O a miti o le vae o le tagata - faʻauigaina e miti

Anonim

O le iloa o le mea o loʻo moemiti ai le iʻa, faitau le tala lea i lenei tusitusiga ma faʻauiga o lauiloa miti tusi. Ou te aoaoina i taimi uma ia latou aʻoaʻo e aʻoaʻo le lumanaʻi, iloa oe lava ma maua ai ni talanoaga taua.

Miti romel

O le faʻauigaina o lenei miti o le faʻavae lea e faʻavae i luga o le poto ma le moni o ositaulaga. O loʻo iai le tele o filifiliga e filifili ai miti tetele, ma e maua ai e se tasi tali ia latou fesili.

O a ni miti o nonofo

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le faamatalaupu o lenei miti tusi:

  1. Ola ma le aulelei o iʻa i le mama manino vai vai vai - ia manuia i le olaga lava. Tusa pe o oe o loʻo o ia lava, o le a oʻo mai i le taimi muamua. O le a e faamasani i se fafine e mafai ona alofa faamaoni ma moni. Ma, o mea moni, na ia faia oe.
  2. Puʻe le iʻa - E iai sou agavaʻa tele, o le i ai o le mea o loʻo e le masalomia ai. Ae e le pine ae e te mauaina taleni ia te oe lava, e mafai ona e faʻatino i latou ma faʻafetai i lenei mea ia ausia lelei le manuia.
  3. Puʻe le fesoʻotaʻiga pe i luga o le matau - o le ae maua ni tupe maua nai taimi sili atu nai lo oe i le taimi nei. O isi mea e maua ai se tupe maua o le a aliali mai, lea o le a le avea o le taimi o le a liua ai i se galuega manuia ma le lelei.
  4. Fai se maunu i luga o le matau - O le a le taimi uma ou faʻafitauli o le a oʻo mai i se iuga, ma o le a mafai ona e faʻatulaga lou taunuuga. Ae naʻo le faʻaalia o lena faʻaaliga ma faʻaaoga le avanoa o le atulaulau o le a toe faʻafoʻiina oe.
  5. Ave ni iʻa oti - na e galue tele lava talu ai ma e leʻi tuʻuina ia te oe le malologa. Afai e te le o taofia le galue e ofuina, e matuai uma lava ona alu i le falemai o le falemai. Taumafai e faʻamalosi ae faʻalogo i lou lava ola.
  6. Vaʻai pe faʻafefea ona folau le iʻa oti i luga o le vai - e te alu i se tulaga fou o le olaga, ae o le suiga o le a faigata tele. E tautoulu tele mea o le mea e te masani ai. Tumau i le tele o taua. Ae e tatau ona e malamalama o le avanoa o le a tuusaunoa mo mea uma fou ma e le itiiti taua.
  7. Lele i le ea iʻa o se faʻailoga o oe o se tagata leaga o le tau. Pau a le mea e te tagofia ai, liliu i le auro. O loʻo e laki i taimi uma, ma e leʻi maua lava le avanoa e faʻatagaina ai oe. O lea e faaauau pea.

Tusi a le Miti

Faʻatau iʻa i luga o le maketi - maua le tala fou o le a avea ma oe tele. O le a e faʻalogoina nisi faʻamatalaga e uiga i le faʻateleina o lau tupe. Mafai ona faʻateleina le totogi pe ofoina atu se sili atu le aoga tulaga nai lo oe ave nei, mo se faʻataʻitaʻiga.

O a miti o iʻa i se miti tamaloa

Faauiga lava:

