O a miti o le vaitafe - faamatala e le miti

Anonim

Ina ia iloa mai le a le vaitafe o miti, faitau le tala lea. Sa ou aoina le faʻauiga o le pele fiafia o le miti tusi, faʻafetai i le mea e mafai ona e mauaina le mea o loʻo faʻatali mo oe i le lumanaʻi. Faʻasaʻo lelei i faiʻai, aua e mafai ona latou avatua se fautuaga faʻamaoni ma fesoasoani e sili atu le fiafia.

Tusi a Aiga

I faʻamatalaga o lenei miti, o le vaitafe e faʻatusa mai ai le ala o le olaga o le tagata. O le mea lea, e fuafua i mea na i ai o ia i se miti, e mafai ona e mauaina le mea o loʻo faʻatalitali mai le miti i le lumanaʻi lata mai.

O a miti o le vaitafe

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Lenei faamatalaupu:

  1. Faʻamama, lemu le vaitafe o loʻo iai ma le vai malamalama o le avea lea o faʻailoga o le fiafia ma le faamalieina i le olaga. O se miti e folafola ai le toʻafilemu o le lelei tulaga mo tagata.
  2. Ou te faʻafetai i le vai pisapisao, o se faʻailoga le lelei. Na ia folafola mai le amio leaga, o le a avea ma mafuaʻaga o feteʻenaʻiga ma o le a faʻailoa mai ai se miti o le tele o faʻafitauli. E mafai foi ona avea ma oga ma se lapataiga matuia tele mea e tatau ona e sauniuni ai.
  3. O le paʻu vai lamolemole, lea e iloa ai le ata o le natura o le natura - i suiga o le a fesoasoani e faʻafailele ai le ola fiafia. O le taimi o totoe o ana aso o miti o le a faaaluina i le tamaoaiga ma siomia e tagata alofa.
  4. Muddy atagia i le vai stroit - i le tele o le le fiafia. O le miti o le a feagai ma le faalataina mai tagata latalata ia te ia. O lona iʻuga, o nei mea e tutupu o le a agaʻi atu ai i le toega o le toʻilalo ma faʻafitauli, faʻapea foi ma le faʻaaloalo mo le lumanaʻi.
  5. O le vaitafe i luga o le toto i lo le vai o se mea leaga leaga. O le miti e folafola ai se faigata tele i le olaga o se tagata. Ma afai o miti na vaʻaia o ia lava pa'ū i se vaitafe toto, o loʻo faʻatali mai o ia mo se faʻamaʻi vevesi pe o le oti.
  6. O le Vaitafe o Dairy, i le isi itu, o le faʻailoga e lelei tele. Na Na o Iesu, o le olaga i se siosiomaga o tamaoaiga ma tamaoaiga. O aso uma o le a tumu i fiafia ma mea fiafia.
  7. Afai o le vaitafe o miti, o le a sau mai i faletupe ma sina latalata i le fale o le faʻailoga o le o ese o le faʻaʻaisa. E tatau ona e maua se onosaʻi le onosaʻi ina ia toe maua mai ai uma lenei ma toe foʻi i le olaga masani.
  8. Afai o le taimi nei na ia faia ai ma e le mafai ona ou feagai ma lona uiga, o lona uiga e le mafai ona faʻatuina le pulega o lou olaga. E te usitai i tulaga, ma aua le faʻatauina i latou, o le mafuaʻaga lea o ou faʻafitauli uma.
  9. Faʻagesegese i le vaitafe, ae o le a mafai ona e alu i fafo - o le mea moni o le a e mauaina oe i se tulaga lamatia, ae aloese mai faʻafitauli i le taimi mulimuli.

Muslim miti

Matou te tilotilo i le vaitafe mai le maualuga - i se auala umi. E i ai sau malaga umi pisinisi poʻo se malaga matagofie o le a tuai ai. I le taimi lea o le a e mauaina ni uo fou ma maua avanoa mo le atiaʻeina o oe lava.

WHO BRAND

Afai e poloka oe e le vaitafe, ona ou sauni ai lea e manumalo i faalavelavea o au sini. Ua saunia e le olaga le tele o faigata e siaki ai le tele o le a mafai ona e feagai ma tulaga.

