Slavic Tamaitai Igoa - Matua Matua

Anonim

I tausaga ua tuanaʻi, na amata ona vili atu tamaiti ma igoa seasea. Ina ua fanau mai i teineiti, ou te manaʻo e vili atu tusa ma tu ma aga o tuaa, o lea na ou aveina ai le mafaufau i igoa tuai. O ni tagata malolosi, ma e i ai i tagata uma lona lava lona uiga. Ou te manaʻo e taʻu atu pe faapefea ona filifili le igoa mo le teine, o loʻo iai tu masani.

Matua Matutua igoa

E seasea igoa, o le mea moni, matagofie, ae e aoga mafaufau ia latou uiga. E taua le le tauofoina le tamaititi ma le aʻoga aʻoga ma le matua. Ma le isi, o igoa e tatau ona tusia ma puipui i le vao lea na fananau mai ai le teine.

Slavic Tamaitai Igoa - Matua Matua 4272_1

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le suʻesuʻeina o igoa tuai a le tamaʻitaʻi o Marvolonic. E tofu le la ma mea taua e fuafua i le aiga, itulagi aganuu ma le puipuiga o sosaiete o se itulagi patino o le atunuu.

O igoa o tamaʻitaʻi tuai e seasea, o le toʻatele oi latou e matagofie le leo. Ae toe filifilia lava le igoa mo le teine ​​e matua faigata, ona i le lumanaʻi o le a avea ma leoleo o le fatu fatu ma tina.

O igoa o le advac o igoa nei e seasea i Rusia. O tamaiti na amata ona faʻasaina Siamani, Eleni poʻo le saʻo igoa o latin. O lenei ua tele le man ¯ a mafaufau ma le faamaoni ia i latou e rusia, a e leai.

O le igoa filifiliga filifilia mo se tamaititi

E matua lalelei lava le Tiute a Smovinic, e ui lava e foliga mai e pei lava o tagata i nei onapo nei o se uiga ese. O le mea moni, na nonofo ai o tatou tuaa i le lalolagi ma lona natura o ia lava.

I Rusia, ei ai a latou tu ma aga a tamaiti. E tatau ona maitauina e le avatua e le pepe igoa. Na valaauina i latou, le le tumau o igoa, ma e tusa lava foi mo le matutua - o le muamua, lua ma matua, laiti, laiti, lua, laiti, ma isi.

O le-aga o asiasiga na faia ae o teineiti o le a le 10-16 tausaga le matua. Seia oʻo i le taimi lea, e masani ona latou matamata i le tamaititi e vaʻai i ona uiga patino ma uiga o le amio. Lenei o se aga masani lava e manatu ai e aafia ai olaga o tagata. I aso tuai, na talitonu o le igoa e tatau ona atagia mai ai le amio ma talanoa e uiga i le igoa o le taavalepesi.

Slavic Tamaitai Igoa - Matua Matua 4272_2

IA E ILOA! Mafai ona tasi le igoa. O nei tu ma aga e fiafia i se tulaga mamao, e pei o le toʻatele o igoa ole laalopega.

O teine ​​taʻitasi na fanau mai i le aiga lona lava mafuaʻaga. E taua tele pe a filifilia se igoa. I le taimi lava e tasi, e tele mea na amanaia:

  • O uiga o le tagata lava ia;
  • O lana matafaioi o le tausi i le masani ona tautaua ai le nofo ai, le toalua i le lumanaʻi ma loʻu tina;
  • Fegalegaleaiga ma atua.

O le taimi o le igoa o le igoa o le igoa sa le masani ai foi. Mo lenei, sa latou matamata foi i uiga sa matua sili atu i le teine;

  • Afai e faaauu faʻailoga o ni faʻailoga poʻo se taʻitaʻi, ona faʻamuta lea o le tamaititi i le 9 tausaga;
  • O i latou na faʻaalia latou lava i le lumanaʻi poʻo le malo - i le 12 tausaga;
  • Ana i leai ni faailoga, ona tuuina atu lea o le igoa na tuuina atu i le 16.

