O igoa o fafine i Italia ma o latou uiga

Anonim

Ou te masani i tafaoga ma le Italia ma le mautonu, o le faʻalogoina o le fesili o le uiga o loʻu igoa (Catherine). Na faʻapea, o laʻu masani fou, Alba, e maitauina ma le uiga o igoa ma faʻailoa mai e uiga i le amataga o le tele o Italia. Ina ua mavae ni nai aso na matou o atu ai i fafo, ma i manatua manatuaina tumau, na ou filifili ai e faasoa atu le poto fou.

O igoa o fafine i Italia ma o latou uiga 4336_1

E uiga i fafine igoa i Italia

E ui lava o le tele o igoa o tamaʻitaʻi Italia e foliga mai o le tagata Rusia e le masani ai, e tatau ona latou tuʻuina atu ia i latou ona o lo latou lava lalelei ma matagofie, e mafua ai le umi o latou.

O se mea na ola ai le tagata o le aufaasālarena i ona po nei anonta, ua o mai i lalo e oo mai i lenei aso. E tele taimi o se igoa tauvalaʻau na tuʻuina atu e le nofoaga o le atunuʻu, o le taʻitaʻia o se tagata.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Mulimuli ane, i le 16th seneturi se tu masani e aliali mai e viia ai tamaiti i le mamalu. Na tuu ai e le ulumatua igoa o matua matutua ma matua matutua. Afai na soifua mai le tama, na valaauina o ia e faamamaluina le tama silisili o lona tama, pe a fai o se teine ​​e faʻaaloalo i lona tinamatua tina. O tamaiti nei na maua uma igoa o latou matua matutua, ma le lona tolu - matua. Ina ua foia le meaalofa e sosoo ai, sa mafai ona o ona o atu ie ua oti, valaʻau tamaiti i le latou mamalu.

O se tu ma aga fiafiaga silisili, o lona aiga na faʻaalia igoa e fuafua i mea na fanau mai o ia: o le lima ma le lima, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu, valu ,. O faigofie: manatua, o le a le tulaga na faaali ai le ma faia o tamaiti. E le gata i lea, tusa lava pe faʻauʻu faiga masani o Italia ia foliga fiafia ma matagofie: AGANA, Qinti, etc.

O Kapenio, na te mauaina ē o le faatatauina i Italia, tuu le faʻailoga ma i igoa mo teine ​​ma tama - na faia i le faamamaluina o le au paʻia. Ola pea o lenei tu masani pea.

O igoa o fafine i Italia ma o latou uiga 4336_2

Ina ua oʻo ina oʻo mai le teritori ia Italia i le toʻatele o isi tagata, sa iai foi igoa o tagata na manumalo, a o lea aso, e toetoe lava. Nai lo lena, o le manatu o feutagaiga mai fafo o igoa masani o le lauiloa: Ua sui le Lusia Louise.

Tulaga taua o igoa o Italia

O le tele ma le faʻaliliuga o igoa fafine i Italia e mafai ona faʻamasani: O le faiga e toetoe lava a le popole. E le o loʻo iai lo matou: o tamaiti uma tamaiti ma le igoa e tasi, valaʻau le tasi - o le Dzen tautala.

Fai se lisi o igoa uma e le mafai, ona faʻamatala lea e uiga i le sili ona le masani ai.

