O a miti a le aʻoga - toso i miti

Anonim

Ia malamalama i le mea o loʻo alu iai le aʻoga, faitau le tala lea, ma e te le tau faʻafaigofie ni miti. Sa ou filifilia le sili ona talitonuina faʻamatalaga mai ia o ia lava faʻaaogaina i taimi uma, manaʻo e faʻaaoga le feau e le o le feʻau i miti.

Miti o le xxi senituri

O lenei miti tulaga ese manatu o loʻo i ai naʻo faʻamatalaga o aso nei e faʻavae i luga o le poto masani a le tele o tagata. Ua leiloa ma leiloa le taua o luma o le atuatuvale i totonu.

o le a le miti aʻoga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le mea lea o le ata o lenei miti tusi e uiga i le aoga:

  1. Vaʻaia le aʻoga ma le toʻatele o tamaiti aʻoga o loʻo savalivali i le 'au o loʻo iai - o se faʻailoga lelei. O loʻo faʻatali le miti i se tagata i soʻo se mataupu o le a ia avea ai. Puʻe le taimi - o se avanoa o le iuga o le paʻu ua maeʻa filifilia.
  2. Vaʻai tamaiti o loʻo o atu i fafo o le fale aʻoga, - i le feteʻenaʻi ma se tagata mai lou siʻosiʻomaga vavalalata. Oe le o le amataga o le au feʻaveaʻi, ina ia le tatau ona e lagonaina le lagona o le tausalaina.
  3. Moe, lea ua e tuai ai i le aʻoga, o le taliaina o ou lagona. E te malamalama e te le o maua se taimi e faʻauma ai mea uma na paʻu ia oe, ma popole i ai. I lea tulaga, e na o le miti e fesoasoani e aveese ai le vevesi o lagona ma le malolo.
  4. Sa valaauina oe i le laupapa, ma e leʻi mauaina i latou na taliina, "o le mea moni lea, o e iai i le tulaga leiloa ma iloa ai o tatou vaivaiga. I le taimi lea, e leai ni punaoa e foia ai mea uma ma le aoga o oe lava.
  5. O le a miti le faatonu o se lapataiga. Se tasi mai le pele e taumafai e pulea oe, faʻatapulaʻaina lou saolotoga ae le o tuʻuina avanoa mo le fuafuaga ma lava manatu.
  6. Tao ma le faatonu - i le isi itu, o se faailoga lelei. E leʻi umi, o le ae aʻoaʻoina le faʻalauteleina o oe, pe o le a e faʻateleina le totogi o le faʻatonuga.
  7. Vaʻai ia lava o se tamaititi aʻoga o le Lyceum - o le faʻaalia e feagai ai ma faigata faigata. Kopi le malosi e tatalia uma suʻega ma le mamalu ma foia faʻafitauli ma le laititi o le leiloa.
  8. O le fale aʻoga tuai o se lelei faʻailoga e tautala ai e uiga i se miti tele o miti. Ma ua mafai ona ia faʻatinoina lenei mea, o loʻo i le lumanaʻi lata mai. O le mea autu o le amata le sili atu "taoto i lalo i le itu o le miti."

Miti Miller

Na miti le aoga? O le tusitala o le lauiloa miti tusi, o le psychologist gustituv miller maua ai lona manatu i lenei.

Aoga moe

O lona faauiga lea:

  1. Alu i le aoga ma se lagona fiafia - o loʻo ia te oe se ituaiga tusi lelei e te le faʻaaogaina. Faʻataʻitaʻi oe lava o se tusitala, o se tusitala poʻo se pule o loʻo maua ai lou valaʻauina, o le a fiafia iai?
  2. Le aʻoga na e alu i le tamaititi mamao, o le lagona o le moomoo i le taimi tuanaʻi o le a sili atu. Oe faatofuina oe lava i manatuaga o aso ua tuanai, salamo i avanoa misia. Taumafai e aua le faʻatuai mo se taimi umi ina ia aua neʻi e pa'ū i totonu o le atuatuvale, ae ia e nofo fiafia i le taimi nei.
  3. Vaʻai oe lava o se faiaʻoga - o le ai ai sau galuega e te manaʻo e te faʻatinoina, ae o faʻamoemoe e le faʻasalaina. Leai pe o le a le tele o le malosi na e faʻapipiʻi ai, o le iʻuga o le a le aumaia. Mafaufau, masalo ua e filifilia le miti sese.
  4. Vaʻai lona faiaoga tuai o le aʻoga - o le miti o loʻo fai mai o miti e faatalofa ai se olaga filemu ma le toʻafilemu, o le a le sau lava i mea na tupu. O le toʻafilemu ma faʻamafanafana mo ia e sili ona taua.
  5. Vaʻai le toʻatele o tupulaga talavou i le aʻoga itulau - o se faʻailoga lelei. E le o toe umi ae iloa ai e le ulu o le ulu na manaʻo e fesoasoani ia te oe e agaʻi atu i le tulaga o le galuega a le galuega. Taumafai e faʻataunuʻuina lau galuega faʻapea e leai se masalosalo e leai se masalosalo.

