Faaipoipo tausaga i le tausaga ma igoa ma faailoga

Anonim

I le aso o le faʻaipoipoga, o faʻafiafiaga fou a le vasega a le fale mo se taimi umi ma fiafia. Mulimuli ane, fou faatoa fiafia i tausaga i tausaga uma o le faaipoipoga. E uiga i nei tausaga o loʻo iai le tele o vaʻaiga ma tu ma aga. Ina ua maeʻa le faaipoipoga, na amata ai ona ou fiafia i lenei mataupu ma ou te fia faʻasoaina atu loʻu poto.

Lautele tu ma aga o aso uma o le faaipoipoga

E toʻatele e faamanatu i le faamanatuina o a latou faʻaipoipoga, ae aua e le o tagata uma ole a valaʻauina i latou lava i lana lava ala, e iai ni aganuu ma faʻailoga. I le avea ai o se tulafono, o aso malolo atoa, afai oi soo se mea, e naʻo le taunuu atu i Gudengs, meaalofa ma taumafataga.

Faaipoipo tausaga i le tausaga ma igoa ma faailoga 4262_1

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le taimi o lea, o aso uma e igoa. I le taimi lava e tasi, e aʻoaʻoina "ae le o le taualuga", ae ei ai sona osofaʻiga mafaufau. E le gata i lea, e i ai aso o afea o le aiga, e oʻo lava i latou o loʻo nonofo faʻatasi tausaga mo le tele o tausaga, o le faʻafitauli sau.

1st sefulu tausaga o le faaipoipoga

Faaipoipo tausaga i le tausaga ma igoa ma faailoga 4262_2

O igoa o le faʻaipoipoga aso fanau i le 1st sefulu tausaga o le vaivai poʻo ni igoa maʻalemoni:

  1. O le aso 1 o le aso 1 o loʻo valaʻau ai o Sideseva. O le mea masani, o lenei aso e inu moli rampline na tuua i le aso o le faaipoipoga. O le igoa lava ia e taʻu mai ai o le tausaga muamua, a iai le au faamau, e alagatatau ona tigaina i le tagata. O le mafutaga i le faʻaipoipoga e paʻaga uma lava, e pei o Fabric, lea na faʻaalia ai le ulutala o le aso. O le mea moni, lo oi ai se faʻauigaina o foliga mai o le igoa. O le taimi lenei, e taitaiina ai e le au fou le faateleina o olaga. O le mea lea, i le aso muamua, e iai le moega fou, aua o le tausaga na teʻa e masani ona faʻapipiʻi.
  2. O le tausaga na sosoo ai, fou na faʻamanatuina ai se ata faʻaipoipoga. O le pepa e tele ona faʻaopopoina nai lo fasi, ae e mafua mai ile moni o le tausaga lona lua, e masani lava o le tama i totonu o le aiga. E le o tagata uma e mafai ona feagai ma faʻataʻitaʻi tutusa, pasi atu lea, o le faʻapipiʻi i totonu o le aiga o le a naʻo le ola.
  3. O lenei faʻaipoipoga o le paʻu o le paʻu. O le paʻu e sili le malosi nai lo lafenia ma pepa, pei o se faʻaipoipoga mafutaga. A pasia le paga le lavelave o tausaga muamua, ona faʻaaoga lea o le mafutaga i totonu o le aiga. Peitaʻi o le paʻu e malu ai, o loʻo faʻaalia ai le avanoa o lona toʻalua ma lona toʻalua, o le malosi, le tomai e faia ai tuʻutuʻuga.
  4. Aso e lua igoa. Ua taʻua i le lino le mea o loʻo tagofia mea totino, aemaise lava, pele i loʻo tuai o aso o ie lino. Na faaigoaina foi le RAX mo mafuaaga tutusa e pei ona muamua atu, ona o le vaivai ma le lelei o mea.
  5. O le muamua tausaga o le faaipoipoga ua faaigoaina o le faaipoipoga. I le vaitaimi lea, o le ulugaliʻi o loʻo tumau pea brade ma le soifua maloloina, o lea o le aso e faamanatuina ai tele i le tele o malo. Fafie - Lelei malosi mea, pei o le alofa i le va o "fou fou", ae e aoga le mataala. O le aso fanau tausaga o le aso fanau lona tausaga ua tuuina atu, o se tulafono, oloa laupapa. I le ala i lenei aso, o lenei aso masani ona totoina lou aiga. E manaʻomia le tausiga i faʻapea ai ona ola tele ma faʻaalia se fiafia i aiga.
  6. O le aso muamua lea ma le uamea igoa - lafo uʻamea. O mafutaga i se paga ua matua malosi lava, ae i le taimi lava e tasi. O loʻo maʻiʻi le uʻamea i totonu o le malosi. O le mea lea, o tagata taisesulu na te faʻamalieina pea vave ma e aoga le mafaufau i le faʻamalosia o lona aiga.
  7. O le 7th Uncresary o 'apamemea. E alofa tele ulugalii i lenei taimi o le akuni i 'apamemea - matagofie, taua ma malosi. I le auala e iloa ai e le 'apamemea na maua e le aiga mea uma e te manaʻomia, e ola lelei le fanau, ma o latou tulaga e sili atu ona manuia.
  8. Tin e igoa i le 8th aso fanau. O lenei o le upu "tin" e teu ai se uiga le lelei, ae leai. I lea tulaga, e leai se taua o mea faitino, ae o lona pupula. O le tala fou e le sili ona leaga nai lo le ario. I le vaitaimi lea, o le sootaga o le paga e susulu atu e itu uma.
  9. O lenei tausaga o le aso e valaau ai o Vainans. O le tupuaga Tufuga e lua lomiga. O le tasi e foliga ai le faʻapipiʻi i le va o lona toʻalua ma lona toʻalua, uu lona malosi ma suamalie ma lauti i taʻamilosaga mananaia. O le lona lua faamatala e le lelei. O lenei vaitaimi e mafai ona filifilia o se faalavelave i mafutaga. O le aufaʻaleaga ua leva ona lelava le tasi i le isi, e leai se mea manaia i le olaga, ma o le mea lea e mafai la ona latou alolofa mai soʻo se mea e faʻatamala ai e pei o le faʻatamala.
  10. O lenei muamua atoa taamilosaga muamua mai le aso o le faʻaipoipoga ua taʻua o le ato. Tin - o le mea e sili ona fetuʻutuʻunaʻi, ae tumau. O paga lava e tasi foi ua avea foi. O le igoa lona lua o lenei faʻaipoipoga e lanu piniki. O lenei lanu o se faailoga o le alofa alofa. O loʻo taʻua foi o le 17 tausaga o le 17 tausaga.

