Vector Asttrology: O le a lea, o lona sini, e mafai ona

Anonim

Vower Asttrology (po o le Juckshch) o le saienisi ma tekonolosi o vavalo. A o aʻoaʻo faʻasaienisi, o loʻo faʻamatala mai ai le aʻafiaga o tulafono maualuga i luga o le olaga moni o le tagata. Ma o le tekonolosi o silafia, J.SSsh e mafai ona tatalaina le mea moni e uiga i le taimi ua tuanai, taimi nei ma le lumanaʻi, faʻataga oe e faʻamatala le mea lelei pe le lelei.

Taofia o le astrology - o le a lenei malamalamaaga?

Talafaasolopito o Foliga Vaaia

Faʻavasega o loʻo sili atu nai lo le 5,000 tausaga. Ma, pei ona faʻatautaia malosi le saienifemsisi, o loʻo faʻatautaia tele le tagata o loʻo faʻaaogaina. I le taimi lava lea, o lomiga autu a Jyhasha foliga mai:
  • Brichhat-Parashara Chora-Shastra;
  • Faafouina STRA ma isi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Na latou sao i o tatou taimi, tusi gagana - Sanskrit. E le gata i lea, o loʻo ia i matou le avanoa e faamasani ai ma le tala a le ASTronocal o Surya sidyhanpa. Talu ai o le mamao mamao, o le malamalama o le faufautua i ana tamaiti aʻoga fai (o se faʻavae e galue ai le tuʻufaʻatasia)

J.chechchsh e faʻataʻitaʻi e se taimi faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi. Muamua, i ona aʻa mamao, e alu ai o ia i le poto o le lautele o le tagata matua, o Initia nei ma atunuʻu latalata ane), o le mea na mafua ai.

Foliga J.

I le va o le porology, o le mafutaga a le tagata soifua o le tagata ma le le malamalama o le mafaufau ua ufitia. O le iʻuga, o le lautele o loʻo faʻaalia - o se fanua e tasi o tulafono. Faʻaogaina o lenei aʻoaʻoga ile faʻataʻitaʻi, e mafai ona faʻailoa mai ai mea uma o le olaga o se tagata faʻapitoa ma sosaiete lautele.

E iloa e le tala le tele o ni faiaoga maoaʻe o loo sau i tagata le loloto o le moni o le ola - loto mama, o le faavae o le foafoaga ma le fesoʻotaʻiga ai le tagata mai le atulaulau. O lenei malamalama atoatoa e faʻaalia lelei ai le fasifuaitau mai le Vowards "Amham Brahmasmi", o loʻo faʻailoa mai: "Ou te tutusa uma" - "O aʻu o le Brahman"

Jucksh (poʻo le faʻatauga a le tagata) tautala ai se tasi o le faʻaʻoleʻole I totonu, pei o isi uma o le vedas, o le iloa o loʻo faʻaalia i le tulaga muamua. Tautala atu e le Storic Powards, J.Chev e iloga i le matematika saʻo: E aofia ai le poto e uiga i taimi uma suiga ma fesuiaʻiga i le mea moni na tupu.

O le faitauina, o le a e malamalama i le tele o suiga ma mea tutupu o loʻo faʻatinoina e ala i tulafono silisili o le lalolagi (Tulafono a le Atua). Aʻoaʻo ia lava le faʻagasologa o le faʻalauteleina o faʻaauau le olaga mai le amataga tele o le evolusione.

O le tagata, ona ua faʻatapulaʻaina le mafaufau, e le mafai ona malamalama i mea lilo uma a le atulaulau, ae e oʻo lava i faʻamatalaga o loʻo avanoa i ai, ua i ai i le malosiʻaga e suia ai lona moni.

Jchr o lona uiga o le faamamaina faamamaina

O le galuega o tauvaga

Ina ua uma ona faitauina le malamalama o le Jefatha, e amata ona faia e se tagata i lalo tulafono o le loto fuatiaifo ma le faamasinoga tonu, ua le toe faia se karma. Ma lona ie ATma (o le agaga poʻo le malamalama) ua iʻu ina tuusaunoaga mai mea leaga leaga. Na te siaolaina foʻi mo le maualuga maualuga o le malosi (manaʻoga paia).

E le gata i lea, o le Vowor Horoscope tatalaina mata mo le auai i le manuia o mea lelei (lele) Ma faʻataga oe e amata faʻaaogaina i latou i faʻataʻitaʻiga. Liliu atu i ai, o le a e taofia le lagonaina o lou le fesoasoani i luma o le ulu o le siosiomaga ma tulaga. Aoao e faʻaaoga lou malamalama faʻaputuputu ma lou agaga ma le mafaufau.

