O le a le miti o le vai - faamatala e le miti

Anonim

Ina ia foia ai le vai miti, faitau le tala lea i lenei tusitusiga ma faamatalaina o le fiafia fiafia miti. I le tele o taimi, o le miti o le a manuia, alofa ma ola lelei. Ae o nisi taimi o le leaga faʻailoga, afai, mo, mo se faʻataʻitaʻiga, vai i se miti na palapala pe palapala.

Tusi a Aiga

O miti mama ma manino o miti o le fiafia o le fiafia e mafua mai i le manuia tele o se mea taua mo oe. Ma mai le taimi lea, o le laki o le a i ai pea i ou tafatafa, o lea e le o toe vave ona avea oe ma se tagata fiafia.

Oka se miti o le vai i se miti

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faauiga lava:

  1. O se vaa i vai mama - ia lelei ma tamaoaiga. E tele avanoa e faʻailoa ai taleni ma faʻaaoga lenei ono mo oe ma isi tagata. Mo lenei mea o le a e mauaina oe lava fua tauia ma le taunuuga.
  2. Vaitanu manino o se lelei faʻailoga o folafolaga faʻamanuiaina i le ausiaina o le sili ona taua o lou olaga sini. Ae muamua o le a galue lelei. Ma isi taumafaiga e te faʻapipiʻi mai ai nei, o le tele o oloa maua i le taimi mulimuli.
  3. O vai vai o le faʻatumuina o lou potumoe - faʻamasani i se mauoa ma faʻamalosi tagata o le a avea ma ou tagata lagolago. O le a ia fesoasoani aʻoaʻoina i se mea fou, o le a foʻiʻia ai ou faʻafitauli ma ona faʻaalia ai mea tetele.
  4. O le a ou miti o se lapataiga. O lau tagata e manaʻo i ai o le a faʻaalia ai gaioiga e le mafai ona afaina ai oe. Afai e te le faʻaalia le faʻaeteete, o le a mafai ona latou faʻaleagaina lou olaga ma aumai le tele o faʻafitauli.
  5. Faʻaeʻeina se kesi poʻo se vai minerale mai se tioata - i le fiafia aiga. Ae o le faʻaipoipoga o le ae faia ma lena paga faʻatasi ai ma le soʻotaga o le taimi nei. O se tagata ese atoatoa ua fuafuaina mo le tau. Ma i le fonotaga ma ia o se taimi puupuu o totoe.
  6. Filifilia vai mama i totonu o le pakete o se lelei - o se tamaloa o se miti e miti o le alofa i se teine ​​lalelei, o le a faia le meaalofa o le a avea ma se meaalofa lelei o le a avea ma se uo lelei o lona olaga. O se fafine i se taimi puʻupuʻu, e sili atu le fiafia i tala fou o le a tuua pe a uma ni mea manaia.
  7. Matamata se tasi - o le a e fesoasoani ia te oe ia maua se tagata vavalalata e mauoa, lea na ia maua ai ma le agaalofa mea aoga ma oe. Ae i le taimi lava e tasi o le ae matua mafai ona solia, aua e te le faʻaaoga fua lona avanoa.

Miti Miller

Crystal manino, tautotogo vai miti o le manuia. Soʻo se pisinisi e te faia ai o le a oʻo atu ai i le faʻailoga o le alofa. O oe lava ia o le a le o mafaufauina se aoga lena ua i ai.

O a miti o le vai

Faauiga lava:

  1. Lolovaia o miti i mea e te ono tetee atu ai i le sailiga o penefiti. Ae, so o le mea e te taliaina, o le mea lea, o le a le aumaia, ae naʻo le manaʻo i oe ma le malosi.
  2. Savalivali solo i le fanua susu ma fuga o ou vae - i faʻafitauli o le soifua maloloina o le a aumaia le tele o faʻafitauli. Aua o le a e tetea mai mataupu, lea o le a maua ai le leiloa ma le feeseeseaiga i sootaga ma le afa lona lua.
  3. Pa'ū i totonu o le palapala palapala - I aso ua tuanaʻi na e faia ai ni mea sese, ae mafai ona aloese mai faʻasalaga. Ae peitai, o le taimi e vave ona fai ai oe. O se faasologa o le a amata i le taimi nei. Mai nei tulaga, e tatau ona e faia ni faaiuga saʻo, ma a o le faʻaleaogaina le nofoaga atili.
  4. Vaitaimi Vai - Ua leva ona e tapunia lou fatu mai le alofa, ae e le o toe i ai le tuuatoatasi o le a sau i le iuga, ma e mafai ona alofa moni. Fiafia ma fealofani masani o le a tagofia, ona ma faaipoipoga.

