igoa Armenian mo tamaiti ma o latou uiga

Anonim

O le igoa na tuuina atu i le fanau mai o se tamaitiiti i le tele o auala e aafia ai lona tagata lava uiga ma taunuuga. E fesoasoani i le atinae, avea ma uiga, ei ai se aafiaga i le soifua maloloina. o Armenian loʻu toalua. Ua ia i latou o latou lava tu ma aga masani o le tamai 'oti. Ia, o le mea moni, i le fanau mai o le Alo, tatou te filifili lava e valaau i ai e tusa ai ma tu ma aga Armenian. Ou te fia talanoa e uiga i le igoa Armenian mo tama ma e uiga i le aganuu o le igoa o le igoa o le Armenians.

Pule mo le faavaeina o igoa Armenian

igoa Armenian mo tamaiti ma o latou uiga 4188_1

O le autu matafaioi i le faavaega o igoa i totonu o Armenians ua taina e le talafaasolopito o le tamaoaiga o le atunuu, faapea foi ma fesootaiga ma atunuu tuaoi ma setete, lea i lona taimi na aofia ai. I le faavaeina o le suafa o Armenians, sa ia aveina nisi o vaega i le tala:

  • Ituaiga o gaoioiga;
  • mea na tutupu i le talafaasolopito;
  • tapuaiga;
  • itulagi o le faafanua.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

e pei o mai igoa faafanua Ararata, Van, Nairi, na tupu Masis. Afai tatou te talanoa e uiga i lotu, o le tele o igoa Kerisiano ua suia i Armenia. O lea, na avea ai John ovhannes. I le taimi lava e tasi, tumau latalata i le leo leo o le uluai. I le faaopoopo atu, sa tumau pea ni igoa mai le Tusi Paia, lea e tumau e le suia (David). O loo i ai le atunuu, o lona uiga o le Tusi Paia mea na tutupu po o ua Kerisiano importances. ua mafaufau e faatoa faia nei igoa:

  • Afio Aʻe - Ambartsum;
  • aafiaga matautia - galoast;
  • Aposetolo - Arakel;
  • Sentained e le Agaga Cross - Khachatatur.

Linguists faamatala ni vaega se tolu o le faavaega o igoa i totonu o Armenians, taitasi lea o le ei ai lona lava uiga.

vaega muamua

E aofia ai le atunuu, oi latou oe na faia i aso anamua. I latou i le mamalu o le atua faapaupau (Ike, Waagn, Anait), Tupu (Ashot, Tigran, Artashes) po o isi tagata lauiloa.

le vaega lona lua

O igoa nei na maua mai le igoa o le susulu faalelagi, taugata ie po o maataua. Foi, o nei igoa e aofia ai le igoa o le aso malolo. O nei igoa e aofia ai: ū (la), methaxia (silika), manushak (Vaioleti) ma isi.

O le igoa o lo latou lava na tupu mai le laiti, na fausia i aso anamua. O le toatele o i latou, i le ala, ua i ai i le lalolagi o meaola ma laau. I aso anamua, na filifilia ai le igoa e tusa ai ma le uiga o le amio a se tagata o manao ona matua ina ia vaai i ai i lana tama. Ae peitai, o nisi taʻua o le la tama e tusa ai ma o latou lagona ina latou aumai le fanau mai o se pepe ua leva ona faatalitali i ai.

Afai tatou te talanoa e uiga i uiga o le tagata lava ia, ona mafai ai lea ona e aofia ai le azat (leai se totogi), Panatana (stander), zhiciari (bykraire (bykraine (tama tama). E manaʻomia le fai atu o le mea e le o se mea e le o manino ai le mea saʻo o le ai ai se tagata, ma o le mea lea na ia togiina ai le manaʻo o lana tama.

E tele igoa mo tama faʻaiʻu i le "-yr." Faaliliuina mai Armenian O lona uiga "tamaloa." A o le i le syllable o se upu taua, o lona uiga o uiga o uiga. O lea, e tusa ai ma tulafono o le igoa faʻavae i Armenia, o le a faʻaalia Arasev - "La Sunny".

IA E ILOA! O igoa o tamaʻitaʻi e i ai le iʻuga o "-ucht", o lona uiga "afafine". I le taimi lava lea, o le Suafa o le Tamā, mo se faataitaiga, e tuu ai e Azatdus. Ma sa iai ni igoa fou atoa.

Tolu vaega

igoa Armenian mo tamaiti ma o latou uiga 4188_2

O igoa na nono mai na o mai i le atunuu mai isi setete. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le igoa mulimuli o loʻo nono mai le gagana Peresia.

Ma leisi, o le toatele o igoa na o atu i Armeia i ni taimi faigata. O lea, na amata ai ona vili e tama tagata palota, ae o Alielales, ma malolosi. E lauiloa foi igoa Steel ma Igoa o Europa na o mai mai tusitusiga poʻo le talaʻaga e lauiloa foi: Shoat, Edward, Heinrier.

E le masani ona i ai ni igoa taʻutaʻua - engels, Roosevelt. O le mea moni, mulimuli ane na amata loa ona suia i latou i le au o le au Armen atoa, e masani ai le lelei o le lagona.