Miti o fugalaau

Crankn-tusitala - tusitala, tusiata, Astrologer, esoric ma Fomai o Matematika ma le Patimatical Saienisi, o loo faia i se faauiga faapolofesa.

Miti Aoga

O ana tali lea:

  1. Vaʻai le aʻoga - i le popole. O mafaufauga popole o le a faʻatumuina lou ulu ma o le a le solomuli mo se taimi umi. E tatau ona e faia le tele o le malosi e fai ai oe i lou lima.
  2. I ai i totonu o se fale aʻoga - o le a le o toe alu e totogi mo mea sese na faia i taimi ua tuanaʻi. Masalo o le a tatau ona e suia faasolosolo lou olaga e manumalo ai i le faʻafitauli vaitaimi.
  3. Aoga, tumu i tamaiti, - moni lava o le a i ai foʻi nisi mea na fefefe ai e te fefe tele tele. O le a e mauaina se mea moni faʻaletonu ma e le mafai ona malamalama i le mea e fai e sosoo ai e toʻamalie.
  4. Ina ia ulufale i le aʻoga aʻoga - i le fiafia tele, o le mea o le a faʻatumuina i lou olaga atoa. Sauni e fiafia ma maua le tele o ponesi matagofie mai le taunuuga. O le a e pa'ū i totonu o se mea moni, malosi malosi o laki ma manuia. Ae ia mataala e ala i le lotoleaga, o le a foliga mai o le a aliali mai.
  5. TAMAITI MA LE FAIA MA LE FAAFITAULI - O le i ai i totonu o le kamupani, o le a e mauaina oe o se tagata afaina i le leaga o le urony ma se isi tagata. O se tasi o le a faalauaitele lava.
  6. O le aʻoga o le aʻoga o le aʻoga o se ata o le miti o miti. Na te aoaoina tele, ma o lea e le aoga ai le malamalama fou. Ma ua tuuina atu ia te ia ma le faigata tele.
  7. Afai e te miti e te leʻi aʻoaʻoina lesona, o lona uiga e sili le olaga o le a sili le sauni e sauni mo le mataupu ua e manaʻo e faʻatino. O faigata ma faʻafitauli o le a sili atu nai lo le mea na e manaʻo ai.
  8. Tali i le laupapa - O le mea moni lava o le a tatau ona e gafa ma gaioiga na faia i aso ua mavae. E tatau ona e salamo i lau amio le agavaa. Ae o le mea aupito taua, e le faʻatonutonuina oe lava mo ia, ae ia faia faʻaiuga saʻo ma alu atili.
  9. O nisi taimi o le aʻoga mo le mea moni o le tagata mai lou siosiomaga o le a tuʻuina atu ia te oe se fautuaga taua, faʻafetai i le mea e te maua ai faʻaiuga lelei i le auala o le ausiaina o sini.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • Aʻoga o se faʻailoga o le iloa e mauaina e se tagata i lona olaga atoa, mai le taimi e fanau ai le oti. I luga o lenei faʻamatalaga ma faʻavae i luga o le faʻauiga o le tele o miti.
  • O le faʻamoemoe o le a faʻalagolago i foliga o le miti. Na e ulufale i le faleaoga pe totoe? Sa manino tamaiti aʻoga poʻo faiaʻoga mai le itu pe talanoa ia i latou? Mea sili ona sese mataupu e faamatala.
  • Iloilo uma au miti uma e faʻapipiʻi i le saʻo ma malamalama na saunia e le tau i se lumanaʻi lata mai.

Faitau atili