Ina ua oo mai le taimi e faaee ai se tamaititi, na tuuina mai ai le igoa i nei igoa i mataupu faavae nei:

  • Faʻavae i luga o le amio a le tamaititi;
  • Ina ia faamuamua se tasi mai tuaa o ona tagata o lona uiga na te mauaina lona susulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, a faʻapea e faʻaalia e le teine ​​lona toʻalua ile faʻatagaga na faia i latou i le faʻamamafa atu i le taimi muamua, ae sa sili ona leaga, o se tamaʻitaʻi na maua i totonu o le aiga;
  • I le mamalu o le aso fanau le Atua-puipuia. I le tulaga lea, sa faamoemoe o le a alofa le lotu i se tamaitiiti ma o loo puipuia mai faalavelave ma le malosi ma le mana mama.

Igoa igoa

E pei ona taʻua i luga, o le Smovonic igoa e foliga matagofie ma e sili ona talafeagai ma o latou uiga. Tulaga ese mai le vaevaeina i ni ituaiga:
  1. Lua-aʻa. O igoa faapea e lua aa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Miroslav, syubmil, svetosar. A o e vaai i ai, i upu nei, e lua faavae e atagia ai le moni o le igoa.
  2. Faavae i luga o vaitau. O se faʻataʻitaʻiga o le igoa o le faʻatali, manaʻo, ma isi
  3. Mafaufau i le uiga o le tamaitiiti. O na igoa e mafai ona avea - malie, veseltin, Milan.
  4. Talu ona o igoa o le atuatuvale - fireyar (afi yiril).
  5. Faʻailoga faʻapitoa na faʻaigoaina o tamaiti o pulega ma taʻitaʻi.

O le sauniga o ia na faia le Volkhv (po o le ositaulaga). I le taimi o le faasologa, na mulumu ai le teine, e pei o loo fufulu solo ma lona igoa ua leva ona taʻuaaʻi ona ua latou faia ai se igoa tumau. OLE LALOLAGI, O teine ​​na fufuluina i le vaituloto, i.e.e Vailaga Maota, ma tama i le vaitafe, i.e.e Sa manaomia le vai vai.

IA E ILOA! O nisi taimi o igoa suia. O lenei mea na tupu i le mea na tupu o se igoa tauvalaau na pulea mo se fafine. Ona toe faatautaia lea o le le lagolago, faapea foi ona mama le teineitiiti i le Atua.

Auala e Filifili ai le Igoa o le Matua Matua

E seasea ona e valaʻau le tamaititi ma le aulelei e manaʻo i se tina. Ae o le igoa e tatau ona salalau atu. E faatatau i igoa igoa.

Slavic Tamaitai Igoa - Matua Matua 4272_3

O le mea moni o loʻo i ai i aso tuai o loʻo talitonu tagata i le mana faʻataʻitaʻi o le igoa. Na talitonuina e aumaia le pule i le natura o le natura ma le puipuia o atua. Ma se fafine, pei o se tina ma le tina i le lumanaʻi ma le tina, ua manaʻomia tele le teʻi.

IA E ILOA! O le igoa e mafai ona fausia tutoʻatasi, faʻavae i luga o le tuai agvic aganuu. Muamua na tupu. Ae e tatau ona manatua o le igoa fou-amio e matua matagofie lava, e le ofi ai le tagata tuai. Ma afai e te loto e papatisoina le tamaititi, "E faaleaogaina e le ositaulaga le faaiuga o le Rite pe faapalepale i le taimi o le tama ma le isi igoa.

Faaiuga

Slavic Tamaitai Igoa - Matua Matua 4272_4

Faʻavae i luga o le masani ai, e mafai ona e aumaia ni faʻaiuga:

  • O igoa o tamaʻitaʻi matutua matutua o tamaʻitaʻi o le tamaʻitaʻi o le tamaitai o le tamaʻitaʻi o le ita tele o le aveina o ia, o ana lava uiga patino ma taleni;
  • O teineiti na aloaʻia i le tamaʻitaʻi ina ia mafai ona filifili le tamaititi i le igoa saʻo;
  • O le taua o igoa matutua e malamalama, pei ona latou faʻavaeina i le gagana Rusia.

Faitau atili