Aveesea o le temoni - masani o tagata e aofia ai mai le ogatotonu tausaga

Anonim

Aʻoaʻoga mo le tele o tagata o ni ituaiga o le upu mataʻu pe mai le talaʻaga. Sa ou feagai muamua ma ia, ina ua faafuaseʻi loʻu tina - sa amata loa ona ou moe, ma alalaga i le po, ou te tau ai ma le ita. O iina, e oo lava ia i matou, le maemao, ua manatunatu: Ona e aua le taʻua pe a fai o le ositaulaga. Ma valaauina. Na talanoa mai le Tama Faalelagi i se mea i lona tina, ona talanoa mai lea ia i matou. O le iʻuga, na ia faia se faʻasologa o mea a le Aʻoaʻoga - i lona lava agaga leaga na tuʻufaʻatasia i Tina. Ou te le iloa pe moni, ae o le mea moni e tumau pea le mea moni - e faigofie ai.

Na amata ona ou suesueina lenei tulaga ma ana tala ma amata ai, ma e moni - o le a le aoga ma e iai lona mafaufau i o tatou olaga i ona po nei. O le a ou faasoaina le poto ma ia te oe.

O le a le samoa?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O lea la, o le le taliaina o le faiga o le faateʻaina mai le tagata a tagata na puʻeina le pule o loʻo i luga o lona tino, agaga poʻo le tino, ma le tino. A lenei manatu faavae, na faaali mai lenei manatu faavae, o le iloa - o faaleaganuu e mafaufau i Tutotonu Ages, ae o le mea moni, o lenei faiga ua na o le avea lauiloa.

Aveesea o le temoni - masani o tagata e aofia ai mai le ogatotonu tausaga 4131_1

Toetoe lava o lotu lalolagi atoa ei ai faʻagasologa ma se faʻamatalaga tutusa - Aveesea mai le tino o le agaga leaga, temoni pe temoni. O le mea lea, o le a tatou le tu i faʻamatalaga auiliili - o le tuʻufaʻatasia o temoni o temoni o manatu e oʻo mai i talaʻaga o le lalolagi.

E le o faitaulaga uma lava e mafai ona avea ma suli. O lenei galuega na manatu i ai ma e manatu e ese le faigata - E manaʻomia se malosiaga tetele o le tagata o le Ekalesia, e mama ma le le soʻoeleia lona faʻatuatua i le Alii. O le mea lea, o ni tagata faatautitu e tofu lava i nisi taimi o se isi ositaulaga.

Mea e ofo ai, o le leai o se mea e lauiloa ma nei. I atunuu taitasi ei ai le tolu selau o ositaulaga na testile i lenei.

Faʻapefea ona malamalama o loʻo oso mai le temoni i se tagata?

I le aluga o taimi, o loʻo gaosia se lisi o faʻapitoa o faʻailoga, lea na latou faʻailoa ai o se tagata ua maitauina.

  • O le tagata lava ia na fai mai pe manatu o ia ua maitauina ma temoni.
  • E le ola le tagata e tusa ma tulafono o le Ekalesia ma e le faamamaluina.
  • Na te alu i le sosaiete, amio le lelei pe le mautonu, e le matauina amioga.
  • Faʻailoga o le manatu o le faʻaalia e mafai ona avea ma faʻamaʻi tumau, e onosaʻi, miti leaga.
  • E masani lava ona e fia tauto i le paoa, upu leaga, e mafai ona faitio i tagata paia ma le faamaoni.
  • O se tagata e popole ma mafatia, ae le mafai ona maua ni mafuaaga.
  • O ona foliga e faʻapimia e le matua i le mataʻutia, o loʻo fai mai o ia e le aunoa o tagi mai, E faʻaalia le fefe, ita, le ita.
  • E lagona le lelava, le tele o le olaga.
  • Ua matua faʻanoanoa lava, e faʻanoanoa, e mafai ona faʻateia ai le faʻafuaseʻi, osofaʻia tagata. O le saua ma le ita e aliali mai.
  • O le tama e amata ona agai ese ese ma matua faʻasolosolo lava inalaga, 'ai ma leo le talitonu, e pei o se manulele.
  • Na te leiloa lona manatua ma ia lava le mafai ona manatua le mea na mafua mai i le taimi o osofaiga, e le o ia te ia lea.
  • Mamanu amata ona faafuaseʻi ona lagona e le tagata naʻo se meaola sili i luma o le Ekalesia. E le mafai ona latalata atu, ua mataʻu o ia e ala i le toe faia poʻo ni lapisi.
  • apa lofia le faitau tatalo leotele, e masani ae le o le upu a le fofoga o le Atua, fetuu ma fetuu o le a na o le lisi.
  • Na amata ona fai pea le faʻatupuina o gaioiga leaga, faʻataʻitaʻi pe auai foi i gaioiga feusuai, e masani ona i tagata.
  • E i ai lona manava ithama, e mafai ona faʻaalia o ia lava i tomai fesoasoani.

