O le a le miti o mea e te miti ai - faamatala e Drimebooks

Anonim

O le iloa o mea o se nila ua pa, ma saili ai ua saunia e le FOI mo oe i le lumanaʻi lata ane, faitau faauigaga. Na ou aoina le sili ona lelei vaʻaiga o le lauiloa miti tusi, o loʻo ou faʻaaogaina pea lava mo le auiliiliga o miti. Faitau ma saili mea o loʻo faʻatalitali ia te oe.

Tusi a Aiga

O ni nila o se faʻailoga o faʻafitauli, lea i le lumanaʻi o le a pa'ū i le miti ulu i se aofaiga tele. E mafai foʻi ona latou aʻoaʻo folafolaga e le maeʻa folafolaga, ma le aoga folafolaga ma faʻafitauli o faʻafitauli. Ae o loo i ai isi fofogava.

Nila i le moe

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Lenei ua:

  1. O se tagata valea o se tagata vavalalata o le tagata e te fafaga i lagona mafanafana o le a le o vave lava le le fiafia ia te oe. Alofa o le a tupu i le tasi taimi mo mafuaaga tutoatasi o oe. O le mea lea, o le teteʻe o le a Leai sefa.
  2. Toso mai le nila mai lou lava tino - ua e lelava i faʻafitauli ma faʻafitauli e taofia ai oe mai le mauaina o le mea e te miti i ai uma i le lalolagi. Ae a uma lava lenei miti o le a faʻatulaga o toʻilalo o le a faʻaiʻu, ma e faigofie ona e maua le manaʻo tasi.
  3. Faʻatau ni au nila - E leʻi leva ae o oe o le a e faia oe lava i se uo, faʻatasi ai ma fesoʻotaʻiga ua leva ona taofi ona o se ulavale. Ma o le a ia faia le sitepu muamua, aua e mises ma iloa ai ana mea sese.
  4. Se nila ma se filo - o se faʻailoga sili ona lelei faʻapipiʻi i se paga. E faigata mo oe le mamao ese mai le tasi ma le isi mo se taimi umi, e te fiafia e mafuta faʻatasi. Ma o lenei tulaga o mea e talafeagai mo mea uma e lua.
  5. Shark le-nila - le manaia faailoga. Tagata vavalalata o le a le fiafia ia te oe, ona o le mea e tupu ai le feoaʻi. O le a le faigofie le toe faʻaleleia o fegalegaleaiga lelei i le lumanaʻi, ma e sili atu le mafaufau atili ai ile sologa ma maua ai se fetuutuunai.
  6. Leiloa se nila - O le tagata latalata o le a le o vave tuua oe, ma o lenei ua leiloa lulu lou faatuatua i le olaga. Ae taumafai ou te le o ave ma le leiloa le fatu, aua o le gaogao nofoaga o le a vave ona ia faatuatuaina ma tuuto atu ia te oe.
  7. O le pala ese o se faʻailoga le lelei e mautinoa na folafolaina mautinoa le vaeluaina ma se pele, ia aloese mai ai e le mafai. A maeʻa lenei mea e te mafaia ona nofo naʻo oe mo se taimi umi.
  8. Sui i se miti - i se misa ma se tagata vavalalata o loo e feagai ai ma le mafanafana ma lagona alofa. Mo tagata o le aiga - i se misa faairerea, lea e mafai ona faaiu i se tulaga atoa o sootaga.

Miti Miller

Na talitonu Miller pe a e miti, pei o oe, na faaauupegaina ma se nila, o se mea ua i ai, o se faailoga sili lea na afaina ai. Ile lumanaʻi nei, o se faʻafitauli tele e ono tupu ia te aʻu, o se mea na oʻo ai ia tigaina ma puapuaga.