  • Manatua le Juliet mai le Epinymous Tala o Shakespeare? Heryeri, ua maliu mo lona alofa i se talavou. O le faʻailoga lea o lona igoa o lona uiga o le "talavou" O Juliet o se faaitiitia o le faaitiitia mai Julia, o lona uiga "talafeagai i le Yuliyev Dynasty."
  • Ua faaliliuina e Elena mai Italia nitiaina o se tasi o mau selesitila - o le masina.
  • O lona uiga o le "Warriot". O le amataga o le igoa e tutusa fesoʻotaʻi ma le Atua o taua.
  • I Italia, o se malosi malosi e faʻaititia ai le masani ai o igoa o igoa. O lea la, o Anhamane ma le o satera, a o lona uiga o le tasi le mea - o le pule o tagata.
  • Ity - O se igoa se igoa na faʻaaoga e ofuina ai se atunuʻu atoa, ma o lenei na agaʻi atu i le igoa fafine.
  • Nikoolini ma Nicoletta, E ui lava i ni igoa eseese i le ituaiga o igoa, toe foʻi i le atua fafine o le manumalo e sefulu ma le mama, o lona uiga o le "manumalo o tagata."
  • Mo tagata nonofo i le Sunny Italia, e iai le atoa filifiliga o igoa o loʻo fesoʻotaʻi ma roses. Na o le "Roses" Rosa, Rosina ma Roselag, "Rosabella ma Rosebella," Roshelna "Rosheanb ma Roselba ma Roselba, o Roselba na fausia atoa.
  • O tusi e masani ona tupu i tagata faʻaaloalogia - Augusta / Aya, o le oona o lona uiga. Fausia se igoa fafine igoa mai le tane a Aukuso.
  • O LE MATAGOFIO o suafa o Aria na maua se tagata nofomau o APRIA, o se aai o O lenei na o le adriamic Sea o loʻo tumau i le laufanua geographictark.

O igoa o fafine i Italia ma o latou uiga 4336_3

  • Sa talanoa mai laʻu uo o Alb i lona igoa, na latou fai mai ai, e leai ni faʻamaumauga saʻo e pei ona aliali mai. Mai le itupa itu i totonu o le luʻitau o le Alba le umi o le itulagi ma Albania, lea na faʻaaogaina e avea ma se vaega o le malo o Roma. Faaliliuina mai Latina o lona uiga "sinasina", ae o le uiga sili ona matagofie o le faaliliuga lea o le faaliliuga lea mai le Italia, "Dawwn".
  • O le igoa Loma o loo maua i le talafatai o Roma anamua o tagata anamua. Na talitonu o loʻo i ai uso e toʻatolu, o le atua fafine o le matagofie - tolu itu. O lea ua iai lava teineiti uma o i latou i lo latou faʻaaloalo o le avanoa lea e lagonaina ai le Atua.
  • Le "mama, e le fuafuaina" e tusa ai ma le igoa o le Italia o le Katoliko o le Katoliko.
  • E fia pa-pable o Wander Angerane o Mauga, ma i le o le ogatotonu tausaga, na manuia ai lenei igoa, ona o lona foliga o le toto lanumoana, o se aristocrat.
  • Nono mai isi gagana o loʻo leaga foi iinei: O le upu Sipaniolo o penina, ma le faʻaliliuga moni o le "taʻaloga", faʻaopopo nisi igoa i le tele o filifiliga faʻalilolilo.
  • Elailia, poo Melelian, o lona uiga "e le faaaloalo i le aoga." Talu ai, o le upu "evolaia" o lona uiga o se tagata e mafai ona tautala lelei. Igoa lauiloa na faia e Ogalalii Boacelona - O lenei mea e paia, o loʻo faʻamalosiauʻau mai i ona pou o folau, fafine i le tulaga ma le taulaga o Burcelona.

Tatou otootoina

Na faia e le Mimirate Italia ia mea e manaʻomia e faʻamaonia ai le tele o upu masani o loʻo avea o igoa e manaia mo le tala. Taitasi oi latou uma o se mea ina ia iloga ai le e ona.

  • I se tasi taimi i Italia, na atiae foi tu ma aga e tuuina atu ai ni igoa i tamaiti pe a fananau mai i tuaa, i le amioatua, ae o lenei ua toetoe lava a latou le mulimuli mai.
  • Mo le tele o igoa Italia e iai se tala o le amataga, o nisi taimi faigofie - itulagi o le ola, ma o nisi taimi e tatau ona eli i latin, gagana e malamalama ai ile aoga.

Faitau atili