O a laugutu ua susunuina: mafua ai ma faamatala o le a ave

Anonim

E tusa ai ma le aotelega aotelega, o tagata taʻitoʻatasi o ia lava o se tagata leo. E masani ona tuʻuina atu e le tino le fesoasoani e faʻatatau i le lumanaʻi lata mai, ae o le mea autu o le mafai ona faʻauiga ia latou saʻo. E le o se mea na amata ona natia ai le alafau poo se pamu.

O le aso, na iʻu ina amata ona magutugutu laugutu o nigutu, ma na ou filifili loa e suʻe mea na tutupu na i ai ni mea faapena, ma le faʻamatalaga na ou maofa ai. I lenei tusitusiga, ou te taʻuina pe o a ni mea ua mafiafia o lo o mumu ai ma mea tau tupe e tatau ona gauai atu i ai.

Liba mu

Faʻauiga o faʻailoga

Afai o laugutu o le susunuina, o mafuaaga e ono eseese, ma e masani lava ona le fesoʻotaʻi ma aʻu. Ae afai e tupu faʻafuaseʻi lenei mea ma e aunoa ma ni mafuaʻaga manino, ona e tatau lea i le mafaufau ma suʻe le faʻamatala faʻamatala. E tusa ai ma le mailei mai ai, lea na iloa i lo tatou tinamatua sili, o lo o amata ona lalafi i na taimi, mo se faataʻitaʻiga, tala pepelo. O le mea lea, afai, i le taimi o le talanoaga, ona amata loa ona lagona e se tagata le vevela i luga o laugutu, ona avea lea ma mafaufau po o le a lana tala ma le faia.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O nei faʻauiga o mafuaʻaga o mafuaʻaga e tuuaia ai laugutu

  • Afai o le vevela o loʻo lagonaina i luga o le laugutu pito i luga, o lenei faʻailoga folafolaga se matagofie i le lalolagi i le kamupani o se tagata manaia o le isi itupa. I se isi faaupuga, o le a faia se aso na faamaeaina na tupu ai le sogi.
  • A oʻo i le pito i lalo o le laugutu, o lona uiga o le tagata e ana e feiloaʻi ma se uo mamae poʻo se uo, pe a feiloaʻi, pa o le alafau.
  • Afai e aofia ai atoa le gutu o le gutu, ona e iloa ai lea o se tasi o mea e lua. I le tulaga muamua, o loʻo faamoemoe se tagata i se fonotaga ma se ulugaliʻi faʻaipoipo, lea e masani ona pei o uo tuai ma aiga mamao. I le tulaga lona lua, o le tala e uiga i le toe afio mai, lea e ono matua fiafia ma fiafia lava, pe a fai o le taeao e faʻaalia ai le taliaina le gutu.

Ina ia faʻamanino pe faʻafefea ona moni le vavalo, e tatau ona e gauai atu i le vaega o le laugutu ua sili ona lelei.

  • Afai o le "afi" o loʻo i le lotoifale i luga o le laugutu pito i luga o le itu taumatau, o le a tupu le kisi i aso e tupu, ma afai o le a faia i le masina.
  • A o le tulimanu taumatau o le pito i lalo o le laugutu pamu, ona o taeao-aso pe a mafai ona e mafaufauina se "nofoaga vevela", ma o le aso tauagavale o le a tupu i lenei afiafi.
  • Afai o le tao o le ogatotonu o le ogatotonu o le pito i luga poʻo lalo ifo o le laugutu, o lona uiga o le fono ma se pele e matua fiafia.

O a laugutu ua mumu

O ai laugutu mu?

Mo le sili atu faʻauigaina faʻamatalaga, e taua le manatu o ai le laugutu o loʻo susunuina:
  • I totonu o se fafine matua - O se pele o loʻo feagai ma le tele o lagona faʻamalosi, e le mafai ona leoa. Masalo o le a faailoaina i le alofa po o le faasalaga o lima ma loto. A le toe iai se feoaʻi i le va o tagata alofa, o le a le toe agaʻi atu ma amata ona faataʻitaʻia lana agasala.
  • E iai le fonotaga a le teine ​​ma se tagata taugata ma le manaia i totonu o lana kamupani. Ae e tatau ona mafaufauina, afai e le gata i lau lau laumua, ae e lagona le fiafia i le tino atoa, ona maua lea e le teine ​​le galuega leaga mo le aso, ae o le laʻasaga muamua o le a faia.
  • I totonu o se fafine maʻitaga - I le vave fanau ma faigofie mai, ma e foliga mai, o le pepe e vave ona i luga o le malamalama.
  • O le tamaloa - o le faʻailoga ua faʻailoa ai o ia o loʻo i ai se taimi mo ia e saili ai e saili se soa o le ola pele, pe a iai se ofo
  • O le tama o le fealofani alofa. Afai na o ia na o ia, e le o toe puʻupuʻu ai o ia ma se teine ​​miti. Afai na amata ona mumu laugutu ina ua mavae se aso, ona tatau lava lea ona mataala lenei tamaloa.

Auga

  • O le lagona o le vevela i laugutu o se faailoga lelei.
  • Mo faʻamatalaga saʻo, o faʻailoga e tatau ona amanaia, o le a le paketi e susunuina ma o loʻo vaʻaia "afi".
  • Mo tagata taʻitoʻatasi, fuafua ile matutua ma le itupa, o le mugate e faʻafiafiaina ai lagona o mea eseese na tutupu.

Faitau atili