17 tausaga o ola: o le a le faʻaipoipoga, o le a le mea e maua ai

Anonim

O le faʻaipoipoga uma o le faʻaipoipoga o se taua mo se paga. 17 tausaga Talu lenei i le faʻaipoipoga - O Le Aso E Le O Se Faʻama Tatou Aofia ai Ae E Gaʻole ile masani ole faʻamanatuina. Mo tatou ma loʻu toʻalua, o le aso faʻaipoipo e faʻapitoa lava. Ou te manaʻo e taʻu mai pe faʻapefea ona faʻamanatu le 17th tausaga - ato, pe piniki, faʻaipoipoga.

Semicretic tulaga taua o igoa o le 17-tausaga le tausaga

17 tausaga Talu ai o le faʻaipoipoga e taʻua o le apaʻau poʻo le piniki. O mea uma e le faafuasei ma fai latou uiga aoga.

O loʻo valaʻauina Sister Ride ona o mea o lenei uamea. Tin - fetuutuunai ma palasitika mea. O lea foʻi toʻalua, na nonofo faʻatasi mo le toeitiiti a toe foʻi le lua sefulu tausaga, o loʻo saisa i le tasi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O loʻo i ai foʻi - le mafai ona faia ni mea e mafai ai ona e faia ni oloa eseese. I le 17 tausaga, na mafai ai ona tauva mai le au nofoaga ese mai le tasi i le isi latou te manaʻomia, ua faasolosolo lava ona ou suia a latou amio lona lua.

17 tausaga o ola: o le a le faʻaipoipoga, o le a le mea e maua ai 4303_1

O lenei uamea o loʻo faʻaaogaina pe a fai paʻaga faʻatasi ma isi vaega eseese. Afai tatou te talanoa e uiga i le aiga, ona sili atu lea i le tuanaʻi talu mai le faʻaipoipoga, o le taimi faʻapitoa e fesoʻotaʻi atoa. O le mea moni na latou faanatinati atu ai i le tasi i le isi na ia maua le avanoa e tausi ai le malolosi ma malosi sootaga.

IA E ILOA! O loʻo faʻaigoaina foʻi le TIN o le 10 tausaga mai le aso o le faʻaipoipoga.

O le igoa "Pink" faia le 17th i le aso fanau sili ona matagofie ma talafeagai. O le naunau i le va o le aufaʻatau ua uma ona alu, ae na suia i le mafanafana ma le agalelei o le mafutaga. Ae o le igoa na faamanatu mai ai e uiga ia Rosa, e uiga i amoia o amoia o mea e mafai ona manua. Ma, e ui lava i tausaga ua mavae, ma le le faʻatamala i le tasi ma le isi, e mafai e le aiga ona paʻuʻu.

E i ai le isi tau e iloga i le numera 17. I le NuMBology, o lenei numera o lona uiga o mea fou na maua. Ulugaliʻi e nonofo faʻatasi mo le tele o tausaga, o le faʻataunuʻuina fou fou o le olaga faʻaleaiga.

Upu Lilo o le 17 Tausaga o Faamanatuga o le Faaipoipoga

O aso uma o le aso o le faʻaipoipoga e iai lana lava tu ma aga ma aganuu. O le aso faamanatu o le 17 o aso o le aiga o se faʻamanatuga a le aiga o se masani foʻi o le masani ai ia faʻamanatuina i se liʻo. O lenei aso, o le paga e le fautuaina le tosina atu o ona lagona ma mafutaga. E i ai isi aganuu e manaʻomia le matauina:
  • Sipuni ave le tasi i le isi lima mama. E leai ni a latou mea e taua taua, ae o loʻo auala mai lea e te talitonu, e tatau ona fusia i le tasi ma le isi, ua tele lava fesoʻotaʻiga o le ulugaliʻi;
  • I le afiafi o le faʻamanatuina, o le fale atoa e teuteuina i le peni piniki e fai ai le faʻatulagaina o faʻailoga faʻapitoa ma le faʻafouina;
  • O le aso lea, o aga masani e inu ai uaea Mulu, ua mamanuina e fafagaina ai le loto o ulugaliʻi ma le alofa ma le manaʻo;
  • Ma i le 17th tausaga o le faʻaipoipoga o le faʻaipoipoga, ma le tasi o vaʻa o le a latou faʻamaonia uma le mea matuia o latou mafuaʻaga ma le 'olo o lagona.

