O a miti o mah potu - faamatala

Anonim

Ina ia foia ai le miti asoa, faitau le tala ma filifili se uiga talafeagai. O le a fesoasoani e faʻataʻitaʻi le susulu o le lumanaʻi, sauni mo faʻafitauli na faia ma aloese mai faʻafitauli. Sa ou aoina mai le tele o miti sili, o ai e mafai ona talitonuina.

Miti o freud.

E tusa ai ma le freud, o le mushrom o se ata adlic.

O a miti i totonu o le fafine miti

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O lona faauiga lea:

  1. Vaʻai le tele o mashom i le vaomatua glade ma aoina i latou - i se olaga faʻamalosi ma tamaoaiga feusuaʻi. Ae e aoga tele le maitauina i soʻotaga i mafutaga, ona mafai ona avea ma puna o le tele o faʻafitauli.
  2. Mama maso - ua e lelava i le ola malosi ma manaʻomia le malologa. Ua e lelava le sailia o le fiafia o le tagata lava ia, ma e te miti e feiloai ma se tagata e mafai ona e faʻaaluina o ou aso i le fealofani ma le alofa.
  3. Taofi masima i lou lima - o oe na o oe, e le ona o loʻo e soona manaʻomia manaʻoga pe e i ai ni matamuli i luma o mafutaga. Naʻo le lava le fiafia na o oe ma oe, ma e te faʻamalieina le manaʻo o ia lava.
  4. Saunia mah potu i faʻamaʻi o le toe gaosia faiga. E taua le siakiina i le fomaʻi e puʻeina se faataoto i le Satelesoto ma vave na fofoa ai o ia, e aunoa ma le aumaia o se mataupu i faigata matuia.
  5. Togiina kulula - o se faʻailoga o le sili atu o le faʻatauataga i faʻafesoʻotaʻiga faʻafesoʻotaʻi. E le mafai ona e iloaina o lea, ae o le taimi vave pe mulimuli ane, na talia na Analo e ana lava.
  6. Chervich mashroom - i foliga o fanau. Tamaiti poʻo ni fanau a fanau e mafai ona aliali mai i lou aiga. O le maʻitaga o le a le fuafuaina ma muamua o le a le faʻafiafiaina soʻo se tasi, ae o le taimi e te talia ai ma fiafia i le fanau.

Faʻauiga o Miti o Miti

Faʻauiga e uiga i maso i le miti tusi o loʻo tele. Faitau uma, ona filifili loa lea o mea e sili ona tali i lou loto. Le amio leaga o le a le faaseseina, ma o le faasinoga lava e moni e moni.

O a miti o maso

O ni valoaga nei:

  1. Tsvetkova miti - O le a e mauaina se fautuaga taua mai se pele e fesoasoani ia te oe e fesoasoani tele ia te oe i le foia o se ituaiga faafitauli. O mea oona oona - manuia ma le lelei ma le lelei o le ae mauaina le faafuasei. E i ai maso - i le le fiafia ma le matua ua leva ona siomia e tagata uma. Aoina - maua se taui lelei mo lau galuega.
  2. Miti Hasse. Aoina - o iʻuga o lau taumafaiga o le a talisapaia, o le a faʻaaloalogia oe. Maso i le sausi kulimi - o loʻu olaga atoa o le a ola i le tamaoaiga ma aunoa ma faʻafitauli tau tupe. Oona - ua manuia le avanoa e sefe ai mai le leaga tele. E i ai - i le soifua maloloina ma le fiafia.
  3. O le taimi lelei miti. O le ae mauaina oe lava i se tulaga faigata, mai lea e te le maua ai le galuega faatino. Ae afai e te fesili atu mo se fesoasoani ma fautuaga i se tagata e talitonuina, o le a le mataupu o le a foia ma le sili atu taunuuga mo oe.
  4. Tusiginicy Tream tusi - Faʻamasani ma se tagata o le a faʻataʻitaʻiina e le malosi lagona ma le alofa moni. O se saoasaoa o le a faʻataʻitaʻia, o le mea lea, e ui e te liliu vave, o le a maua ai ia te oe le tele o lagona e le mafaagaloina.
  5. Isopic miti tusi. Aoina maso - i se faʻaipoipoga lelei mo le fuafuaina, lea e sau ai le alofa moni ma le taimi. O mafutaga i totonu o le aiga e mafai foi ona alualu i luma pe a fai ua iai sau sui. Vaʻai Mach potu - ia lagona o tausaga ua lelei i tua, foliga o loʻo luluina. E i ai - ola se olaga umi ma sefe le mafaufau manino seia matua.
  6. Azara's Haved's Hort's Book - o loʻo e faʻatali mo faʻafitauli tele ona o lou lava Levi. E manaʻomia le avea ma se fesoʻotaʻiga ma le tumau pea, ona e mafai ai lea ona 'alofia ai se mea faigata tele ma le soifua maloloina.
  7. Kananita's Hast's Book - i le maitaga. O le a aliali mai se tamaititi i luga o le malamalama o le a avea ma fesoasoani ma lagolagoina oe i mea uma. Faafetai ia te ia, ou matua matutua o le a ola manuia. Aoina - Maua se totogi lelei mo le galuega faia. E i ai - faʻatali i le matua o matua, e ui lava o le a latou onosaʻi le le fiafia. O maso oona oona - e le fiafia le tele o le faʻafitauli o le faʻafetai i le lagolago a se pele.

