O a miti o le auala - faamatala e miti

Anonim

E saili ai poʻo le a le mea o loʻo moemiti ai le auala, faitau le tala lea na ou aoina ai le sili ona faʻauiga. O le a latou fesoasoani e fasiotia i lou lumanai ma malamalama pe e te alu faamaoni ia te oe i le olaga.

Miti Vangu

Vaʻai i le curve - faʻailoga o ou manaʻoga, o ou manaʻoga, mafaufauga ma taga e tumu i le lelei. Na e filifilia le auala sese e te alu ai i le olaga. Ma e tatau ona ou laei, a faʻapea, faʻauma i le falepuipui poʻo le fanuatanu.

Auala i se Miti

  1. Faʻatonu ma le lautele auala, i se isi itu, o se faʻailoga o loʻo e i luga o le ala saʻo, e ui e le faigofie ia ou te manaʻo ai. E sili atu sina taimi e faʻatali ai, ma o le ae maua mea uma e te manaʻo ai. Manaia galuega, mea lelei ma alofa alofa ma alofa muamua i tafatafa.
  2. Alu i tafatafa o le folauga auala - o se faʻailoga o le tuʻua o le tuuatoatasi e te faʻaleagaina ai oe. E foliga mai ia te oe e leai se tamaloa e mafai ona malamalama ia te oe ma alofa. Ina ia toʻaga i lalo ma maua le fiafia, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia le Atua ma tatalo.
  3. Tuu le auala i totonu o le vaomatua - E i ai sou malosi i totonu. Faʻafetai i le malosi ma le malosi o le Agaga, e mafai ona e ausia tele mea, avea ma se tagata sili ma manuia le toʻatele o tagata. Peitai e taua le toe feiloai ia i latou na latalata, pe a e amata lau ala.
  4. E tele tagata pe a tele tagata i lou siʻosiʻomaga ia te oe. O le pagatia o loʻo taumafai foi e faʻaleaga ia te oe, faʻaleagaina lou taʻuleleia ma musgol Grosspip.
  5. Spopy Track - I le ala e manuia ai o le a e sau i le tele o faʻafitauli ma faigata, ae i le iuga o loʻo e faʻatali mo le manuia, lauiloa. O lea, aua neʻi tuʻuina atu ou lima ma tau tulaga, e tusa lava poʻo le a.
  6. O le polesi e le cobblestone trabnenne cilt - e te telegese, ae saʻo e alu i au sini. E ui lava i le mea moni e te manaʻo ai e vave taunuʻu mai, aua le fulitua i fafo o le ala ma maua ai le fiafia ua faʻatali.

Miti faʻauigaina Sinamon prozororova

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I faʻamatalaga taʻitasi o le faʻamatalaga o lenei miti, e sosoʻo ai fesoʻotaʻiga e mafai e se tagata ona sili atu lona fiafia.

Auala i se Miti

O ni valoaga nei:

  1. Bevencien Trail - Foliga fou ma lelei faʻamoemoe o le a tatalaina i ou luma, faʻafetai pe e mafai ona e faigofie ona ausia le manuia ma maualuga tulaga lautele. Taumafai e aua le fiu i le avanoa na lafo e le tau ina ia le tafe le laki o le manuia.
  2. Crossroads - i lou olaga o le a oʻo mai se taimi o le taimi o suiga. O le a le faigofie ia ona e tatau ona e aʻoaʻoina e ola i tulaga fou. Ae o le ae mauaina le tele o mea e te miti ai. Miti Soviet: Aua le taumafai e aloese mai faigata, ma taumafai e manumalo ia i latou, ona Ia taui ai lea.
  3. O le Atinaʻe lautele - O le a saunia oe e le olaga i se avanoa sili ona lelei e faʻataunuʻuina ai le miti tuai, mai lea na e sauni e teʻena. Fautuaga: Faʻalogo i tagata e ofoina mai tagata le masani ai, o se tasi o latou o le a aʻafia i le manuia.
  4. Faʻatonuga tuusaʻo ma vaapiapi - E tatau ona e faia se filifiliga taua, mai ai o le a faʻalagolago ai lou lumanaʻi. Faalogo i fautuaga ia e pele ma taumafai e talitonuina latou, ae o lea o le a lelei mea uma.
  5. Vaʻavaʻai i le pito o le auala - O lau sini e latalata tele, e tumau le faia o se faʻaoleoleina. Ae o lea ua foliga mai e te le aoga uma taumafaiga uma, ae o le manaʻo e le mafai ona faʻamalosia. Aua neʻi faaseseina, ae ia faʻaauau ona faia, tusa lava pe o le a.
  6. Alu i le ala - faatusa o le auala na e filifilia e ui ai i le olaga. Afai o le alalaʻeleʻele e mafolafola, ona leai lea ma faigata, faʻamagi ma patufiti - o oe o loʻo faʻatali mo le tele o faʻafitauli o le a mafua ai le tele o faʻafitauli o ni faʻafitauli mataga.
  7. O le auala tuʻufua - o le a e mauaina oe i se tulaga faigata tulaga ma e manaʻomia le lagolago mo e pele. Ae o le ai ai leai i se tasi e talaa tasi i se tasi, o le a le filifiliga o le tele o faʻafitauli, e leai se tasi e vaʻai i se tasi.
  8. O le auala pefu - pepelo, faʻalataina ma le le fiafia ma le le fiafia o le a avea ma tagata faifaipea o lou olaga. E tatau ona aveese faʻamoemoega ma ave lou olaga ona o lona uiga, o le a sili atu lou ala.
  9. Alu i le pito o le mato - i le olaga e masani ona e pa'ū i ai ma le iloa pe faʻafefea ona vaʻai i le auro ogatotonu. O le mafuaʻaga lea o tele faʻafitauli. E manaʻomia le aʻoaʻo e alu ile sini ia latou sini faaluaina, Matai le poto o mea laiti.
  10. Alu i le ala i le kamupani o uo - E le o vave o oe o le a maua le fiafia i le alofa ma feiloai i se tagata e mafai ona e fausia ai se aiga ma le agalelei. O lau mafutaga o le a faʻatumuina i le agamalu malamalama ma faʻatuatuaina.

Miti Miller

O femalagaaʻi i se auala le masani ai na faaputuputu e maʻa - o le a e sau i ni mea fou o loʻo o loʻo faigata foʻi. E mafai ona latou aumaia le tele o faʻafitauli i le fofo o le a e faʻaaluina ai le tele o le taimi.

Miti miti auala

Afai o laʻau ma fugalaʻau e tupu i le itu o le auala - o lona uiga ua e paʻu i le vaitafe o le manuia ma le laki. O ou manaʻoga uma o le a faigofie ona faʻataunuʻuina, e aunoa ma le tele o taumafaiga aʻo lau vaega. Ae aua nei galo le manino o le mafuaʻaga e te manaʻo ai pea.

Ina ia alu ese mai le ala - I le olaga moni na e faia se mea sese tele, ona o lenei, e ono mafatia lau galuega. Taumafai mea uma e foia ai vave e mafai ai, ina ia aua neʻi tumau pea e aua neʻi e galue ma le zero paleni i luga o le teugatupe.

O le fork o se faʻailoga e faigata ia oe ona fausia sootaga ma le isi itupa ona o le tuʻinanau ma le fefe. O le a lava le umi e te le aʻoaʻo ai e talitonuina ma ave tagata ma o latou vaivaiga, e te le maua le fiafia i le alofa.

Lelei, o le auala sao ma lamolemole e fai ma auala faigofie i lau sini. Tulaga o le a mafai ona fetuunai i le auala mo oe, o lea e le o toe umi ae o le a e maua uma mea e taumafai mo.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • O le auala e avea ma faailoga o se ala ola tagata. Ma faamatalaina o faʻamatalaga faʻamatalaina pe o le a faʻamalamalamaina lenei auala, pe o le a manaʻomia le miti e tele faigata.
  • O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le malulu ma le vaapiapi e taʻuina faʻafitauli ma faʻafitauli o le a faʻatoʻilaloina. Ma lautele ma lamolemole - O le mea moni o le a faigofie ona atiaʻe le olaga, ma mo le faataunuuga ole manaʻoga e le tatau ona faʻaogaina le tele o taumafaiga.

Faitau atili