Stone Nague i le aso fanau ma Horoscope

Anonim

Gemstones vavalalata fegalegaleaiga ma le siosiomaga, saunia le gatete faatosina ma i le tagata. A faʻapea e faʻamalosia e le au vibsias, o maʻa e avea ma tagata aiga ma le tele. Faʻafefea ona fuafuaina le suavai maʻa, o le a se mea e manaʻomia mo lenei? E talitonu tagata atamamai e tatau ona filifilia mea e tusa ai ma le zodiacal uiga o se tagata.

Ina ua faia loʻu tuafafine mo le aso fanau o tausalaina o tausalaʻe i penina, sa i ai faʻafitauli tele i lona olaga. E aliali mai o le au peni i le laina o le maʻea o le sagittarius, tusa lava pe o le a le matagofie ma aulelei o lenei maʻa e leai. I le tusitusiga, ou te fia taʻuina puʻupuʻu ia te oe e uiga i maa uma e fetaui ma le taʻele pe aumaia foi ni faʻafitauli.

Maa toto

O le lagolago o le jupiter

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le lagi leoleoina o le faaeletonov o le paneta Jupiter. Ina ia tosina le malosi o lona patron, e tatau ona ofuina ni tagata tausi i le lakapi ma safiri. O nei meaa e lua e fetaui ma le vevesi o lenei paneta.

Lapisi Lazulu

Ua aveese e Lazurī le mautonu le popole ma puipuia mai le soona fai i le soona fai, o loʻo maua ai le manino o mafaufauga ma le faʻamoemoe i mea. O le gem ua faʻaleleia atoatoa e ala i le malosi faʻaalu ma aʻoaʻo e maua ai le fiafia i ni uiga masani a teine ​​masani. Ma le isi, o Lasalo fesoasoani i ona uarota i le maeʻaeʻa o le faʻamaeʻaina o faʻamasinoga.

Manua Puipuiga:

  • romiofau;
  • Faʻamaʻi o faʻamaʻi.

O le manino ma le poto i le faatinoina o filifiliga taua o se isi tauaoga o Lazurimi, talu ai o le sagitita, o le sauila fua e le ogatasi ma le onosai ma le vevesi. Lazrite talu mai le Urnervilla o se Pule o Stail Triene o atamamai ma Farao, ina ia le taofia ai e le 'eleʻele le paleni ma le mālō.

Safiri

O lenei gem faatusa i le ola mama ma le faamaoni. I le ponaā, na latou matauina lena samphire uati na o mea lelei ma faamaoni, o Slanders ma Sikoti e le fiafia i ai. Afai ua tipiina le tauau o le maa ma le fatu ma le agaga, safire o le a faia mea uma e mafai ai e puipuia mai Slanders ma pasi.

Afai o le e ona le sarfihire o le agaga mama o le agaga, o le a faia e le gem ana miti. E mafai e mea asoa ma minerale ona mateina le faanaunauga nuu o o latou uarota, ma sapphire mafai ona faataunuu.

Manua Puipuiga:

  • foma;
  • Gasegase aʻiaʻi.

Manatua! Le puipuia o faʻamaʻi, o le mama ma sapphire e fautuaina e fai i le itu tauagavale.

O loo i ai le isi meatotino ofoofogia o safi (Na te fesoasoani i le narota e faavalapaina o ia lava, ona agaalofa ma faanaunauga. E pei foi o le Sapphire na te iloa le auala e faʻatuina ai lona tulaga lelei.

Stones Sagittarius Fafine

Maa mo le fanau mai

Afai o le sagittarius e fanau ia Novema, e tatau ona e gauai atu i le mea nei:
  • Tiger o le mata;
  • topaz.

Mo i latou na fanau ia Tesema fetaui:

  • Togafitiga;
  • Zickson.

O le mata o Tiger Faapaleni le auala pupula o le fana ma lona tuʻufaʻatasiga o le toʻafilemu o le lalolagi (lanu pogisa) ma le solo solo (malamalama pu). Nofoaga Faʻapitoa Faʻatonutonu e faʻatagaina e tagata agelu e faia ni fofo ma faʻatonutonu malosi i le itu saʻo.

