O a miti kisi - faamatala e miti

Anonim

Ina ia iloa ai miti a le kisi, ma manatua le togafiti a lau miti ma faitau le faʻamatala na ou saunia i lenei tusitusiga. E i ai i latou lauiloa miti a le tusi, lea ou te faʻaaogaina i taimi uma, ia sauniunia e oʻo mai mea e tutupu.

Tusiga o le Tausaga Faalenatura

O matou faʻaliliuga faʻaliliuga lapatai lapataiga lapatai e ala i miti. Ma o tusitala o le Tuai Tele o le mafaufau e iloa pe faʻafefea e nei faailoilo ona faʻateʻia.

Sogi Mitik

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Nei o latou fofoga:

  1. Ina ia vaʻai i tamaiti o loʻo sogi - o le ae maua le filemu ma le filemu i ituaiga uma o le olaga. O faʻafitauli o le a mou ese mai, ma o le a faʻatumuina le soifua manuia, aiga ma isi mea uma, e taua mo oe.
  2. Sogi tina i se miti - E i ai sau malosi lelei ina ia mafai ai ona fatuina lau oe lava pisinisi ma avea o se pisinisi. E mafai ona e iloa oe lava, Aumaia le lalolagi ma avea ma se tagata manuia o le a manaʻomia se tagata e le manaʻomia se mea.
  3. Kisi uso po o tuafafine - i le tele o fiafia o le ae maua mai le olaga. O le ae pa'ū aʻe i le vaitafe o le fiafia ma tele, o lea ua avea ponesi mai le faitaʻuga o le a toetoe lava i aso uma, ma mo se taimi umi mo se taimi umi.
  4. Kisi le pele / pele - O se tasi o le a taumafai e tosina oe i se tala lilo faalilolilo. Ae taumafai e aloese mai le faʻaosoosoga, aua o le totogi saʻo e maualuga tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a tausia oe e le ua faʻaipoipo e te tausia oe, ma lona toʻalua o le a faʻaleagaina lou olaga.
  5. Kisi ma se fafine le masani ai - o le a iai se faʻaosoosoga tele o le faia o se ituaiga o le le faʻamaoni gaioiga e mafai ona faʻaosoina ai lou tauleleia. E tatau ona e aloese mai lenei mea e le afaina ai oe.
  6. Kisi ma le fili - o lau mafutaga ua faʻateleina, ae i le taimi lata mai o le ae faia oe lava o se uo faʻatasi ma latou i se sitepu muamua. O le a valaʻau le korade ia te oe le muamua ma alu i le gasologa.
  7. Kisi lau tane poʻo lou toʻalua - o loʻo iai pea ou mafutaga lelei lea e le gata i le naunautaiga, aʻo le latalata atu foi i mea uma o agaga. Masalo na fuafuaina e te manaʻo i le tasi le isi, moni "faʻalua afa".

Miti Miller

O le faʻauiga o le faʻauiga o Miller, e lauiloa faʻafetai ia latou i luga.

Kisi i se miti

Faitau ma filifili talafeagai:

