O a miti o se iʻa lapoʻa - faʻamatala o miti

Anonim

Ina ia iloa poʻo le a se miti o se iʻa tele, faitau le tala lea lea e aoina ai faʻauiga mai miti sili ona lelei. O le a latou fesoasoani e saili mea o loʻo faʻatalitali oe i le lumanaʻi o le a faʻaalia ai mea e usitaʻi i ai ma pe faʻapefea ona amio ai.

Tusi a Aiga

E faalagolago lava ile taimi e te faia ai ma iʻa i le miti, pei o foliga, o lea ia taumafai e manatua uma faʻamatalaga.

O le a le miti tele le fafine

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Talitonuga:

  1. Vaʻai iʻa skeleton - e le ofi. O au fuafuaga ma faʻamoemoe e faʻaleagaina, o le a tatau ona e mauaina se malosi le le fiafia ona o le le faʻataunuʻuina o manaʻoga.
  2. Puʻeina iʻa - o se faʻailoga o le tele o le taimi na e faʻapipiʻi ai taumafaiga e faʻamaʻimau. O lau galuega o le a le manaia. E mafai foi ona avea ma faʻailoga e te faʻaaluina le taimi ma le taumafaiga i se mataupu e le tatau ona tatau ai i lou mafaufau.
  3. Vaʻai poʻo le a le mea na avatu e iʻa se isi tagata - mo tagata na miti, o se faʻamaʻi, ma fafine o loʻo loʻo faʻatali mai ma maitaga ua leva ona faʻatali.
  4. Matamata i le fola ma vaʻai pe faʻafefea ona foloina e le iʻa - ma le faʻatinoina o lou manaʻo e tatau ona e faʻatali. Tulaga e le o i ou tafatafa nei, o le mea lea e manaʻomia ai le fetaiaʻi ma faʻafitauli le fuafuaina ma faʻafitauli le fuafuaina.
  5. Puʻe se iʻa lapoʻa - i le faʻaiuga o se galuega faʻafiafia, o le a foʻia le tele o ou faʻafitauli i ou faafitauli. A e mafai ona amata se mea fou o le a aumaia lelei tupe maua.
  6. Vaʻavaʻai le auala e te maua ai le 'iʻa i totonu o le vai, - O lenei ua e iloa le fefe i luma o le lumanaʻi, ae e leʻi umi lava. O le a iai sau sini o le a e aapa atu ma mulimuli ane maua mea uma e saili ai le mea.
  7. Lelei le mauaina - i tupe tele. Ma o le tele o iʻa o le ai ai au fesoʻotaʻiga, o le pito sili ona mautu o le pa 'eseʻese. Ae i le taimi lava e tasi o loʻo e faʻatali mo le tele o faʻafitauli ma faʻafitauli e tatau ona foia vave e mafai ai.
  8. Tumau e aunoa ma le puʻeina - i le paʻu o au fuafuaga. E te le mauaina le a le umi na latou sailia. Ma o le a e vaʻai i isi auala e ausia ai sini.
  9. O se iʻa susulu tele o se faʻailoga le lelei e lapataia ai le lamatiaga e faʻamataʻu ai oe. O le tagata solitulafono o le a avea ma tagata vavalalata tagata na filifilia i le faalataina. Ma mo se taimi umi e te le masalomia e uiga i lona auai.
  10. O iʻa mumu - i le malosi o lagona. O le a manino mai le mea lilo, o le ae aʻoaʻoina ai le upu moni e uiga i lau pele, ma o le a ia faavauvau ona faʻanoanoa. Ae e te leʻi avea ma filifiliga - faʻamanatu ma le tulaga o loʻo i ai nei o mataupu poʻo se vaega ma le ua filifilia.
  11. Poni o Pamoni E manaʻomia ona e faʻaalia le maualuga o le onosaʻi ma galue malosi e manumalo manuia ai i mea faigata uma.
  12. E i ai le siama iʻa - o le tele o tupe e faʻatali mo oe, o le mafuaʻaga o le mea o loʻo i ai i lou lava le le talafeagai. E tatau ona e faʻatumauina le folafolaga, e te leʻi faʻataunuʻuina i le mamao ua tuanaʻi, ona faʻalili lea le tulaga.
  13. O le iʻa ua oti - faʻailoga le lelei. O lau miti o le a le liliu, aua o le a taofia ai lenei mea. E te le mafai ona suia se mea, ina ia tumau e lafoai le tulaga ma le faamoemoe o le a suia mea uma i le lumanai.

