O a miti o le solofanua o le faʻauiga e miti

Anonim

Ina ia foʻia le mea o loʻo moemiti ai se solofanua, manatua le miti molimau i auiliiliga, ma e sili ona tusi i lalo. Ona faitau lea o lenei tala, na ou aoina le taua sili o le faʻauigaina o lauiloa miti tusi, lea e te manaʻo i ai pea pe a oʻo mai i le lumanaʻi.

Gypsy miti tusi

O ai, afai e le o Roma, malamalama i solofanua? O latou mafuaʻaga e mafai ona avea ma taʻiala taua, faʻalogo poʻo fea o le ae aʻoaʻoina ai lou lumanaʻi.

Oka se miti o se solofanua

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Lenei faamatalaupu:

  1. Paʻepaʻe poʻo le paʻepaʻe solofanua - o se faʻailoga lelei. O loʻo faʻatali le miti i soʻo se mataupu o le a ia auai ai. O le a faatumuina lona olaga i mea tele ma manuia. O ia ponesi manaia e tuʻuina atu e le auvae sili ona maualuga mo gaioiga lelei na faia i le taimi ua tuanaʻi.
  2. Solofanua enaena po o le uliuli - lagona o le malosi ma le mana. Faigofie fai mai oe mafai ona ave se tulaga maualuga i le sosaiete, faʻamalosia lou tulaga ma taʻuleleia. E aoga na o le taumafai laitiiti, ma o le a e mauaina oe lava i luga. Aua nei galo e siomia oe lava i tagata faamaoni ma tuuto, pei-mafaufau-mafaufau tagata ma lagolago.
  3. Tietie i luga - o le galuega o loʻo e faia nei o le a maua ai le tele o tupe. O iʻuga o lau galuega o le a talisapaia tele, ma o le a sili atu le tele o tupe nai lo le faʻamoemoeina. Mafai ona tupu le tuputupu aʻe poʻo se suiga i se sili atu le aoga tulaga.
  4. Ave se solofanua - o lou matua o le a fiafia ma le toafilemu. O le a e faʻaaluina le toe vaega o aso i le filemu ma le mafanafana, ma e naʻo tagata e te fiafia iai o le a siomia oe. Ae aua nei galo e tatau ona faataatia le faavae mo se lumanai faamaonia i le taimi nei.
  5. Stionalion o se faatusa o le masoa ma le malosi tau feusuaiga. Mo alii, o le moe o lona uiga ia alofa ia Vidoration, lea o le a le toe manumalo o ia. Mo se fafine - masani i le tagata filifilia o le a tuʻuina ia te ia se fiafia lagona le mafaufau, na ou leʻi iloa muamua muamua.
  6. Mare - i le faʻamalieina ma le faʻamalosi tino. Ae e mafai foi ona faatumulia le suiga a se paʻaga, puipuiga ia te oe e faʻamalolo ai. E aoga le faʻalogo ia te oe lava ma malamalama pe faʻamaoni i le ola o le ola, ua e filifilia pe a mananaʻo lou loto.

Miti o le xxi senituri

o loo aoina sili valoaga o aso nei i le tusi lenei miti.

Miti le solofanua

Lenei ua:

