Auala e te malamalama ai i le mea e te fiafia ai i se tamaloa ma o ia o lou taunuuga

Anonim

I le amataga o soʻo se mafutaga faʻapitoa, o loʻo tupu mea uma i luga o le atoatoa tulaga, faʻafiafiaina fonotaga fiafia, gau o fusi ma sogi le tumau. Ae o le a le mea o le a tupu nei i lena taimi? Mata o lenei mafutaga e lelei pe faʻaleagaina pe a uma ona masani le tasi i le isi? Ou te manatu ua e iloa pe o lau lona lua afa taunuuga pe o se tala fou, e le faigata tele.

Auala e te malamalama ai i le mea e te fiafia ai i se tamaloa ma o ia o lou taunuuga 4373_1

Aisea tatou te maua ai "le o tatou" tagata?

Auai i le tele o aso toetoe lava ma soʻo se sui o le isi itupa o loʻo i taimi uma e manaia. HIDYALCICTRESSHERSHER, fiafia savali, ata tifaga i le tifaga na o le faia o le taufaasese e te lelei ma lenei tagata. Matou te le o mafaufau i taimi uma le fesili "o lenei o se tagata mo le tau?" Ma lautele, e aoga le mafaufau i a taeao, pe a fai e te lelei i nei aso?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le umi o le mafutaga ma le tagata, o manatu o le olaga e ese lava mai ia oe, e le fiafia lava. I le ova o lea, o paaga taʻitasi ua amata ona iloaina o lo latou tulaga le lelei o se mea sese. E lua itu e amata ona taulai atu i le le mautonu o lana pele ma e le mafai ona tu i luga. O le malologa o ia sootaga e masani ona tiga i se tama ma se teine.

O ia tulaga ese o fesoʻotaʻiga faʻaletonu ua talia i tagata uma, ma masani tagata o le a le mananaʻo e auai i ai i lo latou lava loto. Aisea e le mafai ai e le aliʻi ma teine ​​se mea sese ma amata mafutaga, muamua ua faʻapologaina e toilalo? Mo ia mea sese sese e tele mafuaaga, ma o le sili ona taatele:

  1. Faʻalagolago i manatu o tagata lautele. O le tele o aiga e popole i ai, e foliga mai ia i latou, afai e umi se taimi, ona iloa lea o se tasi e iloa ai O se tagata sili ona faalagolago i manatu o isi tuleia o teine ​​i le amataga o mafutaga ma le mea muamua na paʻu, e aunoa ma le faʻasesega o ia i le tagata o ia.
  2. O le mamafa o le aiga. E le mafai e matua ona faia mai le fesoasoani poʻo le faitio a latou fanau. E masani ona le mafai e tamaiti ona filifili se paga e faʻavae i latou lava faʻamuamua, ma taofi lau filifiliga i luga o le Theme of Device.
  3. Alofa i le tasi vaega o le paʻaga (matagofie, mafaufau, tamaoaiga, ma isi mea) - I le amataga o soʻotaga, naʻo le tasi le mamafa foliga o le tele o le tagata.
  4. Mautinoa e manaʻomia e le aiga ona fausiaina i se taimi vave. Toeititi lava o teine ​​uma ua leva ona nonofo i le ua leiloa o le lakapi, ua sauni e talia le talosaga o lima ma loto moni mai soʻo se paʻaga.
  5. Maitaga. O le maʻitaga e leʻi fuafuaina e masani ona faʻamalosia tagata e lesitala a latou mafutaga. I lea tulaga, fafine e le mafai ona mafaufau pe o le a latou feeseeseaiga ma se tagata.
  6. Maualalo lava le talitonuina. Tele tama ma teine ​​i le loloto o le agaga e manatu latou te le agavaa mo fegalegaleaiga lelei. Latou te le o se manatu, latou te le manatu latou te le maua se tasi sili atu nai lo seisi.

O le a le lona lua 'afa, na o ia?

Auala e te malamalama ai i le mea e te fiafia ai i se tamaloa ma o ia o lou taunuuga 4373_2

O le alofa alofa o le natura e finau o le lona lua afa o se tagata e na o se tasi, o lea e leai se mea e le i ai. Toetoe lava i tala fatu uma mo le perenise, tasi le alofa na saunia - o se alo tamaʻitaʻi lalelei. I le olaga moni, taʻu mai o le tagata e moni le afa lona lua, e matua faigata lava. Sei o tatou amata i le mea moni i le gasologa o le olaga i se tamaloa ma se fafine atonu e tasi le alofa, Ma ia i latou taʻitoʻatasi o le a fiafia i Lana lava ala.

