O le a le miti o se vaa - faamatala e miti

Anonim

Mo le faʻailoaina poʻo ai le a miti le vaa, faitau lenei tusitusiga ma filifili le faʻamatalaina talafeagai. E masani lava, o na miti o se osofaʻiga o suiga vave i le olaga, lea e agaʻi atu i le fasiotia o ou manaʻoga.

Tusi a Aiga

O le tu i tua o le uila o le faʻafoe o se faʻailoga lelei o loʻo fai mai o loʻo ia te oe lava le ono mafai ona ausia le sini manaʻomia. Ma le mea faigata e foliga mai, e le o mamao le manuia.

O a miti a le vaa

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Isi Faauigaga:

  1. Vaʻai le vaalele i se miti - o se faʻailoga e i ai o loʻo e iai manaʻoga faalilolilo e te lalafi ma le isi, ma oe mai oe. O lenei e mafua ai le le fiafia ma faʻalavelave i le ala.
  2. Vaa o loʻo i ai le tele o uta, - i tupe maua. E i ai lau lelei o vaaiga tautupe. Faʻasao ona lafo loa lea o oe avanoa e faʻaaoga ai le mea o le ae mauaina mea uma e te manaʻo ai mai le olaga.
  3. Ia i totonu o le fale - o le mea e te faʻapaʻiaina ai le tele o lou taimi o le a vave ona maeʻa. Ma o le taunuuga e faalagolago i le a le mafanafana na e lagona i lou miti. Afai e toʻamalie ma lelei, o lea i mea moni o mea e fiafia ai
  4. Maliu i le taimi o le vaa folau - i le feeseeseaiga i sootaga ma tagata vavalalata. O le a le mafai ona e le fiafia i au gaioiga, ma e tatau ona tele sau malosi, taimi e toe faafoi ai le leiloa talitonuina.
  5. Maualalo i luga o le vaʻa - e masani ona e misia le avanoa e maua ai le taunuʻuga o loʻo maua ai oe. Ona o lenei, e masani ona le ausia sini ma lagona le faamalieina o mea le faamalieina i loʻu lava olaga.
  6. O le miti a le vaʻa o le leaga o le a paʻu i ai o le a pa'ū ia te oe, peiseai ese mai le nifo o le tele. Atonu o le a le gaumativa, faalataina o se pele o se tasi po o se lamatiaga i le olaga. Ia mataala ina ia aua le afaina oe lava ma e le o le tulaga.
  7. O le vaa na folau mai ia te oe - o le a maua ai se avanoa e faʻataunuʻuina ai lau miti faapelepele. Ae atonu e te le maitauina lenei ma misia se avanoa sili. O lea, o le iʻuga, o le a faagasolo le mataupu i le paʻu ma le a manaʻomia ai nisi taumafaiga i lau vaega.
  8. O le i ai i le ato - O lau galuega o le a talisapaia, o le a e manumalo i le manuia, le lauiloa ma tamaoaiga. O le a faʻamalosia ou manatu e faʻatino, i lau manatu ma lou fautuaga ma fautuaga o le a faʻalogo iai. Tulaga lautele o le a faateleina.
  9. Afa i luga o le vaa - faatali mo tala lelei mai se uo mamae o le a faateia ai oe ma tele.

Miti Miller

O vaa o se faʻailoga o le mamalu ma le faʻaaloalo e te manumalo ai. Moe foʻie e mafai ona faʻatumuina le sauniga ma faʻateleina le tupe.