Ukrain Brigy tusi

O maso oona, ma mushrooms ma mashom o le a aveese ai le polofiti. E mafai ona faʻalavelaveina se lapoʻa tele. O le tele o tupe e teu ai i le tulaga, o le sili lea o le manatu e mafaufau i lau laumua, faʻapea foʻi ona salamo i le tupe teufaafaigaluega.

Miti mahrom

Aoina maso - i se aoga taua. E mafai ona o se tasi o fanau mai o se tamaititi ma le Foafoaga o se pisinisi fou, manumalo i se tofi poʻo se fesoʻotaʻiga ma lau pele.

Mago - o le a e i ai i se sitepu mai mala sili, ae faafetai i se avanoa fiafia, aloese mai le tele o faigata. Aua neʻi galo e faʻafetai i le iʻuga o le mea moni na ia avatua ia te oe se avanoa e nofo ai saogalemu.

E i ai maso - o le ae nofo i se taimi umi ma fiafia, feiloai matua tausaga o se soifua maloloina ma malosi tagata. O mea uma e mafua i le mea moni o le olaga amiotonu ma fesoasoani i tagata, e ui lava e afaina ai i latou lava i nisi taimi.

Champingons - Lucky o loʻo e o ai, o lea e mafai ai ona e saogalemu mo soʻo se pisinisi. E le naʻo lou aumaia i le iʻuga, ae o le a e iloaina foi o iʻuga sili atu i aʻu mea sili ona malosi.

O mashom ua toso i le sauka, - o se faʻailoga sili o le miti o le a le aoga ma se tele o le tamaoaiga. Ae pe a na avea o Ia ma se mea e sili ona ou fiafia iai, o lo o mulimuli i manaoga o lona agaga. Ae i le manatu o isi, tusa lava pe e le tatau ona gauai atu tagata vavalalata.

O se fafine ei ai mah potu i se miti - i se mea e tupu o le a tuua ai se lagona le tumau ma manatua mo se taimi umi. E mafai ona avea o se mea lelei ma le lelei. Ae o le a le mea o le a maua ai le tele o lagona e mautinoa ai.

O le supa maso o se tagata vavalalata na te talitonu muamua o ia lava, o le a masalosalo. Ae e te leʻi oʻo mai ia faʻamatalaga e uiga i ana gaioiga le nofomau i aso ua tuanaʻi. E mafai e oe o le a e matua le fiafia ma manaʻo e taofi lau fesoʻotaʻiga.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • O komula e masani lava o se faʻailoga o le ola lelei, tamaoaiga ma tupe o tupe maua. O le mea lea, e mafai e le miti ona faʻatumuina se tupe mama tele, maualuga totogi mo lau galuega, manumalo pe maua foi se tofi. Faitau faamatalaga uma e feagai ai ma isi lava.
  • Ae o nisi taimi o se miti tutusa o se mea leaga. E mafai ona ia taʻuina atu i faʻafitauli tau soifua maloloina i luma atu, sootaga, galue. E faʻalagolago uma lava ile togafiti, lea na tupu mea na tutupu i se miti.

Faitau atili