O a miti o le toto - faʻauiga o miti

Anonim

Faʻafefea ona Iloa poʻo le a le Meaalofa O Le toto, ma e Tatau Ona E Mamalu e Fefe i se Miti? E mautinoa lava e le aoga le popole, auā o le "toto toto" miti na masani ona fafagaina se miti malosi, o se olaga umi ma sili ona lelei. Ma o oe lava faʻamoemoe o le ae mauaina i le tusitusiga i lalo, lea na ou aoina naʻo le faʻauiga sili ona faʻauiga o miti.

Tusi a Aiga

E faʻatusalia e le toto le iai o le soifua maloloina ma le toʻesetuina ai, ma mafai foi ona avea ma ala e fesoʻotaʻi ai, "Toto". O nisi taimi na ia folafola ai nisi o mea e leʻi mafaufauina, o le a tupu i le olaga o se miti.

miti

Faʻauiga:

  1. Vaʻai pe faʻapefea ona e maua le toto, - lau malosi malosi i le iʻuga. Na e galue tele e aunoa ma le le fiafia ia te oe lava, o lea e te lamatia ai le soifua maloloina, pe a fai e te le avea ma nai aso e malolo ai. Oe manaʻomia le moe, tumu i le malosi ma le faʻamalieina le mafaufau.
  2. Toto e alu ese mai le isu - o se faʻailoga le lelei na folafola atu le leiloa o le pule. O lou manatu o le a le toe avea ona anoa ma taua tele i isi. E i ai le tulaga lamatia o le leiloa o le masani masani tulaga, o le a aʻafia ai le le lelei ma le lelei.
  3. Toto, o loo liu mai i le manua - i le faaiuga o le feuiaiga, o le a foliga lelei i le taimi muamua. Ae i le aluga o taimi, o le a ia aumaia ni faʻafitauli tele ma le tele o mea ua leiloa. Sa lata ane le lumanaʻi, e sili atu le sainia o soʻo se konekarate.
  4. Vaai i le toto i luga o ou lima - faaeteete, ua latou taufaamatau i lamatiaga. Afai o loo e maua lava le mama e fesoʻotaʻi ma le olaga, e mafai ona e tigaina atili. Faaalia le mataala, ma puapuaga matuia o le a aloese mai ai.
  5. Ole tele ole toto - i le ogaoga o faʻamaʻi poʻo le mea moni o loʻo faʻamalosia malosi se tasi o lou faʻamaualuga. O lenei tagata o le a mafai ona fetaomi i luga o le sili ona onosaʻi, o le a e taofi le pulea oe lava ma maua ai se maʻai tele.
  6. Manifinifi toto toto ma le pushing toto - o se faʻailoga lelei o loʻo fai mai o loʻo ia te oe lava le malosi ma sili gafatia. E mafai ona e mauaina mea uma mai le olaga, soo se mea e te manaʻo ai. O loʻo e galue, faʻamalosi ma atinaʻeina le natura.
  7. Manua i luga o le ulu - E leʻi umi ae e tele ona e maua ni mauoa, e aunoa ma le faʻaaogaina e leai se taumafaiga. E mafai ona maua se tofi po o se tele o le tele o maua. Taumafai e faʻatau se pepa tau: Na faʻafuaseʻi ona laki le taimi?
  8. E feanu ma le toto - o le a e mauaina oe i se tulaga o loʻo e lagona ai le matua fiafia. O le a tauʻaveina e se tasi le tauemuina ia te oe, o loʻo siomia ai le leaga o le le lelei. Ma o le mea pito sili ona leaga o le mea lea ona o lenei, o nisi o au mea lilo o le a iloa.
  9. Vaʻai pe faʻapefea vaitafe toto ma sasau mai lou tino ma sasaa luga o le foloa, - o se faʻailoga lelei. Tusa ma le taimi lea tulaga, ua e popole i le tele o au ma popolega, ae o le taimi le lelei e le mafai ona taofi. O le a vave ona galue mea uma, ma i le olaga o le a alu ese mai le paʻepaʻe paʻepaʻe tumu i le laki ma le laki.
  10. Pogisa, toetoe lava uliuli ma mafiafia toto - tulaga o le a le fiafia i ai mo oe. Mea uma o le a e avea o le a maua ai le manuia. O le mea lea, afai e te moe moemiti i le faia o se mea fou, lototele, ua oo i le taimi.
  11. Toto 'aʻi le faʻaoʻo - o le ai ai se faʻasologa o mea taua o mea taua na e manaʻo ai. E manaʻomia le taofi pea o le taliga i sasaʻe ma faʻafou le tulaga ina ia aloese mai le le mautonu o taunuuga.
  12. O se miti a le tagata e te fiafia i ai, o le faʻaalia o se tamaititi ua leva ona faʻatali. E le gata i lea, e manaʻomia le taumafai mo le tolu aso muamua ina ua maeʻa ona moe. Ma i le iva masina ua fanau le Tamai Mamoe, e faapena foi i le Tama.
  13. O le toto toto i le eleele - o le Sonalister SIM o miti o le oti. O nisi o tagata o loʻo masani lava o le a oti. O nisi taimi pe a uma se miti manaia, o se fagafao oti, pe a na le na o se fagafao, ae o se tagata sili ona fiafia i ai.

