O ai le le mastergemis ma o a mafuaʻaga mo foliga o ona foliga

Anonim

Paranormal Phenomena i totonu o le fale, e pei o le le mafaamatalaina leo poʻo le gaoioi o mea, e masani ona taʻua o le poto. E talitonu le tagata o se agaga le taliaina o le tagata, ma o se tasi e tagi o lenei ua mafua ona o le uliuli togafiti.

O nai aso mulimuli i loʻu fale mautotogi o loʻo iai ni mea uiga ese ou te le maua ai se faʻamatalaga talafeagai. Na fai mai laʻu uo o le eleelea. O se avanoa e le mafai ona talanoaina, o lea na ou filifili ai e suʻe poʻo le a se mea e mataʻutia ma pe faʻapefea ona foʻia ia te ia. I lenei tusitusiga, o le a ou taʻu atu ia te oe o le eleelealii, ao ia faaalia o ia lava ma e mafai ona aveese ai.

eleelea

Faamatalaga o le patritistasta

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faaliliuina mai le Siamani "Piem" o lona uiga "leo", ma le "Sini" - "Agaga". O le mea lea, o le le portipist o se agaga pisa. E ui i lea, e 2 eseese faʻamatalaga i lenei tulaga maʻona. E talitonu se tasi o le le atamai o se agaga le taliaina o se tagata ua maliu, ma e fai mai se tasi o le pisa o le agaga malosi. E tusa ai ma le mafaufau, e tusa lava ma mea taua, ae i le tele o taimi, i foliga o se faʻauma, o loʻo iai pea le faʻamamaina o le malosi le lelei. I le aluga o taimi, o loo ia mauaina se mafaufau ma mafai ona ia faʻaalia ia lava i le lalolagi faʻaletino.

I le avea ai o se tulafono, o le puletaʻo e fausia i nofoaga taʻitasi, o le mea e masani ai mea e tutupu, mo faʻalavelave, fualaau faasaina ma le ava malosi, fualaau faasaina ma le ava malosi, fualaau faasaina ma le ava malosi, fualaau faasaina ma le 'avasati Mai lea taimi i lea taimi o loo soifua ai i isi nofoaga, ua tumu i le malosi le lelei, pei o ofisa ma isi. E faapea foi, o le mea e gata ua mafai ona fausia ona o le fetuu ma le leaga na tu i lalo mo se tagata ma le aiga atoa.

E masani lava, o le mastergegiast e fusia i se nofoaga, faʻataʻitaʻiga, i le fale mautotogi, ae e iai faʻavae pe a mulimuli mai le Agaga i le tagata atoa. I lenei tulaga, o le faaleogafitigana pononona o le a tuli ia lava i soo se mea e alu atu ai. I le avea ai o se tulafono, o le agaga o le ua maliu e nonoa i se tagata na maua lagona malosi mo se tagata tausi aiga. E mafai foi ona "afaina" o le ava fiafoa, o le mafuaaga o lana aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e ita tele se tagata, ma e tele sona faʻaletonu, ona faʻatulaga ai lea o se ao malosi. I lalo o ni tulaga ni tulaga i totonu o le potu e i ai lenei tagata, e le mafaamatalaina mea e tupu.

Ina ia vaʻai i le portergeist mafai ona naʻo tagata ma le maualuga o tomai. Ae afai ei ai se fanua maualuga, e nonofo ai tagata o le aiga, lea sa nofo ai le agaga pisa, ma mafai ona vaai i se ao. Afai o le le atamai o se agaga o loʻo nofo ai, e mafai ona ia faʻaalia lava ia i foliga o se tagata. O nisi o tagata vaai na finau mai na latou vaʻaia ai le tui, o ni mea ese poʻo ni mea e maliu, ae, e tusa ai ma siama, o le mafaufau mafaufau. " I se isi faaupuga, o le faiʻai e faʻamatala le vali le malosi i foliga masani.

O ai o le mastergegeist

Faapefea ona faailoa mai le puletane potati?

Afai o loo i ai le luasefulu o loo i ai i totonu o le fale, ona faaalia lea i le lalolagi faitino e pei o ia lava:

  • Leo ese. Ua nonofo tagata i se pisa i tua atu o le agaga e masani ona faʻalogo i tuʻituʻi, matapogi, ave, sauaga, laʻau, leo, leo, leo, leo, faʻagutu ma isi leo e le o faʻamatalaina.
  • Aveese mea faitino. Fai mai le au vaai i le Pownormal Shnonalna na latou vaʻai atu i mea o loʻo i luga o le laulau, pa'ū i luga o faitotoʻa, na matala foi le faitotoʻa . O le mastergemist, tele le malosi, e mafai foi ona mou atu ni mea faitino ma faaleagaina le tino i tagata.
  • Leiloa o mea. E talitonu o lena, pe a oʻo mai se mea, o le amataga lea o le fale, ae o le masani ai o le paʻia e masani ona faʻaalia. Leiloa mea i luga o le taimi i nofoaga sili ona le masani ai. E tatau lava ona matauina o nisi o tamaiti vaai na fetaiai ma le gata o latou tagata, ae na foliga mai foi e masani ai.
  • Ignition. Spontaneus aofia mea o mea i totonu o le fale o le sili sili ona lamatia o se leo pisapisao, ona E tau i le faalavelave tele. Tele taimi uma, oloa mai pepa, laupapa ma ie e vevela i le, ae faʻapea foi ona saisai muamua i latou i le afi. O se tulafono, o le mea lea e tupu ai i le taimi e tupu ai se tasi i totonu o le potu.
  • Le fiafia i fafo. E masani lava i totonu o le fale i le Wortipgeist Rwells, e lagona e tagata le manogi o le dumping, pala pe tino. I le mea na sili ona taʻua ai le manogi, o loʻo i ai le malosi o le malosi.
  • Susu susu. I luga o puipui ma le taualuga, susu o nofoaga e ono tupu e aunoa ma se mafuaaga, mai lea e le mafai ona aveese. Tusa lava pe la o le faʻamamafa i latou, o le a latou toe tutu mai.
  • Lagona o le isi olaga. O i latou o loʻo lata mai i le Poroterist e lagona o se tasi o iai, latou te lagona le vaʻai a se tagata, latou te mananaʻo lava e liliu i taimi uma. O nisi tagata na latou lagonaina se osofaiga malamalama, e pei o se tasi na pasia.
  • Fegalegaleaiga ma eletise eletise. Talu ai o le poto o le malosi malosi, e mafai ona aʻafia ai le galuega o le eletise eletise. I totonu o le fale, e nofo ai le nofoaga o le aliʻi faiʻai, o le faʻafitauli e masani ona fefe, ua fefefe ai aufana, tapunia le pupula. Ma le faʻaopopoga, o nisi taimi e le toe suia tulaga - o faʻavae ua motusia o loʻo amata ona faigaluega, ua leva na le pasi.

O gaioiga uma o Potrimesist faia ina ia e fefe ai i isi, ae o nisi taimi e mafai ai ona mafua ai se tagata matuia afaina. O le mataupu sili ona mamana o le maliu o tagata e toatolu i Khakakia. O le suʻesuʻega o le mataupu na auai i totonu o saienitisi mai le Tomk Institute, suʻesuʻe le le masani ai le le masani ai.

Faafefe pipili

Faʻafefea ona aveʻesea le polati?

O le nofo i le fale e tasi e le gata i le poto masani, ae e le gata i lea, aua ua faʻasolosolo lava lona malosi, ma ana gaioiga na tupu mai i ofuvae i se faʻamataʻu moni i se faʻamataʻu moni i le tau faʻamataʻu i se tau faʻamataʻu i se faʻamataʻu moni i se tau faʻamataʻu i se tau faʻamataʻu i se faʻamataʻu i le tau faʻamataʻu i se tau faʻamataʻu i se tau faʻamataʻu i se tau faʻamataʻu i se tau faʻamataʻu i se tau faʻamataʻu i se tau faʻamataʻu i se tau faʻamataʻu i se tau faʻamataʻu i se tau faʻamataʻu i se tau faʻamataʻu i se tau faʻamataʻu i se tau faʻamataʻu i se tau faʻamataʻu i se tau faʻamataʻu i se taufaʻamataʻu moni i le faʻamataʻu Faʻatele i lona fale o le paranononal phonnonal, e tatau ona e faia ni faiga e aunoa ma le faʻatuai e faʻamatua ai. Ae paga lea, i le tulaga lea, e le fesoasoani metotia orthodox. E le gata i lea, e mafai ona latou afaina, aua O le aano e afaina e na o le ita. Mo le faʻateʻaina o potaneta, ua fautuaina e faʻatino mea nei:
  • Tusi E tusa ai ma talitonuga tuai, o malosiaga tuai o loʻo fefefe i le mana, o lea i le vave e te aliali mai, e manaʻomia le "fufusi. Mai le taimi muamua, o le pisa e ono le mafai ona tuʻua, ina ia talafeagai ai le faʻaaogaina o le le masani ai i le taimi o taimi o mea uma o le fale.
  • Tuu i lalo se fale mautotogi. Afai e i ai fulufulu pe lalo o sulugatiti i totonu o le fale, i le aiga e moe, i oi latou taʻitoʻatasi e tatau ona e fealofani uma i luga o le uʻamea asini, goto ifo i totonu o le asu uma ai le asu. I le leai o ni anuʻa, e mafai ona e faʻaogaina le pegil, kalama, le soʻo poʻo St. John.
  • Aveese o mea tuai. E pei ona e iloa, e tofu lava mea tuai ma a latou lava malosi faʻapitoa, ma e le o lelei pe a le lelei. E mafai ona avea ma mafuaʻaga o le foliga o le opeto. E fautuaina le faia o mea tuai uma mai le fale mautotogi.

Talu ai o le faʻalauaʻi o le mana o le isi tama e mafai ona fesoʻotaʻi ma se faʻaletonu poʻo se fetuu, e tatau ona e manatua ina ua amata uma. Masalo o le taimi lena na aumai e se tagata mai i tagata o le aiga se ituaiga o le auala i lalo o le faitotoʻa ulufale poʻo le taga lavalava. Na tatau ona susunuina Na taufaitau Nakud dead, ma tape le fale mautotogi ina ua tatau ona faʻapaʻiaina.

Auga

  • O le elesise e mafai ona avea ma tagata malosi ma le malosi o le agaga.
  • O le isi lava mana e le masani ona vaaia, ae o loʻo faʻaaliaina e leo auala nei, feaveaʻiga o mea, toesea o mea, faʻataua o mea i totonu.
  • Mai le portergeist, e tatau ona e faigofie ona aveese, aua I le aluga o le taimi, e avea atili atili ai ma mafai ona ave le matautia o le siomiaina.

Faitau atili