesootai, fai ni fesili e uiga i le tausiga ma mea. Afai e te filifili e fai se maile, ona savali i aso uma ma lau uo e fa-vae o le a fesoasoani ia te oe e faamasani i e umia mea tutusa i meaai tutusa. Oe mautinoa e mautinoa i ni mataupu masani mo talanoaga.

E mafai ona e amataina manu feololo e fetaui ma lou uiga. Aua le fefe e fai le fautuaga i le tausiga ma le tausiga o fagafao i se tagata i le faleoloa fagafao. Fesili, o le a se manu. Fetufaʻi aafiaga, auai i faʻaaliga ma mea na tutupu.

Malaga

I soo se tulaga talafeagai, alu i le malaga. Ia e oʻo i se tamai mea manaia o le fiafia - o se malaga lea i le vaomatua poʻo le paka. Aua le nofo i luga o le nofoaga.

O le mea autu o le filifilia o se nofoaga e te fiafia ai. O nisi tagata o le tafaoga uma ua sauni e felelei i luga o le matafaga. Mo isi tagata malaga i mauga - o le sili filifiliga o le taimi umi. Pe ua e sauni mo le masina e savali ai i le taulaga, suesue i luga o fesili. Ma atonu o oe o le ua mafai ona tu i nai itula i le tasi ata i totonu o le falemataaga.

Tagata taitoatasi. Filifili mea e latalata ia te oe, ma alu e suʻe se uo. I lana faigamalaga, o le ae mautinoa lava e te mauaina se tagata e pei o le mafaufau, o loʻo tatou mananaʻo e faʻaauau le fesoʻotaʻiga ma pe a maeʻa lau malaga.

Faʻafefea ona maua ni uo fou pe a faigata ona faia 4128_3

Faaalia o le faaaloalo i tagata o loo siomia oe

Afifi solo, amata le ataata. Aua le mafaufau i mea e ono mafaufau ai tagata e uiga ia te oe. Faaalia le faaaloalo i lou tuaoi. Lagona le saoloto e sau i luga i le paka i le tagata e te fiafia iai ma fai mai Talofa. O le mea sili ona leaga e ono tupu o se tagata e le manaʻo e talanoa ia te oe. E te le leiloa se mea.

O le faʻamatalaga lauiloa "o le talitonu i tagata e pei ona ou manaʻo e togafitia oe" e talafeagai i taimi uma. Afai e te miti o le mauaina o uo fou, ae e le mafai ona e maua se mea, sui lou uiga i tagata. E te manaʻomia i taimi uma e amata ai oe lava.

Faaalia o ia tusi laiti o le gauai, e iu lava o lou iloa o isi e feiloai ma oe i le tauimama. E taua le manatua pe a e le matagofie ma ita, maua se uo fou e galue. Ia e alu ma se tagata, e tatau ona e fesoʻotaʻi ma ia ma faʻaali le alofa mutimutivale.

Sili atu ona ataata ma fai faamalo

E fiafia tagata uma pe a latou faia upu fiafia ma fai faamalo. Puleaina oe lava, amata muamua. Afai e te fiafia i se tagata, e te fia talanoa ma ia, ona alu ai lea, ataata ma fai se faamalo.

Ua lauiloa o se ataata fiafia ma le susulu o se faʻailoga o se tagata fiafia ma fiafia. Amata lou aso ma se ataata. Ala i luga, taumafai e aua le mafaufau i faafitauli ma faigata. O mea le lelei i nisi o taimi e tuliloaina e tagata uma. Ataata ma vaai faalemafaufau o loo i ai pea le matua sili ona lelei i luma.

Faʻafefea ona maua ni uo fou pe a faigata ona faia 4128_4

O uiga lelei ma le malosi o le Agaga o le a mautinoa mautinoa ia te oe i le sailiga mo lou tagata. Ataata, aua o le a fiafia se tasi i lau ataata ma o le a tupu lava ia feiloai.

Faaiuga

Fai ni uo fou o se mea fiafia ma fiafia. Aua le fefe i suiga, aua le fefe e foliga valea ma le valea. A iai sau sini - ia maua sau uo, taumafai e ausia ma loʻu malosi atoa.

Aua le le fiafia pe a fai e te le galue i le taimi muamua. A tatou mea sese, tatou te aʻoaʻoina. Toilalo e le o se mafuaaga e taofi ai ma tuu i lalo ou lima. Suia lou uiga i isi mo le sili atu, saili itu uma fou ma manaia i le natura. O le a e mautinoa le galue. Talitonu i lou malosi ma le manuia, ona le umi lea o le taimi e le o le taimi.

Faitau atili