O a miti a le falaoamata - miti tusi

Anonim

Faʻafefea ona maua ni miti o falaoamata? E mafai ona ova le tele o miti ma ou le mautonu. Pe faitau lenei tala lea na ou aoina ai mo oe sili ona lelei faavae. Faitau e iloa le mea e tupu ia te oe pe a uma le miti.

Tusiga o le Tausaga Faalenatura

O nei faʻamatalaga o le a paʻu e tofo ai i latou e fiafia e eli i lo latou manatu faapito e iloa ai i latou lava. Latou te faʻavae i luga o le poto o le tagata o le mafaufau.

O a miti o falaoamata i le miti

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O ni valoaga nei:

  1. Flour - o se faʻailoga o manaʻoga o tagata. Afai e faʻamalieina, paʻepaʻe, lua vasega, ona vave ona faʻataunuʻuina lau miti. Ma e te le moomia le toetoe a leai se taumafaiga.
  2. Faʻafiafiaina mai le falaoamata falaoa - i le olaga moni e masani ona e masani ona taofia lou lava manuia, tausia oe lava i le faʻagasologa o le ausiaina o sini. Ona o lenei, o le manaʻo e saʻo e le o se mea sili atu e te manaʻo ai.
  3. Efuefu falaoamata o le lua ituaiga - i se olaga fiafia. E te le tau popole i se mea. Ma o lou fiafia o le a le fesoʻotaʻi ma tupe. E mafai ona alualu i luma le olaga i le vaalele vaalele, ae ui i lea e te aumaia ia te oe le matua faamalieina.
  4. O le faʻatau atu o falaoamata o le mataupu lea o loʻo e auai ai nei e mafai ona oʻo atu ai i le le mafaamatalaina o le mautinoa. E i ai le tulaga lamatia o le leiloa o tupe teu, o lea ia faaeteete i au gaioiga.
  5. Taumafa keke poʻo keke - o le ae mauaina le filemu o loʻo faʻatalitali i lou olaga. E le o toe fia vaai mo se agaga ungate pe fofo faafitauli i le aiga. O mea uma o le a galue ai, pei ona faia le togafiti faataulaitu.
  6. Black Florur - O le mea e tupu ai le tulaga o le a le mautonu. E mafai ona leiloa lau galuega, nofo e aunoa ma le ea pe leiloa le tupe e se isi auala. Ae ia manatua o faigata uma e le tumau ma e mafai ona e feagai ma latou.
  7. Sese lima i falaoamata - O le a avea oe ma sini o talanoaga vave i sosaiete. O lou igoa o le a avea ma mataupu o faitatala ma tala, o le mea lea e mafai ai ona felelei i lou tauleleia.

Miti Khasse

O le tusitala o lenei miti tusi o se auala. O se vaʻaiga i luga o le faʻavae o faʻatuatuaga o tu ma aga masani, tusitusiga, faʻapea foi ma le toe faʻalagolago i le malamalamaʻaga muamua.

O a miti o falaoamata

O ona uluai nei:

  1. Vaai falaoamata i se miti - i mea lelei. E le o toeititi o le a e alu i se tulaga o tupe maua lea e mafai ai ona e mafaufau e uiga i tupe, ae o le tuutoina taimi avanoa sili atu faaleagaga.
  2. Lavetia le falaoamata - ia te oe moni tiga le malosi. Faamalosia e tele na e mafai ona e pa'ū. O loʻo usu lau mea i lenei vaitau, o lea ia ou te mautinoa e faʻaaoga i le ausia o au sini.
  3. Lafo falaoamata - i se umi, fiafia ma faʻamalosia olaga. O lenei vaʻaiga faʻamoemoe e leʻo se lumanaʻi lata mai, ae o se vaaiga mamao. Ae e mafai ona faʻatumuina le faʻavae o le lumanaʻi i le taimi nei.
  4. Faasalalauga Flor - o le ae faʻaaluina ai se faʻatauga o tupe. O le manaʻo e iai se ituaiga mea e naunau ia te oe i le mafaufau, ma e te faia ni ituaiga o le tumau, pele, ae e le aoga le faʻatau.
  5. O le mauga tele o falaoamata - faaeteete i tupe leiloa. E leai se mea e fai, aua le aitalafu ona aitalafu ai ma aua neʻi e teu aitalafu ai i galuega le mautinoa. E tatau ona e tausia au teugatupe ma lau atotupe.
  6. Fausiaina o falaoamata - Afai o loʻo e sailia se galuega mo se taimi umi, ona vave ai lea o le ofo. O le a avea oe ma se tulaga ma se totogi lelei, ae o le a tele le galuega.