IA E ILOA! E i ai le talitonuga o le aso o le isi faʻaipoipoga faʻaipoipoga o loʻo faatusa i le isi tausaga. O lona uiga, pe faʻapefea ona faia le faʻa'ʻanei i le a faia, o le a ola si o le a nonofo i le isi lua masina seʻia oʻo i le isi tausaga.

Auala e Faamanatuina ai

Mo 17 tausaga o le alofa tunoa, o le alofa mai le alofa, o lagona o lagona o le tasi i le tasi le isi ua le toe mumuina i talavou. Ae ui i lea, agamalu ma le faʻaaloalo i taimi uma. O le faʻatulagaina lelei faʻamanatu e mafai ona manatua se ulugaliʻi o loʻo iai pea se fesoʻotaʻiga ma le alofa i le va o latou.

Metotia o faamanatu

O se tasi auala e uniti ai se faafiafiaga o le faʻatulagaina o se faʻaipoipoga. Tuu i ai e le tuʻufaʻatasia, ae e mafai e sipela ona fesuiaʻi mama mama, faʻafani tautotogo ma taʻu atu i le tasi ma le isi io latou lagona.

17 tausaga o ola: o le a le faʻaipoipoga, o le a le mea e maua ai 4303_2

O se mea sili ona paʻi i ai o le a fesoasoani i le au solitulafono o faʻamanatuga o latou o loʻo naunau o latou fiafia le tasi ma le isi. E faʻamaonia ai foi le faʻaipoipoga o le a faʻamaonia e malo le faʻamaoni o le fesoʻotaʻi i le va o ulugaliʻi.

E mafai foi ona e faʻatulaga se taumafataga o le meaʻai mo le lua. E mafai ona faʻatulaga vaega pisa mo le aso fanau, ma o le faʻaipoipoga o le aso malolo o se aso malolo mo le lua. Ma sili atu - e alu i le malaga faaipoipo. O le sili sili lea, a le ituaiga ulugalii e le i se tasi.

Teʻi mo matua e mafai ona faʻatulagaina a latou fanau. E mafai ona tutoʻatasi le tutoʻatasi o le faitotoʻa, saunia au mea e sili ona e fiafia iai i le toʻalua. E ala ile ala lea, e mafai ai ona faʻaoʻo atu mama ia mama ma le afafine o Tama ma ataliʻi. O le gauai atu o le fanau o le a mo le paga o le meaalofa sili ona lelei i lenei aso.

Faʻafefea ona tuʻu se potu

Ioe, o le potu lea e faia ai le faʻamanatuga o le a faʻaaogaina e tatau ona faʻasalaina i le lanu tutusa. Piniki ma siliva - iinei o lanu o le 17th soifua aso o le faaipoipoga.

E mafai e tagata asiasi ona tautua tin cunlery pe faʻaaogaina ipu mai lenei uʻamea. Pink tioata o le a avea ma sili atu aso malolo teuteu. Faletusi, monononous pe ma se mamanu o roses, o le a fesoasoani fua i puipui, nofoa ma le laulau o latou lava.

17 tausaga o ola: o le a le faʻaipoipoga, o le a le mea e maua ai 4303_3

Ae, o le mapusaga o le potu o fugalaau. O Bouncuets i lanu piniki po o roses o le a taofia ai luga o luga. E mafai ona e faʻaogaina fugalaʻau matagofie, ae o le a polo moni e le gata i le faʻamalosi, ae o loʻo vave foi ona maʻifai le potu.

Manatu Meaalofa

17 tausaga o ola: o le a le faʻaipoipoga, o le a le mea e maua ai 4303_4

O le mea moni, o tagata asiasi ma toʻalua latou te leoleoina le aso. O le filifiliga o le mea o le a tatau ona faʻalatalata atu i le matagofie, aua o le 17 tausaga o lenei tausaga o se aso taua tele i le olaga o le ulugaliʻi.

