E mafai ona suia le Finate - Metotia o le faʻaleleia o lou olaga

Anonim

E mafai ona suia le taunuuga? I se fesili i se fesili, o tagata e faʻatoagaina masani, ae maise taimi e le fetaui lelei le tulaga o loʻo i ai nei. Ma e moni, e le manaia le iloa pe o mea uma i o tatou olaga o loʻo muaʻi fuafuaina pe o le a tatou fausia a tatou lava faʻamanuiaga? Ou te manatu e saili lenei mea i le isi mataupu.

FACE - O le a lea?

Fua o le mea e tupu ia i matou i le taimi nei, lenei mea na tatou mauaina i lalo o le faʻaosofia o a tatou gaioiga ua mavae ma faʻanaunauga ua mavae. E le mafai ona manatua e uiga i le karma - o le tulafono o le mafuaʻaga ma le mafuaʻaga.

E mafai ona suia le taunuuga

O gaioiga uma na faia e oe e iai ona iʻuga e te mauaina ai se taui poʻo se faʻasalaga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Tutusa ma le fate: a o le a lelei, manuia, fiafia pe, i se isi itu, afaina, mataʻutia, e aʻafia ai oe uma o loʻo i ai muamua (uiga - i taimi muamua).

Fuafua poʻo le a se mea e faigofie ai lau tauvaga: Mo lenei mea e tatau ona e vaʻai i lou siʻosiʻomaga ma mea uma e tupu ia i tatou. O mea uma o lo tatou taunuuga, e pei o lo tatou atigi tino, tuputupu aʻe, mamafa, lanu lauulu, mata ma isi tapulaʻa. E mautinoa e faigofie ona faʻapipiʻi, lelei poʻo le leaga leaga na maua i le olaga nei.

Ma o mea uma, ua manino uma mea ma le iʻuga, o le a lenei taimi e suia ai le taunuuga ma e mafai i le faʻavae, tele fesili tuleilaʻi. E tele le numera o manatu eseese i lenei mataupu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vedas e finau e iai tagata e maua le agavaʻa e suia mai le 20 i le 30% o mea tutupu i o latou iʻuga. I isi gagana e iloa ai o le tagata e toetoe lava mafai ona suia le fuafuaga a lona olaga. Peitai e tumau pea le saʻolotoga o gaioiga i le fuafuaga faaleagaga.

E moni, i le faatusatusaina o lenei lomiga, e mafai ona e faʻamanatu i se isi manatu faʻaleagaga, moni ai ausia faʻaleleia tulaga i le tele o itu o le olaga. O le mea autu o le le toe liliu atu ia te oe i le na o le pau le taua taua.

I se tulaga lautele, e mafai ona talanoa umi i luga o le tagata ulumatua, ae ou te manao e faʻailoa e mafai ona suia le gata! E tele faʻamaoniga: Le talaʻaga o faʻaupuga, na sili atu ni faʻailoga taua mai le fanau mai o le olaga i le aluga o taumafaiga a le tagata lava ia. Faʻafefea ona fai? Tatou tagofia.

Faʻafefea ona suia lou iʻuga: Fautuaga

Fautuaga 1 - Lagona oe lava i le Foafoa

Foafoa lona taunuuga! Malamalama lava ia te oe lava fatuina lau oe lava mea malie i ou lava mafaufauga, upu ma gaioiga. Ma afai o lou olaga e le faʻamalieina ai oe, naʻo oe e mafai ona suia mo le lelei, faia o gaioiga talafeagai.

O le mea lea, aua le toe gaoioi tiute mo le mea o loʻo tupu ma oe i se isi tagata: Le Atua e, o le Malo, ma ave uma le 100%! Ma filifili mo oe lava pe a e manaʻo e nofo i le lalolagi o tiga ma puapuaga poʻo le lalolagi o le olioli ma le fiafia?

O matou lava e faia lo matou taunuuga

Fautuaga 2 - Aveesea le tuai noataga tuai

E sui ai lona taunuuga mo le lelei ae e te leʻi faia se mea fou i ai, o le ae manaʻomia le feagai ai ma le tuai o le leaga. I lalo o latou ona o le faʻaputuputuina o tausamiga o faʻasasaʻuga o soligatulafono, salamo ma mea sese na latou faia i le mamao taimi ua mavae.

