O le a le igoa o le paneta i le fetu?

Anonim

Le faaigoaina o le paneta i le fetu e taua e pei o le uiga o le faailoga o le zodiac. Paneta galue e avea atulaulau punavai malosi, e mafai ona aafia ai tagata uma ia ogatasi ma disharmoniously. O le aafiaga o le paneta e faatatau i le Malo, ma le tagata lava ia, o le ola vavalalata tagata. Paneta e tagata i le faia o le horoscope e faatoaaga ai le tele o mea na tutupu.

Paneta o le Ofisa o le la

Paneta o le Ofisa o le la

ua fananau mai le paneta o le taitasi i lona uiga o vaega e fale o manu. I fetu, o le la ma le masina (lea protrudes moni le luminais) e faasino foi i le paneta.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Aofai tu mai 10 tino selesitila faavae, iinei i latou:

  • Le la;
  • Masina;
  • Aircury;
  • Vena;
  • Mars;
  • Seu;
  • Samunun;
  • Uranus;
  • Neptune;
  • Pluto.

O le uluai paneta e fitu, e aofia ai Saturn, faatupu ai se sepiterator (le septener o se vaega i le 7 vaega). I le taimi anamua, na aveesea le fetu i le tala na o le paneta o le septener ma le taimi nei lava i le fuafuaga e le faaaogaina le paneta maualuga (o, Uranus, Neptune ma Pluto). Ae i fetu Western masani, ua aveina tino selesitila uma 10 i le tala.

O le faatosinaga autu 7 o loo faamatalaina i le septener. Ma le paneta aupito maualuga ua saunia e ala i le matafaioi o le octave aupito maualuga i le septener. E mafai ona e uunaia ai le talafaasolopito o le Lalolagi, i le fesootai ma ua taʻua foi o latou paneta uma lava.

Ua manatu le faafanua natal (horoscope) o se tagata, familiarized ma le aafiaga o paneta uma i ai, o le a tatou maua se uiga tulaga ese o le tagata: o le uiga o le natura, amioga, faafitauli ma le faataitaiga o le olaga.

Le meatotino autu o le paneta i le puupuu

O le la

Eseese i mataupu faavae o le tane. E fesootai ma le malosi taua, o le agaga, o le finagalo malosi, o le malosi o le foafoaga, sogasoga, manuia. Fesoasoani e ausia le mamalu, viiga, faaaloalo (po o le maasiasi ma le tauleleia vetea).

masina

O loo i ai se mataupu faavae o le fafine. e fesootai le masina ma le agaga, faagasologa o le mafaufau ma subconscious, mafaufau, fetuutuunai, tulaga faatina, o le fanautama, aiga, nuu, āiga, suavai. E fitoitonu i ai mo le ausia o le lauiloa, suiga taua.

mekuli

O se matata faaletonu. Faaalia le malosi o fegalegaleaiga, mafaufau, o le tomai malamalama, tuʻuina se tagata ma tomai faitio ma tomai, o le mafaia ona fai fesoʻotaʻiga. O le fesuisuiai o loʻo fesoʻotaʻi ma se lagona o paleni, popole, faiga, tautala, tautala ma faʻalogo i totoga. Tosina i fefaʻatauaiga ma feteʻenaʻi mataupu, fiainu mo le poto.

Venus

Na te aʻoaʻo le faamaoni o lagona o lagona, ia mafai ai ona e malamalama i le fealofani, matagofie, lagona, lagona o le vale. E mafai ona mautinoa ia faʻamautinoaina le lalolagi i le faʻatagaga, le tulaga o le fiafia, ma agaʻi atu i se malologa, va le lelei.

Mars

E faʻaalia ai le malosi o gaioiga, faʻalulea, o le a, ma agaga faʻa-mafaufau, ae o le rashnedences, ata o le Tauvaga, ata o tauvaga, egenism. E fesootaʻi ma mea leaga, manuʻa, faʻalavelave.

Atuatuvale

E fesoʻotaʻi ma le faʻailoga, faʻapipiʻiina o sini, poto, faʻamasinoga, faʻafitauli o le lotu, lotu ma aga faʻaleaganuʻu. Ae i le va o le lalolagi faataʻitaʻi ma le tulaga o le fiafia ma le ola, tele, tamaoaiga, tamaoaiga, i le faʻapolofesa. Jupiti Sele ata vaai i le ata i lalo.