Vaa i miti

Isi Manatu:

  1. O le a le toe toʻamalie vaa vaa O le a faʻaalu se taimi e masani ai i tulaga ma aʻoaʻo e nofo i se auala fou.
  2. I le vaitaimi - o lau fesoasoani o le a manaʻomia lau fesoasoani. Ae o le lagolagoina o ia, o oe o le lamatia ai o oe lava le olaga. Taumafai e amanaia lamatiaga uma ma amio lelei.
  3. Matamata i le vaa mai le itu - i le gaumativa ma faasalalauga lautele. E oo lava i uo vavalalata e liliu ese mai ai ia te oe, o lea o le a tatau ona e foia faʻafitauli naʻo ia, ae le o le faitauina o se fesoasoani a se tasi.
  4. O le militeli a le militeli - i le lumanaʻi e tatau ona e tuʻua lou atunuʻu, ma amata le ola mai le valu i se nofoaga fou. O le vaai atu i pele, ma e le o iloa pe a toeititi o lou toe vaai atu.
  5. O se vaʻa matagofie ma le malosi o le a folau - O lou malosi e mafai ona tuputupu aʻe, o le a e mauaina le malosi ina ia mafai ai ona galue ma ausia au sini. Faʻaaoga lenei taimi ma le penefiti, aua o le a le umi o le taimi o le a le umi.

Miti nostradamama

O iinei e mafai ai ona e mauaina o fofoga e le gata i lou lava olaga, ae e uiga foi i le taui o tagatanuu o lo latou atunuu ma tagata soifua atoa.

Miti miti.

Lenei faamatalaupu:

  1. O le vaʻa e faʻatusa mai le amataga o se vaitaimi fou i le olaga i le ola e le gata o se tagata faʻapitoa, ae faʻapea foi ma le paneta uma. O le a ola lelei tagata ma fiafia, i le alofa ma le fealofani.
  2. Auro fafie mai le vaa - fiafia faailoga. O le paʻepaʻe o le a sau i lou olaga. O le a faigofie ona faʻataunuʻuina manaʻoga, o le ae maua le fiafia ua leva ona miti. O le toʻafilemu ma le faʻamafanafanaina o au satene tumau.
  3. O le paʻepaʻe lauʻoto - O le fiafia e sau foi, ae ma sina tuai. Muamua, o le a lafo mai le faʻamoemoe ia te oe se suʻega e siaki ai le tele o lou sauni mo suiga lelei. E tatau ona e galue malosi ma fofo faafitauli faasolosolo.
  4. O le ulumatua ma faatamaia vaa o se faailoga o le uaea faamoemoe ma le le fiafia o le lalolagi. Lenei o le a tupu ona o oe o loʻo ia te oe foʻi le pa o pa, aua le faʻatagaina oe lava i se malologa. O le iʻuga, e mafai foʻi ona ofo atu ai ia faʻalelei.
  5. Susunuina o le vaa - e faamaea le malaia o mea uma o siomia ai oe. I mea e aofia ai i fafo o le ola, o le a amata faʻafitauli a le lalolagi, ma foʻise foʻi, o le a faia se taimi tele o le taimi. O le a tele le onosaʻi ma le malosi e toe faʻafoʻi ai mea uma i lio.
  6. O le osofaʻiga o le vaʻa o se oa moni, na valoia se mala moni, mai le tele o tagata mafatia. O sea miti atonu o se Harbinger o le faaniukilia taua, ecogical mala po o ni vevesi tele i le atunuu.
  7. Vaʻai pe faʻafefea ona vaʻai le vaʻa i le mamao, "O loʻo e faʻatali mo le laki i tupe uma ma le alofa. O le a galo ia te oe e uiga i faʻafitauli ma o le a ola filemu, faʻagaloina mea uma na popole i ai muamua, ma faʻamalosia oe e te popole ma mafatia.

Siaki le vitio i luga o le autu:

Gaosiga

  • Moe e uiga i vaa e mafai ona avea ma faʻailoga o suiga fiafia ma le faʻataunuʻuina o manaʻoga, ae o nisi taimi e mafai ai ona lapataʻia e uiga i le lamatiaga e faʻamataʻu ai oe.
  • Taumafai e faʻaali manino pe faʻapefea ona foliga mai o le vaʻa, e tele tagata na i ai, ae o le a le tau ma isi auiliiliga. Ole fesoasoani lea e faʻailoa atu le moe vave ma le saʻo.
  • Ma manatua e tusa lava pe leai se moni o le Alo, e mafai ona suia i taimi uma lou taunuuga, le faʻalogologo i fautuaga o loʻo i ai foi i faʻamatalaga.

Faitau atili