O a miti o bugs - faʻamatala o miti

Anonim

E te iloa o le a le mea e fanaina ai bugs? E masani ona avea o se miti o le taʻutino o ni faʻafitauli le lelei, o ituaiga uma o faʻamaʻi poʻo ni fefe. Ae o loʻo iai foʻi uiga lelei. Faitau le tala ia iloa le mea ua saunia ai oe e le tau.

Tusi a Aiga

O mea na vaaia e vaaia i le miti ua manatu o se faailoga le lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, latou te valoia le le fiafia i se paaga o le a avea ma tagata faʻalata ma se matua faaluaina.

O a miti o le bugs i se miti

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faauiga lava:

  1. O le pati e mafai ona faʻatusa mo se tagata e seasea ona ita mai lou siosiomaga, mai lea e te miti ai e faʻateʻaina. Ae e mafai ona aoga mo oe, aua le vevesi sootaga.
  2. Tele iniseti - i le faʻasologa o faʻafitauli tumau ma faʻaletonu, o le iʻuga, e mafai ona taʻitaʻiina oe i se mala atoa ma faʻailoa mai i lenei mala atoa. Tausi lelei le malosi ma taumafai e sili atu le fiafia i le le fiafia. Oe mafai ona foia mea uma, e te manaʻomia le taimi ma le onosaʻi.
  3. Tauaso tolotolo i luga - Faapipiiina o ou ofuvae leaga. Ua tumu oe i fefe ma ou te le iloa le mea e faatali mai i le lumanaʻi. Ae o loʻo e popole i le aoga, e leai se mea e te popole ai, ona o le laki o loʻo i lou itu.
  4. E palapala mai i le moega (tele faafitauli o le soifua maloloina, ona o le mea e te le nofo ai mo se taimi umi. E tele se taimi ma le malosi i le togafitiga, o lea e manaʻomia ai le onosaʻi, ma o isi mea uma o le a faʻatali.
  5. Afai o le bug o le tele o ou lavalava, taʻuleleia ma ua lamatia lou igoa lelei. Tagata o le a molimauina nisi o ituaiga le le faʻamaoni, tusa lava pe o le a le mafuaʻaga e latalata ai i aiga ma aiga.
  6. Lagona le BIEL - O le tagata faʻatau o le a suia oe. O le a le faigofie ona ou ola i lenei faalataina, ae e le mafai ona e faamagalo ia te ia. E tatau ona tatou vaeluaina ma sina taimi e pa ai le mafaufau.

Tusi Mole Miti

O le toto toto e faʻatusa e faʻaalu ai le tele o le a le aoga mo lau atotupe. Ae i le aluga o taimi e te filifilia uma faafitauli ma mafai ona manava saoloto.

O a miti o bugs

Faauiga lava:

  1. Saili mo le moe moe - i le leiloa ona o lou faatamala. E te leʻi faʻataunuʻuina atoa tiute faigaluega mo le latou te totogia ai. E faʻasaʻo ai le tulaga, o le ae manaʻomia le tele o taimi ma le malosi.
  2. E i ai apbugs - o feteʻenaʻiga ma tagata vavalalata e le faʻasoaina ai lau manatu i luga o se fesili taua. Naʻo oe e mafai ona e faʻasaʻoina le tulaga ma fuafua se fetuunaiga, ona faʻaaoga lea o le mafutaga ma mea uma i liʻo.
  3. O se vaega tele o bug o se faʻailoga lelei. E i ai lau avanoa uma o le manuia. Afai e te faʻaogaina, e mafai ona avea oe ma tagata mauoa ma le manuia. Moni, e le o le a iloa pe o le a aumaia oe e le tupe le fiafia.
  4. O sipuni mama ma isi tui toto e mafai foi ona avea ma faʻataʻitaʻiga o loʻo e faʻaaluina tele. Afai e te le tuʻu le faʻatalatalanoaga ma tolopo mataupu mo mulimuli ane, e tele faʻafitauli tetele.
  5. Miti e mafai ona lapataia oe ma taufaamatau, lea e sau mai se pele. E ui lava i le mea moni e te talitonuina o ia nai lo oe lava, na te le faʻamaonia lou faʻamoemoe ma o le a moni o le a moni ia te oe.
  6. Faʻamuta le moega pepe - i faʻafitauli tele o le a naʻo le a tupu i ou sese, e ui lava o le ae mafaufau i ai. Aua le suia tiute mo le mea na tupu i isi tagata. Sili atu manatu pe faʻapefea ona e faia le tulaga e le afaina ai oe lava.

