Miti faʻauiga: O a miti o se vaʻa

Anonim

Faitau le faʻauigaina o miti ma le toe vaneina pe o le a le mafuaʻaga na e fiafia ai. Mo le tele o tausaga ou te aoina ai le sili ona malamalama i le malamalama o le mea lea poʻo le isi miti. Faaaogaina ma oe.

O le tusi miti a le mea

Ina ia vaʻai i le vaʻa feololo mai le matafaga - O le vaitaimi o le faʻanoanoa umi ma le faʻamoemoeina o le a oʻo mai i lou olaga. Ae ou te taumafai e aua le faʻafiafiaina i le valea, ae faʻaalu le taimi ma le penefiti. Ia faia ia lava atinae, talitonuina le galuega fou pe aveese le gaioiga faaletino.

Oka se miti vaʻa

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faauiga lava:

  1. O le vaa, lea o loo nonoa i le filifili i le pou i matafaga, o le a vaeluaina ma se uo mamae, ona o faamatalaga e uiga i lona faalataina o le a ou iloa. O le a faigata ona ola, ae o le isi, e sili atu le faʻamaoni ma faʻamaoni o le a afio mai.
  2. Lua tamaʻi vaa e tutu i le isi taeao, vaʻaiga e leʻi vave ile faʻaipoipoga. O le teine ​​o le a fetaui ma se tauleʻaleʻa, o le oona o le a faʻataʻitaʻia rooning o le a faʻataʻitaʻia. Vave vave, o le a ia taliaina se finagalo o lima ma loto.
  3. Suʻe le vaʻa i le ogatotonu o le filemu ma le toʻafilemu le pond - oe miti o le alofa, ae e le oʻo mai i lou olaga. O le faʻafitauli atoa o le aua neʻi e faia ni gaioiga malosi, sili atu le manaʻo e maua i miti lelei.
  4. Tiʻetiʻe se vaʻa i le ao ma le ao - aʻoaʻo e uiga i le sese o le toʻalua. O nei faʻamatalaga o le a liliu ai oe i totonu o le teʻi. Ae o le tele o tausaga mulimuli ane o le a e malamalama ai i le mea moni na lelei le maasiasi o au pele, ma sa ia tuuto atu ia te oe.
  5. O le platona lea na lafoina ai le vai i totonu o le vaʻa - i le faʻamutaina o mafutaga, lea, mo se taimi umi ua leva ona e umi. Ua oʻo i le taimi e faia ai se faʻapopoleina laʻasaga ma leai se mea e te o i ou tafatafa mo se tagata agavaa.
  6. Faagesegese, pa'ū mai le laupapa, - o le a e mauaina oe i se tulaga sili ona leaga, ae o le a mafai ona e sola ese i le taimi mulimuli i se auala faavavega. A mavae lena, o le a manaia le alu i le lotu ma faafetai i le Atua mo le soifuaga lona lua.
  7. Sa i ai se galuega tele i le sami, ma e maua ai se galuega tele i se sami, o le a e mauaina se galuega lelei ma maualuga totogi, lea o le a fiafia ai. O le a iai foi taimi saogalemu taimi uma i aiga ma uo, ae o tupe maua e mafai ona tutupu ai ni taimi.
  8. O le taumafanafana i le matafaga ina ua mavae le afa - o le a e mauaina se uo fou ma maua se mea taua i totonu. O vale ma ia o le a taufai tele tausaga, ia ola tele i faʻafitauli ma teine ​​fiafia.
  9. SOAR na o na o, e tau le mafai ona feagai ma Aurs, - o le fagafao maliu o se taunuuga o se le iloa le iloa. Ae paga lea, o lona taunuuga ua uma ona valoia ma e le mafai ona e aafia ai.
  10. Le tuufaatasiga mai le matafaga - o le aiga o le a oʻo mai i le faʻafitauli. O le a avea outou ma ona e fefinaʻi ma lou toʻalua, e aunoa ma le iʻuga, ma le sailia o le mafutaga. Ae o le taimi lenei pe mulimuli ane o le a mafai ona faʻavaeina se lalolagi manifinifi pe a e taumafai.
  11. Alu i le afa i luga o le tamaʻi vaʻa - e mafai ona e toe iloa le fiafia o fesoʻotaʻiga ma tagata, e leʻi leva. Ae ia aua neʻi e nofo saʻo i le aiga ma alu i le fonotaga mafana lata ane.