Miti Vangu

E fai fua e le vai e suia le olaga, ituaiga atu i tua o se tagata, faʻapea foʻi ma tulaga o lona lava atinae lelei ma ia lava.

Miti miti vai

Faʻauiga o Bulgarian Clarisvoyant:

  1. Inu le aisa vai mama - na e auai i le taimi o le taimi o mea uma o i lou olaga. O lou agaga o le a faʻamamaina, e mafai ona e tuua i tua o le uta o le taimi ua tuanai ma amata ola i se auala fou. E foliga mai ua e toe tu ma sui le lelei o le tagata lava ia-mama.
  2. Tutu i lalo o le vaitafe o le vai mama - o se malosi tele o loʻo tuʻuina atu ia te oe. E mafai ona e faia manatu se tasi e le gata i le mea o loʻo tupu i lou olaga, ae faʻapea foi i le faʻaleagaina o isi tagata. O lenei tomai e le tatau ona fefe, ae e tatau ona e aʻoaʻo e faʻaaoga mo le manuia o le lalolagi.
  3. Muddy vai o se faʻailoga o lou olaga e tele faʻafitauli o loʻo e tosina i ai. Ona o le le lelei o vaaiga i le lalolagi, o mea nei, e faiaina, aua neʻi faʻaopopoina sootaga ma e iai faʻafitauli i tupe.
  4. E vaʻai i le lolo - E tatau ona e taulimaina se tele tafe o faʻamatalaga o le a suia lou tulaga i totonu ma vaʻai i le olaga. Atonu o se faʻailoga lea o le a e amataina se ituaiga aʻoaʻoga pe faia ia lava atinae.
  5. Leo - o oe foi e sili atu tulaga e sili atu ona eseese i na taimi pe a tatau ona latou lafoina. Ona o lenei, e te le nofo filemu ma nofo fealofani ma le pule aoao, ae i le tulaga o le tauiviga pea.
  6. O le vaʻai i le auala o le vai o loʻo faʻamamaina i liʻo, - i lou olaga iina e oʻo mai ai se tulaga o suiga o le a faʻaliliuina atu ia te oe. E manaʻomia le fetuutuunai i tulaga fou ma i le alofa mutimutivale o le saoasaoa vai saoasaoa o mea na tutupu. Ae i le faʻaiuga o lenei ala o loʻo faʻatalitali ia te oe le filemu atoa.
  7. O le vaitafe tele ma le toʻafilemu vai e sili ona lelei, ia e vave lava ona oʻo mai i lou olaga pe a fai e te alu e suʻe le mea ua tupu i le lumanaʻi.
  8. O le vaʻai i le pusa saitope o loʻo tapaa i totonu o le vai - ua e tuʻuina atu ia te oe se mea tele e te le faʻaaogaina. Ae o le a le faigofie ona e mauaina mea e mafai ona e mauaina i nei taleni ma faʻatinoina ia i latou, o le a avea oe ma tagata mauoa tele le poto masani i le lalolagi e fesoasoani ai i tagata ma mauaina se totogi o loʻo agavaa mo ia.
  9. O le mago lelei - O lau tuuga o le a mou atu ia te oe, o le a e le i ai fanau. Sei mafai ona ou suia pe a fai e te talanoa i le Atua ma sese ma le faʻamalo i le mamao ua faia i taimi uma ua tuanaʻi.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • E fai e le vai o loʻo i le malosi, lona malosi ma o nisi taimi o le i ai o taleni. O le mama ma sili atu ona manino, o le sili atu le lelei mea e tupu o le a tupu ia te oe i se taimi lata mai.
  • Ae o le palapala ma palapala suavai e mafai ona faʻatumuina faʻafitauli ma feeseeseaiga, toilalo ma faigata i le ala o le olaga. O sea miti e talanoa i le leiloa o le malosi e te manaʻomia mo le fiafia.

Faitau atili