O a miti o le aano o manu e faamatala

Anonim

Ina ia suʻeina poʻo a mea o loʻo moemiti ai le aano o manu ma le mea e faʻatali i se taimi lata mai, faitau le tala lea. I totonu, sa ou aoina le mautinoa o le faʻauiga o le faʻauiga o miti sili ona lelei, e faʻaaogaina lava aʻu. Taumafai uma lua e sauni mo le sau.

Tusi a le Miti

Afai e te fiafia i le mea ou te fiafia ai, pe faʻapefea ona e faʻatauina le fasi aano o le meaʻai, ona sauni ai lea e tofo i le fiafia sili. O le sini o loo e taumafai ai mo se taimi umi o le a taunuu. Ma e te le tau aʻe mai i fafo le paʻu, o tulaga lava latou te i ai o le a sili ona lelei i se auala.

O a miti i le miti

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faauiga lava:

  1. Faʻatau aisa kulimi o meaʻai i le faleoloa - i le leiloa o se mea e faʻaalia ai sili taua ia te oe. Ae aua le taumafai e e soona faʻateleina, aua e le o toe umi ae ia aumaia se meaalofa sili atu.
  2. Aveese le aano o manu i totonu o le pusaaisa - o le a e mauaina oe i se tulaga le lelei, ae mafai ona e foaʻi fua, alu ese ma le mamalu ma maua ai le manuia mo oe lava. Manuia i se mataupu i lou itu.
  3. Tipi aano o manu - o le mataupu e te faia o le tele o lou taimi o le a faʻataunuʻuina ma le manuia. I se isi itu, i le faʻagasologa e te mauaina ni uo fou o le a fesoasoani i le fesoasoani ma tausi aʻu i mea uma.
  4. Tusi i luga o le aano o manufasi - i faʻafitauli ma le soifua maloloina ona o le mea moni o loʻo e alu ai tele. E te manaʻomia le malologa, o lea e taumafai e tuʻuina atu ia te oe le taimi e toe faʻafoʻi ai malosiaga ma le malosi.
  5. Ua tele mea o manu o manu - tulaga o loʻo taumafai e faasaga ia te oe. O le ai ai se tulaga le lelei i le galuega, ona o mea o le a le mafai ona e alu i tafaoga mo se taimi umi. Taumafai e faʻaaoga mo oe lava.
  6. Saunia le aano ma le vaitau - i se le talafeagai o tupe. E te ono lamatia le tumau e aunoa ma le teuga ona o le mea moni e te le pulea oe lava ma faia lagona tiga. E tatau ona e aʻoaʻo ia tausia paketi ma fuafua faʻaalu muamua.
  7. Fry aano - o se talanoaga o le a avea, lea ua leva ona e saunia mo se taimi umi. Ae o le a e le aoga tele, ma o le ae salamo i le taimi faʻaalu.
  8. Stew Meaʻai - O le a e mauaina le mea e te manaʻo ai, e mafai ona ausia le tutoʻatasi o tupe ma tupe maualuga. Ae e le faigofie - oe tatau ona faia se tapulaʻa maualuga taumafaiga, umi ma faigata.
  9. Tao i le umu - o se faʻailoga e mafai ona e fiafia ai i mea faigofie ma aua le taulaʻi i faʻafitauli. Ia faaauau pea le Agaga e tasi, ma o le a fiafia pea le olaga ma manuia.

Tusi a Aiga

Bujheniina miti o faʻafitauli ma le gastronintentiper Masalo e ui lava e leʻi moe, ua e faia faʻalelei. O le moa o se faʻailoga o le le fiafia ma ia ma amio a tagata o loʻo siomia ai. Ham - mauaina se pulela malosi, o le fea o le a fesoasoani e foia ai ou faafitauli uma.

