O a miti o le povi - faʻauiga o miti

Anonim

Ina ia fuafua po o le a le miti o le povi, faitau le tala lea. O loʻo iai le taua sili o le faʻauigaina o lauiloa miti fou Tusi, sa ou faʻaaogaina tele pea lava. Taumafai ma oe - ona faia lea o le lumanaʻi i mea e ofo ai.

Ukrain Brigy tusi

O le meaola o le nifo o se faatusa o le tafeaga, faʻatapulaʻaina o le saolotoga poʻo le faʻamasaniga i lou olaga. Faatasi, e mafai ona mafua ai se maʻi se faʻamaʻi o le ae tau ai mo se taimi umi ma mama.

Oka se miti a le povi

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faauiga lava:

  1. Tele povi - o se tele o faʻafitauli o le a tupu ia te oe ona o le le mautonu. Ae e te tali atu mo le tala malie, ae o le a mafatia tele o le a mafatia o ia i mea na tutupu i lou lumanai.
  2. O le povi o se aso leaga, ona o le a foliga mai ia te oe o le olaga ua avea ma mala faalenatura. Peitai e le o fua le tau o le tau mai ia te oe, e tatau ona e aʻoaʻo e filifili ma faʻaali ia i latou ia e tetee.
  3. Fai se povi - i polofiti ma mea e masani ai ona fesoʻotaʻi ma tupe, matata, pisinisi poʻo galuega. I se faʻaopopoga, o le taleni a le aufaʻamasinoga e oʻo iai ma oe, faʻaaogaina ia - ma e mafai ona ausia lelei le manuia i le lumanaʻi.
  4. O le manuʻaga a le Tusi Paia o se faasologa o ni faʻafitauli laiti, ona o lea e te masani ai ita ma e mafai foʻi ona ou taofi le pulea oe lava. Taumafai e tausia oe i ou lima, a le o mea e tele na faalavelaveina e liua ai ni mea tetele.
  5. Inu le susu o le povi i le soifua maloloina. Tusa lava pe o le taimi nei ua e matua vaivai ma fomai e o latou lima, o le faamaloloina e le mamao ese. O le mea taua, talitonu o lou tino e lava punaoa mo le manumalo i luga o le notch.

Miti Miller

O le vaʻai i povi faʻamaufaʻailogaina o povi uʻamea i totonu o le palapala o se faʻailoga lelei o loʻo taʻu mai ai o ou manaʻoga uma o le a faigofie ona faʻataunuʻuina e aunoa ma le tele taumafaiga i lau vaega. Lototele fausia fuafuaga ma puʻe le avanoa e pa'ū ai ia te oe.

O a miti o se povi

Faauiga lava:

  1. O le paʻepaʻe paʻepaʻe o se faʻailoga o loʻo i ai se tagata i lou siʻosiʻomaga, o loʻo i ai e faʻatatau i lau tausiga sili. Tou te manatu i lenei faigauo, ae o le mea moni o loo ia mauaina lagona faʻapelepele lea ia e fefefe ai ia te ia lava.
  2. O le a taumafai le povi - avatu le tofi e le o faamoemoe. Faʻaola ma le faʻanoanoa e ala i le maliu o se pele, matou te lagona le fiafia mai faʻafuaseʻi le faʻamanuiaina. Taumafai e fai le taulaga o nisi o tupe mo le alofa mama, e le o le talepe le Karmic Bislilibrium.
  3. O le vaʻai atu i manu e mamao i le fanua - o se faʻailoga lelei e fai mai o faʻafitauli uma ma le leaga o le a faʻaoʻo mai ai oe i le itu. E i ai sau pule tausi agelu. E fesoasoani e faʻamaea ai manaʻoga ma saunia le lagolago i tulaga faigata.
  4. O le povi povi - e te maua se malosi tele e te le i faia. Ae o le taimi lava e te amata ai le atiaʻe ma faʻaoga taleni, o faʻamaumauga ia te oe e le Atua o le a avea ma tagata mauoa, ma aʻoaʻo lelei le fiafia moni.
  5. Huday - o le a avea ma se olaga faʻamanatuina, tumu i faʻafiafiaga ma faigofie. I le mea e ofo ai, ae e le mafai ona aumaia ni faʻafitauli, ona o le laki e masani lava ona ou iai. Ua e fanau i lalo o se fetu fiafia - e le pei o le tele o tagata, e le mafai ona ou nofo ai.