Miti Miller

O i ai i le vaʻa i le gafa o isi ki - o le a e mauaina se kamupani fou o uo, ona o le mea e faʻateʻa ai mai le siosiomaga tuai. Ae o lenei mea e sili ona afaina ai lou taunuuga i le iuga.

Felelei i luga o le vaʻa i se miti

Faauiga lava:

  1. Tipita Vaa - Oa tele faʻafitauli ma tupe. Afai e te le moe i le taimi, e mafai ona alu i le gaumativa. O le a tupu le faʻafitauli ona o le mea moni o loʻo e filifili e teu i se pisinisi lamatia.
  2. Manumalo i tauvaga tauvaga - o le a e faia le aufaigaluega o le a taumafai e taʻitaʻia se fafine pele. Peitai o ana taumafaiga e le i tuleia i le manuia, ona o le alofagia e faʻamaoni ia te oe ma e le mafaufau i le leoleo.
  3. Felelei i le kayak i le vai toafilemu - e te mautinoa ma tumu i le malosi. Faafetai i lenei, e mafai ona e mauaina se manuia tele pe a fai ua e faia sini saʻo ma aua le taofi le galue. Dare, manuia i lou itu.
  4. Swang i se vaa ma se pele e alofagia - e le pine vave e te faaipoipo ai. O le faaipoipoga o le a matua fiafia lava. Faatasi, i le alofa ma le fealofani, o le a e ola mo se taimi umi, seia oo i le iuga o ou aso.
  5. Felelei i luga o matagi tafe - o le a e mauaina oe lava i luga o le manuia, ae faatoa mafai lea ona foia se vaega taua o faigata o loo i lou olaga o loo i lou olaga o lo o tumau pea i lou olaga o loo i lou olaga.
  6. I le i luga o le sami i palapala vai - i le paʻu o faʻamoemoe ma faʻamoemoega. O se tele, e masani ai le le fiafia o le lalolagi. Oe ono foliga mai e leai se mea e te ola ai. Ae aua le toe pauu i le agaga, ae sue se auala e toe foi ai.
  7. Fuga vaa - o le a e nofo filemu tele mo nai tausaga o le isi tausaga, e aunoa ma le iloa faʻapitoa mo le lumanaʻi.

Tusi a le Miti

O le tagata faataulaitu - O le a e pulea le agaga leaga ma o le a puleaina ou manatu, gaioiga ma faʻaiuga. Tagata e mafai ona faʻailoa mai ia te oe ua avea oe ma isi tagata o loʻo fefe ma le leaga.

Miti miti vaa.

Faauiga lava:

  1. Vaʻai le vaʻa mai le mamao - i se fou alofa fou. O le a amata malamalama tele, fua mai le tele o lagona, ae lava o le a vave tele, ma tuʻua le taʻutaʻua manatu alofa muamua ia te ia lava.
  2. O le vaʻa o le a le vaʻa - o ou faʻafitauli uma o le a oʻo mai i le iʻuga, e mafai ona e manifinifi ma le lelei pe a maeʻa le toilalo ma faigata.
  3. E pa'ū mai le vaa - i se tele o le manuia o le a tupu i le sese o lau pele. O le a e tigaina tele ona o lona le mautonu ma le le talitonuina.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • O le vaʻa e faʻatusa ai le soifuaga o le tagata. Ma o fea ma pe faʻapefea ona e faʻamalosia i luga o le a iloa ai isi mea tutupu o lou moni.
  • Ua ou faalogo i le a le ala - lamolemole ma le filemu pe, i se isi itu, vevesi, vevesi. I le tulaga muamua, o le manuia ma le manuia i ou autafa, ma i le lua o le a sauni ai faigata ma faigata.
  • Manatua mea na o faatasi ai tagata ma oe i se miti. E faʻatusa mai i latou uo, uo ma le afa lona lua, faʻaali poʻo ai o le a tumau i lou olaga ma o le a iai pea.

Faitau atili