O le a le miti o Salo - faamatala e miti

Anonim

Ina ia foʻia, o le a le miti Salo ma pe faʻatalitali mo le faʻafitauli pe a maeʻa le moe, faitau le tusitusiga. I totonu, na ou aoina mai le sili ona valoʻaga o faʻafiafiaga tusi, e faʻaaoga ai lea, o le a e malamalama ai i mea o loʻo faʻatali ia te oe i se taimi lata mai.

Tusiga o le Tausaga Faalenatura

Afai e te fiafia i le gaʻo, e mafai ona e faʻamalieina. E le o le taimi e tupu ai i lou olaga, aua le taʻitaʻia ai i le suiga fiafia i le olaga. O le a matou aoao e ola i se auala fou, ae o lenei faiga e pei o le fiafia.

O a miti masima salo

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Isi Manatu:

  1. A miti se fafine, ae na faʻapefea ona ia uuina lona gaʻo malu, seʻi ou aloaia le vave, manuia ma le tamaoaiga. O le a tatau ona ia faia se tulaga maualuga i le Sosaiete faafetai i le Cubbborn galuega i le taimi ua tuanai.
  2. E faigofie ona e vaʻai i le gaʻo i le gaʻo pan - i le taimi lata mai o le ae mauaina se malosi faʻamalosi e leʻi faia muamua. Peitai o le a tupu atoa i tulaga le talafeagai, o lea e tatau ai ona faʻaaoga.
  3. E i ai le gaʻo - i faʻafitauli. E te faʻatauaina ou tomai maualuga, galue tele, e mafai ona taʻitaʻia e le gata ia e le gata ile galuega faʻaopoopo, ae foʻi i faʻafitauli tau le soifua maloloina. Tausi oe ma faaeteete.
  4. Ina ia vaʻai i le faʻapogisaina o fasi fasi fasi fasi o se mea lelei e naʻo le fiafia e naʻo le fiafia ma le manuia i mea uma. Ma le le lototele mo soʻo se mea fou, ma o le ae maua le iʻuga manaʻomia.

Faʻauiga o Miti o Miti

Gustav Miller, o se fomaʻi o le mafaufau ma le lauiloa o miti, e talitonu o le salo miti o se suiga fiafia, lea o le a tupu i le lumanaʻi o le miti. E le tatau ona ia faia ni taumafaiga sili, tatalo uma o le a fasiotia e pei o latou lava.

O a miti gaʻo

Isi Manatu:

  1. Ave le susunuina ma o latou lima - o le a e taumafai e ausia le masani ona iloa, ae le fiafia e aunoa ma le mauaina o le iʻuga manaʻomia. Aua le tele e sili atu le soona fai o ou lava tomai.
  2. I le Miti Mumu faʻauiga faʻauiga o le Salo ma le gaʻo - o se faʻailoga o mea totino e umiaina e miti. O lenei miti ia lapataʻi: E tatau ona totogi le tele o aʻoga, ona e mafai lea ona faʻateleina lau tupe ma faʻaleleia atili le tulaga tau tupe a lou aiga.
  3. I le French Dream Missingrement Salo - O se faʻailoga manumalo i luga o fili ona o le mea moni o le a e fiafia ai i le laki. O le tau i ou tafatafa, o lea e faʻaaoga ai le taimi e faʻaosofia ai mea uma o le au talavou. Ae afai e leʻi faʻatagaina Salo, faʻaleagaina, leaga tele, ona naʻo faʻafitauli e faʻatali mo oe.

Faʻauiga o le Fortiter Miti o le faʻauiga:

  • E vaʻai pe faʻatau le gaʻo - tausi lau meatotino mai le gaoi. Aua le valaauliaina i totonu o le fale o tagata le masani ai ma faʻamalosia faiga saogalemu, aua ua taumafai se tasi e mauaina e oe.
  • E i ai, kuka pe falai - faaeteete i lou manaʻo e faʻaoʻo oe lava ma se auala le faʻamaoni. O le mea sili ona faigofie o le a avea ma se taimi amata ona amata i suiga le lelei i lou olaga, ma aua e tatau ona totogi le matapeʻapeʻa i le lumanaʻi.

I le Ukrainian Breatrorement Proterettation Salo - Trie لي lelei. Faafetai ma le tamaoaiga. E mafai ona e faia se oloa o le a lauiloa ma aumai ia te oe tele tupe pei ona e manao ai. Ma atonu e sili atu.