O le Tusi Miti a Maricu

O le povi e fai ma faatusa o se fafine malosi ma tutoatasi fafine ma se amio le fiafia. Ae e le tupu ia o, ae o iina, e ese mai, e fesoasoani i soo se mea e saili ai o ia.

Miti povi

Faauiga lava:

  1. Matamata ma le fiafia i tua o le lafu povi - i le polofiti e te maua atoa ai. O le aofaʻi o tupe o le ai ai ma oe o le a sili atu ona faʻamoemoega uma. Ia e faʻaeteete e aua neʻi faʻaleagaina latou, ae taumafai e faʻateleina.
  2. E tele nifo e faatatau ia te oe - o loʻo i ai le fili i lou siosiomaga, o loʻo i ai ia te oe. Ae e vaivai ma vaivai tele le mea e te afaina ai oe, e ui ina o le a sili le vaivai o ia e faʻasaʻo ai le tamaʻi feololo.
  3. Sola ese mai le povi - o se faʻailoga e masani ona e tamoʻe mai i faʻafitauli nai lo le foia o latou. Ma na ma sa faapea, ona o le a auina atu atili oe e sola ma sili atu faigata e aʻoaʻo ai tiute ma le tetee.
  4. Ia susu se povi - O oe ua mafai ona avea ma se tagata mauoa, ae le talitonu lava ia te oe lava. Taumafai e malamalama ai o loʻo e nofo sauni e faʻaaoga le malosi o lou gafatia, ina ia manuia ai tagata ma mauaina se totogi lē agavaa mo ia.
  5. O le gaʻo ma le mulivae lelei - ia faamasani i se tagata malosi o le a faʻamalosia ai le alofa tele ma o le a maua lona lagolago. I le lumanaʻi, e mafai ona e fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi ma fai se aiga fiafia.
  6. Pauna ma manu feololo - i faʻafitauli tetele. O sea miti e mafai ona faʻafesoʻotaʻia uma le vaeluaina ma se tagata pele ona o lona leo tele ma tele tupe leiloa. I soo se tulaga, o le a e iloa le oona o le leiloa, o lea e te le sau ai e tusa ai ma le vave.
  7. Vaʻai pe faʻafefea se isi tagata ona maua se povi - o loʻo faʻaaoga e te maua ai penefiti. Ma o se tagata vavalalata lea ia e te talitonuina e sili atu nai lo oe lava. E vave lava pe a mavae le mea moni o le a tupu, ma e tatau ona e oo i se mea le fiafia tele tele.
  8. O le lafu povi i luga o le lanumeamata lanumeamata - i se fiafia ma mausali olaga i se lio e pele, tagata moni. O faʻafitauli ma tausiga o le a o atu i le talaaga, o le a lava le a maua ai faʻamanuiaga atoa ai oe i faʻamanuiaga.
  9. Faʻatau atu se povi - maua penefiti mai le faʻamaoni gaioiga. Ae ia mautinoa, i le lumanaʻi, ua tatau ona e totogi mo lenei mea taua. Mo se faʻataʻitaʻiga, ole soifua maloloina poʻo le alofa o lau ua filifilia.
  10. O le susu o le povi i se numera tele - e te le tau manaʻomia le valaʻaulia i le fale o tagata le masani ai, aua e iai ni fili o loʻo miti ia te oe. Ia mataala ma aua le talitonuina lou siomiaina o lou siomia.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • O le povi e mafai ona avea o se faʻailoga lelei, o lea e faʻatumuina ai faʻafitauli. E fuafua uma lava ile auala na taʻitaʻia ai le manu i se miti. Taumafai ia e manatua lenei ma le auiliiliina.
  • Mo se faʻataʻitaʻiga, o se manu lele-alofa o se faʻailoga o le vave faʻatinoga o lou manaʻo, ma o se faʻafitauli o le i ai o le fili poʻo le tagata ese ile siosiomaga.
  • Filifili vaʻaiga faʻalogo i lagona - E le faʻaseseina ma fesoasoani e faʻamalamalamaina le malamalama i mea na tutupu o le a faʻatasi ma oe i le lumanaʻi.

Faitau atili