Tusiga o le Tausaga Faalenatura

Faʻafetai i le Miti, e mafai ona sili atu lo tatou iloa, vaʻai i lapataiga e lapataʻi i mea e tutupu i le lumanaʻi. O le galuega lenei o lagona, lea e le mafai ona e iloaina i le olaga moni.

O a miti tetele iʻa

Faʻauiga Faʻaisaga:

  1. O le iʻa e na opeopea i le vai mama ma manino - ua e filifilia se tasi o le iʻuga. O lea, o le a alofagia oe e ia. E mafai ona faigofie ona e mauaina mea uma e uiga i mea na e miti ai. Ae e te le manaʻomia le galo ona faʻaalia manino ai ou manaʻoga.
  2. O iʻa ua oti o se faʻailoga le lelei na folafola atu le leiloa o se mea taua ia te oe. E mafai ona e auai ma se paʻaga, leiloa le galuega pe leiloa le agaga paleni.
  3. A vaai le teine ​​i se miti tele, o le a fiafia o ia i lona lava olaga. I totonu o le lumanaʻi lata mai o le a masani ai o ia ma lana filifilia ina ia e fetaui ma ia.
  4. Puʻe iʻa - i suʻega e te manaʻo e faʻafefe i le ala o le olaga. Ae e mafai ona e manumalo i latou, pe a mafai ona e sefeina le saoasaoa saoasaoa ma tumau pea.
  5. Matafa i faifaiva - o lou malosi na ola faʻateleina, o lea e aoga le faʻatonutonuina o malosiaga uma i le foia o faʻafitauli taua. E mafai ona faigofie ona e taulimaina soo se mataupu o le a e avea ai.

Tusi a le Miti

Faʻauiga o lenei miti tusi o le a fiafia i tagata e fiafia e vaʻai i mea lilo i mea uma.

Miti tele iʻa

Lenei ua:

  1. Afai e maliu iʻa i se miti, o se faʻailoga lē lelei, o a folafolaga o lou alo o lau tama i le lumanaʻi. Taumafai ia ave atili lelei, ave le fomaʻi.
  2. Goldfish - i le malamalama o le faʻataunuʻuina o le manaʻo pele. Tusa lava pe e te mauaina tele le mea e te manaʻo ai, o le a sologa lelei mea uma. Tulaga i ou itu.
  3. Mafaufau i se uo ma le masima masima - O lenei tagata o le a maloloina ma fiafia. E i ai lona mamao atu i se lumanaʻi, o auala uma e tatalaina i oʻu luma. Ia ou tausia lelei, aua e maeʻa pe a uma ona ia aumaia ia te oe ma le lagolago tele.
  4. Matua Fishy - E i ai ni tagata le faauo o le a taumafai e faia mea uma e mafai ona afaina ai oe. Tausi pea mataala ma le o gauaʻi i faʻalavelave a fili, o lea e manumalo ai.
  5. O le Vaitafe, o le siisita o iʻa - i le amataga o se vaitaimi lelei i le olaga. O le a tele le tupe nai lo le masani ai, maua uo faʻamaoni fou ma----mafaufau, faʻavasega lou lava olaga.
  6. Iʻa, faʻaalia mai ou lima, o lou faʻatamala o lou faʻatamala e mafua ai le matuia o se mea sese. Aveese le lenosi ma taumafai e faʻataunuʻuina ou tiute, ona faʻalavelave lea o le a 'alo ese mai.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • O iʻa e mafai ona avea ma faʻailoga o le malulu, le faʻaletonu poʻo se faʻamaʻi. O miti faapenei e taʻu ai se miti i ni mea ou te toʻilalo ma faigata o le a ia masani ai i le tino o le olaga.
  • Faʻapea foi, o se miti tutusa e mafai ona faʻatumuina le faʻavaeina o faʻamoemoe ma faʻamoemoega. O lau manaʻo o le a faʻataunuʻuina e le o se anapogi e pei ona e manaʻo ai.
  • O loʻo iai foi faʻaupuga alofagia, o lea e faitauina faʻavalo saʻo i latou uma e mauaina le mea e talafeagai mo oe.

Faitau atili