O le aau o le Vaitafe o le Brigy - o se faʻailoga lelei na fai mai o lou manaʻo alofa o le a toetoe lava lata mai. O le a e mauaina le mea ua leva ona ou miti. E le gata i lea, e le manaʻomia le faʻaaogaina o taumafaiga, o le a galue ai mea uma lava ia o ia, pei ona faia le faʻamaneta o le togafiti.

Saili mo se Ferrode - O le mea moni e le mafai ona e foia ai se faʻafitauli ma taumafai e suʻe se auala i fafo atu o se tulaga faigata. O le miti e taʻu mai ai o loʻo e sailia e le o le nofoaga. E tatau ona e vaʻavaʻai i le mea na tupu i se foliga fou, ona ia liliu lelei ai lea o mea uma.

Vaitafe i lona lava fale ma vai mama ma manino - ia faamasani ma se mauoa ma malosi ai o le a avea ma au faufautua, fesoasoani ma le faiaoga. Ma o le a fesoasoani o Ia ia te oe vave ausia sini manaomia.

O palapala, vaituloto o le vai ma fasi fasi o laʻau ma lapisi - E mafai ona tatou sosola ese ma feteʻenaʻiga ma feeseeseaiga ma tagata. E mafai ona latou uma ma le faʻanoanoa ona o oe. O lea, e manaʻomia le faʻaputuputuina ai ma le tumau.

Alu ma le tofē i le vaitafe - o lau mataupu o le a faʻaaogaina. E mafai ona maua se fofo i le faʻafitauli o loʻo avea ai oe ma taimi umi.

Miti Miller

O nei faʻamatalaga o le a aumaia ai tagata e fiafia i le mafaufau ma le alofa e suʻe ai avanoa o lo latou le iloa.

Miti Vaitaimi

O ni valoaga nei:

  1. Lamolemole ma le mafanafana vai lamolemole - o lou olaga o le a avea ma le toʻafilemu ma le mafanafana. O le tupe maua o le a alu i ai i le tuputupu aʻe, ma e mafai ona e faʻatau uma mea e te manaʻo ai. Tusa lava pe tatau ona e sefe ma faafitia oe lava mea uma, e le o toe maia se tulaga o le a suia ai le tulaga.
  2. Muddy ma le le mautonu vaitafe - i misa ma le le malamalama i le olaga lava. O lau mafutaga uaea o le a siaki mo le malosi. Matou te manaʻomia le onosaʻi ma le faʻailoga e te tausia ai le alofa ae le o se vaega.
  3. O le vaitafe, lolomi mai matafaga, i ni faʻafitauli matuia ile galuega. O le a faʻaleagaina lou taʻuleleia, o uo ma pule pule o le a le toe talitonuina. Ia leaga i le ua le aveeseina, o le a e faia ni taumafaiga ma faʻamaonia na e faʻaleagaina oe.
  4. SWAng i le vai mama ma manino, matamata i tino o tagata o loo taʻoto i le aso, - i le faʻamalama uliuli, o le a taunuʻu i lou olaga. O le a tatau ona tatou fai atu Merbye e toʻamalie, laki ma le fiafia. O le popole ma le popole popole o le a avea ma au au satelive.
  5. O le vaitafe mago o le faʻanoanoa ma le tigaina, o loʻo e faʻatope ai oe lava mai tua o faʻalavelave ma se tagata vavalalata. O le a alu se taimi e mafai ai ona e sau ia te oe lava ma toe malosi mai le faanoanoa.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • Vaitafe - soifuaga a le tagata faʻailoga tagata. O le a fesoasoani le malamalamaaga i lenei mea e iloa ai mea o loʻo faʻatalitali oe i le lumanaʻi o le a toʻafilemu ma le le vave pe avea ma vave, saʻiina mea vave i lona ala.
  • I nei miti e le gata o manatu o le lumanaʻi, ae faʻapea foʻi mo fautuaga, o nei mea e te mafaia e mafai ai ona miti, pe faʻaputuputu o tatou taimi ua leva ona ou miti ai.
  • Taumafai e faʻailoa ma le faʻaeteete lau miti uma, ou te le misia soʻo se auiliiliga. Ona mafai loa lea ona e feiloai i le alu ese mai le faʻataunuʻuina o le faʻataunuʻuina.

Faitau atili