O a miti o le fana e miti

Anonim

Faitau le mea e miti ai se fana, i lenei tusitusiga. E naʻo loʻu saunia o ata sili ona lelei o miti, lea ou te faʻaaogaina lava. Manatua o miti e masani ona faia faʻailoga e fesoasoani e iloa ai i tatou lava ma maua ai le lumanaʻi.

Miti faʻauiga faʻauiga faʻapitoa

I lenei miti tusi, o talimalo lautele o aoina e talafeagai mo toetoe o tagata uma. O le mea lea, o le suʻesuʻeina o au lava miti e sili atu le amata i ai.

O a miti a le fana

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faʻauiga:

  1. Afai e te kiliki i luga o le faʻavisoina, ae e le tupu le fana - o loʻo i ai se mea leaga, o le mea moni lava e te suia ai lou manatu mai lou aiga o lou aiga mai lou aiga.
  2. Afai e te le naʻo le vaʻai i se fana, ae taʻalo le rusia roulette, o le a ou manaʻo e faʻafesoʻotaʻi ma tagata asiasi i tagata fiafia, alofa o le alofa ma aua le taliaina le le fiafia.
  3. Afai e te miti, e pei ona e totogi le fana, o le a le o toe faʻatali mo tala le fiafia. O le a latou iloa mai ni lamatiaga e faʻamataʻu ai lau fanau.
  4. Afai na e fasiotia se tagata mai le fana, ona matua faasee ai lea o le alofa tele ma se pele. O lenei feteʻenaʻiga na matua solomuli mo se taimi umi, ae o lona luma i le lumanaʻi ai o le a ia taunuu i lana maʻa. O faʻafitauli i lau mafutaga ua faʻaputuputu, peiseai o le kiona. O se faʻailoga lea e tatau ona e foia i latou i se taimi vave.
  5. Ua folafola mai e le alii Masu. Ina ua maeʻa se taimi umi o le sefe, o le a mafai ai ona e manava saoloto ma gafatia se mea ua leva na o le taimi muamua na miti ai.
  6. O le fouvalega mai le mea o loʻo e taumafai e fasioti se tagata vavalalata - o le vaeluaina ma le tagata filifilia. O le a ia faaali mai o Ia lava i se itu leaga tele, ma e te le o toe fia vaai ia te ia.
  7. O miti a se lapataiga. O le mataupu ua e mafaufau o le a muta i se mea atoa mo tulaga e le faalagolago ia te oe. Masalo e tatau ona e faia se mea e maua ai se isi taunuuga.
  8. O le Huiverar Revolver i le tele o miti o feteʻenaʻiga. E mafai ona aloese mai, ae e te le manaʻo e faia lenei mea, aua e te manaʻomia lagona le lelei.
  9. Se fanafana tuai o le a le mafai ona fana - i le tele o le lamatiaga e lamatia ai oe. Taumafai ia e sili atu le mataala, a leai o le a faʻanoanoa le iʻuga mo oe ma lou aiga.
  10. O miti na o le Nagan o se faatusa o le faamaoni. E le matauina e lau pele se tasi vagana ai oe. E mafai ona e talitonuina ia te ia. O le mea lea, taofi le lotoleaga ma faatulaga ni fasimoli ona o lou lava le talitonuina.
  11. O Fover Foliga alofa alofa i le taimi lata mai i le taimi lata mai. O le ae ulufale atu i se tala fou o le a ave ese ai le tele o lagona. E le umi o ia, ae o le a e faia ia te ia lava manatua lelei.
  12. O le fana tele i le olaola o tagata tuputupu o miti sili ona lelei faafitauli. E mafai ona leiloa le galuega poʻo se pisinisi ona o tulaga le mafai ona puipuia, e tetee atu iai e leai se aoga.
  13. Browning Folafolaina se vaitaimi o le matua le lelei o le laki, lea e le lava mo se taimi umi. I lou olaga, o le paʻepaʻe paʻepaʻe lea o le a taunuʻu, tumu i le fiafia ma le alofa.

Miti Miller

I faʻauiga o le psychologist Gustiv Miller, e mafai ona e mauaina e le gata i le lumanaʻi. Latou te fesoasoani foi e fuafua o o latou lagona, manaʻo ma totonu o le setete.

Pistol i se miti

O lona faauiga lea:

  1. Pistol - le manaia faailoga. Ua leva ona e nofo i le au pulega o lagona le lelei, tosina na o mea le lelei na tutupu i lou olaga. Afai e te manaʻo e alu ese mai se faʻasologa o faʻafitauli, e tatau ona e suia le mafaufau ma le taulaʻi naʻo le lelei.
  2. Afai i se miti e te tausia ma le mautinoa se fana, au mea moni ia te oe, o oe o le mea moni e te pulea le tulaga. E te mautinoa, ou te iloa manino le mea e te manaʻo ai mai le olaga. Ole auala sili lea e fesoasoani ai ia te oe i taimi uma e maua ai le auala sili ona puupuu.
  3. Afai na e faalogo i le STA, ae leʻi vaʻaia aʻu mea, mea moni, manumalo le fili, e pule malosi ma uunaiga. Manuia i lou itu.
  4. Afai na e fana ma ou lagona le malosi malosi i le tauau, ona mafai ai lea ona e ausia le tele o le ola, ae e te le o faia lava lou gafatia. E tatau ona e talitonu ia te oe lava ma atiaʻe au taleni, ona faigofie ai lea o ou manaʻoga uma.

Tusi ata

O faʻauigaina mai lenei tusi o loʻo faʻavae i luga o le poto o fetu. E lauiloa i latou toetoe a le matematima saʻo, ina ia talafeagai tagata mo le talafeagai, togafitia talafeagai.

Distol Bistol

O ni valoaga nei:

  1. Matamata i le tagata oso i totonu o le toleniga o le eleele, o lona uiga o le mea moni na e oo i ai le malosi malosi i se isi ituaiga tagata. E tatau ona e mataala e, ona e mafai ona ia aumaia ni faʻafitauli tele i lou olaga.
  2. Fanaina oe lava - i le faalavelave i le aiga. Faafitauli o le a amata ona o le leai o se tupe. O le a e faifai pea ma lou toalua. Afai e te le avea le tulaga i ou lima i le taimi, e mafai foi ona e mafaufau lelei.
  3. Afai na latou fanaina ia te oe, ae misia, ona o se tasi mai lou siʻosiʻomaga vavalalata o le a afaina ai oe. Taumafai e faʻamagalo lenei tagata, aua na te le manaʻo i le leaga. Ma na ia musuia na o le saʻo.
  4. O le paʻepaʻe fana na fautua mai ai i le taimi ua tuanaʻi na e faia ai se gaioiga, lea e vave ona faʻamagaloina. Taumafai e fai ni faaiuga saʻo mai le tulaga o iai nei.
  5. Faʻatau se fana - e te taofia ai le le lelei itu o lou uiga, taumafai e fiafia i tagata ma lelei mo tagata uma, ae vave poʻo le a faʻapea e tatau ona aveese ai le ufimata.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • E ui o le fana o se faʻailoga ma le pepelo, o valoʻaga e mafai ona lelei. Le mea autu, manatua le mea o le aupega. O le a susulu malamalama i le lata mai.
  • E filifilia le mea sili ona saʻo, faʻalagolago i lau lagona. Filifili le faʻauiga o le a tusa ai ma lou loto. Aua le taumafai e finau i luga.
  • E masani ona faʻanatura ma fana o faʻailoga o mafutaga ma e pele. E mafai foi ona latou miti, faʻasino i soʻo se mea na tupu i vaega tau tupe o lou olaga.

Faitau atili