Jupiter Photo Saini

Tomumuina

E fesoʻotaʻi ma tulafono, manaʻomia, faatapulaʻaga, Faatatauina, tulaga matuia, faʻamaoni, matafaioi o tiute, onosaʻi, onosaʻi ai. Faʻamanuiaga mo le Malo, Taimi, tuai lava, ae toʻa talitonuina o le manuia. O, I le isi itu, e fesootaʻi ma le faalavelaveina, faʻafitauli, faʻafitauli ma le maʻi.

Uranus

Le masani ai o le muamua, eccentric, spontaneous, prenuve paneta. Na ia i maʻi o le malamalamaga, faʻatau agavaʻa e maua ai, turufauia, e leʻi mafaufauina, naunau. O le tino e nafa ma le arrhythmia, faʻalavelave faʻalavelave.

Meainu

E iai le sili atu o mea taua o Neptune, e mafai ona oʻo atu i le atamai poʻo le faʻatalatalanoaga, loia, mafaufauga, o le faʻapopoleina, o le faʻateʻaina. E fesoʻotaʻi ma aga tau manatunatuga, o loʻo i ai le loloto o le loloto o aʻiaʻi o le agaga, o miti o miti, o miti, musumusuga, toega, faʻaletonu, faʻaletonu, faʻaletonu, faʻaletonu, faʻafitauli,

Ie i luga

O lenei va faalelagi e fesoʻotaʻi ma fesuiaʻiga, ogaoga, o le maualuga maualuga, o malosiaga o le faʻaleagaina ma le foafoaga faʻafiafiaga, omiga, maso.

Faʻavasegaina o paneta

E i ai le vaega o paneta uma i luga o mataupu eseese. O le a matou vaavaai atu i le autu o latou.

Tane ma tama teine

  • O le muamua vaega (o tamaloloa) o loʻo avea ma sui e le la, Mars, Jupiter, Pluto ma Uranium. E sili atu i latou i se fafo atu, galue malosi.
  • O le vaega lona lua (fafine) - e aofia ai le masina, Venus, mumu, neptane. I galuega tauave, o nei paneta na matauina le malosi mai fafo mai fafo, ma le gaumaina i o latou faaaliga.

Paneta Mercury e manaia ona e mafai ona suia, avea ma alii, sosoo ai ma tamaitai. Na faia e lona tulaga i le faafanua faaaunima, ae o isi foi ma isi tino sele selesitila.

Ia o loʻo vaevaeina pa o palisi i vaiparo mai onapo, e ui o nisi o faʻamatalaga e faʻailoa ai se ese ese faʻamatalaga. E moni, e le tele, soʻo se tasi o loʻo aʻafia ai maunu: O nisi tagata atamamai e talitonu o le paneta o lea tupulaga, ma o isi e taʻu mai i le fafine.

I mataupu faavae, e le faia se matafaioi tele lenei, talu paneta uma e mafai ona faailoa atu lo latou uiga na i luga o le tane, i ituaiga fafine. O le tulaga o loʻo nofoia e le paneta e taua iinei. Ma ane, afai o le "aʻo leʻi goto i le la i se itu i sasaʻe i sasaʻe, e oʻo lava ina faʻatumuina ona uiga i se tamaloa faʻailogaina o le fafine. E faapena foi, o le faafeagai e tupu.

Faʻailoga faʻailoga o le paneta

Tuueseeseina e le elemene

  • Fireplates o le La ma Jupiter, Mars ma PRUTO.
  • Vaʻalele vaʻalele ma le Mercury ma Uranium.
  • O le lalolagi ua manatu o Vennus ma Saturn.
  • Vai - masina ma neptune.

Fiafia ma leaga

  • O le vaega o le fiafia o tagata: o le la, Venus ma Jupiter.
  • Ma mo le leaga na siitia: Mars ma le Saturn, Uranus, Neptune ma Pluto.

O Mercury ma o iinei e faʻailoaina e le le mautonu, o le a aʻafia ai le paneta ma o fea le fesoʻotaʻiga na faia pe o se vaega malosi.

O le po moli (Moon) e iloga lava e foliga mai e vave, ae e faʻavaveina le vave, e finau ai foi e toe atagia ai le tino lata ane ma le faʻafesoʻotaʻi.

Ma le vaega o tusitala o le au tusitala e talitonu e mafai ona faamatalaina neptune i tino lelei. Ae ina ia maitauina o lenei paneta o se tagata tusitusi sili, tusa lava pe leai foi sona uiga le lelei. E mafai foʻi ona suia o latou "foliga" ma le lelei i le leaga.

Ina ia maua ai nisi faʻamatalaga i le autu, vaʻai le vitio:

Faitau atili