O le tusi miti a le mea

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Tuʻuina atu le toto mo auiliiliga o le lapataiga faʻailo o le tino e le lelei ma lou ola maloloina. O nisi faʻafitauli tau le soifua maloloina e ono, ma e aoga e alu ile fomaʻi i se taimi vave e mafai ai ona faʻaitiitia ai ni faʻailoga matuia.

aisea o le miti toto

Faauiga lava:

  1. Vaʻai le tipi i lona lima - i se matagofie matagofie i le kamupani a e pele.
  2. E i ai le foaʻi i se faʻasologa o lagona tiga e fesoʻotaʻi ma amioga a lau pele. O le a ia amio le le talafeagai le auala o le a e le fiafia ai e ofo ai, ita ma le le fiafia tele.
  3. O le toto toto e aunoa ma se tino o se faʻasologa o ni faʻafitauli laiti, ona o le mea e te masani ai o le a le tumau i le taimi avanoa.

Miti faʻauigaina ii:

  1. A iai se miti o loʻo e toto ai, o le a ou tigaina tele lava. O lagona le lelei o le a ufiufi ai oe i lou ulu, o le ae lagona e pei o se tagata moni na afaina.
  2. O le vaʻai i le toto i luga o le isi tagata - Ia manumalo i le fili, o loʻo i le taimi ua tupu, na mafua ai ona e leaga ma faʻamalosia e mafatia. E iai lau faʻamatalaga o le a faʻatagaina ai oe e tuu iai, ma sui ma le faʻailogaina mulimuli ane.
  3. Toto ese mai le isu - I le isi aso o le a tatau ona galue tele, osialia taimi avanoa. E manaʻomia le maeʻa se mea taua i le taimi. Taumafai e galulue i le malosi e mafai ai, ma i le vaiaso e te maua ai le aia tatau e malolo ai ma toe fausia malosiaga.
  4. Vaʻai pe faʻafefea e le toto ona tafe mai ia te oe tafe, "O le a e foaʻi mo le lelei o le alofa mutimutivale o se pele. Ma o le a e malamalama i ai po o le mea na fai taʻuina ai ona o lona le agavaa.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • E ui lava o le toʻatele o tagata ei ai le toto ia i ai ni tauga leaga, i se miti na te mafaia ona avea ma faʻailoga sili. O loo faʻatasia ai fesoʻotaʻiga malolosi, le malosi a le tagata, malosi ai le ola maloloina ma le le fiafia.
  • O faʻauigaina e mafai ona faʻamalieina i lou olaga maloloina, mea o loʻo i ai i se galuega, galuega patino, faʻapea foi ma le talanoa e uiga i le faʻauo, sitepu, alofa ma isi mea.
  • Taumafai ia sili atu le manatuaina o lau miti, ona e mauaina lea o le sili ona faʻamaoni ai faʻafitauli. Aemaise o le faitau ma le faaeteete i le Sonnikov fautuaga - o le a latou fesoasoani ia i latou lava e taʻitaʻiina i latou i le lumanaʻi ina ia sili ona lelei mo oe.

Faitau atili