O le a le kabballah ma o ai o kapeta

Anonim

O le upu a Kabbalah ua leva ona na ou faʻalogo, ae i se isi taimi e leai ai se taimi e aʻoaʻo ai e uiga i lenei aʻoaʻoga. Ou te iloa o le tele o fetu i sisifo o Kabbalah, o le a le ituaiga itu o lenei itu saʻo ile saienisi poʻo lotu, e le o iloa. E mafai ona maua le tusitusiga i auiliiliga.

Kabballah - o le a le mea

O Kabbalah o se lagona lilo lea e faavae i luga o tulafono a le Torah. Na faasee i le a tagata Iutaia faitauina o le gutu i le gutu mo senituri. O le upu faaliliuina mai Eperu o lona uiga "mauaina", "tatalaina". O le poto o aʻoaʻoga e faʻailoaina Naʻo pe a iai le manaʻoga mo le talafeagai o le poto, e taua le tausia o poloaiga, ma mulimulitaʻi i amioga mama, amio lelei o amioga. O aʻa o tu ma aga na alu i le Sinaʻi Faaaliga, Mose, Faatatau i nisi o lipoti, o aʻoaʻoga na mafai ona faʻavaeina tusa lava pe muamua, i le vaitau o augatupulaga.

I aso nei, na aʻoaʻo mai Kabballah i le faitau afe o tagata i le lalolagi atoa, aua o loʻo iai lesona faʻapitoa, i le tele o taulaga o loʻo iai nofoaga faʻapitoa. Talu mai taimi anamua, o faalilolilo le iloa na faʻatau atu mamao mai tagata i tagata uma, ae naʻo le sili ona agavaa. Na faʻaalia le faaeteete o le au apaʻau i le faʻasalalauga o faʻamatalaga. O e mauaina o le malamalama faalilolilo le poto, ia malamalama i vaega o Torah, ia fefe ai i le Atua.

Mafuaaga o le nana Kabbalah

O le mafuaʻaga autu mo le tulaga o le poto o le popolega o le manatu o le poto e mafai ona atamai i le ma le le mama i faʻamoemoega ma manaʻoga o tagata. O le makoi o le aulotu sa fefefe ma le aunoa, o taunuuga pala. O le aʻoaʻoga e mafai ona faʻatusatusa i le vatotic malosi. O le penefiti mai le malosi gafatia e sili atu le maualuga maualuga pe a fai e pulea. Ma le leai o se malosi, o le malosi ua suia i le malosi o le mana ma le le fuafuaina.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le a le kabballah ma o ai o kapeta 4184_1

O le faailoaina atu o le laititi o le tala faalilolilo na iʻu ai i le foafoaina o se fou faʻatonuga lotu - mea faʻa-Kerisiano. O Faljorok Shabtii ZVA, eseese gaioiga na faʻaleagaina ai le nofoaga o Iutaia i nofoaga na faʻaleagaina ai i latou saofaga. Mo mafuaʻaga nei, sa faʻasa ai le suʻesuʻega tele o Kabbalah mo le tele o seneturi na faʻasaina.

E tatau ona ou suʻesuʻe i le TORO ao leʻi faitauina Kabbalah

O Kabbalah o se vaega taua o le tuʻutuʻuga o le ARAh, ua manatu o le lona fa maualuga o lona malamalamaaga. O le toe malamalama i se taimi muamua e faitaulia ai le tusi ararah, Tame Mu Mumu, o loʻo le mafai ona faʻaleaogaina e tulafono o le ola o tagata Iutaia. O Kabbalah ua manatu o le ki i le faalilolilo poto o le a maeʻa i le Torah. O le suʻesuʻega ia i latou i se faasologa o le a fesoasoani e malamalama ai i uiga, mamanu ma faʻamau o le Tolauato.