  1. Afai na sogi atu le tamaloa i ou lima i se miti, ona o le ola moni, o le a vave ona e aumaia se avanoa e te ola ai. E taua le maitauina o lenei avanoa ma aua neʻi e misia, a leai e tatau ona e faʻatali faʻatalitali mo se taimi umi.
  2. O le uo a loʻu toʻalua na pa ma sogi - o le mea moni e tatau ona e matua le fiafia i lenei tagata. O le a alu o ia i le faalataina ma fai le amio leaga tele, tiga lou aiga.
  3. Vaʻai pe faʻafefea ona sogi e se aliʻi se isi fafine - i le Ruson. Masalo o oe i lea taimi ua leva na te masalo o le toʻalua i le le faʻamaoni, ma le le malamalama i le moe e faʻamaonia ai lau mate. Ma o ona fafine ua foliga mai e ono.
  4. Kisi ma lau tama tama - O le miti e folafola atu le apaau o lima ma loto, o le a sau mai filifili i le taimi lata mai. Ua ia saunia e faʻaliliu uiga i se sili laʻititi ma faʻailoa atu ona manaʻoga.
  5. O loʻo iai foʻi tamaiti, pei o oe o ni alos, faaalu le malosi malosi ma faʻatiga i le tele o sini nai lo le filifilia o se mea. Nofo, fai se pauna ma mafaufau loloto i le mea sili ona taua.
  6. Afai e sogi atu lou tina ia te oe i le miti, o lona uiga o le mea moni e mafai ona e manatu i taimi uma fesoasoani i luga o le fesoasoani ma lagolago aiga. Latou te le tuua lava oe i se tulaga faigata, ua tuuto ia te oe. Mafai ona talitonuina.
  7. Kisi manu - O se fafine e faapena se miti mai se tala ma se alii talavou o le a talitonuina atoatoa o ia, o le a le lotoleaga ma le puleaina. O le fafine talimalo a le fafine Sulit Roma i le itu, tumu i lagona ma malamalama malamalama. Ae e tatau i le tamaloa ona le usitaia lona filifilia, ma e oo lava i luma o le faavauvau.
  8. Kisi ma se tagata ese - i le le manatu i le tele ma tele tupe faʻaalu. E tatau ona tatou faʻaaluina le poloka atoa ma tumau e aunoa ma teuga. Ae aloese mai le faʻaalu o le a le galue i soʻo se auala.

Tusi a le Miti

Miti faʻauigaina ma le sili ona faʻalilolilo ma mea lilo mo i latou e talitonu i togafiti ma le malosi maualuga.

Miti sogi

Faʻauiga:

  1. Kisi le isi itupa - e mafai ona faigofie ona e manumalo alofa ma le pule i isi. O le a faateleina lou matata, o le a vaʻai tagata i totonu ia te oe le malaia, manaia ma sili ona lalelei tagata.
  2. Kisi o se tagata ese - o le a e mauaina ni ituaiga mea taua pe maua se mea taugata. Lenei o le a tupu moni faʻafuaseʻi ma i lena taimi pe a foliga mai e leai se mea lelei i lenei olaga e mafai ona tupu ia te oe.
  3. O tagata alofa o le a aveeseina o se lapataiga. O le fafine o loʻo faʻalogologo e te maua ai le tele o mea e te maua ai, e musu ai oe i le filifiliga. E le aoga le faʻaalu o se taimi - ua ouʻa atu i se toe aoga agavaa.
  4. I le taimi o le maʻi, o le a sogi o le a fanaina vave toe malosi.
  5. O se teineitiiti talavou e kisi miti o le masani ai ma se alii talavou o le a fiafia tele i ai. O lagona o le a avea ma Mutuale, ma le tala faanatura o le a logoina. Ae e tatau ona ia faaeteete ona o le filifilia e le faigofie e pei ona foliga mai.
  6. O se tamaʻitaʻi matua e sogi atu i se miti e mafua mai i le faʻatinoina o nisi tuai, ua leva ona galo le manaʻo. O le a uma ona faʻataunuuina le miti, masalo, o le a le tuʻuina atu ai se fiafia, ae na aumaia naʻo le le fiafia.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • E le oi ai le faʻauiga lautele o le moe ma kisi. O le vavalo e faʻalagolago i ai o loʻo e sogi atu ai, poʻo le a le mea na foliga mai ai lenei tagata o loʻo e fesoʻotaʻi ma le ola moni.
  • O le mea lea e tatau ona e manatua, ae e sili atu le tusia o lau miti i le taimi lava e ala i luga, ina ia e le misia se mea e sili ona sao.
  • E masani lava ona kisi e uiga i ni suiga i fegalegaleaiga ma se tagata patino mai lou olaga moni.

Faitau atili