2nd sefulu tausaga

Faaipoipo tausaga i le tausaga ma igoa ma faailoga 4262_3

O lenei vaitaimi e iloga i le lamolemole, malosi sootaga, lea na i ai le afi o le tuʻinanau, suia i le agamalu ma lamolemole le alofa toʻamalie.

  1. O lenei tausaga o le uamea. O le alofa ua afaina ai ma le tele o faigata, ma o le mea lea ua tumau ai ua avea ma uamea. I le taimi lava lea e tasi, o nei mea e mafai ona lamolemole ma susulu lagona ma lagona i totonu o le faʻaipoipoga, e aunoa ma se feʻeseʻesea ma suega.
  2. O le Nickel faamanatuina o le faamanatuina i le 12.5 tausaga. O ulugaliʻi o loʻo tutusa ma le tumau, faʻatuatuaina ma finafanavale, pei o lenei uʻamea.
  3. Ua faaipoipo le lasi aso fanau mo le 13 tausaga. O le igoa e taʻu mai ai o le ola o le paga e matagofie ma faigofie o le FME.
  4. Ua tofia le 14th tausaga o le faaipoipoga i le tulaga o le taua. Agat o se maa matagofie ma le lilo e iai le tele o numera. Ua atoatia le olaga o aiga ma faʻateʻa, ae o taitoalua i nisi mataupu o loʻo tumau pea le tasi i le isi.
  5. O le 14th tausaga o le tioata o tioata. O le crissas e sau i le mafutaga. Avea ma maasiasi e pei o tioata.
  6. O lenei tausaga o loo toe taua - topazoova. O Tpaez o se tioata manino ma manino maa, pei o le va feagai ai ma le aiga.
  7. Ma toe logo / piniti.
  8. O lenei faʻaipoipoga turquoise. O lenei maa e matua malamalama lelei, o a lagona o fafine. Tamaiti ua leva ona matutua, ma o le mea lea ua le iloa ma susulu le malamalama i luma o le paga.
  9. O le 19th tausaga o le olaga e le faailogaina.
  10. O se ata pupuni lea o le pledin. O le ulutala Talafaʻasolopito e lua faʻamatalaga. E tusa ai ma le muamua, silia ma le 20 tausaga o nonofo faʻatasi, ua uma ona lavea le porcein ma ua oʻo i le taimi e tuʻuina ai ni taitoalua. O le lona lua o le tasi na mafua mai o le olaga o le paga ua avea o se taua e pei o le super con scocelain.

Jublile Dates

Faaipoipo tausaga i le tausaga ma igoa ma faailoga 4262_4

O le isi aso faamanatu o le faia e masani ona faaipoipo i tausaga uma e lima tausaga. E moni, o isi aso ua valaʻauina, ae o loʻo masani ai latou te agavaʻa i ai pe i se tulaga faʻapipiʻi.