Manatua! Stone Tiger Mata Puipuiga lelei mai mata leaga ma le leaga.

O le faʻamoeina o le au fanafana o loʻo fesoasoani e ausia ai le sili atu o le galuega o le mea e te faʻatau ai se ata i le foliga o se solofanua. Naʻo auala o le ausiaina o le manuia, e le taliaina e le GMM PTumps ma pepelo. O le galuega o le gem ma le faʻamalosia o le toto o le toto, e taua tele i le auala malosi o le olaga.

Topaz O se mea e manatu o le pule o tagata alofa. O le malosi o ia lava faʻateleina, pe a fai o se tagata alofa na te maua. O le tapaa e le na o le puipuia o se ulugalii alofa, ae e faatumulia foi lagona lagona.

Manatua! Topaz fesoasoani e faʻatuina le malamalama o le malamalamaaga, e maua ai ni tomai faʻapitoa, o loʻo faʻatulaga lelei uiga i tagata.

E faʻapea foi, o le fesoasoani a topaz o loʻo tosina i le tuufaatasiga o fesoʻotaʻiga i le va o paʻaga pagatia: Na te aveeseina feteʻenaʻiga, faʻamalieina feteʻenaʻiga o mafutaga. O le maʻa i le taimi o feutagaiga, faʻailoga konekarate ma faʻalautele mafutaga faʻapitoa.

E faʻapea foi, o topaz ua faʻaaogaina e puipuia ai le le lelei o le malosi ma mata leaga. E fesoasoani le Gem i le faʻasaʻoina o le manino o le mafaufau ma puipuia ana faʻavae. Topaz tosina tinoitupe tinoitupe 'ese pe a pule o ia e manaʻomia se poloketi poʻo se mea na tupu.

Oka Na te faʻatumuina le faʻateleina o le faʻaalu, aemaise o lagona. E fesoasoani le ge e iloga i le mea moni mai pepelo, le moni mai le taufaasese. O le mea lea, o le oti oona o loʻo avea ma pule o loia - loia, faamasino, tagata suʻesuʻe. Mo le Talisman e sili atu le filifilia o se zircon i le ituaiga o le pyramid. E -trics faʻamatala o le le lelei o loʻo faʻaputuputu i luga o le pito o le pyramids, e vave ona lafoaʻi i le avanoa.

O le maʻa o se faʻatuatua malosi e faʻasaga i tulaga mataʻutia i luga o le ala savali, mai le lavea ma osofaʻiga faomea. E leʻi faʻatasi ma le tasi, o le latalata i le leai o se ola o lana pule mai lamatiaga, ma na faʻamaloloina lona soifua maloloina mai faʻamaʻi. Peitai, o lena mea e tatau ai ona puipuia e le Atua, ma e tatau ona ia latalata i se tagata, ma mamao ese mai ia te ia. Fai se maa ia te oe pe a fai o ia e tipi ma ofuina i foliga o se fesoasoani.

Turquoise - E le naʻo se matagofie matagofie matagofie e tosina ai le mafaufau. O le malosi malosi lea, o loʻo feagai ma le e ona o faʻafitauli ma faʻaletonu. E faʻapena foi le togatina e paleni ai le faʻaosofia o lagona, ma foaʻi atu le filemu i totonu ma le faʻamaaloga. E matua taua lava le manatu o le archery e fiafia i ai le pau le matua ma le popole i mea e leai se mea.

Manatua! Ina ia aveese le vevesi mai le tulaga faigata, tuu le turquoise i lalo o le aluga i le po: O le maa o le a fufulu le le malamalama mai manatua le lelei ma faatupuina le auala lelei.

O le ofoofogia o mea totino o le turquoise e avea ai le faʻamamafa ma le toʻafilemu o le marsenche na iloa i le mamao mamao. Sa masani ona ave ma ia i le malaga, tumu i alatele ma le le iloa. Ae ui i lea, e fesoasoani le gem e le o tagata uma, ae naʻo tagata le fiafia ma faigofie. Afai na te le pei o le pule fou, o le maʻa o le a leiloa pe faʻaputuputu.