O nei mea uma e afaina ai nei mea o iai nei. Ole mea lea, e taua le toe teuteu o lou ola ola ae aumai i totonu. I tagata uma na ave i o outou tiga, ma suia ma le faamagaloga mai ia i latou na i ai i lo matou lalolagi) .

Aveese le lagona o le tausalaina ma le maasiasi e masani ona avatu ia te oe. Toe faafoi uma au aitalafu tuai. Ma aua neʻi galo foi i lou soifua maloloina tausi: O le toe teena o amioga leaga o le a aumaia le itiiti le aoga nai lo le teena o le le lelei i totonu. O le mea lea, Galo ai le tele o inu ava malosi, tapaa ma isi hormourents.

Fautuaga 3 - auiliiliga au sini

Ia malamalama pe faʻapefea ona suia lou taunuuga mo le sili atu, oe manaʻomia le feagai ai ma au sini. Faaalu lo latou auiliiliga ia malamalama ai ina ia malamalama pe e moni lava mai le loloto o le agaga po o na faʻaalia mai fafo (matua, sosaiete, uo poʻo se isi)? O iinei e mafai ona faʻaaoga lelei le cunning mafaufau mafaufau - faigofie faigofie, ae matua aoga.

E tatau ona e tusia uma au sini uma i luga o se fasi pepa. Ua ou faalogo i la latou leo ​​- o fea o filifiliga e lua e te filifilia: "Ou te manaʻo e maua ..." pe "ou te fia alu i le faiga ..."?

I le tulaga muamua, e foliga mai, o le sini e sese, ae le o oe i mea moni. Ma e te manaʻo ia maua ni taʻavale, telefoni, fale, lavalava, alu i fafo, aua e te faia mea uma.

I le tulaga lona lua, pe a manaʻo se tagata i se tulaga faʻapitoa, e mafai ona tatou talanoa e uiga i se sini moni. O oe moni miti o se malaga i Pale, e te manaʻo i ai se galuega ma se taimi talafeagai, e te manaʻo e fai ni mafutaga fiafia ma fefe.

E matua taua tele a le peresetene ia lava i ona lava sini, ae e le o le i ai le le malamalama ona o amioga a isi. Na o le taimi lava o le a mafai ai ona alu i le ala saʻo o lona mala, ma ua mafai ai ona ia faia lona lava fiafia.

Fautuaga 4 - Mafaufau lelei

Manatu mo le Malamalama Lelei o le Lalolagi ma le Lata agai i mea uma o loo tupu o se tasi o Le Manuia o le manuia. E tele taimi e mafai ai ona e maitauina o tagata e faʻaosofia tele tele ma mafaufauga le lelei ma lagona latou te le faʻatali toe vaʻai i se mea lelei! Mo latou, o le ola uma avea ma pouliuli tumau ...

Filifili lelei

Ma luga o le mafaufau mafaufau, o lenei faaloaloa atu i le fiafia. Ma le faʻamalosia oe o le a magoto i le tele le leaga, o le sili atu ma le tele o faʻafitauli o le a amata ona lagona i lou olaga.

O lea, e manaʻomia ona e aʻoaʻoina faanatinati vaʻai totoʻi i mea, ma isi itu. Amata ona faʻaliliu au fautuaga i le le mafaufau, aʻoaʻo pe faʻapefea ona matauina nisi mea lelei, e matua sili lava lona taua. Aua neʻi galo o se mea o se mea o le psycho-lagona tulaga o loʻo e iai, e faʻatino i se malosi mafaufau mafaufau i le faia o lou taunuuga. I mea uma lava, o tatou loto uma o loo lagona lelei e fausia ai Karma!

Fautuaga 5 - Suiga pa'ū i luga o vaalele

A o se tulafono, e tulaʻi mai e tagata se fesili: "Faʻafefea ona suia le tau mo le lelei? Ma, a soifua o latou olaga, latou te le faamalieina i latou. O le a le mea e faʻaalia e lenei setete? O le mea moni e te maua le tele o lagona lagona ma manaoga.

O le mea moni, o sini uma o le olaga o le tagata e ave se tasi uiga - matou te manaʻo e ausia le tulaga o le fiafia. Ae e fiafia tele, e masani lava ona manaʻomia ni taumafaiga, suia oe lava ia oe lava le faʻaleleia o le alualu i luma, ae le o le faʻamoemoe atoa mo vavega.