Miti kananita

O lenei miti tusi e aofia ai tusitusiga o aso nei, e faʻavae i le gagana Eleni a le Eleni "Tusi a miti". Na toe faitauina e le au tusitala le valoaga anamua ma faʻafetauiina i latou i o tatou moni.

Miti o falaoamata

O ni valoaga nei:

  1. Falaoamata - faatusa o le manuia. O le tele o ia i se miti, o le sili atu le tamaoaiga o le a i le miti a se miti. Peitai e iai le vevesi: Soʻo se tupe na te mauaina naʻo na o ia.
  2. Faasalalauga falaoa pe lafo i le matagi - e te ulufale atu i se olaga fiafia olaga. Oe o le a tumu i le malosi ma le malosi, e mafai ona e faʻatino se poloketi. Soʻo se pisinisi o le a e manaʻomia o le a manuia.
  3. Lafo le falaoamata - o le le aoga o le tamaoaiga e pa'ū i luga o le miti. E aoga le taumafai e faʻatau se pepa tuai - o le ono mafai ona tele lou laki.
  4. Araisa falaoamata mo le tao o se faailoga o le malologa ma le mafanafana i le fale. Fai mai se miti i le fale e te mauaina ai i taimi uma le lagolago ma malamalama, oa mea e tutupu ona tupu i le lalolagi i fafo atu.
  5. Lino flor o se faailoga le lelei. O lau tulaga tautupe o le a leaga tele ona o mea sese na faia i le taimi ua tuanai. E tatau ona e faia ni faaiuga saʻo ina ia aua e te aumaia le tulaga i le lalolagi faʻafitauli.
  6. Faatau le falaoamata i luga o le maketi - o oe o se tagata fiafia ma le fiafia i le alofa. Ae o lenei i lou olaga le pe a le tatau ona fai lenei mea. Taumafai e faʻataʻitaʻia au faʻaiuga. Taiala O le Itu: "O le isi fitu taimi - o le a le fefe pe a tasi."

O le tusi miti a le mea

Lautele faaliliuga:
  1. Ato ma falaoamata - faatusa o le mautu. A mavae se tasi o faigata ma totiga o le a e mauaina le filemu ua faatalitali i le filemu. Sili atu e tatau ona ola ma sefe.
  2. Mill - le manaia faailoga. O le vaitaimi o le tumau o le popole o le a oo mai i lou olaga. O le a e popole i le lumanaʻi, o le a taofia ai le mafaufau ma le toto i le taimi nei.
  3. Sana falaoamata - o lou lava olaga o le a galue ai. O se miti na folafola atu se manuia tele i le alofa. E tatau ona e tausia faʻailoga o le gauai ma faʻauooga, Faʻamalo i le aofaʻi e le i tupu muamua.
  4. Pau i le falaoamata - O oe o se tagata sili ona lelei, tina ma le ava. E fiafia lau pele ma mafanafana ma oe. O oe o se faʻataʻitaʻiga o se tamaitai moni e faʻamalosia ai le fale, e faʻatupuina ai se faʻamafanafanaga i totonu ma faʻailoa le avanoa e sui atili ai o ia.
  5. Falaoamata ma bugs - i misa ma feeseeseaiga ma se pele e mafai ona taitai atu ai i le vaneina pe a mavae sina taimi.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • I le tele o miti o falaoamata e faatusa i le tulaga tulaga o se tagata, o le maualuga o lona malosi malosi ma le ono mafai ona faʻataunuʻuina manaʻoga o manaʻoga.
  • Ina ia iloa le faʻauiga o loʻo latalata ia te oe, na o le faʻalogo i le faʻatuputulaga - o le a ia taʻu atu i tali faʻamaoni.
  • Mo se malamalama manino o au miti, taitai se miti drivem: tuu le 'au ma tusi i luga o le moega, ma i le taeao, vave ona tusia i lalo au miti i ni nai miti.

Faitau atili