Maa sao i luga o le horoscope

O fafine sagittarius fafine i luga o le hroscope o loʻo iloga e se lanu mumu poʻo se lanu lanumeamata. Atonu o lapisi pe moli, ae foi o ni taimane taimane.

Mimiti Talu mai aso anamua, ua manatu o le tino silisili o tagata fiafia. O le maʻa lenei o loto faʻamaoni, lagona moni ma manaʻoga. E alofagia e le au tamalii tagata tamalii ma ma le malosi atu fesoasoani ia i latou: faʻaosofia tupe, tatala avanoa faigaluega. Pomegranite o se maʻa taua e tuʻuina atu i lana ia e ia le lototele ma le faʻamaoni, faʻapea foi ma se meaalofa e faʻatali ai tagata i lo latou sao.

Manatua! E iai ni mea taua e maua ai le tele o maa, e mafai ona aoga pe afaina ai o latou tagata e ona. Ma maa e tatau ona togafitia lelei ina ia latou fesoasoani ia te oe.

GREATD mafai ona fesoasoani i lana e ona le faʻatinoina o manaʻoga o manaʻoga, pe a fai o nei manaʻo e le alu i tua atu o mea talafeagai.

Ruby - Main maa Talisman i Sagittarius. O se malosi malosi lea o le le lelei o le malosi, puipuia o le fiafia mai le leaga mata ma leaga. Gem Ruby e tuʻuina atu i lona tagata pule, manaʻo mo lagona sili ma matagofie. O rubb e fesoasoani i le faʻamalosia o le alofa, e mafai ona ia tosina atu i le tagata e ona se tuʻinanau faʻalilolilo mo le tele o tausaga.

E taua le iloa! Rubin e foliga mai na matua pogisa pe a fai o lona tagata e lamatia le matautia.

Malosiaga o le mea e aoga i uiga o lona tagata: e maua ai le talitonuina ma le lototele i gaioiga ma filifiliga filifiliga, fesoasoani e aveese le matamuli ma faigata. Ae ui i lea, o tagata ma le matuia o le loto ma le manaʻo e faaleaogaina isi ruby ​​e ofuina ni mea leaga: E mafai ona faia se faasaufulavale saua mai lona pule. O tagata ma le faʻamalosi o le 'eleʻele e maua ai le fiafia o le i ai ma fiafia i mea lelei. E le fautuaina ni tagata e ofuina ni mea leaga, a o mafai ona suia atoatoa le malosi o le tagata.

Taimane E faʻatusa mai le loto lautele o le agaga ma le lototele. O loʻo mafai ona ia tuʻuina atu i le pule le laki o le laki, faʻapea foi ma le mana i luga o tagata. O le teteʻe ma le faigata o uiga faʻatagaina se tagata ma le faigofie e onosaia ai ni faʻafitauli ma le olaga le soifua maloloina. O le foloa diamond ua taua o se taimane. I aso anamua, na latou talitonu o le taitoa na mafai ona puipuia e tetee atu i aafiaga o mea oti o mea oti oona, o oe, o teuteuga na ofu i luga o taimane na ofu i luga o latou.

O taimane e fesoasoani e iloa ai sese ma fili, tosina uo moni ma satelite ola. O se mea sili lea pisinisi a le aoga. Peitai, o le maʻa e tatau ona tuʻufaʻatasia ma i se lagona, a leai o le a aumaia ni faʻafitauli ma faʻalavelave i lona tagata. Taimane e le tatau ona scratches, chips ma isi faaletonu.

Maa le manuia

O le a le ituaiga maa e talafeagai mo fetaui lelei mo fafine e tosina ai le manuia? Amasone ma Amethyst copepe faatasi ma lenei galuega.

Matuitui Fesoasoani mo le faʻasaoina o fusi o aiga, e fiafia ai le faʻamalositino o lagona i le va o ulugalii. Gem e taʻu ai le vevela-feololo natura o le sagittarius, oona i le mafaufau mafaufau. Amminite afaina ai fafine na o le itu lelei - faaali atu i le uiga o le aiga, o le lalelei totonu ma le manaia. I lalo o le uunaiga a ه mai ai, foliga mai o fafine e manaʻo e fausia se siosiomaga faapitoa o le aiga le lelei, e faʻalautele le faʻaeteeteina ma le faʻaeteete i tagata pele.