21-25 tausaga

O le lima tausaga muamua ina ua maeʻa le faamanatuina o le 20 tausaga le matua o le paga e faʻamanatu ai aso taʻitasi:
  • 21st - optual;
  • 22Nʻe - Fronalagi;
  • 23rd - Benyl;
  • 24th - Satin.

O le 25 tausaga o le faʻaipoipoga o le olaga o se faʻaipoipoga siliva. O le tasi lea o aso sili ona taua. E tatau ona faamanatuina ma se simi faapitoa, ma o meaalofa e avatu ai ni oloa ario:

  • Tapeti seti;
  • fausaga;
  • seti seti;
  • Uati ma o lea.

Toe foi i le 25th o le aso fanau e le tuuina atu i le tele. E mafai e toʻalua o ni aliʻi e mafai ona tauave o latou alofa i faigata uma e le lelei le faʻafetai.

26-30 tausaga

I le vaitaimi lea, naʻo le lua tausaga ua faʻamanatuina: o le 26 ia Jath ma 29th - Velvet.

Ae o le aso fanau o le 30 tausaga ua toe faamanatuina ma se lautele. Ua taua o ia o le tiliva a Peruli. O le sami i le sami e olo ai penina ina ia latou lamolemole ma shimmerting. Lea o faʻafitauli uma e faia ai se faʻaipoipoga olaga malosi ma matagofie, pei o se penina moni.

31-35 Tausaga

I le vaitaimi lea, o faaipoipoga ua faailogaina:
  • 31 Tausaga - Faalua;
  • 33 tausaga - maa;
  • 34th tausaga - amber.

35 tausaga - O le isi aso fanau aso - 'apoapoai. Mai tamai polyps, moni "taulaga" o 'olo o loo tupu. O lea la o se lagona laititi na mafai ona tuputupu ae i le tasi le isi faʻaaloalo, faʻapipiʻi ma alofa.

40 tausaga

O le ulumatua o le tausaga ua tuuto atu i le lanu uiga ese mea taua mixul - run. E manaʻomia ona fai atu o le ata o le aso malolo, ma meaalofa e tatau ona fesoʻotaʻi ma le igoa. Rubin o lona uiga o le le fiafia o le taele ma avanoa.

45th tausaga

O le toe faia o le vaitau e tuuto atu i le mea lelei. Sapphire - maa susulu lanumoana. Na te aumaia le lelei ma le manuia i tagata e ona. Lea e tausia ai e le sui le filemu ma le fiafia le tasi ma le isi.

50 tausaga

O le aso taua fou o le auro. 50 tausaga, e mafai ona ola faʻatasi mamao mai paga uma. E manino lava e le o se mea e ala i le vaeluaina o le tulaga o le soifua maloloina. I le faʻaipoipoga a le faʻaipoipoga, o le faʻataʻoto lea e avatu ai aiga talavou fou e fai ma tagata tuai. I le ala o le a mafai ai ona faasolo atu le mea a le tagata mulimuli mai i le paie.

E seasea faaipoipo o le faaipoipoga

Faaipoipo tausaga i le tausaga ma igoa ma faailoga 4262_5

E oʻo lava i luma o le faʻaipoipoga auro, e leai ni ulugalii uma, ma a maeʻa lenei taimi, e faʻamanatu ai se faʻamama aso fou:

  • 55th tausaga - Emerald Aso Lulu. O lenei maʻa o loʻo taʻuina mai le faʻailoga ma le lotogatasi na faʻatau mai i ulugaliʻi 55 tausaga talu ona mavae le faʻaipoipoga.
  • O le 60 tausaga o se taimane faaipoipoga, faaigoa le maa sili ona maaleale.
  • 65th tausaga - Uamea. E faʻailoa manino mai e lenei igoa le malosi o le faʻaipoipo.
  • O le 70 tausaga o le le moni o le soifua maloloina.
  • 75th tausaga - Corona. I lea aso, o le faʻanatura aso faʻamanatuina ma aso malolo o le agaga ua faʻatulaga - o le totogi uma o le paga.
  • O le 80th tausaga o se oketo o faaipoipoga.
  • O le 90th tausaga o le Granite aso fanau.
  • Seneturi - mumu. O se mea faigata tele lea. I le talaʻaga atoa, naʻo le tasi le ulugaliʻi - sa mafai e le toʻalua o Anesev ona faʻamanatu faʻatasi le Eplised. Na tuuina mai le igoa o le Faaipoipoga.

Faaipoipo tausaga i le tausaga ma igoa ma faailoga 4262_6

Faaiuga

  • Faailoga manaomia aso uma o le faaipoipoga;
  • O aso uma o faʻailoga faʻailoga;
  • I le fiafia ma le fealofani, e mafai ona e nofo i se seneturi atoa.

Faitau atili