Horlor phyiognomy: Faʻafefea ona faitau le uiga o se tagata i physiognomy

Anonim

I lona talavou, sa ou fiafia tele i aʻoaʻoga taʻutaʻua e tele. E leʻi atiaʻe le Initaneti, ae i tagata tusi, ou te maua ai i taimi uma le tele o tusi manaia i itu eseese. Phyognomy fiafia ia te au loa. Faʻauluuu mai le natura, na faigofie lava ona ou vaʻai i ai o se tagata ma aʻoaʻo se mea ia te ia nai lo le nonoa o se talanoaga. Ma, o tusitusiga i luga o le itu e le umi na manumalo ai i le phyoleignomy, i le nofoaga o loʻo i ai i luga o laʻu fata tusi.

A o le i faʻaalia le mea sili e sili ona manaia e uiga i lenei aʻoaʻoga, o le a ou fai atu o lenei o le poto masani e auai ma le agaga faaleagaga, tusi ma isi.

I totonu o lenei tusitusiga, ou te taʻuina atu ia te oe sina mea e tatau ona faitau i ai se tagata i le foliga.

Na fai atu le manuia

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Phyognomy e sili ona manuia le faamatala i luga o foliga. O le mea moni o le faʻaliliuga o le igoa o lenei vaega o le poto mai leo Eleni. O le uluai Advid muamua o Galen, o lē na talitonu matou te tele foliga e uiga i le lalolagi totonu. I le ala e le o uiga ese ai uiga, o uiga o isi tagata atamamai. E le o ese ni atamamai tagata saie saienitisi a o i luga.

O le tele o talitonuga o lenei pseudosmememen ma le aso "faitau" e le tagata o le tele o ona manaʻoga ma faanaunauga. Latou te talitonu e mafai e na tomai ona fesoasoani i le maitauina o se amio a se tasi. Masalo ia tulaga faʻapitoa e aumaia ai nisi o latou penefiti.

Iapani tu masani o phyognomy

I Sisifo, o lenei saienisi na mafua mai i Eleni, ma i le itu i sasae - i Saina. Mai Saina, sa ia fofola i Asia uma. E manaia tele i Iapani, o le physiognomy o foliga na salalau. O le a le isi mea e faʻamatala ai le aganuu o le matagofie o mata o le fale faʻafiafia Iapani?

Ia malamalama i se mea e uiga i se tagata i ona foliga, o le tagata Iapani e faaleagalaloina le vaega o le tino i vaega e tolu:

  • pito i luga;
  • lautele;
  • Maualalo ifo.

Horlor phyiognomy: Faʻafefea ona faitau le uiga o se tagata i physiognomy 4172_1

O le pito i luga o le foliga - o le muaulu, ua toe amata mai e mafai ona tatou iloa toetoe lava o le tagata o totoe na matou nonofo ai. Ae peitai, o le mea na le o iai se mea e le o iai. O lou muaʻi taimi e mafai ona taʻu tele e uiga ia te oe le matua 15 i le 30 tausaga.

  • Paʻu paʻu, matagofie i le muaulu - O le tagata o loʻo soifua maloloina tino ma le agaga.

Ole olaga e matua mai le 35 i le 40 e sili ona atagia i le ogatotonu o le tagata (mai le arc i le pito o le isu).

  • Olaga fiafia, atoa le soifua maloloina ma le tino o le soifua maloloina e faʻaalia ai le saʻo, faʻatonuina le masani o le sone, e aunoa ma le sooga ma avanoa.

Mo tausaga mai le 50 i le 70 tausaga le matua, o le pito i lalo sone e nafa, lea e fetaui lelei. Lenei o maanumi, ma tuʻu i lalo tulimanu o le gutu.

  • O tagata matagofie, e toʻafilemu tagata e matagofie le matua i lenei sone.

Ioe, "faitau i foliga" mo lenei polokalame e le faigofie e pei ona aliali mai. E tatau ona aʻoaʻoina. Ae e foliga mai e amata ona faitau e uiga i Iapani phyoolognomy, o le ae tatalaina tele mea manaia ma saili ai foi e uiga i lou aiga ma uo, o ai latou foliga o tagata i aso uma.

Horlor phyiognomy: Faʻafefea ona faitau le uiga o se tagata i physiognomy 4172_2

O mata o mata e pei o se pepa auala o le matou amio

E le o le sili ona taua o le malosi o phyognonomists faia lenei vaega o le tagata. Latou te faaalia lo matou uiga i le lalolagi, matou te siosiomia. Matamata e leai se malologa, asymmetries fai mai o se tagata lautele e lauiloa tele ma le lalolagi i autafa.

Faigata, e pei o uunaiga, talanoa mata o le faafeagai - o le tele o tagata i le lalolagi manatu i le gayangers, ma e ola ai lea e le o le filemu tele.

O mata o mata e ola ai ma le lauulu o le tautala e uiga i le agafesootai uiga. O le suʻimoʻo suʻi, tuʻu i lalo i fafo o se tagata vaivai.

Horlor phyiognomy: Faʻafefea ona faitau le uiga o se tagata i physiognomy 4172_3

Matagofie i le tasi laina e masani ona i ai le loto maʻaʻa, tumau ma le le tusa ai ma le le atoatoa. O fafine ma alii ma alii ma sea foliga ei ai se uiga sese.