Aisea miti

Ae o loʻo iai isi faʻaupuga:

  1. Se nila ma se filo - Ua e faatofuina tele i le popolega e uiga i isi tagata, e galo atoatoa ia te oe lava ma a tatou lava mea fiafia. E tatau ona e faʻaauau le faʻamalieina o oe o lou agaga, ma na o le faʻasoaina lea o se fautuaga ma isi.
  2. Leiloa le nila ma vaavaai mo ai - o lo o e popole i lenei tulaga e tupu i lou olaga. O le lagona o le popole o le popole e le o le fiu, o le mea lea e te maua ai le tele o faafitauli. E tatau ona e toʻafilemu, malolo ma faʻatuatuaina le iʻuga. Ona i ai lea o mea uma i se auala sili ona lelei.
  3. Sailia o se Faipule - I le mauaina o ni uo fou, faamaoni ma faamaoni, fesootaiga ia o le a mulimuli ai i le faaiuga o lou olaga. Faamasani o le a vave ona vave.
  4. O le talepe le nila - o se faʻailoga le lelei tele, o loʻo faʻalauiloaina o ni miti o tupe faʻaletupe. E tele lava lona faʻaititia o lona matata o le ola ai, toulu tuʻituʻi i le mativa. Ma le isi, o le a tumau pea le tuuatoatasi.

Tusi i le taimi nei

O le tele o lenei miti o le a tumu foi i lapataiga. Ae ia manatua: lapataiina - O lona uiga na faaauupegaina. O le iloaina o lena mea na saunia ai oe, e faigofie ona e faafeiloaia soo se faalavelave.

Miti Miolek

Faʻauiga:

  1. Vaʻai se nila manifinifi i lima o isi tagata - Ia mataala, se tasi o ofu ia te oe matua le alofa tele. I le lio o au uo ma foliga-mafaufau-mafaufau, na amata ai se tagata traverance, le mautinoa o oe e te afaina. Manatua poʻo ai i le taimi tuanaʻi na e suia ai le auala.
  2. Suʻi pe o loʻo moe - manaia le moe i se miti o le umi. O le a le ola o ia i se taimi umi, ae o le fiafia fiafia lea, e leai se ola i le soifua maloloina, na siomia e aiga ma e pele ia i latou.
  3. Simiractical Manaoga - o se faʻailoga e vave lava ona e manumalo i le fili poʻo se tagata tauva. E i ai uma le pu - faʻaaoga i latou i le tapulaa maualuga, ma o le a toetoe lava a le mafai.
  4. Ina ia talepe le nila i le afa - o le popole tele o le faʻailoga, o loʻo fai mai o oe o loʻo i ai le tele o faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma tupe. E leʻi levatia le mataupu e mafai ona faia se mea e leʻi fuafuaina. Afai e te le avea oe ma oe i ou lima i le taimi nei, e mafai ona e i le pito o le mativa.
  5. Mauaina o le afifiina o nila - tusa lava pe na e mafatia mai le tuuatoatasi mo se taimi umi, o lenei vaitaimi e vave lava. O le ae mauaina le tele o tagata pei o-mafaufau, uo, uo ia i ai o le a soifua ma saʻena taimi ma le fiafia tele. Ua leva lava ona faatali.
  6. Seel pu i luga o lavalava - O lau fili autu o le a faʻaalia ai gaioiga le aoga ma mafai ona afaina ai oe. Sauni e atagia mai le osofaiga ina ia aua neʻi leiloa mea uma ua ia te oe.
  7. Nila ma ai i totonu ma lanu lanu - o le a tatau ona e ave le faafitauli a le isi tagata. Ona o lenei, o le a le aulelei le tagata i le puapuaga, ae e le tumau le taimi avanoa. Ae ua le mafai foi ona e musu e fesoasoani.
  8. O le tele o ni mea e sili ona leaga - ua e matua matuia lava faitio e uiga i le alofagia o tagata pele. E tatau ona e faia lou lava ola ma taofia le pulea o aiga, afai e te le manaʻo e vave pe mulimuli ane, na latou sosola ese mai ia te oe.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • O le nila o se faatusa o ni faʻafitauli e le gata, pe leai ni mea e leʻi taua, taulimaina, o le ai ai le tele o miti a se miti. O se faʻauiga lautele ia, ae e i ai isi, o lea faitau le tusitusiga atoa i le faʻailoaina atu.
  • O nisi taimi o le nila i se miti folafolaga i le mauaina o uo fou, tupe maua poʻo le taimi ua leva ona faʻatali. E fuafua uma lava ile ata ole miti, lea e tatau ona e manatua ai le uiga saʻo.

Faitau atili