Masalo o le galuega sili ona taua a le J. - mautinoa le atinaʻe faʻaleagaga, E ui mai i mea uma, o ia o le aʻoaʻo e uiga i le tagata lava ia-iloa. Amata ona malamalama i faavae o faʻavae o le faʻatafunaga o le tino, e malamalama tagata i o latou natura, latou te faʻaleleia lo latou silafia. Latou te malamalama o ai o le o lona uiga, ma ave. Ae naʻo le taliaina mai fafo, matou te mauaina le avanoa e malamalama ai i totonu.

Malosi paneta

I alii atamamai o anamua (Rishi) sa i ai se mafutaga vavalalata i le va o Graras (paneta) ma olaga o tagata. E naʻo Jreckssh i le suʻesuʻeina o nei tulafono ina ia malamalama lelei moni poto, faʻapea foʻi ma le mauaina o faʻamatalaga e uiga i le lumanaʻi.

I le aotelega, o le Defractor AsTrolora mafaufau i le 9 kacho - 9 paneta o le lafem system. O nei mea, 7 o "nusipepa" - o Surya (La Surya (Lan), Chandra (Morula), Shalier), Shaduer), Bouker)

Ae e ese mai iā te i latou, latou te amanaʻia ai le "pogisa pouliuli koneti" - Rahu ma Kuta. O taimi uma e ono i le ono o lo latou mafaufau, masani ai lava latou mo na. Atonu latou te eseese i o latou atunuʻu - ia e malolosi uma ma vaivai. O tomai leaga o tagata o tetee o loʻo suʻesuʻeina le pepelo o le kalani, uaʻi atu i mea uma.

I le taimi lava e tasi, tutoʻatasi o papeta e le o aʻafia ai tagata i mea tutupu, ae e faʻamalosia ai le malosi o loʻo pasia paneta eseese. Faʻatulagaina o se faʻafanua faʻafanua faʻatagaina oe e feagai ma le ola o le tagata, faʻamoemoega, ma ia saili foi poʻo le a le mea o loʻo sauniuni ai ia te ia i le lumanaʻi.

Ia tatou faamasani i uiga o paneta.

O le la E fesoʻotaʻi ma le malosi taua, gaioiga, faʻataʻitaʻiga, mamalu, tagata ego. Le malosi o le la o le la, o le ego foliga mai i le tulaga tutusa. O loʻo taʻu mai i le la ni faʻailoga o le la i le hroscope pe o se tagata o le a avea ma taʻitaʻi, pe o ia lava i le pule i isi.

Ma afai e lotomaulalo ma finafinau, o le a mafai ona maua le sili ona lelei le faatulagaina o lenei malosi - le malosi o le agaga. Ae peitai, o le pau lea o le la i luga o le agaga e sili ona loloto, sili ona loloto. Ua amata ona avea le telefoni ma lona Oo, i lou lagona i le siu leo ​​o lona lava agaga, maua se poto faaalia e uiga i lau moni faʻamoemoe.

masina - Faaalia ni lagona, loloto tulaga ma suia, mafaufau. O le a le tulaga o le mafaufau o le mafaufau, o le masina e tosina i le hroscope. I le mafaufau o le mafaufau, o le Karesa atoa o loʻo faʻaputuputuina, lea na faia ai e le agaga le toʻatele o faʻailoga.

Moon - lalolagi o le agaga ma lagona

Ae, o se tulafono, tatou te ola i se mafaufau poto, ae le o se lalolagi faaletagata. Ma le isi mea, pe a i ai a tatou manatu, tatou amata ai ona tatou manatu na latou faia ia i latou lava, e ui lava na latou faʻatuina le karma, ma taugofie uma le karma.

Jucksh na fautuaina tele e mafai ona fai togafiti, fufulu lou mafaufau, malolo oe i le loloto o le sili atu mo sina taimi.

Mercury - Tali atu mo fesoʻotaʻiga, fesootaiga, fefaʻatauaiga, ma faʻapea foi mo le malosi atinaʻe. Leai se lagona o Sianskrit valaʻau le Planet Budha - o lona uiga, "na fafaguina". O le tulaga o Mercury i le Horoscope Livented, manaʻo e malamalama i le atamai o se tagata, e suʻeina pe o ia lava le taliaina maualuluga. O le paneta o le a faamatalaina e uiga i le agamalu ma le atamai.

Mars - le mana o le tagata taʻitoʻatasi, o lona aʻafiaga, gaioiga. Mauaina o Mars i se Horoscope I le tulaga leaga na taʻu mai ai i le amataga o le tagata na matua fiafia lava i lona malosi, sauaga, sauaga, sauai i latou.

Ma o lenei leaga o tagata e faia i le ola moni o ia lava, o le a mafatia: i le tino, mafaufau ma aga tau amio. E taua tele le malamalama e manaʻomia le omoina o mea aau, tafe mai le setete o Tirana i le setete o le ua aʻafia. Latou te fai ma sui uma le mafaufau, e le o se mea-o le `a.