Meaalofa mo le faletua

17 tausaga o ola: o le a le faʻaipoipoga, o le a le mea e maua ai 4303_5

E faʻafaigofie e tagata ona filifilia se meaalofa mo se toʻalua, aua pink - femining lanu:

  • E mautinoa a le toʻalua o loʻo faʻaalia atu i lona fili pele o le 17 roeta;
  • Ma o se meaalofa matagofie o le a faia ai se asoa ma pi pito pipi. O se faʻatusa pe a fai o loʻo faia i le paʻepaʻe uamea - siliva poʻo platinum;
  • Afai e leai ni tupe a o oloa taugata, e mafai ona e faia ni mea teuteu mai le apa. O sea meaalofa o le a aumaia le laki le manuia i lona lava;
  • Soʻo se ofu o lanu piniki poʻo le mumu lanu o le a faia ai se fafine. I se faʻaopopoga, o se ofu fou e mafai ona tuʻu i luga o se taumafataga o le afiafi i se faleʻaiga;
  • Meaalofa meaalofa o se auala sili ona lelei e faʻamalieina ai le afa lona lua.

Peitai, e mafai ona e tuʻuina atu pepa faʻamaonia mo se malologa fiafia, aumai se soʻotaga fiafia i totonu o le paluni ma sili atu, o le mea na miti ai le toʻalua.

Meaalofa mo le Taitai

17 tausaga o ola: o le a le faʻaipoipoga, o le a le mea e maua ai 4303_6

I lenei tulaga, o se fafine e sili atu le faigata ona filifili i le filifiliga o se meaalofa. O le mea taua o le tali mai o le faʻamuamua o le toʻalua ma na talafeagai i lena taimi. O le taimi nei, e mafai ona e avatua:

  • Soʻo se taga foʻi o se mug, o le 'au, o se filifili;
  • Afai o le tane e fiafia i le fagota poʻo le tuli, e mafai ona e tuʻuina atu i mea talafeagai - fagotaga o meafaitino po o le naifi ma le apalai
  • Peitai, e mafai ona e avatua ma le mea o ofu mumu. Lelei Filifiliga - fusi, mitiafu, sikafu, etc.

IA E ILOA! O se meaalofa e mafai ona i ai se lanu, ae e manaʻomia le faʻatulagaina ia e tusa ai ma tu ma aga o le 17 tausaga, ia te oe. I mumu, piniki pe siliva ines.

Meaalofa mai Uo

17 tausaga o ola: o le a le faʻaipoipoga, o le a le mea e maua ai 4303_7

O le 17th aso o le aso malolo o se aso malolo e masani ona masani ai e faamanatu faʻatasi faʻatasi pe i se laʻasaga laʻasaga. Ae o uo atonu manaʻo e toe faʻafetai i le toʻalua ma tuʻuina atu ia i latou se mea. A o le taimi nei, o le a talafeagai:

  • Taugofie Fale Teugatupe - Tamoe Little, Pisi, ie puipui, ma isi.;
  • Se seti o cuclery poʻo ni meaʻai mamago;
  • Voucher mo le lua i le malaga fiafia.

Ae o le meaalofa sili o le na faia i ona lava lima. Ata, Laugatasi, TourcCard, Stakettesttes Manatu Lenei o le a mafua ai le faafetai faafetai i ulugalii mo le gauai.

Peitaʻi, afai e leai se taimi poʻo se manaʻoga e suʻe se meaalofa, e mafai ona e avatu ai se tupe. Peitaʻio lemanā latou te manaʻomia ona vave faia se faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le faia o se tupe autu poʻo ni fasi pili o le atunuʻu;

Faaiuga

Oloina, e mafai ona e fai atu:

  • 17 Faʻafiafiaga Faʻafetai - e ui o le le taʻamilosaga, ae taua tele le aso i le olaga o le paga;
  • E mafai ona e faia se mea sili, sili ona taua, o le saʻo lea o le meaalofa i le TIN-PIND4;
  • O lenei aso malolo, muamua o mea uma, mo taitoalua, o lona manatu e tatau ona mou atu i lona toalua ma lona toalua ua lelei mo i latou.

Faitau atili