O le soifua maloloina o le ola e tutusa ma le matafaioi a le tagata na aafia i le mafaufau. Faapena foi ona paie ma le gatete ona vaivaiga, ou te le taumafai i ona vaivaiga ,. O le a foi e molimau foi ile le lava o le atinaʻeina o taumafaiga. Atonu na ia taumafai e faʻaliliu le tiute mo ona tua uma "i le siʻosiʻomaga - matua, fanau olaga, mea leaga, pe a le manaʻomia le faia o se mea.

Afai ua e aʻoaʻoina oe lava, e tatau ona e ave oe i ou lima ma amata suia le tulaga. Faʻapipiʻi sini sili ona taua ma manaʻo ma amata lo latou faʻamalieina. Ma leai ni 'alofaga ma faʻamatalaga, aisea e le mafai ai ona e faia lenei mea!

Fautuaga 6 - Faʻaleaogaina oe lava ma le lalolagi

Ala i luga o le tagata lava-iloa ma le suʻesuʻeina o le lalolagi, o le a e tapeina le tele o faʻamatalaga i le suia o lou taunuuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻafesoʻotaʻi le filosofia, saili le aano o mea ma e ono faia e le tele o mea na tutupu, ma e faʻatatau i le masini lelei o le atulaulau ma tagata.

E tele foi isi malamalamaaga pepelo faapea o le a aoga. O loʻo faʻaalia i le suʻesuʻeina o tagata atamamai, numera, chiromantria - o le a latou fesoasoani e faʻaalia ai uiga ese o latou uiga, lea e te ono masalomia ai. Popopo, faʻafetai ia i latou, o le a faigofie atu ai le faʻaalia o lo latou faʻamoemoe moni, ia faʻailoa galuega faʻasolitulafono ma malamalama i le mafuaʻaga na e sau ai i lenei lalolagi.

Fautuaga 7 - Vaʻavaʻaia o Atinaʻe faʻaleagaga

O le iloaina o suiga i lo latou nofoaga e ala i faʻasaʻoga o le setete e mafai ona maua i le tele o aga masani faʻaleagaga. O faiga faʻataʻitaʻi nei, malologa, ma ni manTras, ma tatalo. Pau a le mea o le a fesoasoani faʻatasi i le malosiʻaga o le malosi o le tagata, ma faʻatulaga le malamalama e manifinifi.

Atiina ae faaleagaga

O lea, vaʻai mo le auala sili ona taliaina mo oe ma amata auai i taimi taʻitasi. Ole taimi e le o umi ai, o le ae mauaina suiga iloga i la tatou tulaga masani, faʻapea foʻi ma a latou vaitausaga ma le ola tulaga. Masalo o le a e mauaina se lalolagi fou atoa mo oe, vaʻai i isi mea uma, ma isi mata.

I le faaiuga

I le iuga, ou te manaʻo ia maitauina o fautuaga o loʻo iai i le tusitusiga e le o iai mea uma e te mafaia. Ae ui i lea, ia maua se iʻuga lelei, e te manaʻomia 3 sili ona taua vaega:

  • faatuatua e aunoa ma le vaaia o le masalosalo;
  • Leaga malosi;
  • Galue malosi.

Ioe, e leai se tasi na fai mai e faigofie ona suia lou taunuuga. Ioe, e matua faigata lava. Masalo o le a le maua mea uma i le taimi muamua, muamua e mafai ona e ufiufi i lagona malosi. Ae afai e te manaʻo e suia lou olaga, alu ese ai le masani ai o le mea leaga, o le a lava le malosi mo lenei.

O le mea taua e le o le toe lafoina i le afa o le auala ae aua le faʻalogo i le "lelei" fono mai le vaega. Tele o ou aiga ma e pele e mafai ona nunumi. Ioe, latou te le mai ma mea leaga, ae aua latou te foliga mai ia i latou, latou te iloa lelei oe nai lo oe ola. Aua le faʻalogo i ana faufautua, mautu ma le puipuia io tatou malosi, ma o le a tauia e le olaga lou tauimamaomaʻi!

Ma mulimuli ane, o le mea e tatau ai le vitio:

Faitau atili