Miti Freud:

  • E i ai le gaʻo - i faʻafitauli. Latou fesootai ma le mea moni e masani ona e masani ai lou malosi ma avanoa. O le mea lea, e te le maua i taimi uma le manaʻo i le vave ou te manaʻo ai. E tatau lava ona e vaʻai lelei atu i le lalolagi ma iloilo lou lava malosi.
  • Liusuavai gaʻo - o se faʻailoga o feusuaiga le faʻamalieina. Ona o lenei, e masani ona e mafaufau i feusuaiga, ina ia le mafai ona e faia ni fofo faʻamaoni i fegalegaleaiga ma tagata poʻo pisinisi.

O faʻailoga o tagata fautuaina e faʻapea o se miti faʻapea se miti o le leaga mai sauaga o le tino. E ono sasaina pe taumafai e afaina i se isi auala, e tatau ona tausia mataala ma taofi le talitonuina o tagata le iloa.

Miti o le xxi senituri

O le sologa lelei, matagofie ma fou gaʻo - o se faʻailoga lelei. O le paʻepaʻe paʻepaʻe o le a o mai i le miti a se miti, o le a ia mauaina le tele o le laki manuia mai le malaia ma le laki pe a ou le miti. O le a tupu se gaioiga matagaluega, fesoʻotaʻiga ma se paaga o le a faʻaaogaina.

Miti salo

Isi Faauigaga:

  • Alavai soma - i sina popolega o le a e lagonaina pe a o outou mataupu o le a avea o le a e le mafaufauina. Peitaʻi o le faʻalavelave e le tumau, ma e le o se mea moni i le a.
  • Faʻaleagaina ma le faʻamalieina gaʻo - i toʻilalo ma le le fiafia. O lou faʻamoemoe e tele tele, o lea, e leʻo taʻuana uma. Oe manaʻomia ona faʻaititia sina paʻu ma alu i sini faʻamulomimu, tamaʻi sitepu.

O le tusi miti a le mea

Pork Salty gaʻo - o se faʻailoga o le a le vave lava ona uma ou faʻafitauli. O le a e sologa manuia uma faʻafitauli ma toe foʻi i le olaga toʻafilemu. E na o sina tele o au taumafaiga ma loʻu onosaʻi.

Ulaula gaʻo - i se mea aoga o le a aumaia ai ia te oe se lelei tupe maua. Aua neʻi e fefe e lamatia, aua ua maua nei i lou itu tupe.

Sasaina - o le mea lilo o le a avea manino. O le a e mauaina faʻamatalaga o le a ofo ai ma faʻaali ni kata i tulaga o nisi mea taua mo oe.

Fasioti - Ia faʻaeteete i luga o le auala, maualuga tulaga lamatia o le oʻo i se faʻalavelave ma le tapuaʻiga. E sili le nofo pea i le aso atoa e le afaina ai lou soifua maloloina ona o le faatamala.

Ua faʻasaʻoina - i lenei vaitau e le mafai ona e iloiloina ma le atoatoa upu a isi ma e te talia foi le faʻafetai i le faʻamalologa. Taumafai le faʻamalosi e tali atu i le mea o loʻo tupu.

O le tele o salafa o loʻo avea ma faʻailoga lelei o le miti na o le ola lelei ma le fiafia. Ae afai o se miti ua e tipiina i ni vaega, ona taua lea o le faʻasaoina ma puipui le faʻaputuputu, aua e i ai se lamatiaga e faʻaalu ai mea uma.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • O gaʻo fou, paʻepaʻe, mama, e foliga manaia tele, miti naʻo mea lelei i le miti a se miti. E mafai ona faʻaopopoina o tupe, faʻafeiloaʻi ai se pele ma faʻatutuina mataupu i isi itu uma o lona olaga, ona o le laki ua i lona itu.
  • Ae vete ma vecal gaʻo - o se faʻailoga o le sili atu le lelei O le a o mai le au uliuli uliuli i le miti a se miti, o le a ia manaʻomia le tele o le malosi e faʻatoʻilaloina uma faigata ma foia le tele o faʻafitauli.
  • O faʻauigaina uma o tagata taʻitoʻatasi, o lea e faitau ma le faʻaeteete ai i le tusitusiga e iloa ai le taimi talafeagai mo oe. Faalagolago i luga o le filifiliga o le taimi na o lou loto i ai.

Faitau atili