O a miti aano o manu

Isi Faauigaga:

  1. E i ai le ata o meaʻai - mo se taimi umi e te leʻi vaʻai i se auala ese mai le tulaga faigata, ae o le iʻuga o faʻafitauli e latalata. E te maua le avanoa e faʻasaʻo ai mea uma i le lumanaʻi lata mai. E taua le maitauina ma le misia le avanoa e maua ai e le faalavelave.
  2. Saunia sosisi - i se mea aoga o le a aumaia ai ni tupe mama. E le gata i lea, o le totogi mo lau galuega o le a sili atu le maualuga nai lo oe faamoemoeina. O loʻo iai le sosisi - i le tamaoaiga ma le alofa i le olaga o aiga.
  3. Saunia Sosisi - O sina taimi malie ma faʻafiafiaga o le a oʻo mai i le olaga. O galuega o le a laititi, ae o le avanoa avanoa - i le tele. Olioli i le taimi ma ave mea uma mai le olaga. Faʻatumu i le malosi ma malosiaga - i le lumanaʻi ua matua aoga lava.
  4. Toso solo, ona iai lea - i le faʻateleina o faʻafitauli tautupe. E mafai ona e manaʻomia le toe foi o aitalafu tuai, poʻo oe o le leiloa lea o le faʻaigoaina o tupematupe, ona o le totogi totogi o le a matua sili atu.
  5. O manu o lupe - i le tuuatoatasi ma le le fiafia o le olaga. Afai e te le manaʻo e toe faʻatumu le tulaga o taupou tuai, e tatau ona sili atu lou faia o lou lava olaga. Tele atu i aso ma e le o e te le mafaufau ese mai ia lava tagata faigaluega.

Miti Miller

O miti povi o le fesoasoani ma le lagolagoina o tagata vavalalata e fesoasoani ia te oe i se tulaga faigata. Maranini - i le manuia ma soifua lelei i le olaga. Camel e aano - i faafitauli o le soifua maloloina. Voroonin - i faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma galuega. Luko aano - ia manuia i mea uma.

O manu lele

O loʻo vaʻaia lava:

  1. O Gospanina o se faʻailoga o loʻo e masalosalo i ai i ou tomai, ona o le mea e masani ona ou toʻilalo. E tatau ona e aʻoaʻo e faʻaaoga lau lelei ma fai ni vaivaiga, alofa ia te oe lava.
  2. Taaloga - Ua e faamalieina atoa i lou olaga. O le a faaauau pea. I se faʻaopopoga, o le a vave ona e maua le fiafia i le alofa ma e mafai ona e fausia se aiga fiafia ma le mataʻutia ma lau pele o le a paʻu ma oe.
  3. Konsiction - o oe o le naunau ma lototele ma lototele. O nei uiga lelei e fesoasoani ia te oe toeitiiti lava ausia ou sini ma agai i luma, e ui lava i se tulaga leaga.
  4. Pork o se leaga faailoga. O loʻo e i ai i le laʻasaga mai le sese gaioiga, e mafua ai le leiloa o se mea taua tele ia te oe. Taumafai ma le totoʻa e togafitia mea uma e tupu ia te oe, ona leai lea o ni faʻafitauli.
  5. KHolotel - e ala i le alu i se nofoaga tumau o nofo i se isi taulaga. O le ae mauaina oe lava i se siosiomaga le masani ai e aunoa ma aiga ma e pele, o lea e tatau ona vave mafai ona ou nofo ai i se auala fou.
  6. O le fale oloa o le a tigaina ai lou tagata poo le a e manaʻomia e sola ese e fesoasoani ia te ia na faia o tatou lava mea fiafia.
  7. O manu felelei - mafutaga ma pule o le a faʻaleagaina, ona o mea e ono tigaina ai lau galuega. Taumafai e aua le faia ni mea sese e faʻaititia ai le leaga mai le tulaga.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • O faʻauiga e uiga i meaʻai a manu miti miti, ma e faigata tele ona faʻamamafa atu se ituaiga o tau.
  • O le faʻamoemoe o le a faʻalagolago i ai pe o le aano o manufasi pe fou, na e 'aina pe togafitia se tasi, sasaina pe suck. Saili mo se talafeagai talafeagai i vaega taʻitasi o lenei tusitusiga.

Faitau atili