Mata - Tent Tarror

Tusa lava pe e te masalomiaina ma le masalosalo i mea uma o i luga, o le a faigata ona e finau ma le mea moni o matou mata o le "agaga faamalama." Le o se physiognomist, i mata e mafai ona e faamatalaina le amio a se tagata.

O mata e lapoʻa - masani o se faʻailoga o le taʻitaʻi, lototele. O tamaiti laiti e masani ona maua i tagata, o le a tautau.

I le toʻamalie, toʻalua o loʻo toʻafilemu, o le nuanua maoaʻe e lautele. I le ituaiga pe a fai o iai, e masani ona laʻititi lava ia.

E le mafai ona le amanaiaina a latou lanu:

  • lanumeamata - o tagata faifaipea;
  • Brown - malosi tele;
  • lanumoana - filemu;
  • Malamalama Carlie - i le tauagafau.

O le nofoaga o mata ma le itu o a latou mea taua o le mea e fiafia e vaʻai i tagata uma phortiognomists.

  • Fuafua i lalo o le tulimanu o mata - o se lagona vave i le tele o gaioiga.
  • Teisi i le senituri lonani - sili atu le malosi.
  • Edems i le pito i lalo o le laumata - o se faailoga o se olaga matagofie.
  • Tautau EMELeds - vaivai.

Ofoofogia Iapani faitau 40 ituaiga o mata!

  • O mata o Dragon e tele. Na o i tagata.
  • Leona o le leona - taʻitaʻi, taimi nei ma lumanaʻi.

Horlor phyiognomy: Faʻafefea ona faitau le uiga o se tagata i physiognomy 4172_4

O le a le mea o le a taʻu mai ai le natura o le isu

O le vaega lea o le tagata e nafa ma le ola ma le malosi faaleagaga o le tagata. O le physiognominis e faʻamatala ai le isu atoatoa - symmetric, ma paʻu lamolemole ma le laʻei faataamilo.

  • Umi isu - tagata o le muamua.
  • O se isu i totonu - i se agaga malosi.
  • Manifinifi, mumu isu - i le faasausili.
  • Maʻi, se isu puʻupuʻu - tagata ma se agaga matala.

Nostrils ma le pito o le isu e mafai foi ona fai atu e uiga i le tagata o le tagata.

  • O ni nostrils - o se tamaloa ma le mafaufau mafaufau.
  • O se vaevaega o le tino - i tagata matamuli.
  • E tele tusiaiga laiti - e vave ona toe faafoi.

Toso i luga o le isu e tautala ai se tagata e le i taofiina, malosi. O se isu lautele o se fafine i nisi taimi e tautala ai o ia i lona olaga togiola i lona talavou.

Horlor phyiognomy: Faʻafefea ona faitau le uiga o se tagata i physiognomy 4172_5

Gutu ma laugutu.

O le vaega lea o le tagata o le tagata, e iloa ai le malosi i totonu o le tagata. O le masani a le masani ai o se gutu tele i alii, ma laiti i fafine.

Tele le gutu i fafine e le lelei tele, aua o tamaitai faapena e i ai se uiga malosi. Aus, ii, sili atu nai lo foi i isi vaega o foliga, e galue le tulafono:

  • Tagata ma sina gutu na o le faia o lo latou taumafai e ola.

Ua faailoa mai e laugutu laugutu le umi o le amio, o laugutu e tautala i se tagata ma le malosi malosi, e faigata ai ona faatosina lenei.

Horlor phyiognomy: Faʻafefea ona faitau le uiga o se tagata i physiognomy 4172_6

Chubby laugutu - i tagata manuia. O le gutu curved i le ARC e tautala ai o le mafaufau mafaufau. I le loto maʻaʻa, o le tasi tulimanu o le gutu ua tuʻufua i lalo. O le mafanafana o maanuminumi o le laulu e talanoa e uiga i le autalavou toʻafilemu, ae o tausaga o le le maua i le matua matua.

Talafeagai

Seʻi ou toe faʻamanatu ia te oe - o le phyiognomy o loʻo taʻua faʻapitoa o le pseudosmentation. A, e ui i lea, e le faia. Ina ia malamalama i uiga o foliga o se tagata, o le phyosiognominist foliga faʻaeteete ma suʻesuʻe foliga, sailia e ona lagona.

  • O le Iapani e suʻesuʻe ai le uiga o le tagata e vaevaeina ona foliga i ni vaega se tolu ma iloilo taʻitasi o tulaga faʻapitoa.
  • O le pito i luma e mafai ona fai atu tele e uiga i se tagata. Maanuminumi, paʻu lanu - o lenei mea uma e faʻatino ai se matafaioi.
  • O mata ma fulufulu mata o le a taʻu mai ai ia i matou e sili atu nai lo mea e te manaʻo ai: O mata, lauulu tuputupu aʻe axes, lanu lanu ma o latou nofoaga e sili ona manino uiga taua.
  • E eseese ma tele o foliga mai le tui ma le lapoa ma le tele ma atagia ai foi o tatou lagona, o le aofaʻi o malosi malosi ma amio ituaiga.

Faitau atili