  1. Raveorn solofanua - Ou te fefe i mea lamatia, o le taunuuga o le mea e le o iloa muamua. E i ai le tele o le ono mafai ona tuʻu i luga o le talaaga ma le leiloa, o totoe naʻo le tele o lagona o le salamo.
  2. Chrome solofanua - moe-lapataiga. E tatau ona e aloese mai ni mea lamatia pe a e le manaʻo e osofaʻia lou faigata. Fucking tagata le masani ai tagata ma ofo ofo atu ma le fiafia i luma, Ia mataala i ni gaioiga e mafai ona mafua ai le faalavelave.
  3. Paʻepaʻe solofanua - o se faʻailoga lelei. E faʻatusaina i latou le oa ma le faʻaaloalo mo isi e tatau ona e fiafia i le faʻafetai i le le aoga ma lagona o le tagata lava ia.
  4. Solofanua i apu - o se vaitaimi o le le gata o le masani ai ma le le fiafia o le a muta. O le a sau lou olaga i ni mea tutupu ma lagona malamalama, maoaʻe, lagona. O le ae le iai, ae ia ola atoatoa ma le atoatoa, faʻaaogaina uma avanoa na auina mai e le faʻaiuga mo lou fiafia.
  5. Redhead po o le solofanua mumu - o loʻo e vevela tele ma e le mafai ona taofiofi oe lava i le faʻaalia o lagona. Ma e mafai ona suia tele lou olaga pe a e le aʻoaʻoina oe e pulea. Faʻaaliga faʻamaoni o lagona - e lelei, ae e le tatau ona galo loʻu mafaufau.
  6. Sinia solofanua - o se faʻailoga o se miti mauoa suamalie ma lona mafaufau i miti. Peitai e tatau ona faigofie ona faʻatoʻilaloina. Ma ia aveese le tele o faʻaupuga, e leai se isi taimi e tatau ona matua le fiafia.
  7. Alu i luga o le solofanua - Ua e faia se sini faamaoni, e te maua uma avanoa e ausia ai i le auala puʻupuʻu. Ma e tusa lava pe foliga mai lava o ia o se miti e le i le aoga, amio, ma o le a e mautinoa lava o le a ou taumafai ai mo se taimi umi.
  8. Lelava pe maʻi solofanua - e masani ona e faʻaogaina isi tagata mo le lava tagata. E aoga le taofi e faʻatagaina ai isi e puʻe oe ma mafaufau e uiga i lau oe lava mea.

Tusi a Miti Mitiitia

O lenei tusi o le miti o loo i ai le faauigaga sili ona poto ma loloto.

Miti Kon

Lenei ua:

  1. Tabun Konsa - E le o vave ona e faamasani i se tagata mauoa tele ma le malosi o le a avea ma ou tagata faufautua, faufautua, faiaoga. Faʻafetai ia te ia, e mafai ona faʻaleleia atili le lelei o lou olaga, aʻau le galuega a le galuega ma maua ai se tele o tupe nai lo le mea e sili atu.
  2. O Horn Konga o se mea taua o le taʻu o loʻo faʻamanatuina ai tala le fiafia mai uo vavalalata. Faʻamatalaga e uiga i le maʻi faʻamaʻi poʻo se oti le fuafuaina o se tasi mai tagata e seasea aliali mai.
  3. O le solofanua mate o se faailoga le lelei. O le mea e tupu o le a tupu, o le a aumaia ia te oe le tele o faʻafitauli. Ma uaina mea uma - lau faatamala. Ina ia fa 'aloese mai faʻafitauli, faʻaali le mataala ma ia faʻaeteete.
  4. Sa tautevateina le solofanua - o le a valaaulia oe i le faamanatuina o le a muta leaga. Masalo o le a tupu se taua pe o ni faʻafitauli matuia. Ma o le a e i le epicenter o le afaina, ina ia faaeteete.
  5. solofanua faanoanoa - e manaomia lagolagoina mo se tasi e pele i nisi lava o lona uiga mo oe. Ae e le tatau ona faatalitali mo le fesoasoani - e talafeagai e faitau na o oe lava, aua o se uo e le o le punaoa talafeagai o loo e manaomia.
  6. Le solofanua faasaoina outou i le taua - o oe o se tagata matua laki ma ola fiafia faafetai i ai.
  7. solofanua manua - e faaalia tele frivolousness i mataupu taua, ona o lea e vave pe mulimuli ane e mafai ona e faapipii ai se faaletonu. E tatau ona e atiina ae se lagona o le tiutetauave ma faataunuu pea faamatalaga i folafolaga isi tagata.
  8. Tausia i luga o solofanua - o le ae maua oe lava i se tulaga matautia, ae faafetai i le lototele ma le lototele e mafai ona e foia ai mea uma i le ala sili ona lelei ma saogalemu. Taumafai e tausia mataala ina ia aua nei leiloa i le taimi saʻo.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • e solofanua o se faailoga o le tamalii, alofa tunoa ma le lototele. O se miti e mafai ona atagia ai le uiga i totonu o lou uiga, ae o nisi taimi na ia lapatai mai e uiga i le faafitauli afio mai.
  • Foi, e mafai ona avea ma se tagata o lou siosiomaga o le aiga o le mauga. Ma e mafai ona faamaligiina malamalama auiliiliga moe i lou sootaga ma lenei tagata i le lumanaʻi lata mai.

Faitau atili