O a miti o le verth o le miti

Anonim

Ina ia iloaina poʻo le a le mea e fanaina ai le lileni, faitau lenei tusitusiga. Sa ou pikiina le faʻauiga o miti o le miti e mafai ona faʻatuatuaina. Ou te faʻaaogaina ia te aʻu lava pe a ou manaʻo e auiliiliina lenei poʻo le miti ma malamalama o loʻo sauni aʻu i le lumanaʻi i le lumanaʻi.

Miti o le xxi senituri

O se mea iloga lea o le tala i miti lea o loʻo aoina mai ai ona faʻaonapo nei faʻamatalaga. O le a fesoasoani latou te fesoasoani e faamamaina le lumanaʻi i le lumanaʻi ma sili atu ona feagai ma.

O a miti o le ali e miti i se miti

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O ni valoaga nei:

  1. Wrenr - o se faʻailoga lelei. Anoa lea pe a fai o latou miti i se vaitaimi faigata o le olaga. O le miti na fai mai e vave ona galo ia te oe lava o le a galo i ou puapuaga uma ma maua mai le manuia umi, tupe ma le alofa.
  2. Afai na e lagona e pei o lou ulu o lou ulu, ae latou te leʻi vaʻai ia i latou, o le mea moni e te le maua ai se mea taua tele mo oe. E ono aafia ai i olaga uma ma galuega.
  3. Fasiotiina le 'au - e ulufale i le tupe i lau teugatupe mai se mea e leʻi fuafuaina. E le o se totogi, ae o se manaia ponesi mai le taunuuga. O malosiaga maualuluga o le a tauia oe mo gaioiga lelei i le taimi ua tuanai.
  4. Vaʻai le GDID e ausia ai sini. O se miti faapena e taʻu mai ai o loʻo e savali ma le mautinoa i le auala fuafuaina, e ui lava i faʻafitauli ma faigata. Leai se tamaloa ma leai se mea e mafai ona tuʻi ai oe i lalo mai le ala.
  5. E vaʻai i le gdid i luga o lou lava ulu - i le galuega faʻapitoa. E mafai ona e faʻamoemoe e faʻaleleia le tautua poʻo le siʻitia o totogi. E mafai ona faʻateleina le iʻuga pe a e faʻaalia le ala fuafua ma faʻafaigofie tele tiute nai lo masani.

Miti Khasse

O nei faʻamatalaga e mātau uma e talitonu i fetu o le teteʻe ma malamalama o loʻo tatou gafatia maualuga le malosi.

O a miti o le

O ni valoaga nei:

  1. Ina ia vaai i le 'a o se tasi i luga o le ulu - e faafiafia ai le manuia i mataupu. O le ae alu i le vaitafe o le tamaoaiga ma tele, o lea e mafai ai ona e faʻamalosia lau tautupe ma ausia se tulaga i totonu o le sosaiete o loʻo e taumafai ai.
  2. Lagona iniseti i luga o latou ulu - le manaia faailoga. O le mea ua e fuafuaina o le a le galue i le vave e te manao ai. Ave le onosaʻi ma sauni e faʻatali sina.
  3. WHHHI LULU MA FRAAS O LE A MULIMULI O LE MULIMULI MA LE FESOASOANI I FESOASOANI MA TAMAITI. O le a le avea i latou ma tagata e mafai ona talitonuina. E tatau lava ona i ai sau mafatiaga ogaoga i E pele ia i latou, o le a le mea o le a oʻo mai.
  4. Tele lip moni o ulu o ulu - i le lanu uliuli i le olaga. I lalo o lamatiaga o le ai ai lou soifua maloloina, ma le olaga patino, ma tupe. O le a lafo atu ia te oe le tele o suʻega e siaki ai le malosi ma vaʻai pe faʻapefea ona e feagai ma faʻafitauli.

Tusi a Aiga

O vaʻaiga o lenei miti tusi e talafeagai ma tagata e faʻamamafaina tu ma aga ma mea taua o aiga. O faʻauigaina mo tagata faafaigaluegaina latou te le manaʻo e sui se mea i o latou olaga ma taumafai mo le mautu.