Venus - faatasi ai ma le malosi o le alofa. O le tulaga o Venus i le Horocope o le tulafono a le Kovana ua avea ma manino tikeri. O le isi paneta e faʻaalia ai pe mafai ona tumu i le alofa faʻale-Atua ma le tuuto - Bhakti (Tulafono e pei o se maualuga maualuga o le alofa mo le Silisili Ese).

I se faʻaopopoga, o le venus manatu i vaega o tamaʻitaʻi uma o galuega ma popolega o loʻo fesoʻotaʻi mea uma ma sili ona lelei ma le tino o le tino. Ina ia ogatasi lea itu, o le va o tagata faʻaaogaina e fautuaina e aʻoaʻo ai le poto o le mageso. I totonu o le tane uroscopes o le paneta o le a faʻaalia ai se isi lumanaʻi.

Atuatuvale - Faʻaali mea uma e tusa ma le malosi, aganuʻu, lotu, filosofia. E mafai e lenei paneta ona faia ni faavae lelei ma i le "sefe" le atoaga o hroscope, le faailogaina o mea faigata o isi tino.

O le tulaga o le, o le a taʻu atu e le jupiter pe o le a mafai e se tagata ona maua se faufautua faʻale-mafaufau poʻo se mea o le a avea o ia ma Ia. E faapena foi, o le a faʻaalia ai le naunau o Mercury o se lagona e maua ai aʻoga. Ma e le mafai ona galo oe i se isi manaia tele - ua faʻavae i luga o le aiaiga o le Jpipter, pe suia lona talitonuga. I fafine horoscopes - o le a maua ai faʻamatalaga e uiga i le lumanaʻi o le tane.

Jupiter - Malosi, Lotu, Faaipoipoga

Tomumuina - Ia e fesoʻotaʻi ma le vevela, faʻamalositino faʻamaoni, faʻatapulaʻa o le manaʻomia. I se faʻaopopoga, na faʻaalia ai loa le tele o karma sili. O ia o se faiaoga tele na faʻatautaia e se tagata soifua e ala i itulau faigata sili ona faigata ma mea na faʻamanuiaina i latou o le a mafai ona taulimaina ē o le a mafai ona feagai ma latou. Ole fesoasoani lea ile lotomaulalo ma le onosai ua malamalama i le tulaga maualuga. Foaket O le Au Patrona o le Tagata le lelei uma, o tagata aisi, apamemea.

Rahu - E tutusa ma le malosi o le tino o le a sau. O le mea moni, e leʻi toe sau le lumanaʻi, ae masani ona matou ola ai, matou te tuʻuina atu i le nuanua le malamalama, lomia i le "ea loka o le ea". Rahu na faʻamaonia lana faatosinaga i le va o lona tino tino - e le pei o isi paneta, e naʻo le tino o le tino.

E masani lava, i le tulaga, Rahu i le Horocope mafai ona malamalama i ai itu o lo latou olaga ai ai o tagata sese, i le mea e le o feagai ai ma a latou tulaga le faaaloalo. I se faʻaopopoga, fesoʻotaʻiga ma mea oona o Prougning Prosices, vailaʻau faʻapipiʻi, ava malosi, ataata.

Peitaʻi, i le vateatea o mea uma e nofomau ai, e le gata i latou ua faʻailoaina e Rahu, e le naʻo lona leaga, ae lelei foi. Mai le mea mulimuli, e mafai ai e igoa uma ituaiga o mea na mauaina, fou - o le malosi o Rahu e lagolagoina.

KETU - O le a ia taʻu mai e uiga i le malosi malosi o le taimi ua tuanaʻi. Ua leva ona goto le taimi ua tuanaʻi i le felelei, ae o nisi tagata o loʻo nonofo pea. O se taunuuga o le le saʻo lou mafaufau, latou te feagai ma faʻafitauli faʻaletonu, faʻalavelave i sauaga, kalave, musu e ola i lenei vaitaimi.

KeTU, i le tala faatusa ma Rahu, le maua mai o se mea faaletino - na o ia e iai se tino tutusa. O le paneta e fesoʻotaʻi ma faʻatapulaʻa, tipi ese se mea, tupe leiloa.

O se aafiaga lelei a e faʻatagaina se tagata e atiaʻe faʻaleagaga e tusa ma ipu leiloa. O mea moni - Aveese mea uma e faʻalavelave ai pe faʻatapulaʻaina le agaga ma faʻalavelave i le tuputupu aʻe faʻaleagaga. Afai e mafai e le agaga ona iloa, o le a pasi le faʻatulagaga o lesona faʻatasi, e aunoa ma le leiloa.

O le mea moni, e le o le faʻamatalaga uma lea e uiga i pulega o malo ma paneta. O le autu o faʻamatalaga e mafai ai ona tatou matauina i lo tatou moni. I le faʻaopopoga ia i latou, e tele foʻi isi vaega latou te le taliaina. O le mafuaʻaga mo lenei ua tutusa masima ma aiaiga.

Mulimuli ane, o loʻo vaʻai le vitio:

Faitau atili