E le mafai e se tagata ona alu faataamilo i Pollior i le sailiga o le tasi tasi, tele na masani ona ia feiloai ai ia te ia i lona nuu, i le aotelega o le lio o fesoʻotaʻiga. Iloa, a le o lenei tagata e toetoe a le mafai i le muamua minute o tafaoga faamasani. O mafutaga o le a tupu lemu, ma o le a faasolosolo ona e malamalama pe o le tagata lenei.

Faailoga o lenei tagata o "oe"

I luga o le auai i soʻo se mafutaga alofa, e aoga tele le taliaina o:
  • Lava lagona e te iloa i se paga;
  • o lana amio i ou tafatafa;
  • atinae o se mafutaga.

Afai i le taimi muamua e foliga mai e foliga mai ia te oe o le alofa e feololo, pe faʻapefea ona malamalama o lenei o lou tagata? O faʻailoga nei o le a faʻaalia manino mai ai ia te oe lenei:

  • E faigofie ma faamafanafanaina ma sili atu ma lau paga, e te tofo i se lagona faamaoni;
  • Faʻafanua talitu i le olaga ma isi taimi;
  • O lou manatu ei ai se paga mamafa;
  • O le mafuaʻaga o soʻo se gaioiga o se paʻaga e manino ia te oe;
  • Faatasi Oe na o le na o le tautala, ae o le silepa;
  • E le ita foi le lelavava o le 'upega, o ou foliga, e le o ita foi;
  • I lagona o le paaga, ua e mautinoa lelei ma aua le manatunatu pe aisea foi na ia faia ai, ae le i se isi mea;
  • Le tele o le faʻalogo o loʻo faʻaalia i le tasi ma le isi e tutusa;
  • Soʻotaga o se mea na faʻamanatu i se mea na e faʻaipoipo ai, o faʻataʻitaʻiga lautele ma mataupu e aliali mai ai;
  • E talanoa tagata i lau isi pito i fafo.
  • O ia te oe nitai tutusa i lavalava;
  • E aunoa ma le galuega lelei poʻo se maʻi ogaoga, o le paga o le a le leiloa o latou tosina mo oe.

Faailoga o Taufemeina Faigofie:

  • Paird Flirt ma oe ma isi tagata tatala;
  • Mulimuli mai o le au filifilia o le a ita ia te oe e te manaʻo e toe aʻoaʻoina;
  • I totonu o le paʻaga e te tosina atu naʻo le tasi foliga e le manuia se tagata;
  • Folafolaga, faamatalaga mai le tasi ma le isi e le masani ona faia.

Fautuaga o le Psychologists

Auala e te malamalama ai i le mea e te fiafia ai i se tamaloa ma o ia o lou taunuuga 4373_3

Tusa lava pe o le tama poʻo le teine ​​e lelei tele na o ia, e le o lona uiga o le mea lea o lou tagata. A o e iloa lau oe lava, e le taʻuina mai e le aʻoga, ma e leai foi ni saienisi, ae mafai ona fesoasoani i fomaʻi, pe mafai ona fesoasoani i lenei mataupu. Faʻapolofesa Faʻaaogaina Faaaogaina o Auala Nei:

  1. Vaai faalemafaufau i lena tulaga ua e nofo faatasi ai. Faʻamolemole matau le ala e te taʻuina ai le tasi i le taeao lelei, o le o le muamua na alu i le taele, o le e faia le 'aiga o le taeao. Taumafai e fai sau suʻesuʻega soʻotaga o faʻafitauli i totonu o le aiga. A e vaʻai i le lumanaʻi, ua ou vaʻai atu i ou lagona ua e oo i ai.
  2. Taʻu i lau tama tama e uiga i faʻafitauli i aso uma o loʻo ou masani ai. O fesili e le mafai ona faʻaogaina o le a fesoasoani e malamalama ai pe faʻafefea ona foʻi le paga le faʻafitauli i lou olaga.
  3. Tau ma le faʻaeteete pe faʻapefea le paaga faʻatasi sa i ai ma i le mafuaaga na latou muta ai. Aua le fai atu fesili na sili atu nai lo 1 taimi.

Mulimuli ane

  • Ia mautinoa ia faalogologo i ou lava lagona;
  • O se masalosalo atonu o lona uiga e matua le aoga lava lenei tagata.

Faitau atili