Aveesea o le temoni - masani o tagata e aofia ai mai le ogatotonu tausaga 4131_2

Na faapefea ona tuliese temoni

I le aluga o seneturi, o sauniga o le faʻateʻaina o temoni mai tagata na faia gaioi. I aso nei latou te sili atu nai lo le faamaoni - le tele lava tatalo. Ae i le vamivae tausaga, faʻatasi ai ma i latou na manatu e matua latou latou o ese, ae sa maofa malosi i isi taimi. O faiga faʻapenei, o loo tuliʻesea agaga, e tele afe o loo i ai le afe. O le a matou talanoa e uiga i mea autu:

  • Tatalo. Tatou amata i ai, aua e leai nisi e le tau. I aso nei, o temoni ua titina e masani ai i tatalo faapitoa, ae i luma o ata o le Ekalesia na malaga faatasi ma aganuu.
  • Tino faigata. O fea e aunoa ma ia i le pogisa ogatotonu? I nisi taimi, na tu ai le talitonuga, o le temoni mai se tagata e mafai ona tutuli ese i le tiga - pe a fai o loʻo faʻamalosia e tigaina foi le tino, o le a lagona foi le teʻa le temoni. O manatu faatauvaa e sauaina ai - mugafale na susunuina, faaloaloa i le punch, tuli le tau i lalo o fao.
  • Auauna Ekalesia. Faʻasino i isi auala faʻamaoni mo le mafaufauina o le filemu. Tauagafau, Leai ni manatu e faaitiitia, faʻaauau taimi faifai pea, o le mea moni, o le tagata e auina atu i le natia ai lona tino seʻia oʻo mai lona agaga leaga.
  • Faʻamau le vai paia o pu uma. Malie foi e sau mai le ogatotonu tausaga. Na talitonu e i ai i le tino o se tamaloa e 9 pu, o fea e mafai ai ona ulufale le temoni. Mata, taliga, isu, gutu gutu - o itu uma o le tino na faamauina mo le vai paia ma puipuia mai au temoni.

Aveesea o le temoni - masani o tagata e aofia ai mai le ogatotonu tausaga 4131_3

Puupuu e uiga i le mea autu

  • O le assorcis o le faʻagasologa o le faʻaalia o le temoni, temoni poʻo le agaga leaga mai se tagata. E masani ona uuina se patele e iai le faʻailoga faʻapitoa nai lo le averesi o le tagata a le Ekalesia.
  • O le faʻavae o le tomai o lo oi ai i le tele o lotu, ua faʻafeagai. Ma o le au fai o le tele o le mea e tutusa ai le tasi ma le isi.
  • Exorcists talu mai tausaga ogatotonu e iai le lisi o faailoga e ono talanoa e uiga i le le mautonu. O le aso, o le tele o ana mea e aunoa ma taumafaiga, o le toatele o tagata sa oo ia i le lalolagi.
  • O tafaoga faamasani i le taimi o le ogatotonu tausaga e masani lava ona o se vao. O tagata sa sauaina moni, na latou afaina ai.
  • O le tafeaga o agaga na o faatasi ma tatalo faapitoa.
  • O tafaoga faamasani i aso nei, e sili ona iai o tatalo o ni tatalo.

Faitau atili