Teuteuga E fesoasoani le aveeseina o le le lelei o amioga leaga, ia te ia le filemu i totonu ma le filemu. Ma le isi mea, o le amethyst ei ai le tomai faʻapitoa e faʻaputuputu ai le malosi le lelei, o lea e manaʻomia vaitaimi faʻamutaina ma vai, laʻa rays poʻo le masima.

Tamaitai teuteuga e faʻasaoina ai le matagofie ma le autalavou. Ina ia faʻaleleia le mea taua, e tatau ona manaʻomia e le kimm e avea ma uʻamea tipi. Atonu o se mama po o ni tautaliga, taulima po o tusi mulimuli.

O a ni maa e fetaui ma fana

Maa leaga

O a maa e le talafeagai muamua ma mafai ona selesele le seleselega malosi? E aofia ai:
  • penina;
  • aite;
  • Masina 'atoa;
  • O Ninikis.

Penina Malosi e fetaui lelei i le faʻailoga o le iʻa, o sui o isi faʻailoga o le zodiac e tatau ona masani ai le filifiliga o penina ma le tausiga tele. Pe a faigata le mana o le mana o penina ma tagata e faigata tele. Leitioa a soanii pe a ma loimata.

Agat - Gem ma se malosi ma tutoatasi uiga. E alofa tele o ia i le paie ma atamamai tagata. Afai e le mafai e le pule o le maa ona feagai ma le tafe o lagona le lelei ma lagona, na faia e le Arite e aunoa ma le manaoga. O auala o Grapics e mafai ona eseese, e aofia ai i latou e mataʻutia le soifua maloloina ma le olaga o le ona.

Masina O loʻo i ai se amio faʻapitoa ma faʻaalia ai tusa lava poʻo le a le finagalo o lona tagata. Afai e filifilia e le pona le ulu po o le lotoleaga, e mafai foi ona tosina mai ai le tele o faigata. O le masina o loʻo faʻaogaina pe a fai pisinisi: E faʻaleleia le fiafia ma faʻaalia ai le agavaʻa i totonu o lona ona.

Tagata a Nestritis Le manaʻomia mo le sagittarov, pei ona latou le talafeagai le talafeagai. O Nestruis e aoga mo NANICH ma feʻeseʻeseaʻi, ma amio lelei i upu ma gaioiga.

Auala e Filifiliina ai se Maa

O a maa e fetaui lelei mo fana? O lea o le mea leaga na aumaia i le manuia, e tatau ona e faʻatuina le malosiʻaga ma le malosi. O le faia lea mea, faʻapipiʻi le agaalofa: o le maa e tatau ona pei. Afai e le faʻapea o le ki, e tatau ona faʻaʻoleina ma ia, tusa lava pe na faʻaalia. O lenei maʻa e mafai ona afaina tele le tagata o loʻo ia te ia e leai sona lelei malosi sootaga.

Afai e te faʻatauina se key mai le faleoloa, fai ia te ia e mafaufau. Ave le maʻa i lou lima ma faʻalogo i lou lagona i totonu. Afai o i totonu o le mafanafana ma manaia, o le gatete o le maa coincde ma oe: O le a avea ma sili matagofie matagofie ma fesoasoani. Afai e i ai le popole, malulu pe le fiafia, e le o lou gem.

Manatua! O maa o loʻo taʻe ma mafaufau faʻapitoa inspins. E tatau ona puipuia mai le faʻaleagaina o le faʻaleagaina, maosiosia ma chips.

A uma ona e filifilia se maʻa i totonu o le faleoloa, e tatau ona e faʻapipiʻiina se vavalalata vavalalata ma ia. O le uiga o lenei fesoʻotaʻiga i aso uma ma mea taua e ala i le tuʻuina atu o le teuteuga poʻo le alofa (ma upu o le fiafia). I se taimi, o le ae lagonaina ia i latou lava ma le tala o le fusi malosiaga e saisaia, o le ae lagona lava.

Faitau atili