Miti Simphi.

O ni valoaga nei:

  1. Tele iniseti i le ulu o se tasi o le a miti o se tele o tupe i lau teugatupe. O le faʻailoga lenei o le manuia ma lelei tupe, e mafai ona e faʻafetai i gaioiga na faia i aso ua mavae.
  2. I lona ulu, o le lipili o le a moemiti o faafitauli ma toilalo i mataupu. O le tonu o le a aʻafia ma ola faʻamaoni tagata. O lea, atonu e te foliga mai o le lalolagi uliuli uliuli ua ola i le olaga, mai lea e leai se alu ese.
  3. Sa i ai i lou ulu mai lou ulu - i le vave tali atu i faʻafitauli ua i ai nei i lou olaga. O le a ia avea ma tulaga lelei, faʻafetai i le mea e te mafaia faʻafaigofie ai ona e tago i le toʻilalo uma ma auai i se fou, pupula le ola.
  4. Maua le mama - e maua ai se lelei tupe. Masalo o le a e iloiloina tagata taupulepulega mo latou te totogi lelei. Aua le misia avanoa o le a lafoina atu oe e le fili, ma tatala le fou.
  5. Olopalaina le 'ai - i le faʻaleagaina o le masani le faʻaaloalo i le olaga. E tele mea e te suia: masani, amioga, mafaufauga ma gaioiga. O le a tatau ona tatou o ese mai le mafanafana sone mo le maua o mea e maua ai oloa.

Miti o Shill Studs

Faʻauiga faʻavae e faʻavae i luga o le poto masani ma aganuʻu o tagata slavic tagata:
  1. Vaʻai i le faʻamalu i se miti - I le tamaoaiga ma tele. O le miti na fai mai e te tele ai le faʻamoemoe o le mauaina o mea lelei. O le a le faigofie ona fai, pei o le faʻaaogaina o le taumafaiga anoaʻa, o le a e atiina aʻe.
  2. E i ai le utu i se miti - i se mea taugata na e mauaina. O se tasi mai le pele o le a filifili e fiafia oe ma mai le loto mama o le a avatua lau meaalofa. E i ai mataupu a tagata na autasi ai tagata faleoloa ma taavale ina ua mavae ia miti.
  3. O le tele o le tele o le faʻailoga o le faʻailoga lea ua e masani ai o loʻo e masani ai, ma e mafai ona oʻo atu ai i faʻafitauli tele. O mafaufauga leaga e te tosina ai le faʻafitauli e pei o se maneta.
  4. Ava o le vae o se faailoga le lelei. Na ia fautua mai o le a taumafai ou tagata poto i le taimi ou te ono afaina ai oe. E manaʻomia le faʻatumauina o le taliga i sasae e aloese mai faʻafitauli latou te aumaia ia te oe ma a latou gaioiga.
  5. Puʻe le maʻe - o le a e maua le avanoa e faia ai tupe sili atu nai lo oe mo lau galuega masani. Aua le misia se avanoa ma le faaeteete ma le faaeteete i le leo o lou lagona, o le a faailoa ai le avanoa.
  6. Verehi o le tolotolo i totonu o gata o le manuia lea i le olaga lava. O le a avea oe ma aulelei tele mo le isi itupa. O aliʻi e fia maua ia te oe e te maua, ma naʻo oe na o le filifilia o le sili ona lelei sui tauva mo le tiute o le soifua maloloina.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • O le sua o le tupe ma le galuega a le tagata. O le mea lea, o na miti e mafai ona maua ai le faʻatatauina o mea tutupu o le a tutupu i vaega tau tupe o lou olaga.
  • Manatua o le miti. Na e tuua le 'ese pe vaʻaia latou, vaʻai i luga o latou ulu poʻo seisi tagata? Soo se mea taua.
  • O nisi taimi o moe e le o talanoa e uiga i mea tutupu faʻapitoa o se mea e faʻaalia ai gaioiga e te manaʻomia e ave. Totogi mo le aveeseina ma i luga o nei faamatalaga.

Faitau atili