Faigata i le aʻoaʻoina

O le faigata tele o le suʻesuʻeina o se tele o manatu faʻapitoa, tuʻutuʻuga e faigata ona pala. E taua le malamalama o lea poto e le faʻamatalaina e se ipu ti poʻo se ipu tali o le siamupini. O le leai o se faʻataʻitaʻiga o auala o le a le maua ai ni penefiti, e mafai ona oʻo le manuia e faʻatatau ile faʻaaogaina o taumafaiga. O le tamaititi aʻoga e tatau ona i ai se faʻataʻitaʻiga, eseʻese lava auala o mafaufauga, e na o le mauaina ona o le aʻoga umi o le Tora.

O Kabballah e aofia ai le tele o faʻamatalaga, o le aofaʻi e sili atu i le ofo mai o le aso nei kababinasts. O se matafaioi taua e faia i le aotelega o le faamalositino, o faʻamatalaga uma. O le le usitaia o le tulaga o le a le faʻatagaina le fausiaina o se tele o le poto o le poto masani. Ina ia malamalama i le faaupuga, e tatau ona iloa e Kabbalah le gagana a Torah, talu ai la latou faaliliuga o le a toesea.

E manaʻomia e le suʻesuʻega a Kabbalah le poloaʻiga a le Torah

O le sini o le suesueina o Kabbalah o le a ausia le atoatoa, o se tagata i le taimi o lona olaga e tatau ona taumafai e latalata atili i le na mafaia. O le mea lea o loʻo faitauina mai e le manatu autu o loʻo lilo i tua o le mautinoa. E tusa ai ma aʻoaʻoga, o le ala e toto ai pepelo pepelo i le faatinoina o poloaiga a KBABALAH.

O le a le kabballah ma o ai o kapeta 4184_2

Kabballah ma saienisi - e iai se fesoʻotaʻiga

Tele o apili e faitau ai Kabbalah e masani ona lagonaina o se taumafaiga e tuʻuina atu o se saienisi. E tele mea o le a faʻatagaina ai le faʻaleleia o tagata i lenei mea. O lenei ona o le manaʻomia e faʻalauiloa le aʻoaʻoga i le lautele lautele. E tatau ona manatua i le mea o loʻo i totonu o punavai e leai se taʻu o soʻo se faʻaaloalo ia Kabbalah i Saienisi. O le faʻamaoniga o lenei feteenaiga foi e manatu o le suʻesuʻeina o le mea lilo mo le malamalama o Rabbis, ae le o saienitisi.

Faasaina mo suesuega

Seia oʻo i ni ninities o le seneturi mulimuli, o le suʻesuʻega o Kabbalah na faasaina. Aveesea le faʻasa e fesoʻotaʻi ma le faʻaletonu o tagata mai le lotu. Na latou le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le malosiaga o le natura ma tagata soifua. E masani lava ona feʻaveaʻi i lenei aveʻesea ma le 1995, pe a maeʻa le aʻoaʻoga e fofogaina ai le lalolagi.

O le mea lilo o le lauiloa o Kabballah

O Kabbalah e iloga e ala i le mafaufau, o le fiafia e ala i le mauaina o se suʻesuʻega laiti i aitia e uiga i le faʻatulagaina o le filemu ma le tagata. Na o ia malamalamaaga e ono faanoag e fia iloa lelei mo le faitauina o Kapepala. O le aʻoaʻoina e mafai ona puʻeina ai se tagata faʻamalamalamaina faʻamalamalamaina i le suʻeina o tali i mea lilo o le atulaulau. E amata i se suʻesuʻega ogaoga, o Kabbala e lava lona masani masani.

O le a le kabballah ma o ai o kapeta 4184_3

Faaiuga

Faaiuga:

  1. O Kabbalah o se aʻoaʻoga anamua e fua i luga o le vanititie, na faʻaliliu mai le gutu i le alofa tunoa o le au atamamai i luga o le alofa tunoa.
  2. O mea lilo o le Torah ua le o faʻamatalaina, o le usitaʻi i tulafono o loʻo mafai ai ona maua le faʻaleleia, i le tele e tatau ai i le Loars Foafoa.
  3. O lenei aso, ua le toe manatu o le aʻoaʻoga, i le tele o taulaga sa suesueina i nofoaga faʻapitoa.

Faitau atili