  1. Fafaga iʻa - ua ia te oe ni fili ma au uo matutua, ae le mafai ona latou manumalo, aua o le ae amio le masani ai. Nai lo le tetee atu ma le faʻamalosi tino, o le ae tali atu ia i latou ma le alofa ma le agalelei, nai lo le faʻavaivai.
  2. E i ai le falai iʻa - maua ni penefiti sili mai le mataupu, o loʻo faia le tele o latou taimi avanoa. O le iʻuga o le faʻapipiʻi taumafaiga o le a sili atu nai lo ou manaʻoga uma.
  3. Faʻatau se iʻa tele e faʻatau i luga o le maketi - o le a e nofo i taimi uma i le manuia ma siʻosiʻomia e tagata e te fiafia iai. Tusa lava pe leai ni mea lelei, o lou lava fiafia ua le toe i ai i le tulimanu. Tau lava o le faʻatali teisi e faʻanoanoa teisi.
  4. Afai o se alii ua mitiia na ia fanauina le iʻa, o lona toalua fanau o le a vaivai ma mamaʻi. E leai sona avanoa e ola ai i talavou.
  5. Puʻe le falai - ia faʻaleagaina. O le a e tuua e aunoa ma se tamaoaiga, ae i le tele o aitalafu. O sea suʻega o le vaega na saunia ia te oe e faʻasalaina ona o le faʻamaualuga na faʻaalia i taimi ua tuanaʻi.
  6. Puʻe se tone o iʻa - i polofiti tele. O le tele o iʻa sa i se miti, o le tele o tupe e te maua mai se mea aoga.
  7. O le moe pe le lafoina ni faʻailoga o iʻa - o ou faʻamoemoe e le faʻamaonia ona o le le taua i amioga a se uo tuai. O le a ia faia le amio le pulea, ma e tali atu i ona taunuuga o le a iai ia te oe. Ae i le lumanaʻi o le a mafai ona toe maua le mafutaga.
  8. O le tele o le iʻa - ia faʻaleagaina o le lelei ona o le soona faʻaalu. O lou tino ua mamai aua e te manaʻo e faia se faʻailoga e uiga i le fesoasoani, faʻaali o ia e vaivai ma e tatau ona malolo.

Ukrain Brigy tusi

E tusa ai ma le TO Ukrainian Bread, o miti a iʻa i le ū o le timu, afā pe malosi le tau. Ma afai o le miti o se tamaloa, lea o le a faaauau pea ona faaauau pea le tau mo le alu mo ni nai masina.

O a miti a se tagata fagota

Faauiga lava:

  1. Tele fagota - i tupe maua lelei. O lau galuega o le a totogi ma le atoatoa, i le tele o taimi e sili atu nai lo masani ai. Mafaufau i lenei mea ma se meaalofa o le taui mo le tumau ma le galue malosi i aso ua mavae.
  2. E leai se ola, semi-tulaga o iʻa - lagona le malosi malosi i le galuega, e oʻo atu i le faʻi ma le matapogia. E sili le aua le alu i fafo o le fale, ae toe fai se taofi mo ni nai aso ma malolo e malolo ai.
  3. Goldnish - O lou naunautaiga alofa o le a le liliu. E ui lava i le taimi muamua e foliga mai o mea uma e alu uma i le fuafuaga, o le a suia tulaga ile taimi mulimuli, ma le faʻamoemoe o le a alu i fafo. Faamoemoega I le iuga o le a ausia naʻo le a o nai tausaga talu ai.
  4. Ola Carp - o se faʻailoga e te matua faigata ma tetee. E faigofie ona e fetuunai i tulaga fou, sini ma manuia. O le mafuaʻaga lena o le lumanaʻi o le a avea oe ma se tagata manuia ma mauoa.
  5. Serchant Fish - sootaga ma se malosi ma le aoga tele mo oe o le a afaina ai. Na teʻaina o ia e fesoasoani ia te oe, ia maeʻa ni mea taua e le aoga.
  6. Ole fusia o iʻa lapoʻa - o le le faalagolago i le tau ma isi tagata ma sili atu - naʻo oe lava, au gaioiga ma gaioiga. Ona e te le misia se avanoa taua tele mo suiga o le cardinal ma le lelei.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • O le iloa ma le iʻa e mafai ona faʻamatala e uiga i lona lumanaʻi. Aemaise le tele o vaʻaiga i le galuega, galuega, tupe ma pisinisi pisinisi.
  • Afai e te gafa ma le manatua auiliiliga o le vaaiga o le miti, ona mafai ai lea ona e mauaina se mea saʻo sili atu moni ma faʻamalieina le lumanaʻi atoatoa.

Faitau atili