O nisi igoa e faʻapea foi i isi atunuʻu, e mafai ona ofuina aliʻi ma fafine o Fitugafulu, Arshaliue. E i ai i latou e iai uma tamaʻitaʻi ma tamaʻitaʻi tamaʻitaʻi, e ui lava latou te nonofo lava. O lea, o le tama igoa a le au a le fafine i le fafine o le a foliga mai e pei o Armenii.

I le atunuʻu i lenei aso, o igoa lautele e lauiloa. I totonu o laupepa, e le faʻailoga, ae e faia i luga o le faʻavae o le faailo. O se tulafono, o le faavae o le igoa lautele ua faia e le tuuina atu o vasega po o le igoa tauvalaau o le faavaeina o le genus. Aemaise ai igoa o tufatufaina i nofoaga mamao o lo o mulimuli ai tu masani i tu ma aga.

Tele o tagata a tagata e nonofo i fafo atu o le atunuu. Ona o le mea moni o lenei atunuʻu e agalelei tele, tagata a tagata o loʻo faia ni diasoras, o loʻo faʻaaoga ai tulafono a le atunuʻu. I lalo o le uunaiga a le daspora, o le malo i Armenia lava ia ei ai foi le tele o igoa.

I le taimi nei, ei ai le manino Europa o igoa i le atunuu. O igoa lauiloa e masani ona masani ai i Rusia, faʻapea foʻi ma le ofe, na sau mai Italia poʻo Farani. O nisi o i latou e faaluaina (Anna-Maria, Joseph Amrery). E le maua e tagata atamamai se faʻamataʻu i le tagata lava ia le iloa o le atunuʻu, faʻamatala masani masani masani.

IA E ILOA! E i ai le tulaga o le tele o igoa o tamaʻitaʻi. O le mea moni o teine ​​o le numera o teine ​​e sili atu le fiafia o toa o a latou tagata e te fiafia i ai poʻo ata o TV. A o tuu e tama igoa o Tama tamā, e tusa ai ma aliʻi tamāloloa, o aganuu o loʻo puipuia foʻi.

E toʻatele matua e taumafai e filifili le igoa o le tamaititi ae leʻi fanau mai. E taofia ai le igoa o le tamaititi e fausia. O le faasaienisi e pei o fetu ma numerology, e ui lava i le faamatalaga o soifua pea ae e tele, latou timu la latou vaega o le latou. O lenei, ia faʻamatalaina atoatoa faʻapefea le igoa e mafai ai ona faʻaooina mai le igoa o le pepe aʻo leʻi fanau mai, e leai se tasi e mafai ona fai atu.

o le a le uiga o le igoa

E tofu igoa ma lona lava tau. O loʻo lisiina faʻamatalaga i le ata i lalo.

igoa Armenian mo tamaiti ma o latou uiga 4188_3

I le ala i le ala, o le uiga o le igoa, pei o se tulafono, e leai ni aʻoaʻoga moni. Mo se faʻataʻitaʻiga, mataala, o lona uiga o le "malosi", e l ona manatu, e le faapea o le mea a le tama o le a maua e ia le mana o le toa. Masalo o le tama o le a malosi le agaga. Ma o le mea moni o le a le mafai ona ia tuʻuina atu ma faʻamuamua ia lava, ae o le isi o le a fesoasoani e fofo ai fatuga tiga.

E i ai se igoa o le a le aumaia se mea. I le taimi lava lea e tolu, mafai ona fananau uma fanau i le tasi aso ma e igoa i le igoa e tasi.

Masani i mea sese pe a faia se tamaititi

FILIFILI O LE NOFO, E mafai ona taulaʻi matua, o se tulafono, poʻo tu ma aga o uiga eseese poʻo aga masani. Valaʻau le tamaititi e tusa ma le uiga o lona igoa e faʻailoa mai naʻo le Fono a le Fono a le Faapitoa. E toaitiiti tagata e masani lava i numera ma le talafeagai e filifili ai le igoa. O nisi, e faʻavae i luga o le latou poto moni, fai le pepe, e le fesoasoani le igoa, ae o loʻo afaina i lona olaga i le lumanaʻi.

igoa Armenian mo tamaiti ma o latou uiga 4188_4

Ua taʻua ifo o le igoa o le suafa, muamua, i le tagata, i le mea lava, ae le o uiga. O nisi igoa, faʻamaumauga e le tusa ai ma le aso fanau, mafai ona faʻaumatia uiga ma natura. O le mafuaaga lena e le o taua faaeeina atu o se tamaitiiti e lei fanau mai, talu ai e le o iloa le aso tonu ma le taimi o le fanau mai.

Faaiuga

Faia ni faaiuga i luga o le faavae o le tusitusiga i luga, e mafai ona e fai atu:

  • Ua filifili le igoa o le tama i Armenia ua tu e tusa ma tu ma aga;
  • A e talitonu i le mea lilo o le igoa ma lona aafiaga i le faʻamuamua o le tamaititi, faasino i le fofo o lenei galuega i se fomaʻi;
  • O le fausiaina o igoa i tagata Amena e i ai le faigata tala.

Faitau atili