Tusi fou

E masani lava, o bugs o le a miti o le a miti o tupe, e leʻi mafaufauina ma manuia. Ae e mafai foi ona latou valoia se maʻi ogaoga o le a tatau ona togafitia mo se taimi umi.

Miti.

O loʻo vaʻaia lava:

  1. O le bugs na lolovaia uma avanoa avanoa - i se sili tele faigata. O lau au matua o le a sili atu le malosi ma o le a mafai ona afaina ai oe. O le ae mafatia ma mafatia, ma ia fai ma sui o le tauimasui.
  2. Green BUGS - i faʻafitauli tele ona o le ita o le tagata e masani ona aʻe i totonu o lau pisinisi. E manaʻomia le aveese i ai, e ui ina faigata tele ona fai. Ae taumafai pea. Galue poto ma mafaufau lelei.
  3. Avea ma mea leaga - o tala palapala o le a fetini e uiga ia te oe, e mafai ona afaina ai le tauleleia. E toe faʻafoʻi le igoa lelei, o le a e manaʻomia le tele o taimi ma le malosi. E taua le iloa se tagata ua avea ma mafuaʻaga o le faitala ma togi.
  4. Manumalo Bedlop miti o le Musosoina. Lona lua lona lua o le a vaʻaia i luga o isi tagata fiafia, o le a le vave pe mulimuli ane o le a oʻo atu ai i le faʻalataina.
  5. O le moe a le teine ​​folafolaga feteʻenaʻi ma lona pele ona o le faʻalavelave i le latou mafutaga. Afai e te le teteʻe i gagana leaga, e mafai ona uma i le fetuʻutuʻunaʻi. Afai e te manaʻo e faʻasao le mafutaga, e tatau ona e faʻatali le faia o le mataʻutia mai le tagata e feosofi ma le misa i tagata.
  6. Poloai i luga o le palanikeke - Faʻafetai i se avanoa fiafia o le a e faʻasaʻo lau tulaga tautupe. E mafai ona vave nofo faʻatasi ma aitalafu, siʻitia lau tupe maua ma lagona atili ai le saʻoloto.
  7. O iniseti laiti ma le leaga - i le faʻalavelaveina o fesoʻotaʻiga ma le tagata. Aloese mai le faʻafesoʻotaʻi o le a le galue, aua o lau uo uo poʻo le pule. Ae o le taumafai e vaʻai i foliga lelei i totonu ona avea lea ma mea e faʻafaigofie ai mea uma.
  8. Patipati i luga o manu - i se faʻasologa o faʻafitauli ma toʻilalo ona o lou le fiafia. O se mea sese, fai i le taimi ua tuanaʻi, o le a faʻailoa atu ia te oe lava. E faʻasaʻo ai le tulaga, suʻesuʻe ma fai ni faaiuga mamā.
  9. O le tele o moega - o se tamai faʻafitauli o le a tupu, o le a le faia se sao tele i le i le mea e tatau ai lau sini. Ae o le le mautonu o le a faʻaleagaina ai le leai o se faamoemoe.
  10. Tatala le Watchbug - e ausia ai le sini e te fia sailia. Tusa lava pe e te manaʻo e maua le manaʻo, ia e iloa mai i le taimi nei i tulaga i lou itu. Faʻaauau ona gaoioi ma ia onosaʻi.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • E ui lava i le mea moni o le a alu ese mai ai le bugs i faʻafitauli tetele, leiloa ma feteʻenaʻiga, e te maua lava se avanoa e faʻasaʻo ai le tulaga. Le faia o lenei mea, faʻalogo i fautuaga a miti o loʻo i le iʻuga o ni faʻauiga.
  • Toto-AXES Aseva ma le taui ma sui le fiafia, ma sau miti, aemaise. A uma le mea na latou vaaia, taumafai e faaali atu le faalauteleina o mataupu i mataupu, ma pe a fai e faamalino tulaga faafitauli.

Faitau atili